Sayfa 990 / 1204 İlkİlk ... 490890940980988989990991992100010401090 ... SonSon
29,671 ile 29,700 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

elmander takimda luzumsuz hali hazirda, emreye ise taraftarin nasil baktigini biliyoruz. yabanci kisitlamasi olmasa bile alper degerli bir adam. milli takima kadar cikti. emreyle kiyas kabul etmez bence. ustune para istemeleri de makul.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yine diyim bari turkiyenin en iyi oyuncusu arda 12.5 a gitmis alper kimde 8 edicek tas catlasin 5m fazlasi zarar.

bende haber vereyim hadi

Carlinhos cok cok zormus zenit"de istiyormus.
    Q7 de hersey tamam bitmis hoca onay verirse alincakmis
    Melo %99 bitmis.
    Chedjou %99.5 bitmis 2 hafta içinde aciklanmasi bekleniliyormus.
    Nani de asama kaydedilmis
    ve son olarak hoca Chadliyi cok istiyormus.
    Alper ise bitti gozuyle bakiliyor
    ve 2 tanede gurbetci gundemdeymis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın Aysal,Eskişehir başkanı ile görüşecekmiş.Bakalım nasıl sonuç çıkıcak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alper'e 5 milyon + Elmander + Emre(kiralık olacak ama) bence makuldür. Yani makuldür derken şu andaki statü ve alt yapı koşulları gereğince makuldür. Alper piyasası sağlam olan bir oyuncu, çizdiği görüntüye bakılırsa dikine oynayan nadir yerli oyunculardan, ayaklarına da hakim, Fatih Terim'le çalışınca çok daha iyi olacaktır. Aslında yabancı sınırsız olsa 2-3 milyon + 1 oyuncuya kapatırdık bu işi de statü elimizi kolumuzu bağlıyor. İstedikleri isme bakarsak. Elmander tıpkı Kewell gibi, Drogba gibi, Selçuk gibi futbol oynamayı bırakınca da kulüpte kalmasını istediğim isimlerden. İş disiplini, çalışkanlığı muazzam seviyede. Ancak bu sene sakatlıklar temelli pek bi katkı veremedi, forvet pozisyonunda zaten 4. alternatif konumunda ayrıca yabancı olması takımdan gitmesini mantıklı kılıyor. Emre Çolak'a gelirsek bana göre en yetenekli yerli oyunculardan ancak mental açıdan ciddi sorunları var ve muhtemelen şu an ben oldum havasında bu yüzden de bu sezon seviye atlaması gerekirken iyice seviye düştü. Onun 1 ya da 2 sezonluğuna kiralık gönderilmesi hem onu kendine getirecek hemde daha çok çalışıp kendisini geliştirmesini sağlayacaktır. Ayrıca Eskişehir'in hocasının bi aksilik olmazsa Ersun Yanal olduğunu hesaba katarsak ben Emre'nin ciddi bir gelişme katedebileceğini düşünüyorum. Yani kaba bi hesapla Alper'e böyle bir teklif yaparsak 5 milyon'a hem iyi bir Alper hemde iyi bir Emre kazanırız bu da önümüzdeki 5-6 sezon orta sahada sorun yaşatmaz bize kolay kolay.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

5 milyon+elmander ve kiralık olarak emre çok makul ve iki kulübü de memnun eder
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay arkadaş Emre'yi Arda gibi gören arkadaşlarda varmış ya.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kimse Emre'yi Arda gibi görmüyor abi,doğrudur birileri birini Arda gibi hatta Arda'dan daha fazla görüyor,onlar da Eskişehir yönetimidir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Emre kalmalı bence terim bırakmaz onu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlamıyorum Quaresma neden bu kadar isteniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kimse Emre'yi Arda gibi görmüyor abi,doğrudur birileri birini Arda gibi hatta Arda'dan daha fazla görüyor,onlar da Eskişehir yönetimidir.
    O zaman onlara bu kozu vermek önce Federasyonun sonra Galatasaray yönetiminin hatasıdır. Direk görüşmeler kesilirse böyle isteklerde bulunamazlar. Bundan sonrası içinde iyi bir örnek teşkil eder. Eskişehir yönetimine birşey diyemezsin adamlar 10 da ister, karşılığında Drogba'yı da ister. Zorla satmaya çalışmıyorlar sonuçta.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer istekleri yoksa satmıyoruz desinler,oyuncu gitmek istediği zaman uçuk kaçık ücretler istemesinler,oyuncu gitmek istemiyor demeyin,kimse inanmaz,Eskişehir'de belli bir noktadan sonra ileri gidemeyeceğini kendisi dahil herkes biliyor.

Eskişehir'in mali durumu da ortadayken böyle davranmaları kendilerine eziyet.

Nesil
    2007

Böyle giderse bu transfer bitmez. Jem Karacan hiç izlemedim açıkçası. Kulübü küme düştü. Adamda Premier Lig etiketi var. İzlensin, beğenilirse alınsın. En az Alper kadar oynar diye düşünüyorum ek olarak da çok daha ucuza kapatırız. Alper değil Xavi, Iniesta alıyoruz sanki.
    Last edited by Gncl1905 : 20.Mayıs.2013 at 12:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'ya ben de sıcak bakmıyorum, ama Quaresma'nın ölüsü Amrabat'tan iyidir. İlk 11 oynatmak için Quaresma'yı alırsak, ve ona göre sistemi değiştirirsek bu kötü olur. Ama Rotasyon olarak bakarsak, Amrabat'ın koşmak, arada bir dribling yapmak dışında hiç bir fonksiyonu yok. Ne şutu var, ne pası var, ne doğru düzgün orta açabiliyor. Quaresma öyle değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her yol Florya’ya çıkıyor
    Taraftarın transferini dört gözle beklediği Chedjou, AMK’ya konuştu.

Tarih 21 Ocak 2013… Sneijder ile yatıp Sneijder ile kalkan Türkiye, Aurelien Chedjou ismini öğreniyor çünkü AMK, Galatasaray’ın Lille forması giyen Kamerunlu stoperle ilgilendiği bilgisine ulaşıyor.

Hatta o gün AMK’nın twitter hesabından “27 yaşındaki Chedjou için Bülent Tulun, Fransa’da görüşmeleri sürdürüyor. Kamerunlu oyuncu, Fransa’nın en iyi stoperi olarak gösteriliyor” ifadesi paylaşılmıştı. Ama Sneijder’in ardından sürpriz şekilde kadrosuna dünyanın sayılı golcülerinden Drogba’yı katan Galatasaray, Chedjou transferini ertelemek zorunda kalmıştı.

‘REAL MADRİD MAÇINI İZLEDİM’

Aradan 5 ay geçti, Chedjou sevdası bitmedi. 1985 doğumlu Kamerunlu savunmacı için bu yaz her yol Florya’ya çıkıyor. Sarı-kırmızılı kulübe imza atması an meselesi olan yıldız oyuncuya ulaştık ve transferi ile ilgili son gelişmeleri bizzat kendisinden aldık.

İşte Chedjou’nun AMK’ya özel açıklamaları:

G.Saray çok büyük kulüp. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki maçlarını, Real Madrid’e nasıl elendiğini seyrettim. Kesinlikle çok başarılılardı.”

G.Saray’ın beni istediğini biliyorum. İki kulüp yöneticileri anlaştığı zaman iş biter. Benim için hiçbir sorun yok. Galatasaray’da oynamayı istiyorum. Gelecek sezon İstanbul’da görüşürüz.

AYSAL ‘CHEDJOU’ İLE İLGİLİYİZ’ DEDİ

Önceki akşam Kanaltürk’te yayınlanan ‘Top Bizde’ programına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Chedjou ile ilgili şunları söylemişti: “İlk transferi stoper mevkiine yapacağız. Kamp döneminden önce bitecek. Chedjou ile ilgiliyiz, eksiğimizi kapatabilecek bir oyuncu ama henüz masaya oturup pazarlık yapmadık. Gelişmeler olumlu diyebilirim.”

CAPONE’Yİ UNUTTURACAK!

1.84 boyuyla hava toplarında geçit vermeyen Chedjou, Lille formasıyla bu sezon üç kulvarda 45 resmi maça çıktı; 4 gol attı, 1 asist yaptı. Galatasaray’daki Semih-Dany-Gökhan Zan üçlüsü bu sezon 1 gol bile atamadı. Görünen o ki Capone’den beri golcü bir savunmacıya hasret sarı-kırmızılı taraftara Chedjou ilaç gibi gelecek!

FRANSIZLAR’A GÖRE EN İYİ 3. STOPER

Fransız basınında çıkan “Ligue 1’de son 10 yılın en iyi 11’i” listesine Galatasaraylılar hiç yabancı değil! Bu sezonun ilk yarısı sarı-kırmızılı formayı giyen Cris, PSG’nin şampiyonluğunda başrolü oynayan Thiago Silva ile birlikte tandemi oluşturuyor. Bu iki stoperi yedekleyen isim, Galatasaray’ın gündemindeki Chedjou’dan başkası değil.

CİMBOM İLE LİLLE PAZARLIK MASASINA

LİLLE ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Aurelien Chedjou, bu sezon Ujfalusi’yi mumla arayan sarı-kırmızılı savunmanın yeni lideri olacak. Bu hafta içinde pazarlığa oturacak iki kulübün orta noktada anlaşmaları bekleniyor. Galatasaray’ın 8 milyon euro ile kapıyı açacak Lille’yi, 6.5 milyon euro ödeyerek ikna edeceği gelen haberler arasında.

ASLAN’IN RAKİPLERİ: VALENCIA&MONACO

Kamerunlu stoperle sadece Galatasaray ilgilenmiyor. Lille’den ayrılacak Chedjou’nun Fransa Ligue 1’e geri dönen Monaco ve İspanyol ekibi Valencia da peşinde. Ama 28 yaşındaki savunmacının ilk tercihi, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak Galatasaray… Chedjou, Lille’deki takım arkadaşı Moussa Sow’a Türkiye’de rakip olmaya çok yakın.

KAAN BORA / AMKSPOR
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun bence

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arada net biçimde hoca Q7 yi istemiyormus Carlinhos zenit ile anlasamamis rota tekrar bize dondu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlinhos da baya iyi topçuymuş yahu baya araştırdım bugün izledim falan. Keza Chedjou da. Bu iki transfer takıma sınıf atlatır. Ama yabancı sınırına takılacak olmamız çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aysal geçen gün Sergen Yalçın'ın yer aldığı Kanaltürk'teki programda yabancı sınırı ile ilgili açıklamalar yapmıştı.Yabancı sınırının iniceğini düşünmüyormuş.Sadece YD'nin projesiymiş o 5'e düşme muhabbeti.Kulüpler ile görüşme yapmamış.Söylediklerinden anladığım kadarıyla bu kural yürürlüğe girmez.
    Bencede kulüp başkanlarıyla bir görüşme olursa kesinlikle düşmez hatta yabancı sınırı artar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kulüpler birliği anladığım kadarıyla fazlasıyla karşı bu duruma.Dediğin gibi görüşme olursa düşmez tam tersi artabilir de.Bence Avrupa'da başarı isteniyorsa sınırın düşmesi futbolumuzun zararınadır.Zaten sınır düşerse Anadolu takımları oyuncularını büyüklere en az 5M'dan açar ki açıyor da şimdiden.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada yeni bir şey keşfettim.

Bu yıl forvet transferi yapmayacağız ama Elmander gidecek,4. forvet ise Berk Ünsal olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel keşif ama bize bir forvet şart bence.Burak tamam ŞL'de 8 gol attı ama Real Madrid gibi takımlara karşı top bile tutamıyor ayağında.Bizim gelecek sene hedefimiz Real Madrid gibi takımları elemekse Drogba'nın yanına yabancı bir forvet şart bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Güzel keşif ama bize bir forvet şart bence.Burak tamam ŞL'de 8 gol attı ama Real Madrid gibi takımlara karşı top bile tutamıyor ayağında.Bizim gelecek sene hedefimiz Real Madrid gibi takımları elemekse Drogba'nın yanına yabancı bir forvet şart bence.
    şampiyonlar liginde 8 ligde 24 gol atan adamı yedek bırakıcaksın yani burak ayağında top tutmayada başladı yavaş yavaş ki ayağında top tutamamasının hiç nemi yok o kadar gol atmış adam hala eleştiriliyo beğenilmiyo insaf

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zaten en iyi Türk forvet şu anda Burak,orayı da yabancı yaparsak olmaz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmander yerine necati gelcek dun fark ettinizmi kadroda yoktu.. necati eskisehire icra yollatti parasini alamiyormus.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Drogba'nın kampa girecek olması ve Burak'ın gözünü Fatih Hoca'nın korkutmuş olması gelecek yıl her ikisinin de bu yıl oynadıklarından daha iyi bir oyun ortaya koyacağını ön görüyorum ben.

Berk Ünsal gibi fiziği o yaşına rağmen iyi bir oyuncuyu altyapıdan çıkartıp yavaş yavaş şans vermeli Fatih Hoca,sezon öncesi kampına zaten dahil edilecektir,ben yıllar sonra Türk futbolu doğru düzgün bir forvet kazansın istiyorum,Burak Yılmaz'ı saymıyorum adam 2004 de başladığı profesyonel futbolda 2011 yılında kendini buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk stoper şart bence Chedjou falan gereksiz. Gökhan Zan'da o kadar oynuyor zaten. Ömer Toprak gibi hem kaliteli hem de yerli bir oyuncu alınsın ki yabancı hakkı daha iyi yerlerde kullanılsın. Mesela sol bek.

Ayrıca Melo'nun ölüsü Alper'den iyidir. Melo'nun alınması gerektiğini düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

o Chedjou ibrahimovic'e ne yapmış öyle yahu

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=gwIL5a-lOZ4"]Yuh[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda,Quaresma,Chadli,Nani.

Bu 4'lü den birisi Galatasaraylı olacakmış.Öncelik Arda'dır tabi ki.

Kaynak: 34cimbom34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Arda,Quaresma,Chadli,Nani.

Bu 4'lü den birisi Galatasaraylı olacakmış.Öncelik Arda'dır tabi ki.

Kaynak: 34cimbom34
    Önerme: 34Cimbom34'ün kesin dediği transferlerin hepsi doğru çıkıyor ise,
    Arda, Quaresma, Chadli, Nani 'den biri Galatasaraylı olacak demektir.
    Allahım hepsi birbirinden güzel

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Önerme: 34Cimbom34'ün kesin dediği transferlerin hepsi doğru çıkıyor ise,
    Arda, Quaresma, Chadli, Nani 'den biri Galatasaraylı olacak demektir.
    Allahım hepsi birbirinden güzel
    Öncelikle;
    Kanat alacaksak cift forveti mi değiştireceğiz Burak'ı mı satacagız Drogba mı yedek kalacak Sneijder mi. Mantıgım pek almıyor

Sonralıkla;
    Arda'yı atletico aldıgı paranın 5 m falan üzerine satmadan bırakmaz.
    Bunu yapan yönetime de yönetim denmez. O iş olmaz.
    Quaresma bilmiyorum bence soru işareti.
    Chadli çok isterim
    Nani daha çok isterim.

Mesaj Yetkileri