Sayfa 991 / 1204 İlkİlk ... 491891941981989990991992993100110411091 ... SonSon
29,701 ile 29,730 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'yı şu kadroda Fatih Terim ile görmek güzel olurdu.Valla A.Madrid'in maçlarını izlerken hep hala kendi oyuncumuz gibi izliyorum.Er yada geç geri döner yuvasına.Zaten Madrid ile 3.kupasını aldı.Bir doygunluk olabilir.Üst düzey takımlardan(Real,Barça,Manu vb.)teklif alıcağını sanmıyorum.Sinem Kobal ilede evleniyor.Magazinel bir yanıda kalmıyacak.O açıdanda kafası rahat.Bu sene olmazsa seneye kesin döner.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alper için Halil Ünal 6 milyon euro + Emre Çolak + Elmander'i Istiyormus diyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O 4'lüden en makulu Chadli'dir bence.Çok çok işimizi görür inşAllah gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    O 4'lüden en makulu Chadli'dir bence.Çok çok işimizi görür inşAllah gelir.
    chadliden ziyade takım arkadaşı tadici alsak keşke

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Alper için Halil Ünal 6 milyon euro + Emre Çolak + Elmander'i Istiyormus diyorlar.
    Kusura bakmayın ama çüş Çağlar'la Yekta'yı falan da verin tam olsun madem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper etmez o kadar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi hayırlısı...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alper Potuk Galatasaray'da. Kaynak: İbrahim Seten.

pek guven olmaz bu adama ama alper %90 zaten bizdeydi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Seten Galatasaray'ın renkleri sarı-kırmızı desin kuşkuyla yaklaşırım,özel bir şey değil ama güvenmiyorum o adama ben,doğru olsa bile.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alper gelicek zaten büyük ihtimal de önemli olan kaça geleceği

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bütün gazeteciler ağız birliği yapmış gibi Ünal Aysal, Albayrak ve Ali Dürüst 3'lüsünün Halil Ünal ile görüştüğünü, prensipte anlaştıklarını yazıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/Amkspor/status/336544014134284288

AMK Spor görüntülemiş görüşmeyi büyük ihtimal haberler doğru,Alper'i aldık sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fransanin en unlu gazetesi lequipe ye gore Aurélien Chedjou (Lille) en iyi defans oyuncusu seçilmis fransada.

http://www.lequipe.fr/Football/NOTES_D1.html

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://amkspor.com/2013/05/20/alper-aslan-gibi.html

2011 Selçuk İnan, 2012 Burak Yılmaz, transfer gerçekleşirse 2013 Alper Potuk, sezonun en formda yerli oyuncularını kadroya katıyoruz, doğru bir transfer politikası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun.Geleceği açık bir oyuncu aldık.Umarım beklentileri karşılar.Güvenim tam ona.Selçuk-Alper-Melo orta sahası güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muslera

Eboue-Chedjou-Dany-Carlinhos

Alper-Melo-Selcuk

Sneijder

Drogba-Burak

yavas yavas 2000 kadrosu olusturuluyor gibi

8 yabancı var o kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi için yazmıştır.

Hamiti beke çekip Eboueyi göndermek mantıklı değil mi ? Eboueyi rahat 5 - 8 arası fiyata gönderirsin

Malum kontejyan da var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O kontenjan yemin ediyorum ömrümüzü yedi bizim.İlk 11 de 3 tane yerli oyuncu olma zorunluluğunu koyarsın,mis gibi kural işte,Anadolu takımları demesin hiçbir şey,hepsini yabancı oyuncuları götürüyor,saydırmasınlar şimdi.

Bu arada;

Öte yandan G.Saray Alper Potuk’la ilgili KAP bildirimini bu gece gerçekleştireceği öğrenildi.
    Uykular haram bize,haram.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hamit bence Eboue'nin yaptıklarını yapamaz.Tam bir saatli bomba Hamit.Bu yabancı sınırı en çok bizim için sıkıntı olacak inşAllah Kulüpler Birliği ile bir görüşme olur onlar da sıcak bakmıyorlar çünkü bu konuya.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O kontenjan yemin ediyorum ömrümüzü yedi bizim.İlk 11 de 3 tane yerli oyuncu olma zorunluluğunu koyarsın,mis gibi kural işte,Anadolu takımları demesin hiçbir şey,hepsini yabancı oyuncuları götürüyor,saydırmasınlar şimdi.
    Doğru bir yaklaşım bence de.. Gekas olmasaydı Akhisar'ın hali malum.. Adam geldi, takımın kaderini değiştirdi.. 15 maçta 13 gol.. Şu istatistiği hangi Türk oyuncu yakalayabilmiş Anadolu kulüplerinde?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hayır illaki yabancı sınırı yerine Almanlar gibi altyapıya yatırım zorunluluğu getirilsin.Adamlar 2 finalist takım çıkardı kadroda bir çok Alman var.TFF bunları görmüyor mu ? Bir de adamlarda yabancı sayısı denen bir şey yok sınırsız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Bu arada;

Uykular haram bize,haram.
    Yat uyu ya sanki ronaldo'yu bekliyorsunuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder alışkanlık kazandırdı Her transferi dört gözle bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Avrupa Dışında 4 oyuncu oynatma kuralı olabilir hatta çok ideal olur yanında ilk 18 de 2 tane alt yapıdan oyuncu koyma olabilir uygulanmazsa da bu kural her oyuncu hakkı için 100bin ceza konulur filan onlarca çözüm yolu var ama böyle çağ dışı bir sınırlama çözdüm değil

Bu arada yavaş yavaş transfer politikamız Münich'i andırıyor

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alper geldiğine göre artık yabancı sayısı kalkabilir Şaka maka kalkmasını galatasaray en çok isteyen takımdı Alpere muhtemelen epey bir para ödeyecekler bunun üstüne kalksa yabancı sınırlaması yada artsa benim adıma Alper in etkisi sıfır olur Olmazsa sezonun en iyi transferlerinden biri direk bana göre. Hiç oynamadan rahat yaparım bu yorumu.

Bi süre önce Alper i 8 e falan bırakır ancak Es Es demiştim burda, pek çok kişi de o kadar para mı verilir falan demişti ama durum ortada. Mevcut koşullarda bence 8 çok değil Alper'e.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlinhos'un hiç Avrupa tecrübesi yok ve kapalı bir kutu. Böyle bir riske girmemek gerek diye düşünüyorum. Kendini Avrupa'da ispatlamış 'Eboue' gibi bir sol bek almamız lazım.

Chedjou yerine John Terry'i yi alsak ya. Tam aradığımız tipte bir stoper. Daha 32 yaşında olması da bir avantaj. 3-4 sene daha profesyonel futbol oynayacak bir adam. 27 yaşında ki Chedjou'yu almanın ne avantajı olabilir ki. Doğru düzgün bir avrupa tecrübesi de yok. Gökhan Zan'dan fazlası yok. Bir kaç maç izledim ve kesinlikle Ujifalusi seviyesinde değil. Terry gibi ne olduğu belli sağlam bir stoper almalıyız.

Eğer illa ki geleceği de garantilemek istiyorsak Ömer Toprak kesinlikle parası neyse alınıp bitirilmeli. Çünkü çok kaliteli bir stoper. Semih ile de gayet uyumlular..

Alper Potuk alınabilir fakat o kadar ucuk fiyata alınmamalı ve ya Emre'de verilmemeli karşılığında. Altından değil sonucta bu adam. Onun yerine Salih tadında bir genç orta saha bulunabilir Buca'dan vb. takımlardan..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

5.5 + Culio teklifini yapmışız, bu şekilde kabul ettirebildiysek güzel iş olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Carlinhos'un hiç Avrupa tecrübesi yok ve kapalı bir kutu. Böyle bir riske girmemek gerek diye düşünüyorum. Kendini Avrupa'da ispatlamış 'Eboue' gibi bir sol bek almamız lazım.

Chedjou yerine John Terry'i yi alsak ya. Tam aradığımız tipte bir stoper. Daha 32 yaşında olması da bir avantaj. 3-4 sene daha profesyonel futbol oynayacak bir adam. 27 yaşında ki Chedjou'yu almanın ne avantajı olabilir ki. Doğru düzgün bir avrupa tecrübesi de yok. Gökhan Zan'dan fazlası yok. Bir kaç maç izledim ve kesinlikle Ujifalusi seviyesinde değil. Terry gibi ne olduğu belli sağlam bir stoper almalıyız.

Eğer illa ki geleceği de garantilemek istiyorsak Ömer Toprak kesinlikle parası neyse alınıp bitirilmeli. Çünkü çok kaliteli bir stoper. Semih ile de gayet uyumlular..

Alper Potuk alınabilir fakat o kadar ucuk fiyata alınmamalı ve ya Emre'de verilmemeli karşılığında. Altından değil sonucta bu adam. Onun yerine Salih tadında bir genç orta saha bulunabilir Buca'dan vb. takımlardan..
    Niye yahu o zaman ver babam parayı al Avrupa'dan oyuncu olur.Bizim takım da tecrübeli değil daha bu sene ilk kez şampiyonlar ligine çıkan kaç tane oyuncu vardı bu takımda.4-5 senelik bir takım kurulmasın,yaşlı kaliteli oyuncular olmamalı sadece bizim transferlerimiz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri