Sayfa 992 / 1204 İlkİlk ... 492892942982990991992993994100210421092 ... SonSon
29,731 ile 29,760 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Carlinhos'un hiç Avrupa tecrübesi yok ve kapalı bir kutu. Böyle bir riske girmemek gerek diye düşünüyorum. Kendini Avrupa'da ispatlamış 'Eboue' gibi bir sol bek almamız lazım.

Chedjou yerine John Terry'i yi alsak ya. Tam aradığımız tipte bir stoper. Daha 32 yaşında olması da bir avantaj. 3-4 sene daha profesyonel futbol oynayacak bir adam. 27 yaşında ki Chedjou'yu almanın ne avantajı olabilir ki. Doğru düzgün bir avrupa tecrübesi de yok. Gökhan Zan'dan fazlası yok. Bir kaç maç izledim ve kesinlikle Ujifalusi seviyesinde değil. Terry gibi ne olduğu belli sağlam bir stoper almalıyız.

Eğer illa ki geleceği de garantilemek istiyorsak Ömer Toprak kesinlikle parası neyse alınıp bitirilmeli. Çünkü çok kaliteli bir stoper. Semih ile de gayet uyumlular..

Alper Potuk alınabilir fakat o kadar ucuk fiyata alınmamalı ve ya Emre'de verilmemeli karşılığında. Altından değil sonucta bu adam. Onun yerine Salih tadında bir genç orta saha bulunabilir Buca'dan vb. takımlardan..

kagawalar lewandowskiler hulklar falcaolar çok sahipti ya avrupa tecrübesine bu arada gökhan zandan fazlası yok dediğin adam fransa da en iyi 2-3 defanstan biri olarak gösteriliyo

2. Default

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Carlinhos'un hiç Avrupa tecrübesi yok ve kapalı bir kutu. Böyle bir riske girmemek gerek diye düşünüyorum. Kendini Avrupa'da ispatlamış 'Eboue' gibi bir sol bek almamız lazım.

Chedjou yerine John Terry'i yi alsak ya. Tam aradığımız tipte bir stoper. Daha 32 yaşında olması da bir avantaj. 3-4 sene daha profesyonel futbol oynayacak bir adam. 27 yaşında ki Chedjou'yu almanın ne avantajı olabilir ki. Doğru düzgün bir avrupa tecrübesi de yok. Gökhan Zan'dan fazlası yok. Bir kaç maç izledim ve kesinlikle Ujifalusi seviyesinde değil. Terry gibi ne olduğu belli sağlam bir stoper almalıyız.

Eğer illa ki geleceği de garantilemek istiyorsak Ömer Toprak kesinlikle parası neyse alınıp bitirilmeli. Çünkü çok kaliteli bir stoper. Semih ile de gayet uyumlular..

Alper Potuk alınabilir fakat o kadar ucuk fiyata alınmamalı ve ya Emre'de verilmemeli karşılığında. Altından değil sonucta bu adam. Onun yerine Salih tadında bir genç orta saha bulunabilir Buca'dan vb. takımlardan..
    Zaten var o tatta oyuncularınız Emre Çolak, Furkan Özçal.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fransanin en iyi stoperi seçildi adam. geçen yil demistim cok uzaga gitmeye gerek yok diye webo-doka al bitir isi demistim bu yilda ayni fikrim var uzaga gitmeye gerek yok sol beke insua yi al kanat oyuncusu olarakda dos santosu getir bu 2 adam en kotu zamanimizda geldi keita ve bu 2 adami hala unutamadim cok iyi oyunculardi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Alper Potuk'un kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=284283

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hayırlı olsun diyebilir miyiz artık ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transferin gerçekleştiğini varsayarsak, galatasaray son yıllarda yaptığı ve çok büyük verim aldığı transfer diyebiliriz, culio için.

maşallah.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Alper Potuk,Selçuk İnan'ın yerine düşünülüyorsa çok başarılı bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Hamit'in yerine düşünülüyorsa, daha da başarılı bir transfer

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren bir adam Selçuk İnan,onun yerine alacak oyuncuyu kolay kolay bulamazsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hazir olun nani yolda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nani değil Arda gelsin Arda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar yabancı oyuncu adı çıkıyor acaba diyorum Aysal arkadan arkadan çalışma yürütüp yabancı sayısınımı artırmayı önericek.Olurmu olur valla.Drogba'da,Webo ile Suat Kılıç'a ziyarete gitmiş dün.Onlarda Suat Kılıç'a yabancı sayısının düşmemesi gerektiğini söylemiş.

Quaresma-Malouda-Nani-Chedjou-Carlinhos
    Her yere yabancı oyuncu ismi geçiyor.Üstelki Aysal'da doğruladı hepsini.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yabancı sınırlamasını kaldırmak demek Türk futbolunu uçurumdan aşağa atmak demektir.Avrupa'da sıfır cekeriz.Galiba bunu istiyorlar.

Biz yetişteremiyoruz bunu kabul edelim.zaten yetiştirdiğimiz değerleride 4 büyükler alıyor zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Malouda menajer araciligiyla onerildi Veto yedi bu arada Q7 defteride kapandi , Carlinhos-nani-alpaslan Chedjou-melo-necati su an gundemde olanlar

yabanci sinirlamasina gelirsek bence ;

dusmez rahat olun hatta artcak bile cunki demiroren kendi kendine karar verior kluplerle gorustulermi yok ? ben olsam naparim alirim 5 yabanci ondan sonrada tffye meydan okurum ben bak o kadar oyuncu aldim yuksek paralarla ben bunlari oynatamicaksam ne yapacam elimde kalcak diyecek gozlerini korkutcaklar yabanci sinirlamasi duserse anadolu klupleri iyice SAPITIR avrupada falanda basari vs yakaliyamazsiniz zaten yakaliyamiyoruzda kokten biteriz iyice. 7 olmali yabanci siniri 6 olmasin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''20'den aşağısı kurtarmaz,zaten bunun 4 te 1 i Trabzon'a gidiyor canısı.''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Galatasaray ve Fenerbahçe o kadar kavga edeceklerine şu konuda birlik olsalardı şimdiye kadar çoktan halledilmişti bu sorun. Sürekli çıkıp 'kalksın bu sınır' demekle olmuyor. bu 2 kulüp somut adımlar atacak ki Anadolu kulüplerini köşeye sıkıştırabilsinler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yabancı sınırlamasını kaldırmak demek Türk futbolunu uçuyrumdan aşağa atmak demektir.Avrupa'da sıfır cekeriz.Galiba bunu istiyorlar.

Biz yetişteremiyoruz bunu kabul edelim.zaten yetiştirdiğimiz değerler'de 4 büyükler alıyor.
    Türk futbolu zaten uçurumdan aşağı atılmış 18 takım içinden 1 tane bile yabancı olmadan ilerleyen bir kulüp söyle bana ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Arda gelirse varyaaaa Arda gelsin solbek alınmasın riera oynasın. Bi stoper alıp transferi kapatalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak'ı takasta kullanırsak, %25 Trabzon'a gitmeyecek ya, ben onu düşünüyorum aslında. Burak - Arda takası mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nani, Alper, Chedjou, Carlinhos + Melo & Umut alınırsa nasıl olur diye lig için kadro kuruyorum, olmuyor. Bu şekilde biterse transferler ve Muslera takımda kalırsa sağ bek Hamit olacak başka yolu yok gibi. Diğer alternatif Melo alınmayacak Gökhan İnler alınacak. Transferde gelecek isimler kadar gidecek isimler de etkili olacak, Fatih Terim'in işi zor, seneye hedef yine şampiyonluk ve ŞL'de gruptan çıkmak olacak hatta artık Türkiye Kupasını da almamız lazım. Umarım kamp başlarken gelenler ve gidenler netleşmiş olur, sezon ortasında sistem değiştirmek zorunda kalmayız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olur abi niye olmasın,alternatifi bol kadro her zaman iş görür,ayrıca dizilişte de çeşitlilik yaratır ve oyunun her türlü şeklinin oynamamızı sağlar.

Neyse gelecek sezonun kadrosu tam bir oluşsun da ona göre yorum yaparız,şu an çok erken.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'yı ilk söyleyen kişi Trivela yazdı. Umarım yanılıyordur, gelmesin Q7.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren bir adam Selçuk İnan,onun yerine alacak oyuncuyu kolay kolay bulamazsın.
    Tanrı aşkına Türk futbolunun seyrini değiştirecek ne yapmış çok merak ettim ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tanrı aşkına Türk futbolunun seyrini değiştirecek ne yapmış çok merak ettim ?
    2 yıldır hatta 3-4 yıldır futbol izlemediğini varsayıyorum.Burada kalkıp Selçuk İnan'ın Tanrı aşkına ne yaptığını sana söyleyecek değilim futbolu az çok takip ediyor olsaydın bu soruyu sormazdın.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    2 yıldır hatta 3-4 yıldır futbol izlemediğini varsayıyorum.Burada kalkıp Selçuk İnan'ın Tanrı aşkına ne yaptığını sana söyleyecek değilim futbolu az çok takip ediyor olsaydın bu soruyu sormazdın.
    Şimdi bunu genele yazarsan olmaz.

Galatasaray adına seyir değiştirmiş olabilir ancak Türk futbolunun seyirini değiştiren adam seviyesi çok yukarı bir seviye olmuş. Bence de o çok abartı olur..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk Futbolu derken Süper Lig'den bahsettiğimi herkes biliyor,Galatasaray değilde başka bir takıma gitseydi şu an aynı durumda olurmuydu lig ?

Arda'dan sonra en iyi Türk oyuncudur,ligimizin de en iyi oyuncusudur Selçuk İnan.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vay be Selçuk İnan bile tartışılır olmuş.Benim anlamadığım zemlinskis nickli arkadaşımız geçen senelerde Galatasaray'lı olmasına rağmen hep Galatasaray'ı kötülüyordu avatarında Volkan vardı bi ara hatta.Hala gelmiş burada saçma sapan konuşuyor Selçuk İnan'ı niye yollayalım yahu bi kere akıl var mantık var Alper'le beraber oynayacaklar işte boşuna ortam geriliyor.Selçuk İnan Türk Milli Takımına şu sıralar en çok şey katan oyunculardan Andorra maçında mesela puan alamayabilirdik o kadar kötü oynadık ki yani ama o klasını konuşturup frikikten yazdı golü.Bana kalırsa Selçuk'a kısacası kendi mevkisinin Hakan Şükür'ü diyebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nasıl bizler son yılların en iyi oyuncusunun Alex olduğunu kabullendiysek,şu an bence Türkiye'de oynayıp Türk olan en iyi oyuncu Selçuk'dur.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın. Beni çok tanıyan yok da, az tanıyanlar da kışkırtma, tahrik etme niyetli birisi olmadığımı bilirler sanırım.

Selçuk'un kalitesine laf söylemek abes olur. Ancak Türk futbol ya da Süper Lig tarihini değiştirdi gibi ifadelerin de Selçuk'a bir faydası olmaz. Bu abartmaktır bence. Henüz 2 sezondur üst düzey maçlara çıkıyor. Neyi değiştirdi? 2 Süper Lig şampiyonluğu tarih değiştirmeye yeter mi? Yine uçlara doğru ilerliyoruz. Selçuk'un hakkını teslim etmek lazım ama fazla da abartmamak gerek. Bekleyelim, görelim, nereye gidecek Selçuk'un önderliğinde Galatasaray ve Milli Takımımız. Futbolunu ilerletsin, futbolu bıraksın ondan sonra değerlendirelim neleri değiştirmiş kanısındayım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok yanlış anlaşılacak bir şey yazmamışsın zaten bende böyle düşünüyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri