fransanin en iyi stoperi seçildi adam. geçen yil demistim cok uzaga gitmeye gerek yok diye webo-doka al bitir isi demistim bu yilda ayni fikrim var uzaga gitmeye gerek yok sol beke insua yi al kanat oyuncusu olarakda dos santosu getir bu 2 adam en kotu zamanimizda geldi keita ve bu 2 adami hala unutamadim cok iyi oyunculardi.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Alper Potuk'un kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=284283
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Hayırlı olsun diyebilir miyiz artık ?![]()
transferin gerçekleştiğini varsayarsak, galatasaray son yıllarda yaptığı ve çok büyük verim aldığı transfer diyebiliriz, culio için.
maşallah.
(/s)
Alper Potuk,Selçuk İnan'ın yerine düşünülüyorsa çok başarılı bir transfer.
hazir olun nani yolda![]()
Nani değil Arda gelsin Arda![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu kadar yabancı oyuncu adı çıkıyor acaba diyorum Aysal arkadan arkadan çalışma yürütüp yabancı sayısınımı artırmayı önericek.Olurmu olur valla.Drogba'da,Webo ile Suat Kılıç'a ziyarete gitmiş dün.Onlarda Suat Kılıç'a yabancı sayısının düşmemesi gerektiğini söylemiş.
Quaresma-Malouda-Nani-Chedjou-Carlinhos
Her yere yabancı oyuncu ismi geçiyor.Üstelki Aysal'da doğruladı hepsini.
Yabancı sınırlamasını kaldırmak demek Türk futbolunu uçurumdan aşağa atmak demektir.Avrupa'da sıfır cekeriz.Galiba bunu istiyorlar.
Biz yetişteremiyoruz bunu kabul edelim.zaten yetiştirdiğimiz değerleride 4 büyükler alıyor zaten.
Malouda menajer araciligiyla onerildi Veto yedi bu arada Q7 defteride kapandi , Carlinhos-nani-alpaslan Chedjou-melo-necati su an gundemde olanlar
yabanci sinirlamasina gelirsek bence ;
dusmez rahat olun hatta artcak bile cunki demiroren kendi kendine karar verior kluplerle gorustulermi yok ? ben olsam naparim alirim 5 yabanci ondan sonrada tffye meydan okurum ben bak o kadar oyuncu aldim yuksek paralarla ben bunlari oynatamicaksam ne yapacam elimde kalcak diyecek gozlerini korkutcaklar yabanci sinirlamasi duserse anadolu klupleri iyice SAPITIR avrupada falanda basari vs yakaliyamazsiniz zaten yakaliyamiyoruzda kokten biteriz iyice. 7 olmali yabanci siniri 6 olmasin![]()
''20'den aşağısı kurtarmaz,zaten bunun 4 te 1 i Trabzon'a gidiyor canısı.''
Galatasaray ve Fenerbahçe o kadar kavga edeceklerine şu konuda birlik olsalardı şimdiye kadar çoktan halledilmişti bu sorun. Sürekli çıkıp 'kalksın bu sınır' demekle olmuyor. bu 2 kulüp somut adımlar atacak ki Anadolu kulüplerini köşeye sıkıştırabilsinler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arda gelirse varyaaaaArda gelsin solbek alınmasın riera oynasın. Bi stoper alıp transferi kapatalım
![]()
Burak'ı takasta kullanırsak, %25 Trabzon'a gitmeyecek ya, ben onu düşünüyorum aslında. Burak - Arda takası mesela![]()
Nani, Alper, Chedjou, Carlinhos + Melo & Umut alınırsa nasıl olur diye lig için kadro kuruyorum, olmuyor. Bu şekilde biterse transferler ve Muslera takımda kalırsa sağ bek Hamit olacak başka yolu yok gibi. Diğer alternatif Melo alınmayacak Gökhan İnler alınacak. Transferde gelecek isimler kadar gidecek isimler de etkili olacak, Fatih Terim'in işi zor, seneye hedef yine şampiyonluk ve ŞL'de gruptan çıkmak olacak hatta artık Türkiye Kupasını da almamız lazım. Umarım kamp başlarken gelenler ve gidenler netleşmiş olur, sezon ortasında sistem değiştirmek zorunda kalmayız.
Olur abi niye olmasın,alternatifi bol kadro her zaman iş görür,ayrıca dizilişte de çeşitlilik yaratır ve oyunun her türlü şeklinin oynamamızı sağlar.
Neyse gelecek sezonun kadrosu tam bir oluşsun da ona göre yorum yaparız,şu an çok erken.
Drogba'yı ilk söyleyen kişi Trivela yazdı. Umarım yanılıyordur, gelmesin Q7.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Türk Futbolu derken Süper Lig'den bahsettiğimi herkes biliyor,Galatasaray değilde başka bir takıma gitseydi şu an aynı durumda olurmuydu lig ?
Arda'dan sonra en iyi Türk oyuncudur,ligimizin de en iyi oyuncusudur Selçuk İnan.
Vay be Selçuk İnan bile tartışılır olmuş.Benim anlamadığım zemlinskis nickli arkadaşımız geçen senelerde Galatasaray'lı olmasına rağmen hep Galatasaray'ı kötülüyordu avatarında Volkan vardı bi ara hatta.Hala gelmiş burada saçma sapan konuşuyor Selçuk İnan'ı niye yollayalım yahu bi kere akıl var mantık var Alper'le beraber oynayacaklar işte boşuna ortam geriliyor.Selçuk İnan Türk Milli Takımına şu sıralar en çok şey katan oyunculardan Andorra maçında mesela puan alamayabilirdik o kadar kötü oynadık ki yani ama o klasını konuşturup frikikten yazdı golü.Bana kalırsa Selçuk'a kısacası kendi mevkisinin Hakan Şükür'ü diyebiliriz.
Nasıl bizler son yılların en iyi oyuncusunun Alex olduğunu kabullendiysek,şu an bence Türkiye'de oynayıp Türk olan en iyi oyuncu Selçuk'dur.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın. Beni çok tanıyan yok da, az tanıyanlar da kışkırtma, tahrik etme niyetli birisi olmadığımı bilirler sanırım.
Selçuk'un kalitesine laf söylemek abes olur. Ancak Türk futbol ya da Süper Lig tarihini değiştirdi gibi ifadelerin de Selçuk'a bir faydası olmaz. Bu abartmaktır bence. Henüz 2 sezondur üst düzey maçlara çıkıyor. Neyi değiştirdi? 2 Süper Lig şampiyonluğu tarih değiştirmeye yeter mi? Yine uçlara doğru ilerliyoruz. Selçuk'un hakkını teslim etmek lazım ama fazla da abartmamak gerek. Bekleyelim, görelim, nereye gidecek Selçuk'un önderliğinde Galatasaray ve Milli Takımımız. Futbolunu ilerletsin, futbolu bıraksın ondan sonra değerlendirelim neleri değiştirmiş kanısındayım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yok yanlış anlaşılacak bir şey yazmamışsın zaten bende böyle düşünüyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."