maç içerisinde bol bol oyna taktiklerle yardımcı antrenörün taktik bilgisi yüksekse güzel bilgiler veriyor ama 9 maçta 3 farklı taktik biraz fazla bence...
maç içerisinde bol bol oyna taktiklerle yardımcı antrenörün taktik bilgisi yüksekse güzel bilgiler veriyor ama 9 maçta 3 farklı taktik biraz fazla bence...
biraz oynasalar değiştirmeyeceğim ama taktiğin tutmadığı çok belli oluyor. devamlı rakip atakta. maçta atıyorum 15 pozisyon gösteriliyorsa 10 tanesi en az rakip atağı. kendim taktik yapmaya uğraştım olmadı, standart taktiklerden deniyorum şimdi biraz oynamayla. 3-5-2 ve 4-5-1 denedim şimdi 4-4-2 deniyorum bu sezon. forvetler her taktikte gol atmadıkları sürece -ki 4 forvetim 9 maçta toplam 2 gol atmış- hep 5'lerde. çözemedim daha bu fm 2009'un olayını. çok da iyi oyuncular aldım lig b takımına göre. emre aşık, erhan şentürk gibi oyuncularım var kiralık aldım. oyuncularımın çoğu lig a'da oynayabilecek kapasitede hatta bazı oyuncularım için decent player for süper lig diyor ama yok işte oynamıyorlar bir türlü. alt yapıdan çıkan adam onlardan iyi oynuyor.