Site öldü kardeşim. defin işlemlerini yaptık. arada aklına esen gelip bir fatiha okuyor işte. bir gün ve saat belirleyelim de herkes online olsun muhabbet çevirelim hiç olmazsa. ☺️ 28 kasım cumartesi günü saat 21.00da herkesi online olup kafemize bekliyorum. telefona falan bir hatırlatma yazın da gelin.
İlgi azaldı, sosyal medya bitirdi hepimizi Sitenin çocukları, gençleri de zamanla büyüdü tabi, iş güç hayat telaşı sardı, yeni gençlik te buralara ilgi göstermedi, sosyal medyada takılı kaldı. Ha tabi bizler de belki yeteri kadar içerik üretebilseydik, daha aktif olabilir di ama artık tabi ilk okul, lise, üniversite yıllarımızdaki gibi boş zamanlarımız olmuyor. E pırto gibi ihtiyar delikanlılar kopamıyor işte buralardan
Burak
Abiler selam. Hiçbirinizle pek muhabbetimiz olmadı ama hepinizi hatırlıyorum Burası ne zaman bir şekilde arama sonuçlarında çıksa aaaahhh ahh deyip geçiyorum. Resmi araştırmalar yine burdan mı yapılıyor merak ettim.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
::sigara::
28 kasımda bana hatırlatın bir yerlerden...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
nolmuş bu foruma...
28 Kasım 21.00... Özledik...
Olmasaydın Olmazdık @turksportal
Football is simple,but Football Manager is not
15-20 mi?
Ne 15-20'si Yahu Forumun Ölüsü Misafir Kullanıcıları Günde 400 Kişinin Üzerinde. En Az 400 Kişi Eskilerden Bir Toplanabilirsek Varya Değil Twitter Tüm Sosyal Âlem'in Gündemine Otururuz da Mesele Bu Nesli Eski Günlerin Hayrına Bir Araya Getirebilmek
Ama Güzel Olur Ha!
Acaba Ödül Falan mı Versek O Gün Bir de Reklam Propagandası Dönderirsek Gün Boyu Tamamdır Bu İş
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ercüment Çözer'in Dizisini İzleyen Var mı?
Spoiler:
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ooo neler dönmüş burada, foruma login olurken sen yaşıyor musun diye onay istedi
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı şimdiden kutluyorum.
Herkese selam ederim . Kabristanın yanından geçerken bir fatiha okumadan olmaz dedim
Madem mevlit için gün verilmiş. Gelmemek olmaz . 28 kasımda evli,çoluk çocuklu ihtiyar olarak helva yemeye ben de varım
Not : Bu arada yönetici arkadaşlar ben üstteki 'Yeni Mesajlar'a bastığımda hata veriyor . Tamam belki yeni mesaj yok diyeceksiniz ama yok yok bu yazarlık grubuyla alakalı gerçekten bir hata @sheriff bir el atıverir misin ?
Ahan da hata
Her gün 2-3 mesaj gelmeye başlanmış buraya. Böyle böyle canlanır mı dersiniz asdsjhkdhasd
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
steam : aytekin79
@Vieri 'ye bile kafeye mesaj yazdırdınız helal olsun gençler.
Araştırmayı falan boş verelim sadece kafe açık olsun yeter.
Buraların hareketi artmış güzel olmuş. Her gün uğramayı alışkanlık yapın artık
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Selamlar
FM 21 beta bu haftasonu gelebilir. Gene gitti elim bastım parayı aldım
1 saat içerisinde aynı başlığa 2. mesajı göndererek son zamanların post rekorunu kırmış olduk sanırım
steam : aytekin79