yorumlarınız icin tesekkurler
yorumlarınız icin tesekkurler
sonunda güzel bi taktik buldum
evet newcaste united de işe yaradı saol dostum
ya bu taktik harika yaw her maçta kornerden gol atıyorum herkes kale içine doluşuyo dışarda bi forwedim kalıyo korneri kullanan çıkarıyo buna bu çakıyo gol
bu forwedlerim1 sezonda 50 golün üstüne çıkıyo
Öncelikle bu benim ilk mesajım umarım hayırlı olur
Arkadaşım taktik için seni tebrik ederim gerçekten Beşiktaşı ilk sezonumda tek transferle(Zigic) şampiyon yaptım, kupayıda tatile gittiğim için kaçırdım. Neyse sezon sonunda Cordoba,Kle,Juanfran,Youla ve Ahmed Hassanı yolladım. Aldığım oyuncular Krancjar,Kerlon,Denilson,Valdivia,Uğur Yıldırım,Roncatto,Sabri,Gökhan Tokgöz falan.
Şimdi taktiği kullanmaya devam ediyorum fakat orta sahamın ortasındaki oyuncuların hepsi üstün oyuncular olmalarına rağmen bir türlü 7 ortalamanın üstüne çıkamıyorlar. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Hayırlı olsun ilk mesajın aramıza hoş geldin ..Bence orta sahanı bir özelliklerine bak...Tutuk oynatmamaya çalış biraz dha oyunun içine baş role sürükle yani şut atsınlar kanatlara top atsınlar ara pasları versinler ...Bir de bir maç birini serbest rol ver bakalım yarayacak mı? Belki de yaramayabilir..Orta sahan boş kalabilir bunu sen dene bak...
kardeş ben bu taktiği ajaxda denedim hiç iyi olmadı kendi evimde betise 0-1 yenidim
arkadaşlar bu taktiğin defansif olanını verebilirmisiniz master ın verdiği link ölmüş indiremiyorum şimdiden teşekkür ederim...
ya beyler bende v6.0.3 yüklü.Bu versiyonda sitede yayınlanan taktiklerin hiç biri işlemio ya.Bu sürümü oyunu silmeden ilk haline nasıl çevirebilirim
ben o dosyayı indiremedim sanırım 4-4-2 atak sistemi ben de onu kullandım
iki dm koyarsan cok güzel sonuçlar veriyo newcaslte ile 106 gol attım ligde 28 gol yedim namağlup sampiyon oldum yalnız oturması gerekiyo 1.5 sezzon sonra
tüm kupalara ambargo koyarsınız...ilk sezon baya bi zorlandım ama iki iyi defans alırsanız giderek daha az gol yiyorsunuz.her maçta kesin gol yiyodum
sora düzeldi
Teşekkürler Ali İhsan kardeşim..
bu linkte silinmiş dostum bi elatıver
Elinde bu taktik olan upload etsin lütfen link ölmüş malesef
Taktiği aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...
4-4-2 Wings
eyw dostum saol
arkadaşlar linki bi yenilesek
olmuyor!...
313. posttaki arkadaş yeni link vermiş dostum onu indir
Ellerine sağlık çok güzel taktik
hortlatayım linki yanileyen olsa
yokmu bu taktiği yükleyecek delikanlı bir kardeşim yha
yardımcı olun bizlere
master_ozzy kardeşim ilgilesene bi yha
fm 2006 442 wings taktik yükleyin ne olur
[email protected]
[email protected]
Merhabalar. Aranızda hala oynayan varsa yok mu bize arşivini açabilecek birileri. Antreman taktik gibi. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.