Personelin Adı : Tony Coton
Personelin Yaşı : 49
Görev Yaptığı Takım : Serbest
Sanırım oyunun başında alabileceğiniz en iyi asistan ve Determination da 20 oyuncuların gelişimi için de baya iyi tam bir asistan alın görün
Personelin Adı : Tony Coton
Personelin Yaşı : 49
Görev Yaptığı Takım : Serbest
Sanırım oyunun başında alabileceğiniz en iyi asistan ve Determination da 20 oyuncuların gelişimi için de baya iyi tam bir asistan alın görün
Tactical Knowledge da iyi olsaymış göz kapalı emanet edilecek bir yardımcı olurmuş Teşekkürler paylaşım için.
Walter Zengadan mı bahsediyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan o adam iyi değil Ben o kadar araştırma yaptım tabii ki bu adamdan daha iyileri var ama GS ye bundan daha iyisi gelmiyor bahsettiğin adamın skilleri sende farklı mı bilmiyorum bende ki skilleri şöyle 2015 senesinde
kesinlikle çok kaliteli adam, şampiyonlar liginde ilk maçta manudan 4 tane yedim sonraki maçtada olimpiakosa yenıldım ama crash dumps hatası alıp oyundan atınca bende grup maçlarını tonye devrettım. adam 12 puanla saolsun gruptan cıkardı takımı
arkadaslar alabiliceginiz en iyi ass manager ''roberto rojas'' tır kendisi kaleci antrenoru olarak gozukur ama cok iyi bir ass menajerdir
Her oyunumda orta seviyeli takımlara mutlaka aldığım isimdir, özellikle maç öncesi basın toplantıları büyük bir zevk ile ona yaptırabiliyorum.
Botafogo'nun Asistan Menejer'i de iyi. Adını unuttum şu anda
Türk takımlarına fazla bakmıyor, fakat Avrupa'da başarılı olursanız gelebilir diye düşünürüm.
Fenerbahçe ilk sezonunda hemen alabiliyor.
Çok başarılı, son 3 kariyerimde kullandım, genellikle her yere geliyor, en önemli özelliklerinden biri de baya sadık; ilk sezon olsa bile etki bırakabildiyseniz; siz istifa ettiğinizde o da bırakıyor; favori personellerine de rahat giriyorsunuz.
ek olarak; kendisi yakın zamanda kalp krizi geçirmiş, son zamanlarda oyuncu menejerliği yapıyormuş, oyunun ilerleyen serilerinde oyuncu menejeri olarak görebiliriz.
Last edited by ThersoN : 08.Ocak.2013 at 17:30 Reason: ekleme