Tüm hepsini mi indirmemiz lazım yoksa sonuncuyu indirsek yeter mi?
Hepsini indirmeye bastım.Bir ara iner
Tüm hepsini mi indirmemiz lazım yoksa sonuncuyu indirsek yeter mi?
Hepsini indirmeye bastım.Bir ara iner
Buradaki paket sadece Yüz paketidir logo v.s 'leri ayrıca forumdan iindirebilirsiniz , belirttiğim güncellemeler ise şu şekilde oluyor bu paket bildiğim kadarıyla 2011 yılında yapılmış şöyle bir örnek vermek gerekirse Sneijder 2011 yılında İ.Milan'da oynarken forması İnter'ken güncelleme her yıl çıktığı için en son güncellemede GS'de yani update'ten kasıt bu tabi bazı update'ler yeni oyuncuları ve yeni Personlelleride kapsıyor
Uzun zamandır bu paketi kullanıyorum beğenisi yüksek bir yüz paketi gönül rahatlığıyla indirebilrsiniz
Soruma cevap alamadım veya yanlış anlaşıldım.
Bakın mesela FM oyunun güncellemeleri yani updateleri(patch) oluyor, bu updateleri kurunca resim dosyaları gitmez değil mi?
yüz paketlerinin hepsini indirdim ne olur ne olmaz diye. fakat resimde gösterdiğiniz kişilerin o fotoları yok. mesela sneijderin fotosu farklı, daumun fotoğrafı yok vb.
Bu arada Graphics klasörü yoktu kendim oluşturdum . Başta olmadı ama caches klasörünü silince oldu. İnternetten bir de logo paketi buldum logoları da hallettim
Last edited by The_Stalwart : 03.Ocak.2014 at 02:27
Dediginizi Yaptım Belgelerimde Fm14 Kalsöre Attım Yoluyla Ama Olmuyor Oyuna Girmiyor Ne Yapıcam ?
Cache dosyalarını sildiniz mi?
Hocam downlod'a tıkladığımda direk torrent bağlanıtısı açılıyor ama torrentin boyutu gözükmüyor ve uzunca bir süre torrent bilgisi alınıyor yazıyor. Bunun çözümü nedir?
Edit: Aynı sorunu yaşayanlar için alternatif site linki veriyorum http://fmfaces.net/en/df11home
Torrent açıksa PC'nizde hiç bir sorun yaşamadan indirmeniz gerekiyor
Bir de şu update ile ilgili bir şey sormak istiyorum: Son güncellemeyi indirdiğimde (update 48) diğer güncellemeleri de indirmiş oluyor muyum? Yani son güncelleme diğerlerini de kapsıyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Edit: Her bir güncelleme dosyası yeni fotoğraflar da içeriyormuş, kendi sorumu cevaplamış olayım.
Last edited by Mike Shinoda : 14.Şubat.2014 at 01:11
teşekkürler