Ya arkadaşlar ben bunu indirdim lakin 14.2.2 de yinede kullanamıyorum eskisi gibi güncelleme istiyor bi yardım edebilirmisiniz ..
Güncelleme yapmanız gerekiyor Settings>Check for Update üzerinden
Resmi bir editör değil ancak hile yapmak isteyen kullanabilir, korsandan kastınız sanıyorum resmi olup olmamasıydı, resmi değil, ancak korsan diyemeyiz
Arkadaşlar Fmrte lisansı aldım 5 kişi kullanabiliyormuş burda konu açtım çöp olmasın diğer dört kişinin hakkı diye lakin lüzumsuz bir yönetici tarafından konu silinmiş. Bir tanesini bana yaptığı bir iyilikten ötürü @halil85 nickli kullanıcıya vereceğim, diğer isteyenler DM atabilir.
Sanırım fmrte ilaçlı hemen çıkmayacak. Tounela kardeşim sana özelden ulaşmaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Sen bana ulaşırsan sevinirim. (Sanırım mesaj kutun dolu)
5 Euro olmuş FMRTE lisansı fazlasıyla abartı bir ücret. Takımların forma renklerini ve modellerini değiştirmek için kullanıyordum artık kullanamayacağız.
arkadaşlar fmtrede oyunculara milli takımlarında oyunlarken kadroya seçilip gitti zaman yeni bir uyruk verirsen verdiğiniz uyruk 2. uyruk oluyor denedim oldu
Teşekkürler.
Bununla yabancı kontenjanına müdahale edebiliyormuyuz, Türkiye liginde 2. sezon 5+3 kuralını yansıtmak istiyorum oyuna mümkünmü ?
Burak
Bildiğim Kadarıyla Yapılamıyor Ama Ligin İtibarını ve Kış Topu Tarihini Değiştirebiliyorsun
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İsteyen arkadaşa serial verebilirim.Galiba 3 kere kullanılabiliyormuş bir serial.Ücret talep etmiyorum