Hadi bakalım, Döndür Göztepe yi eski günlerine Osmanlı maçı eski göztepe yi hatırlattı
hadi Olgun hoca göster hünerini
Bu sene Avrupa görsek yeter zaten hocam yediğimizden fazlasını attığımız sürece sıkıntı yok benim için
Sezon arası yapılan takviyeler ile yavaş yavaş Şampiyonluk yoluna tırmanacağını düşünüyorum. En kötü 2.lik bekliyorum
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Şampiyon
Ziraat Türkiye Kupası
Başlangıç Bütçesi
Ligi 2.bitirdik.Bence çok iyi oldu ama şampiyon da olabilirdik.Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacağız.İnşallah gruplara kalabiliriz bizim için çok iyi olur.Bu seneki hedefimiz Şampiyonluk olabilir ama en iyi oyuncumuzu Chelseaye kaptırdık.Yerini doldururuz inş.Transfer çalışmalarına da başladık.Kaliteli topçuların peşindeyiz ama bütçemiz pek olmadığı için önceliğimiz kiralık oyuncular.
Sezon arasında demiştim. Sende takımın eksiklerini iyi tespit edip, ilk ikiye girme başarısını göstermişsin. Tebrikler
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Ah be şampiyonluk kaçmış ama 2.lik de çok iyi. Tebrik ederim
İkincilik çok iyi...
ŞL de gruplara gireceğini ve gelecek sene şampiyon olacağını sanıyorum
Plzen'i, Mesta'da iyi tokatlamışsın tebrikler
Plzen maçlarını beğendim Granada ya karşı başarılar
Granada karşısında başarılar
Arkadaşlar teknik bir arızadan dolayı kariyeri kapatma kararı aldım.Kusura bakmayın.Bakşka bir kariyerde görüşmek dileğiyle.Hepinize teşekkür ederim.
Ellerine, emeğine sağlık. Ben hiç bu kadar ileri gitmemiştim oyunda.
2100'leri Görseydik İyiydi. Bence Biraz Kapatma Sorunu Halledince Devam Et Buna
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"