-
arkadaslar pohotoshop olmassa olmazmıı
-
Ben Bunu Paint'dnd Yapıyorum Kişinin Resmini ordan kaLdırıp o boyutta başka birsinin resmini ekLiyorum
-
arkadaşlar boşuna pohotoshop indirmeyin pohotoshop olmadanda olur
-
arkadaşlar ben bu "xml" dosyasını indiremiyorum.bi yardımcı olursanız sevinirim.
-
tamamdır arkadaşlar sorun halldilidi. indirmek için tıklayınhttp://rapidshare.com/files/7440974/fmXML_0.3_setup.rar
-
thank you very much wishbone
-
peki bunlar Fm 07 için geçerli mi? uygularsak herhangi bir problem çıkarır mı?
-
arkadaslar ufak capli bi face pack calismasi yaptim sizlerle de paylasmak istiyorum ama foruma nasil ekleyecegimi bilmiyorum bana yol gosterirmisiniz
-
arkadaslar ben bi suru fotoyu ayni anda xml yaptim.....son kod fazla silincek diolar peki neresi o tam olarak gosterebilirmisiniz
-
25.Şubat.2007, 19:00
Arkadaşlar ben yaptım fakat bazı futbolcuların resimleri gözükmedi anlamadım ıd lerine baktım sorun yok ama gözükmüyor yardımcı olacak varsa buraya yazsın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha cevap yazan yok mu yaa lütfen ajaxında face packinin yaptım onda hepsi oldu ama shaktarınkini yaptım iki futbolcu gözükmüyor diğerleri varr yardım edinnn lütfenn....
-
Konu zamanı baya uçmuş olabilir fakat çok işime yaradı teşekkürü bir borç bilerekten..
Teşekkür ederim yarmdımcı olduğun için..
-
08.Nisan.2007, 12:51
ID nolarina nasil bakcaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fmxml dosyasi acilmiyo ben acamadim bi yardim edin bana yaa nolurr
-
26.Nisan.2007, 15:20
ID numaralarına oyunun içindeyken ayarlarda "benzersiz ID no larını göster" kutusunu işaretleyin.
-
29.Nisan.2007, 18:14
abi photoshop programının linkini verebilirmisiniz please:=)
-
15.Mayıs.2007, 01:55
İstediğimiz takımın face packını yapacağız.Ne güzel..
-
11.Haziran.2007, 09:09
Ani saol çok güzel bi rehber olmuş.Artık yaparsak bişeler koyarız siteye
-
15.Temmuz.2007, 15:32
Arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum ama yüz paketi hazırlayan arkadaşlara bir öneride bulunmak istiyorum.Oyuncu resimlerini seçerken oyuncuların takımlarını belli edecek forma,arkaplan vs olmayan resimleri seçerseniz daha iyi olur.Çünkü oyuncu başka bir takıma transfer olduğunda gerçekçiliği kalmıyor...
-
18.Temmuz.2007, 11:51
Configurator'u nerden bulabilirm ya.. Bende vardı format atıcna uçtu giti
Yüz paketini yaptım. CFG yok
-
24.Mayıs.2017, 17:41
ya gözükmüyo ne yapmak istendiği
Mesaj Yetkileri