Mükemmel Oldu Artık Körfeziminde Forması War
Mükemmel Oldu Artık Körfeziminde Forması War
eline sağlık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
linkler çalışmıyor
Last edited by ozergultekin : 12.Mart.2008 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
saol ellerine sağlık
gerçekten süpper ötesi olmuş ellerinize sağlık...
cook güsel olmus beyler sağolun
oyun açıkken kurabilirsiz değil mi?
kapamaya üşeniyorum da.
valla elinize saglik tebrik ediyorum
Bu cache adli klasoru sildikten sonra nereye kendi pc adimizi yaziyoruz.Anlamadim ben.
hiçbir yere yazmıyorsun arkadaşım bak şöyle oluyor:
Bilgisayarının adına Turksportal diyelim:
Bilgisayarım--->Yerel Disk (program files hangisinde ise)--->Documents and Settings--->Turksportal--->Application Data--->Sports İnteractive--->Football Manager 2007--->Cache ---> bu son dosyayı siliyoruz işlem tamam yapamazzsan anlatabilirim...
!!!!ÖNEMLİ NOT:bu işlemleri yaparken gizli klasörleri göster seçeneği açık olmalıdır.!!!!!!
I'm back...
çok teşekkürler...ellerinize sağlıkk
Süpersiniz bravo
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
saol............
cok saol tesekkurler
acaba bu patch fm o7 7.0.2 ve turkce fm v2. le beraber calisirmi)+
bu patch hepsinde çalışır..
Emegine saglik...
olum ya bu dosyalar gittikçe beni fm bağımlısı yapıyo
abiler be tek tek yukledim olmadi dediniz gibi cache dsoyasinida sildim oyunu aama oyun açılmıor siyah ekran çıkıor ve açılmıor cache silince ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aaaaa açıldı emeginize sağlık
ya arkadaşlar ben hepini yyaptım ama sadece bundesliga formaları olmuyor.napıcam???
teşekkürler elinize sağlık...
Çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçen herkeze teşekkürler.
eywallah dostum
http://forum.turksportal.net/vb/show...ck+2007&page=6 şu dosya kimin elinde varsa yollasın Allah aşkına