Link ölü bir bakabilir misiniz?
Link ölü bir bakabilir misiniz?
Inmiyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Bir Bakin Istersenizzzzz
404 not found!!!
hala dosya sunucuda yok.. alternatif sunucu (plazma) da da indirilemiyor... neden alternatif sunucu varkine osaman
Şu anda sunucularımızda düzenleme vardır. Bir kaç gün sürecek bu çalışmadan dolayı bazı dosyalarımıza erişim olmamaktadır. Kırık link bildir buttonu ile bize destek olabilirsiniz. Gerekli işlemleri yapıp, linkleri düzelteceğiz. Geçici aksaklıktan dolayı tüm üyelerimizden özür dileriz.
Sanırsam ki okumamışsınız..
tskler arkadasim
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.. Beklemedeyiz o zaman.
ya ben sırf tepeden bakınca omuzları gözüken oyuncuları indirmek istiyorum...nasıl olacak??
arkadaşlar indirenler başka bir siteye upload etsinler(örnek:speedyshare) bizde ordan indirelim
çok lazım bu yama
sağol kardeşim ellerine sağlık süper olmuş
teşekkürler dostum ellerine sağlık
Eywallah arkadasım sağol
arkadaşlar ben denedim bunu indirmeye fakat hata veriyo birisi bana yardımcı olabilir mi??
Bi SS olsa idi ii olurdu zaten Kota ile basim dertte bunu merak edenler icin biidaa koymazsan indirmem hernese guzel bi calisma
emeğıne sağlık
helal olsun yaw goog very good
ya arkadaşlar link daha düzeltilmemiş yaw ne zaman düzelir
http://www.speedyshare.com/465940690.html
alın buraya yükledim indirin
link ölü heralde birtürlü indiremedim kusura bakmayın:::(((
ustte vermis linki indirebilirsin bu arada saolasin torpilci iyi torpil cektin...
sağolasın..
eywallah kardes saolasın
sağol dostum emeğe saygı
[arkadaslar sitedeki linklerin hepsi kirik hic bi sey indiremiyorum yok mu bunun bir cozumu