Ya arkdaşlar bende en nihayetinde uğraşa uğraşa yaptım bütün sorunlar burda vistada çalışmıyo die olay yok burda denilenleri yapınca oldu hepsi en nihayetinde başardım allah beee:
Ya arkdaşlar bende en nihayetinde uğraşa uğraşa yaptım bütün sorunlar burda vistada çalışmıyo die olay yok burda denilenleri yapınca oldu hepsi en nihayetinde başardım allah beee:
ya arkadaslar ben oyunu kurdum fakat acamiyorum hata veriyo please insert the correct cd-rom.seleck ok and restart application bu hatayi veriyo.ayrica turkce yamayi calistirinca run-time error 75 patc/file access error diyo acil yardim lutfennnnnnn
crek yapmamışın
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
arkadaşlar illegal işlere girmeyelim.. giriyorsak bile söylememize gerek yok.
burası resmi bir fm sitesi olduğundan illegal istekleriniz cevapsız kalacaktır.
ayrıca..
Bezdim arkadaş ya.. kuramadım şu şeyi.. sinir nefret.. hiyaaaaaaaaaa!!!..
aslında kurdum.. yeni oyun başlatmadan önce ayarlara girip şu pencere modunu açayım dedim.. olmadı. neden çünküüüü ayarlar açılırken oyun hata verip kapanıyor.. bir hışım sildim oyunu.. tekrar yükleyesim var yüklemesem mi acaba sıkıldım uğraşmaktan... FM 2008 çıkar, illaki visya uyumlu olur onu yükleriz.. de o allah bilir ne zaman çıkar..
aslında şu problemin çözümünü biri resimili yada videolu anlatsa yükleyeceğim de sinir yaptım malumunuz.
Vİsta Home Premİum Kullaniyorum. TÜrkÇe Yamada Fm.exe Dosyasini Bulamiyorum.
Yardimci Olurmusunuz.
denedim yine aynı hatayı veriyor...