arkadaslar bana düsük maliyetli yıldız veya yıldız olabilecek oyuncu söylerseniz sewinirim..
arkadaslar bana düsük maliyetli yıldız veya yıldız olabilecek oyuncu söylerseniz sewinirim..
yıldız rivaldo yıldız olabilcek falcao chaurant devaca ortiz sebastian hernandez
mokoena çok hoşuma gidiodu 2006 da
ayrıca freddy guarin , arenas (ikisi aynı takımda zaten) fovarilerimdi
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Loe Bing,Sherman Andres Cardenas,Stefano Chuka Okaka...
vilakazi
gioda oberman
Vanden bore diye bir oyuncu defans orta da oynuyo bir bakın derim adam müthişşşş
hepsi süper biliorum de bunların türk olanları yok mu
sturridge yede bi bakın manc city de
muhteşem bir golcü ve süper bir yetenek , Gustavo Oberman . Her sene en az 25 gol atıyor
mirko vucinic mutlaka denemelisiniz her sene 50 maçta 80 gol :=)
samuel isaksen norveç liginde oynuyor norveçin açık olamsı lazımi sağ kanat ve forvet olarak oynuyor
indridi sigurdson genk te oynuyor sol defans ve göbekte oynayabiliyor ama izlandanın açık olması lazım.
hey gidim heyy ne zamanardı. pablo vitti, furkan bastan, serkan gedik, gustavo oberman, kenan sahin, mahir saglik, sinan bolat, volkan babacan, güngör öztürk, boyd m'willa, ville pajula... harika ucuz yıldızlardı. islam cabukel, metin hartamacı, ferdi top, mucahit sen de fena değillerdi. oktay kuday, oktal belli, haci kalın da eklenebilir bu yıldızlara.
ismi volkan olan bi' tane daha kaleci vardı. FM 2005 yada 2006'da keşfetmiştim. Volkan Ünlü'ydü galiba. hmm
evt volkan ünlüydü.
büssürü yıldız var hangini yazayım hacı
2017 yılından selamlar hala fm06 oynuyorum. Bir türlü kopamadım oyundan.. Eğer benim gibi hala kopamayan varsa burdan selam olsun
eğer geç kalmamışsam oyuncu önermek için (hala oynuyorsan) carignano efsanedir forvet olarak , stoperde agger ve svensson çok ucuz ve yıldızlar .. Jimenez var am rlc fc oynuyo çok sağlam kerlon var bilirsiniz mutlaka..