İngiltere'nin tarihinde önemli bir yeri olan bu takımı tekrar eski günlerine döndürmek istiyorum. Ama bunu sadece kendim için istiyorum, takımı düşündüğümden değil.
İngiltere'nin tarihinde önemli bir yeri olan bu takımı tekrar eski günlerine döndürmek istiyorum. Ama bunu sadece kendim için istiyorum, takımı düşündüğümden değil.
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar Serkan Abi..
Serkan bu tarihi kLübe daha da tarih katar bence.BaşarısızLıkLarı iLe Kızmıyorsun değiLmi
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Başarılar Serkan abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar....
Başarılar Serkan abi ..
Başarılar Dilerim Serkan.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar Serkan abi favorimsin
Başarılar Serkanım...
Başarılar Abi zorlu bir keriyer olucak..
Başarılar Serkan abi.(Nede olsa aynı klasmanda değiliz)
So what?
Saike
Sağolun arkadaşlar. Sen de sağol Şemsi.
Şimdi oyunu açtım, kadro çok kısıtlı, sağ kanatta sorun yaşayabiliriz. Öncelikle kadroyu derinleştireceğim.
"YÜCE ATATÜRK"
Kadro kısıtlı olduğu için öncelikle kadroyu genişletme çalışmalarına başladım;
Transfer ettiklerimiz;
Yaklaşık 300 bin dolar kaldı kasada. Devre arasında harcamayı düşünüyorum onu da.
Kiraladıklarımız;
Kadro yeterince genişledi. Alternatifli bir kadro oldu.
4-4-2 ile oynuyoruz;
Her oyuncuya farklı komut versem de, genel olarak takım komutları bu şekilde;
1’i Carling Cup olan 8 maç oynadık. Ligdeki 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldık. Carling Cup’ta da elendik.
Carling Cup
7 maç sonunda oluşan puan durumu;
Fikstür
"YÜCE ATATÜRK"
Fena değil abi ama senden ilk 3 bekliyorum
bence takımın haline bakılırsa yine de iyi....
başarılar.....
Liderle aranda 9 puan var kapatabilirsen süper olur abi..
Genel olarak iyi gidiyorsun Serkan Abi,başarılar..
Tebrikler abi iyi gidiyorsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler abi iyi gidiyorsun.. Şu kötü gittiğin haftalarda da puan alabilseydin şuan liderdin. Ama daha çok uzun maratın var. Başarı bekliyorum senden.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Lig Maratonu uzun abi.Kayıplarını toparlarsın.Onun dışında iyi gidiyorsun,tebrik ederim..
Swansea çok zor puan kaybeden bir takım.
Umarım kaybederlerde sen de yukarılara çıkarsın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Serkan abi iyi gidiosun da istikrarsızsın bee onu düzeltsen çok iyi olur
bence gidişat gayet iyi... tebrikler, başarılar...
tebrikler abi iyi gidiyorsun bundan daha iyi olacaginada eminim
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Serkan abi başarılar... İnşallah Hindistan Ligi'nin ilk sezonunda ki gibi olursun...
genede iyisin abi...
Liderle arandaki 9 puan 4 puan'a inmiş abi.. İyi gidiyor..