Hahaha çok iyi olmuş
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
forumun yeni görüntüsü çok enteresan geldi alışmak uzun sürecek gibi.
Dizi çok özlettiğinden mi oldu acaba, bence muhteşem olmuş. Hatta en iyi cover diyebilirim. Keşke Musa Eroğlu ve Güler Duman da katılsaymış
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Buraları eskiden hep dutluktu yahu, neler olmuş girmedik iki gün. =)
"YÜCE ATATÜRK"
Vay bee yıllar sonra girdim hiç değişmemiş forum Herkese selamlar
Aleyküm selamlar
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nedved hala burda mısın 2015 yükledim crash dump hatası geldi araştırırken bi uğrayım dedim ben de
Hahaha havaya bak adam Pavel Nedved'den alıntı yaptı ya la
Adam forumun demirbaşı resmen
Screw you guys, I'm goin' home
Aslında onu kastetmemiştim ama öyle de güzel oldu
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır.
Hatta ben bunu imza yapayım lan
Edit : Evet imzayı değiştirdim. Yıl sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde "Yılın imzası" ödülüne de adaylığımı koymuş bulunmaktayım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biz adam gibi sevmeyi becerdik ama adam sanıp sevdiğimiz adam gibi adamlar, adam oldukları için mi bu durumdalar?
-Ceyhan Prensi,Adana
İmzamı değiştirmeye zorlama beni abi
Adam adama bakmış adam mısın demiş adam da adama evet adamım sen adam mısın demiş adam da adama evet adamım adamım ben de demiş.
Al yılın imzası.
"YÜCE ATATÜRK"
"hakan şükür, fenerbahçe maçındaki golüyle ilgili, 'çok sert toptu. o an için yapabileceğim; topun kafama çarpmasını sağlayıp, kaleye göndermekti. yani zihinsel olarak golü düşündüm...
...kale ve kalecinin ne tarafımda olduğuna bakmıştım. prates'in ara pas atacağını düşünmüştüm. çok sert toptu. o an için yapabileceğim, topun kafama çarpmasını sağlayıp, kaleye yönlendirmekti. yani golü zihinsel olarak düşündüm. diyeceksiniz ki topu çatala bilerek mi attın, öyle birşey yok' dedi."
Bu golü hala hatırlarım birde Burak Yılmaz'în golü vardı, hep bizimi bulur...
bilerek yapmış yani?
Bu Adil Kullanım Kotası denen şey ülkeyi terk etme sebebim olacak,bak yemin ediyorum olacak.
Vizeler bitmiş, Göztepe galip gelmiş hafta sonu dediğin bu kadar güzel olabilir anca
Yeni stili benim gibi beğenmeyenler var mı acaba ? Alışkın değiliz böyle şeylere belki o yüzden böyle gelmiştir de bilemiyorum yani
Beyleeeeer CS GO'ya 5. lazım beyleeer
Screw you guys, I'm goin' home
kulüp üyeliğim kalkmış? neden acaba?
evet şu an düzeldi.
Habere bakın FM müfredata eklenebilirmiş
Ev ödevi olarak Football Manager! - NTVSpor.net
FM Gazetesi
https://eksisozluk.com/sarhosken-lama-calmak--4097854
Ahahahahahahahaha
Beyler ben kendimi derslere tam olarak veremiyorum,bu sefer kararlıyım,şu serüven bitene kadar dönmeyeceğim foruma.
Kendinize iyi bakın,Oğuz kaçar
Ben kaçar,siz kaşar diyecektim ama neyse demiş oldum