coin işi ile uğraşıp cointellect'i bilen var mı?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Babalar sahaya ındı
Hey gidi günler ne günlerdi o zamanlar, zamanında Dede Sultan'ın yeğeni babamla ortaktı
Üniversiteye başlarken tez yazmak ve tezi savunmak o kadar uzakta görünüyordu. Zaman nasıl da çabuk geçiyor. İki gün sonra da tezimi savunacağım. Bana şans dileyin.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Bol şans kardeşim. Aynı şekilde bende öyle düşünüyordum. Hatta 3. sınıfın başında konunuzu belirleyin şimdiden demişlerdi ama birde baktım ki savunmadayım. Birde benim konum zordu, savunmadan daha zor oldu konuyu yapmak. Hamparsum notası çevirdim günümüz notasına. Senin konu neydi?
FM Gazetesi
Biraz inceledim de hiçbir şey anlamadım Görkem. Helal sana.
ABD'deki İsrail lobisinin, ABD'nin Orta Doğu politikasına etkisi üzerine olacak tezim. Daha da açmam gerekirse; ABD'nin İsrail-Filistin barış sürecine, Irak, İran'a yönelik politikalarının belirlenmesinde İsrail lobisinin ne denli etkili olduğunu araştıracağım.
İlk sene ABD Siyasi Sistemi, ikinci yıl da ABD Dış Politikası diye derslerim vardı. Ben ikinci dersi daha enteresan buldum. İsrail lobisinden üstünkörü bahsedilmişti derslerimizde. Daha fazla bilgi sahibi olmak için de özellikle bu konuyu araştırmak istedim.
Konunun esasına baktığında bazı yazarlar, lobinin nüfuzlu olduğunu iddia ederler; bazıları da bu nüfuzun gereğinden fazla abartıldığını söylerler. Ben de hangilerinin daha 'haklı' olduğunu bulmaya çalışacağım. Eğer merak eden olursa, argümanımdan ve çıkardığım sonuçtan bahsedebilirim tezi tamamladığımda.
Teşekkür ederim, kardeşim. Sende ne var ne yok?
Sevgin sen ne konu seçmişin öyle ya. CIA peşine düşmesin araştırıyosun diyeŞaka bi yana Allah sabır versin, benim konular genellikle taş toprak gibi somut şeyler olduğu için biraz daha rahatım gerçi okulu bitirmeye kaç senede yaklaşırım orası muamma, zamanım bol kısacası
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yıllar sonra buraya dönmek güzel. Herkese hayırlı geceler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir dönem burayı msn gibi kullanmayın diye uyarı alır ya da verirdik. Şimdi terk edilmiş şehir gibi. Hepiniz mi büyüdünüz?![]()
Bunlar hep Aygün'ün yokluğundan.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bağımlısı olduğun kaç tane site varsa hepsinden kurtulman için sana yardımcı olabilirim [MENTION=269016]europeanconquer[/MENTION].
Konu kaydı sanırım abiHer türlü yardımını bekliyorum abicim
[MENTION=132921]vivoperlei[/MENTION]
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aynen, oradan devam etseydik biraz kayacaktı. Pazartesiden sonra bir gün konuşalım o zaman. Pazartesine kadar yetiştirmem gereken bir yazım var.
Tamamdır abi,sen müsait olduğun bir vakit konuşalım,Steam'den ekliyorum seni,başka bir yeri kullanmıyorum artık.
Edit: Zaten arkadaşmışız![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
[MENTION=132921]vivoperlei[/MENTION] beceremem dersen yayın konusunda yardımcı olurum ama maddi açıdan sponsor olacak kadar büyük bir cebe sahip değilim o tarz birini arıyorsan adresin [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION]
Screw you guys, I'm goin' home
Para mı Ne Parası Ulen Para Ne Arar Bizde Bir Garip Memuruz (:
Siz Cihan'a Gidin Cihan'ın Aldığı Krediler Sponsor Olmaya Yeter.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Cihan bu aralar para basıyor. En iyisi o sponsorluk etsin. Karşılığında da Forbes kapağı yaparım ona.