Uzun olmuş selam vermeyeli, tekrardan herkese Merhabalar.
Uzun olmuş selam vermeyeli, tekrardan herkese Merhabalar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aleyküm Selam Murat (:
Bu Arada Bizim Migros'cu da Gelmiş Kerata Nerelerdesin Sen Batırmadın mı Hâlâ Migros'u![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok İdaredeyim Artık
Neredesin?
Hayırlı akşamlar herkese. Futbol forumunun kaldırılması ve Kariyer Bölümünün kaldırılması sonun başlangıcı olmuştu. Futbol konusmak için internetteki en güzel yerlerden biriydi aslında. Abuk subuk kavgalar çıksa bile eğlence oluyordu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selamlar herkese, gözümde canlandı bi anda mazi gelip selam vereyim dedim. Eskiden kimler geldi bilmiyorum, ah güzel günlerdi.![]()
Keşke toplaşıp bir turnuva yapsak...
Alırım anahtarlarınızı![]()
Burak
Selamlar forum ! Umarım herkesin keyfi yerindedir, girmişken selam vermeden çıkmak olmaz deyip yazıyorum her seferinde.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yaklaşık 45-50 dkdır eski mesajlara döndüm baktım, gelmişken cümleten herkese selam vereyim.
umarım iyisinizdir, sevgiler saygılar
Selam veren herkese selam olsun. Yakın zamanda bir organizasyon daha yapalım. Kafeyi canlandıralım iki lafın belini kıralım. 😄 Öyle selam verip geçmekle olmuyor. Eskiden buluşma yapılırdı şimdi kafede muhabbet için organizasyon yapıyoruz. Herkes bir adım ileri gider biz başa döndük.
Önümüz Ramazan. Sahura kadar muhabbet edilirdi. Yapalım öyle bir gece. Çiğ köfteyi Baga Hocam yoğuracak.
Ben Çiğ Köfteyi Etsiz Antep Usülü Yaparım Sarımsaklı Olur Benim Yaptığım![]()
Yıllar geçti ve alakasız bir şekilde rüyamda gördüm buradaki arkadaşlarımdan bazılarını bugün. Yazasım geldi.
Görkem
Eray
Yalçın
aklıma gelenler. Rüyamda üçünü gördüm çünkü)
Ben artık yaşlandım Ukrayna-Kyiv de yaşıyorum.
Olur da birgün okursanız eski dostlar, hepinize selam olsun