Ne Galatasaraymış be.
Bütün Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.![]()
ne sandın))
Nerdesiniz beyler, yetim kalmış yine buralarHerkes X'te heralde, son dönemde çok moda, araştırma ekibini kılıçtan geçiriyorlar
![]()
Burak
Herkese merhaba..uzun zaman oldu)
foruma arada bakiyoruz ama kapatacagiz yakinda
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır yoktum. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum. Forumun kapanmasına üzüldüm. Game Pass'ten FM 2024 yükledim bir bakayım dedim ama FM Genie scout 24 yükleyemedim. İndirme bağıntsını bulamadım. Şöyle genç potansiyel vaat eden oyuncuları almak istiyorum. Bildiğiniz program var mı?
Club Penguin'in kapandığı o an geldi aklıma bir an. Forumu kapatacağınız günü belirleyip, forumda son bir veda etkinliği olsa, bir şekilde eski üyelere bunu duyurabilsek, forumun son anlarında tüm eski üyeleri buraya toplayabilsek aslında çok güzel olurdu. Eski güzel sohbetlerin anısına herkes son bir toplanır, veda eder, forumu komple kapatırdık. Ama maille ulaşılsa bile herkese, mutemelen bir çoğu üye olduğu maili şuan kullanmıyordur bile.