gençlik iyi kardeşim.Şampiyonluk hazırlığı yapıyoruz......
gençlik iyi kardeşim.Şampiyonluk hazırlığı yapıyoruz......
selam arkadaşlar....
hurmet mod olmuşsun abi tebrikler...
Selamlar...
selam selam dediniz aleykümselam dielim
Herkese selam.Napıyorsunuz gençlik?
iyilik abi senden
selamlaşma hal hatır sorma bitmedimi ya
herkese iyi geceler birazdan beyaz show baslıyacak kacırmayım!!!
selam nasılsınız...
iyi akşamlar arkadaşlar ben pek iyi değilim bugün içimde bi sıkıntı var
görkem neymiş sıkıntın söle bakalım bizee
ya enes kızla ayrıldık yaw kafam bozuldu yenisine sağlık diyorum hep ama yinede bi tuhaf oldum yaw
kızlamı ayrıldınn sebep ney kıskançlık mı yoksaa
yok sebep çok güzel,kaçan kovalanırya ben kaçmadım böyle oldu.ama napiyim kaçmayı bilmiyorum neyse boşver yenisine sağlık
iyi madem.. temennimiz tekrar barışmanız olmadı yenisi gelir inşallah
saolasın enescim ya ama barışmam heralde artık bitti o iş...daha baştan böyle yapıyosa onun sonu olmaz en iyisi yenisini bulmak darısı senin başına diyim bende
abi gitmek isteyene yol ver ya...üzülmeye değmez valla...millet bu arada uyarısı olan var mı?ben aldım kafadan
yol verdik abi zaten artık dönüşü yok ama yinede üzülüyo insan sonuçta emek verdiğin değer verdiğin birinden ayrılıyosun zor...
bide çok şükür daha uyarım yok inşallah olmazda
Bende gecekuşuyum ..
Ama şimdi çok uykum var nasııı olduysa .. ?
Birazdan yatacağım , okul nedeniyle geç yatıp erken kalkıyorum ondan uykum var sanırım
Ama yarın sabahçıyım inşallah
Neyse hadi İYİ GECELER sizlere kendinize iyi bakhın ! :P
uyarı almadım ama 2 defa yazdığım mesaj silindi...bana da gelecek herhalde uyarı...
nasılsın bu arada comandante...
selam saat 00:06(06=ankara plaka nosu ) bende gece kuşuydum ama kuş hastalandı yatıyo bye
selamla başladım bye la bitirdim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşkembeciye gidicem adam arıyorum.........
hadi kuslar yatın artık hepinize iyi geceler
Sabah ezanı okunuyo Tarık uyu artık ya biliyom gözüne bu gece uyku girmez ama....
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
sitemiz nihayet açıldı ya zaten girdiğim pek fazla site yok. CAN SIKINTISINDAN patlıyordum valla hayırlı uğurlu olsun
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
valla bende bi tane site daha vardı bide turnuva vbardı o can sıkıntımı aldı en azndan
bende bir turnuvaya katıldım, ama hiçbir site buranın yerini tutmuyor be abiOriginally Posted by benyaben
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
neyse arkadaşlar sonunda sorunları halletik ve tekrar sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ohhhh.... Allah'ım şükürler olsun! Sonunda! Yaaa harbiden zaman geçmedi.. Her seferinde sordum mustiye çocukcağızın başını da ağrıttım olmadı wala.. ama bundan sonra keyfime diyecek yok
abi kaç gündür kafayı yiyodum özledim valla!!!