Kotalı Olmak Kötü İşte Ama İndirmeyi Düşünüyorum Ne Zaman İner Bakalım
Kotalı Olmak Kötü İşte Ama İndirmeyi Düşünüyorum Ne Zaman İner Bakalım
Link kırık ya . Link verecek olan var mı?
Öncelikle teşekkürler fakat şimdi de şöyle bir sorunum var yeni yamayı indirdim. Zip li dosyayı rar ile açmaya çalışıyorum %99 da hata veriyor dolayısı ile kuramıyorum. birdaha indirdim. Bu seferde Daha dosyayı açamadan hata veriyor. Zip li soyayı açamıyorum ki indireyim. Ne yapabilirim.
Bu yamaların MAC versiyonu var mıdır?
Arkadaşlar ben yamayı kurdum fakat daha önce yüklediğim turksportal masaüstü ile türkceleştirme olayından faydalanamıyorum... Oyun yarı türkce yarı ingilizce oldu...ve üstte de versiyon 8.0 diyor halen ne yapmamız gerekiyor bilen var mı ? Eminim benim gibi hatayla karşılaşan vardır...
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Temmuz.2008 at 03:30 Reason: korsan oyun ile ilgili yardım istenenemez.
8.0'la 2015'te bırakmıştım ama burdan indirdigim 8.0.2yle kasımda hata alıyorum varmı böyle bişey yaşayan yardımcı olabilecek biri???
arkadaşlar bu en gücncel versiyonumu?=
arkadaşlar bunu indirdikten sonra kayıtlı oyuna etkisi oluyor mu?yoksa yeni oyun mu açmalıyız?
bu yama iyimi yani size göre iyimi
beyler ben bu yamayı indirdim fakat sanırım bu yamayı bir fenerli arkadas yapmıs<<<işin şakası tabiii
galatasarayla oynarım hep ve cok az yenilirdim ligde 3ü4ü gecmezdi.galatasarayla oynuoyorum yine ve galatasaray olmayacak takımlara yenilmeye basladı bir sacmalık var bu yamada die düsünüorum.ligde cok kötü durumda takımım besiktasa bakıorum oda benim gibi nasıl oluorda böyle oluyor anlamadım)2.ci senem biticek nerdeyse.uefada cok iyiyim ama süper ligde berbat.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
21 maçta 6 kez yenildim ve 8 beraberlik var bu beraberliklerin 3-4ü son dk attıgım gollerle oldu.taktikte sorun var desem daha önce oynadıgımda böyle birseyle hic karsılasmadım.
Last edited by xuq : 18.Temmuz.2008 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tskler elıne koluna saglık
ya pekı bunu nasıl kurucam ılk defa versıyon degısıtorumda bı bılgım yok ?=( help me :S
Güncel versiyonu kurdum fatkat hala 8.0 olarak görünüyor.
Cm 2'den beri bu menajerlik serisinin bağımlısıyım. 2008 versiyonu öncekilere göre kat kat iyi olmuş, ve bana Cm 01/02'ye yakın zevk verdi. Ancak Türkiye liginde Fenerbahçe ile oynadığımda, her ay ortalama 2 milyon dolar kulüp zarar ediyor. Bu zararın önüne geçemiyorum. Özellikle kombine bilet ve maç gelirleri komik derecede düşük miktarlarda gelir getiriyor. İlk sezon sonunda uefa kupası dahil olmak üzere 3 kupa almış olmama rağmen sene sonunda klüp kasası 25 milyon dolar içeride.
Daha önceki versiyonlarda finans hatasından bahsedilmiş. Benim oynadığım ise zaten resmi oyun sitesinden yükseltmiş olduğum 8.02 versiyonu ve oyunumu da yine bu versiyondan başlatmıştım. Yine de finans sorunu yaşıyorum. Bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Önerisi olan?
Umarım doğru yere yazmışımdır. Turksportal'a yeni üye oldum, ve yeni araştırıyorum forum ortamlarını. Hata yaptıysak affola.
arkadaşlar ben bu fm2008.8.0.2 indirdim indirmesinede ben kuruyorum update yapıyorum olmuyor bi yardımcı olsanız
ya nereye kurcaz bu yamayı
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
arkadaşlarrr en yeni transferlerin olduğu yamayı nereden indirebilirim?
En yenisi yok 3 ağustosun olanı var oda güncelleme bölümünde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65128
Buradan Turksportal'daki en güncel veritabanı güncelleştirmesine bakabilirsin.
Veritabanı Güncelleştirmelerinin tamamını görmek için:
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=397
peki bu en yeni transferler için 8.0.2 olması gerekiyo mu ?
arkadaslar, sitedeki link calismiyor update icin, calisan bir link biliyor musunuz? Yardimci olabilir misiniz?
http://rapidshare.com/files/10545117...2_boxed-pc.rar
Bunu bir dener misin?
peki sitede bahsedilen yama icin link calismiyor, o yamada turk oyuncularin ozelliklerinin guncellendigi etc yaziyor, 3 agustosta cikan yama o mudur acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o link de calismiyor ne yazik ki
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
calisti, tesekkur ederim
Last edited by aseckiner : 13.Eylül.2008 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sen gene uefa da iyimişin 2008 felaket bozmuş.. sebepleri;
Gs- fb ilk maç 1-0 yenildim. Fb 10 kişi kalmıştı, ben tek kale oynuyorken gol yedim, yenildim.
GS-Fb 2. maç deplasmanda 3-0 yenildim alex 3 ünüde frikikten attı bütün fm leri oynamışımdır, ben böle bişi görmedim. Böle oyunmu yazılır..
hemen hemen bütün sistemleri denedim, birtürlü tutturamadım..
1.6 versiyonu kullanıyom, biri çıksın 2008 in püfnoktaları diye bi topic açsın.. Bilmediğimiz bişi var galiba