Beyler, yamayı indiriyorum. Masaüstündeki .rar dosyasını sağ tuş yaparak çıkart diyorum ama not defteriyle beraber çıkarıyor. Çözümü olan var mı?
Zaten rar içinde Bir Not ve Güncelleme Databasesi mevcut.Databaseyi gereken yere at.Not Defteri sadece Bilgilendirmek için.Okuduktan sonra Silebilirsin.
Arkadaşlar bu arada Türkiye Ligi TV Gelirlerinde ufak bir sorun vardı.Onu Düzelttim ve Linkler Yenilendi.Eski Linkteki Güncellemeyle Türkiye Liginde Kariyeri açanlara Şimdiki Database'yi indirmelerini ve Onla Kariyer açmalarını Tavsiye ediyorum.
Bu güncellemede Niang'la beraber 2'li forvet oynattım Güiza'yı sonuç 6 maç 12 gol
4-4-2 Oynadık.
Kadro
Volkan
G.Gönül,Lugano,Yobo,Caner
Dia,Özer,Emre,Stoch
Niang,Güiza
Last edited by vuque : 16.Eylül.2010 at 20:51
Yalnız Zaten Başından Beri Güiza Gol Krallığına Aday Performans Sergiliyor 10.2 ve 10.3te Gol Kralı Oldu
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Benim Kariyerdede Yılın Oyuncusu ve Gol Kralı oldu Guiza.
ben direk sattım =) anti patik geliyor bana 1 sezon boyunca stadda eziyet çektirdi bana aragonesle beraber o adam. Hatırası kötü =)
indirdim güncellemeyi. ama daha kullanma fırsatım olmadı. teşekkürler.
Yeni versiyonunu çıkarmayı düşünüyor musun?
Eline sağlık.
Fenerbahçe Manyadı 2 Ligde birden oynuyor
arkadaşlar dosyayı belirtilen konuma atıyorum ama oyuna başlarken gözükmüyor. ne yapmalıyım?
Tek kelime: ''MÜTHİŞ''
oyuna başlarken dosyayı nasıl seçecez onu anlamadım ben dostum.....
İndirdiğin dosyayı öncelikle Belgelerim/Sports İnteractive/Football Manager 2010/editor data/ içine atacaksın. Sadece yeni oyunlarda çalıştığı için yeni oyun açmak zorundasın. Bunun için New Game'e tıklayıp alt taraftan bulunan 'Change' seçeneğine tıkla. Karşına gelen ekradan indirdiğin dosyayı seç. Onayla ve yeni oyuna başla. İyi oyunlar . . .
mükemmel bir çalışma olmuş,eskiden ben de uğraşırdım bu tip işlerle ne kadar uğraştırdığını iyi bilirim.eline koluna sağlık...
Güzel çalışma vitrindeki oyunculardan bir tek Otamendi'nin Porto'ya transferi atlanmış.
Valla tekrar teşekkür ediyorum=) Fifa ve pes 2011 beni tatmin edemedi spor oyunları içinde. Gene fm 2010 da senin yamanla oynuyorum dostum =)
yamayı yapan arkadaşım bu sarı kart sorunu ne her cezalı maçtan sonra 1 sarı kart görürse cezalı nasıl halledebilirim bunu yardımcı ol deli olduk arkadaşlarla yama mükemell bunu halledelim
kardes linkler ölmüs bi kontrol etsen
Arkadaşlar Otamendi Transferi ekli.Evimdeki İnterneti Kapattırdığım için artık fazla foruma vakit ayıramıyorum.Fenerbahçenin birkaç ligde oynama sorununu düzelttim.Atmayı düşünüyorum ama zaten FM 2011 çıkmasına az kaldı.Yamayı indiren beğenen yada beğenmeyen herkese teşekkür ederim.
Türkiye Kupasının statüsümü değişti?Gruba girmeden sürekli eleme usulü ile oynanıyor.Bir de 2 sarı karttan sonra 1 maç oynamama cezası geliyor Türkiye Liginde.
üstad linkler kırık yenileme imkanımız var mı?
link kırık müdür yenileyebilirmisiniz? ilginize şimdiden teşekkürler