Log in

View Full Version : Yıldönümünde nereye gidilir?

Redrum
18.Temmuz.2011, 22:45
Arkadaşlar bu haftasonu itibariyle kız arkadaşımla çıkma 1. yıldönümüm de. Nereye gitsem bilemiyorum ne yapsam bilemiyorum.. Üni 1. sınıfım öylesine bir yerde çalışıyorum üç beş maaşım var 100-150 liraya kadar çıkabilirim ama ne yapacağım bilmiyorum tecrübeli arkadaşların önerileri var mı acaba? :)

Eminoski
18.Temmuz.2011, 22:47
Üniversite öğrencisi olduğuna göre önce şöyle orta lüks sakin nezih bir yerde yemek ayarla rezervasyon yaptır :) hediye kısmıda ayrı bir özen ister tabi.

Redrum
18.Temmuz.2011, 22:51
İstanbul'da oturuyorum İstanbul içi her yer uyuyor. Da işte çok lüks olmayan ama sakin nezih ortam bilenler var mı acaba? Zor durumdayım :D

Nedvedmania
18.Temmuz.2011, 22:53
İlk buluştuğunuz yer. Çok mu klasik oldu :D

Eminoski
18.Temmuz.2011, 22:53
İzmir'de olsan yardımcı olurdum ama İstanbul için malesef.

Revolution
18.Temmuz.2011, 22:54
Ben Ada'ya götürmüştüm. Gayet hoş olmuştu ama biraz da şansımız yanımızdaydı güzeldi yani öneririm :)

ancar
18.Temmuz.2011, 22:58
Valla ben sana Kız kulesine götür diyecem de orası pahalı kaçar :)

Redrum
18.Temmuz.2011, 22:58
İlk buluştuğunuz yer. Çok mu klasik oldu :D
İlk buluştuğumuz yer kartal, oraya götürülmez apaçi kaynıyor zaten :D

Ben Ada'ya götürmüştüm. Gayet hoş olmuştu ama biraz da şansımız yanımızdaydı güzeldi yani öneririm :)
Üstad kız heybeliada'da oturuyor olmasa güzel fikir de işte :D

RaSenGan
18.Temmuz.2011, 23:01
Birkaç saatlik yemeğe bir ton para bayılacağına onun daha önce görmediği romantik bir yere götür hediyeyi de orada verirsin falan hem tüm günü geçirmiş olursun hem de paranı birden fazla şeye harcamış olursun (:

Oghuse
18.Temmuz.2011, 23:02
sami krala güven bir çeyrek alıver. :D

Redrum
18.Temmuz.2011, 23:08
Birkaç saatlik yemeğe bir ton para bayılacağına onun daha önce görmediği romantik bir yere götür hediyeyi de orada verirsin falan hem tüm günü geçirmiş olursun hem de paranı birden fazla şeye harcamış olursun (:

KaFiKa diye bir yer var Taksim'de, Kaçırdığınız Filmler Kahvesi diye, oda var iki kişi oturuyorsun istediğin filmi izliyorsun yansıtmalı. Özel olarak güllerle donatabiliyorsun işte mum ışığıdır şaraptır yemektir hepsi önceden hazırlanıyor ama 150 kağıda patlıyor mesela. Hoş bir yer ama hediye falan alamam o şekilde de :)

Eminoski
18.Temmuz.2011, 23:31
İzmir'de yok bak bu kıymetini bilin :)

Revolution
18.Temmuz.2011, 23:33
KaFiKa diye bir yer var Taksim'de, Kaçırdığınız Filmler Kahvesi diye, oda var iki kişi oturuyorsun istediğin filmi izliyorsun yansıtmalı. Özel olarak güllerle donatabiliyorsun işte mum ışığıdır şaraptır yemektir hepsi önceden hazırlanıyor ama 150 kağıda patlıyor mesela. Hoş bir yer ama hediye falan alamam o şekilde de :)
Bu çok iyiymiş, bilsem ben yapardım :) Bunun yanında hediye sönük kalır zaten. Ama küçük bir pasta da kesersen üzerine istediğin birşeyi yazdırıp 10 numara olur.

Redrum
19.Temmuz.2011, 00:27
İzmir'de yok bak bu kıymetini bilin :)

Bu çok iyiymiş, bilsem ben yapardım :) Bunun yanında hediye sönük kalır zaten. Ama küçük bir pasta da kesersen üzerine istediğin birşeyi yazdırıp 10 numara olur.

Hadi yahu o kadar iyi mi? sevindirdiniz beni :) Bu arada pasta da hoş olurmuş hakikaten..

El Barto
19.Temmuz.2011, 00:29
Ben sana bir program yapayım dur. Acelesi var mı ne zamana lazım? :D

Revolution
19.Temmuz.2011, 00:32
Gideceğiniz mekanı önceden seçin, pastayı buluşmadan önce oraya bırak. Gittiğinizde pasta gelirse hoş sürpriz olur :) İlla hediye de olsun diyorsan ikinizin resmini copy center'lardan birinde fotoğraf kağıdına bastır çerçeveye koy hediye paketi olarak ver. Etkileyici oluyor :) Tepe Home tarzı yerlerde güzel çerçeveler var.

Redrum
19.Temmuz.2011, 00:32

Cumartesiye kadar. Yap yap boş zamanında. Beklerim :D

Revolution
19.Temmuz.2011, 00:33
Emre abi el atıyorsa olaya, o iş tamamdır :D

El Barto
19.Temmuz.2011, 00:35
Tamam en güzelinden bir şeyler ayarlarız. Beğenirsen gerisi sana kalmış. :)

RaSenGan
19.Temmuz.2011, 00:39

Güzelmiş valla :D Ama saçma biraz öyle bir ortamda niye filmi izleyesin ki :D

Revolution
19.Temmuz.2011, 00:46
Güzelmiş valla :D Ama saçma biraz öyle bir ortamda niye filmi izleyesin ki :D
Bunu ben desem mesajı siler yeminle :D

RaSenGan
19.Temmuz.2011, 00:51
Bunu ben desem mesajı siler yeminle :D

Niye siliyim :D Yok yani şarap,yemek,gül mül falan böyle bir ortam varken kimse filmi izlemez bence :D Başka bir şey kastetmedim valla sen öyle anladıysan bilemem :D

Revolution
19.Temmuz.2011, 00:53
Filmi izlemeyip oyun oynayacaklar Aygün zaten onu kastetmiştin sen :D

KaPaLı
19.Temmuz.2011, 00:56

Ankara'da yine bu şekilde " Bestekar Sokak " ta " PMC - Private Movie Center " var. Sahibi tam kafa adamdır. Ankara'da olan varsa değerlendirebilir. Kişi başı film izlemek 20 TL diye hatırlıyorum ki fiyatı gayet makul. Ivır zıvır şeyleride sen ayarlayabiliyosun.

BaGa TaRKaN
19.Temmuz.2011, 01:00
Götür Sultanahmed'e 2 Rekat da Namaz Kılın Al Sana Süper Bir Gün :D

RaSenGan
19.Temmuz.2011, 01:09
Filmi izlemeyip oyun oynayacaklar Aygün zaten onu kastetmiştin sen :D

Yok Kaan anladım senin için fesat :D

Redrum
19.Temmuz.2011, 22:18
Tamam en güzelinden bir şeyler ayarlarız. Beğenirsen gerisi sana kalmış. :)
Bekliyorum abi :)

Niye siliyim :D Yok yani şarap,yemek,gül mül falan böyle bir ortam varken kimse filmi izlemez bence :D Başka bir şey kastetmedim valla sen öyle anladıysan bilemem :D

Aygün tamam haklısın uzatma :D

RasAnt
20.Temmuz.2011, 11:59
İstanbul olduğu için mekan bilemem ancak pasta falan denmiş bence yıldönümü için gerek yok doğum gününün bir özelliği olmalı tavsiyem pastayı doğum gününe sakla,güzel bir akşam yemeğine çıkar hediyeni ver eve giderken dondurma al otur denize karşı bir bankta 10-15 dakika keyif yapınız sonra evine bırak.

Daha 1 yıl olmuş bence fazla abartı yapma,yıllar geçtikçe daha detaylı ve abartılı yap benim fikrim ve stratejim budur :)

ultraslanerdem
20.Temmuz.2011, 12:10

Bir arkadaşım böyle bir yerde kendi filmini oynatmıştı. Kendi filmi dediğim tüm arkadaşlarına Hazal Mehmet seni seviyor dedirtmişti farklı şekillerde. Hatta ben yanlışlıkla Mehmet Hazal seni seviyor demiştim :D.
Kız arkadaşı bir film beklerken böyle bir vidyonun gelmesi çok büyük sürpriz olmuştu :). Deneyebilirsin...

El Barto
20.Temmuz.2011, 18:37
Bir iki fikir verelim bakalım. Gerçi nelerden hoşlanırsınız, sizi ne mutlu eder vs. bilemediğimden ben yapıpta hoş karşılanan aktiviteleri yazıyorum. :)

Öncelikle bir çiçek şart. Kadınlar çiçek gördüm mü dayanamazlar. Ama buketi tercih etmiyorum zira onu taşıması falan kısmı zahmetli oluyor. Tek bir gül ideal.

Sonra hediye faslında şöyle bir önerim olabilir.

Efendim bir kutu aldım ben de 7,50 tl idi. Ama şöyle allı morlu şık bir şey. Sonra da içine bir sürü çikolata aldım. 12,75 tl'de onlar tuttu ve içini doldurmaya yetti. Sonra da 5 tl vererek ufak bir bebek aldım. Çikolataların ortasına oturttum. İki eliyle tutacak şekilde de "hiç biri senden tatlı değil" şeklinde bir not yazdım. 25 tl civarında inanılmaz beğenilen, hoş bir hediye olmuş oldu.

Nereye gidilir kısmına gelir isek.

Eğer bir yemek yiyelim dersen sana İBB'nin tesislerini öneririm. Arnavutköy, Haliç, Cankurtaran, Florya ve Moda tarafımca bizzat gidilip görülmüş yerler. Ama içlerinden hangisi birinci sırada olur dersen Moda derim.

http://www.sosyaltesisler.net/index.php?option=com_content&view=article&id=240%3Astanbul-bueyuekehir-belediyesi-beltur-a-tarihi-moda-skelesi-&catid=50%3Ayemek-ve-gezi-tesisleri&Itemid=28&lang=tr

Şöyle bir yerde çok uçuk olmayan rakamlara güzel bir yemek yenebilir. Sonrasında Moda sahilinde elele yürümek ücretsiz. :)

Bir diğer alternatif Yıldız Parkı kesinlikle. Yıldız Parkı'nın içerisinde de belediyeye ait mekanlar var. Malta Köşkü favorim. Orada yemek yiyip Parkın içerisindeki Kır Bahçesi'nde oturabilirsiniz daha sonrasında. Nargile bile var. :)

Emirgan Korusu'da alternatifler arasında. Orada da böyle köşk tarzı tesisler var. Oradaki favorim Pembe Köşk. Sonrasında yine Emirgan Korusu'nda gezinti ve Emirgan saili ücretsiz. :)

Yemek falan yemeyiz biz derseniz manzarası güzel bir yerlerde oturulabilir. Piyer Loti, Çamlıca Tepesi, Kanlıca, Fethi Paşa Korusu güzel yerler.

Ama bunlar çok klişe şeyler falan diye de düşünülebilir. O zaman söylediğin film izlemek aktivitesi güzel bir aktivite gibi duruyor. Ama bana oturup bir şeyler seyretmek pek manalı gelmiyor. Müthiş bir manzaraya karı oturup sohbet etmek, geçen bir yılı değerlendirmek, ileriye dönük hayaller kurmak daha eğlenceli ve romantik geliyor bana. :)

Belki bir süpriz olarakta bir sene boyunca birlikte olduğunuz fotoğraflardan bir slayt gösterisi ve altına hoş bir şarkı koyup birlikte oturup seyredebilirsiniz. Bu saydıklarımı yaparsan maksimum 100 TL dahi harcamamış olursun ve hoş bir gün geçirirsiniz diye tahmin ediyorum.

Haa aklıma gelmişken bak bir şey daha ekleyeyim. Olurda yolda bir yerde baloncuya rast gelirsen iki tane uçan balon alıyorsun. Bir kağıda isimlerinizi ya da artık o anda içinizden gelen bir şeyi yazıyorsun. Sonra balonları iplerinden birbirine bağlayıp notu da ipe iliştiriyorsun. Sonra birlikte balonların ipini bırakıyorsunuz. Bırakırken de işte bu balonlar hep uçacak. Birbirimize olan sevgimizi göklere çıkaracak falan artık ne demek gelirse içinden diyorsun. Beni hala kurtaran bir şey bu. Balonları bırakırken bu balonlar hiç düşmeyecek ve uçacak ve bu balonlar uçtukça ben de seni sevmeye devam edeceğim demiştim daha ilişkimin ilk yılında. Hatırladıkça balonlarımız hala uçuyordur değil mi? diye soruyorum. Falan filan...

:)

Umarım işine yarar.

Börk
20.Temmuz.2011, 18:42
Haa aklıma gelmişken bak bir şey daha ekleyeyim. Olurda yolda bir yerde baloncuya rast gelirsen iki tane uçan balon alıyorsun. Bir kağıda isimlerinizi ya da artık o anda içinizden gelen bir şeyi yazıyorsun. Sonra balonları iplerinden birbirine bağlayıp notu da ipe iliştiriyorsun. Sonra birlikte balonların ipini bırakıyorsunuz. Bırakırken de işte bu balonlar hep uçacak. Birbirimize olan sevgimizi göklere çıkaracak falan artık ne demek gelirse içinden diyorsun. Beni hala kurtaran bir şey bu. Balonları bırakırken bu balonlar hiç düşmeyecek ve uçacak ve bu balonlar uçtukça ben de seni sevmeye devam edeceğim demiştim daha ilişkimin ilk yılında. Hatırladıkça balonlarımız hala uçuyordur değil mi? diye soruyorum. Falan filan...

Çok iyiymiş bu ya :n: Allah ayırmasın :)

Redrum
21.Temmuz.2011, 00:34
Bir iki fikir verelim bakalım. Gerçi nelerden hoşlanırsınız, sizi ne mutlu eder vs. bilemediğimden ben yapıpta hoş karşılanan aktiviteleri yazıyorum. :)

Öncelikle bir çiçek şart. Kadınlar çiçek gördüm mü dayanamazlar. Ama buketi tercih etmiyorum zira onu taşıması falan kısmı zahmetli oluyor. Tek bir gül ideal.

Sonra hediye faslında şöyle bir önerim olabilir.

Nereye gidilir kısmına gelir isek.

Eğer bir yemek yiyelim dersen sana İBB'nin tesislerini öneririm. Arnavutköy, Haliç, Cankurtaran, Florya ve Moda tarafımca bizzat gidilip görülmüş yerler. Ama içlerinden hangisi birinci sırada olur dersen Moda derim.

http://www.sosyaltesisler.net/index.php?option=com_content&view=article&id=240%3Astanbul-bueyuekehir-belediyesi-beltur-a-tarihi-moda-skelesi-&catid=50%3Ayemek-ve-gezi-tesisleri&Itemid=28&lang=tr

Şöyle bir yerde çok uçuk olmayan rakamlara güzel bir yemek yenebilir. Sonrasında Moda sahilinde elele yürümek ücretsiz. :)

Bir diğer alternatif Yıldız Parkı kesinlikle. Yıldız Parkı'nın içerisinde de belediyeye ait mekanlar var. Malta Köşkü favorim. Orada yemek yiyip Parkın içerisindeki Kır Bahçesi'nde oturabilirsiniz daha sonrasında. Nargile bile var. :)

Emirgan Korusu'da alternatifler arasında. Orada da böyle köşk tarzı tesisler var. Oradaki favorim Pembe Köşk. Sonrasında yine Emirgan Korusu'nda gezinti ve Emirgan saili ücretsiz. :)

Yemek falan yemeyiz biz derseniz manzarası güzel bir yerlerde oturulabilir. Piyer Loti, Çamlıca Tepesi, Kanlıca, Fethi Paşa Korusu güzel yerler.

Ama bunlar çok klişe şeyler falan diye de düşünülebilir. O zaman söylediğin film izlemek aktivitesi güzel bir aktivite gibi duruyor. Ama bana oturup bir şeyler seyretmek pek manalı gelmiyor. Müthiş bir manzaraya karı oturup sohbet etmek, geçen bir yılı değerlendirmek, ileriye dönük hayaller kurmak daha eğlenceli ve romantik geliyor bana. :)

Belki bir süpriz olarakta bir sene boyunca birlikte olduğunuz fotoğraflardan bir slayt gösterisi ve altına hoş bir şarkı koyup birlikte oturup seyredebilirsiniz. Bu saydıklarımı yaparsan maksimum 100 TL dahi harcamamış olursun ve hoş bir gün geçirirsiniz diye tahmin ediyorum.

:)

Umarım işine yarar.
Bu mesajı kaydedip bir yerlere yazacağım kesinlikle işime yarayacak.. Çok teşekkürler her kelimen için :)

El Barto
21.Temmuz.2011, 20:36
Bork ne guluyorsun la gayette guzel bi aktiviteydi o :D

Rica ederim ne demek isine yarar umarim.

Nedvedmania
21.Temmuz.2011, 20:45
Hiç zahmete gerek yok. Kızı internet kafeye götür. Bu konuyu göster. O zaman senin ona ne kadar değer verip uğraştığını anlayacaktır. Tabi böyle birşey yapacak olursan söylede bu mesajı silelim :D

SyNdRoMe23
21.Temmuz.2011, 21:12
Hiç zahmete gerek yok. Kızı internet kafeye götür. Bu konuyu göster. O zaman senin ona ne kadar değer verip uğraştığını anlayacaktır. Tabi böyle birşey yapacak olursan söylede bu mesajı silelim :D

buna değilde buna benzer bir şeye şahit oldum bazı kızlarda çok fena ters tepebiliyor :D

RaSenGan
21.Temmuz.2011, 22:17

Verilecek tepkiyi görür gibiyim. "O kadar şey yazmışlar içinden bir tanesini seçip yapamadın mı ya odunsun gerçekten" :D

Revolution
21.Temmuz.2011, 22:59
Emre abi'ye TSİ Ask Doktoru unvani verilmesini oneriyorum :D

El Barto
21.Temmuz.2011, 23:56
Emre abi'ye TSİ Ask Doktoru unvani verilmesini oneriyorum :D

Sen anladın ama şunu bir de sevgilim anlasa...

Uzun süreli bir ilişkim olduğundan şunu rahatça söyleyebilirim. Kızlar asla yapılanlardan tatmin olmazlar. Onlar için hep daha iyisi vardır. O yüzden kendinizi çok paralamayın bir şeyler için. İçinizden ne geliyorsa öyle yapın. Tabii fikir almak güzel. Ben de fikirler aldım, alıyorum da. Kendimce de yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yaşadığım şeylerden tavsiye verebiliyorum. :)

Börk
22.Temmuz.2011, 00:00
Yenge doğru düşünüyor.Ortada öyle aşk doktoru olacak bir durum yok :n:

El Barto
22.Temmuz.2011, 00:02
Yürü git la bebe. :)

Börk
22.Temmuz.2011, 00:02
Dost acı söyler gerçekleri de kabullenmek zordur,olsun :)

Chivalry
22.Temmuz.2011, 00:34
El Barto umarım biliyorsundur o balonlar bırakıldıktan çok kısa bir süre sonra dış basıncı düşmesi iç basıncın artması sebebiyle patlıyor :D sizin balon şimdiye çoktan plastik dönüştürme merkezlerine varmıştır içindeki helyum da atmosferden çıkmış uzayda dolanıyordur.

SyNdRoMe23
22.Temmuz.2011, 01:03
El Barto umarım biliyorsundur o balonlar bırakıldıktan çok kısa bir süre sonra dış basıncı düşmesi iç basıncın artması sebebiyle patlıyor :D sizin balon şimdiye çoktan plastik dönüştürme merkezlerine varmıştır içindeki helyum da atmosferden çıkmış uzayda dolanıyordur.

iç basınç artmaz ya :D balon esnek bir zara sahip olduğu için iç basınç her zaman dış basınca eşittir. balon yükseldikçe dış basınç azalır. bunu dengelemek için balonun da iç basıncı azalır yani hacmi artar. hacim artınca balonun zarına uygulanan gerilme artar. bir süre sonra gerilmeye dayanamayan zar parçalanır :D balon patlar yani :D

bende yazacaktım ama o balonlar patlasa bile onlar için sonsuza dek uçacak :D

Nedvedmania
22.Temmuz.2011, 01:22
En azından içindeki nefesleri atmosfere karışıp sonsuza dek uçacak. Aaa pardon balonun içinde baloncunun nefesi var onların değil :n:

SyNdRoMe23
22.Temmuz.2011, 01:26
En azından içindeki nefesleri atmosfere karışıp sonsuza dek uçacak. Aaa pardon balonun içinde baloncunun nefesi var onların değil :n:

o'da yok hacı helyum varmış :D

Nedvedmania
22.Temmuz.2011, 01:35
Hahaha doğru uçan balonda doğal nefes ne arasın :D Fail olduk :n:

Chivalry
22.Temmuz.2011, 02:24
iç basınç artmaz ya :D balon esnek bir zara sahip olduğu için iç basınç her zaman dış basınca eşittir. balon yükseldikçe dış basınç azalır. bunu dengelemek için balonun da iç basıncı azalır yani hacmi artar. hacim artınca balonun zarına uygulanan gerilme artar. bir süre sonra gerilmeye dayanamayan zar parçalanır :D balon patlar yani :D

bende yazacaktım ama o balonlar patlasa bile onlar için sonsuza dek uçacak :D

Haklısın dikkatsizliğime geldi öss de olsak 3 puan gittiydi saolasın :)

özetlen siz aşkınızı balona bağlamayın bence sayın el barto :D