Log in

View Full Version : Amy Winehouse Hayatını Kaybetti

Suicider
23.Temmuz.2011, 20:52
Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse Londra'daki evinde ölü bulundu.

R&B müziğini güçlü seslerinden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse Londra'daki evinde ölü bulundu.

Son yıllarda kendisini fazlasıyla alkol ve uyuşturucuya kaptıran Winehouse, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle bir süre tedavi görmüştü. Tedavisinin ardından tekrar müziğe dönen Amy, son olarak çıktığı Avrupa turnesinde Sırbistan'da sahnedeyken yuhalanmış ve turne iptal edilmişti.

Programı doğrultusunda İstanbul'da da konser verecek olan Amy Winehouse, turnenin iptal edilmesinden dolayı hayranlarıyla buluşamamıştı.

Burda seven dinleyen var mı bilmiyorum ama belliydi böyle olacağı.RİP diyelim.

ancar
23.Temmuz.2011, 21:08
Severdim dinlerdim bazı şarkılarını yapacak bir şey yok. Sırbistandaki konserine fazla alkollü ve esrarlı şekilde çıktığından dolayı sahnede şarkı sözlerini unutmuştu

eng1n
23.Temmuz.2011, 21:18
Beklenen bir şeydi. 27 yaşında ölerek "club of 27"ın yeni üyesi oldu.

Nedvedmania
24.Temmuz.2011, 02:17
Erkenden öleceği belliydi. Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim :)

Sheriff
24.Temmuz.2011, 03:24
Şarkılarını severek dinlerdim, bazen uyuyamadığım zaman kısık sesle açar dinlerdim hatta. Ama su testisi su yolunda kırılır, belliydi böyle olacağı defalarca komaya girdi tedavi gördü, kendine bunları yaptı ve bizi o güzel sesinden mahrum bıraktı artık.

Oghuse
24.Temmuz.2011, 04:38
Su testisi su yolunda kırılır.

Addolorato
01.Ağustos.2011, 00:22
http://3.bp.blogspot.com/_uwDu4XzksqU/SERlAPhc4MI/AAAAAAAABbs/Mb8ot3pRKZ4/s400/amywinehousebeforeafter_1.jpg

Fazla yoruma gerek yok heralde..

Revolution
01.Ağustos.2011, 00:47
Allah rahmet eylesin, ne diyelim.

MeMo
01.Ağustos.2011, 00:50
Allah rahmet eylesin.

Neron_FB
14.Eylül.2011, 15:01
Konserini canlı izlemek istediğim tek kişiydi ve konserine de gidecektim.. çok üzüldüm öğrendiğimde.. Sevenleri için belirteyim; bugün Tony Bennet ile düeti olan Body and Soul single'ı çıktı.. dinlemek isteyen bulabilir web ortamında..

Bu arada Hıncal Uluç'un Defne Joy için söylediklerinden ötürü cezaya çarptırılması bi yana hala aynı cümleleri duymak üzücü.. Bu kadar basit değil hayat saygı duymak lazım her insanın yaşadıklarına ;;)

MeMo
14.Eylül.2011, 17:37
Konserini canlı izlemek istediğim tek kişiydi ve konserine de gidecektim.. çok üzüldüm öğrendiğimde.. Sevenleri için belirteyim; bugün Tony Bennet ile düeti olan Body and Soul single'ı çıktı.. dinlemek isteyen bulabilir web ortamında..

Bu arada Hıncal Uluç'un Defne Joy için söylediklerinden ötürü cezaya çarptırılması bi yana hala aynı cümleleri duymak üzücü.. Bu kadar basit değil hayat saygı duymak lazım her insanın yaşadıklarına ;;)

Doğum günüymüş kendisinin bugün.Ayrıca bir not uyuşturucudan ölmedi.