PDA

View Full Version : Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Pages : 1 [2]

Rick Nelson
24.Ağustos.2011, 21:24
Acayip garip şeyler gördüm.

Şimdi bir ordum var ve karşımdaki ordu çok daha fazla benden.Saldırıyorum kahramanca savaşıyorlar ama yeniliyorlar bizim takım.Bende izliyorum olanları.Sonra beni ele geçiriyorlar.Tam asacaklarken ben ESC'ye basıp oyundan çıkıyorum.Ama gerçek , oyun arası çizgide duruyor.Sonra rüya bitiyor.

Bugünde aynı şeyi gördüm fakat ESC'nin yeri değişmiş.Basıyorum basıyorum kaçamıyorum.Sonra ESC'nin yerinin değiştiğini , hatta gittiğini farkediyorum ve arama tuşuna basıyorum.Kaçmak için.Sonra kaçamıyorum ve kabus gibi saatler başlıyor.Kaçmaya çalışıyorum ve en sonunda gözlerimi açıyorum.Tabii şöyle bir şey de var.Açacak imkanım varken bilerek açmıyorum gözlerimi.Ama rüya olduğuna da tam inanamıyorum rüyadayken.

NikolaiBelinski
24.Ağustos.2011, 21:37
Bu konuyu görmem tamamen tesadüf çünkü dün gece yaşadıklarımın bir nevi kaleme dökülmüş olan anlatımı.

En sevdiğim arkadaşlarımdan biriyle geziyoruz ve ailemizde yanımızda. Denizin üstünde dümdüz bir köprü var ve yürümemize olanak sağlıyor. Neyse bizde armut koltuklara oturup mesajlaşıyoruz ve orada uyuya kalıyoruz 2 arkadaş. Ailemiz bizi bırakıyor ve tekneyle uzaklaşıyor. Ardından bizde kalkıyoruz teknenin gitmekte olduğunu görüyoruz. Gerçek hayatta ayağımın basmadığı yerlerde yüzmeyi sevmem mutlaka güvende olmayı tercih ederim. Fakat bunu yapabilirim diyor ve suya atlıyorum. Arkadaşım denizde şakalaşıyor ve beni boğmaya çalışıyor. Suyun içine beni batırdığı halde ne su yutuyorum ne de nefesimi tutmak zorunda kalıyorum çok güzel ve özel bir deneyimdi. Bu gece yatarken tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak :)

Nedvedmania
27.Ağustos.2011, 18:58
http://a1108.hizliresim.com/11/8/27/12146.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
:D

Nedvedmania
11.Eylül.2011, 16:01
Evet gençlik yok mu yeni icraatlar :D

E.Cartman
11.Eylül.2011, 16:06
5 oldu 5 :zuhaha Konuyu görünce aklıma geldi :D Tamamen aklımdan çıkmıştı Lucid olayı demek ki bilinçaltıma yerleşmiş. Rüyamda arkadaşlarla yolda yürüyoduk, sonra saçma sapan bişey oldu, kendi kendime dedim rüya mı lan bu. O an jeton düştü, karşımdan gelen birini patlatmayı denedim patladı, oldu bu iş dedim hayatımı yaşadım :D Yeniden şehir kurdum falan ama o kadar şey yaptım uçmak aklıma gelmedi iyi mi :D

Nedvedmania
11.Eylül.2011, 16:09
Aramıza hoş geldin :D

E.Cartman
11.Eylül.2011, 16:34
Hoş bulduk :D

comandante
12.Eylül.2011, 14:34
dün gece oldu bana da...bu konuyu da bugün ilkkez gördüm denk geldi...kardeşimle saçma sapan bi yerden yürüyorduk ama sağ sol uçurum böyle.ne alakaysa 2 tane köpek çıktı karşımıza kaçmaya başkladık...arkamı dönüp her nbaktığımda köpekler irileşiyodu...son baktığımda dinazor oldu köpekler.lan dedim nooluyo...sonra yorulmadığımı farkettim ve anladım artık rüyada olduğumu.geri dönüp ana avrat sövdüm dinazora sonra bitti rüya...en ilginç rüya deneyimimdir...şimdi lucid mi oldum ben

RaSenGan
12.Eylül.2011, 15:02
dün gece oldu bana da...bu konuyu da bugün ilkkez gördüm denk geldi...kardeşimle saçma sapan bi yerden yürüyorduk ama sağ sol uçurum böyle.ne alakaysa 2 tane köpek çıktı karşımıza kaçmaya başkladık...arkamı dönüp her nbaktığımda köpekler irileşiyodu...son baktığımda dinazor oldu köpekler.lan dedim nooluyo...sonra yorulmadığımı farkettim ve anladım artık rüyada olduğumu.geri dönüp ana avrat sövdüm dinazora sonra bitti rüya...en ilginç rüya deneyimimdir...şimdi lucid mi oldum ben

Çay içiyodum boğazıma kaçtı :zuhaha

Zekirdek
12.Eylül.2011, 21:59
Ben bu aralar çok değişik şekilde rüya göremeye başladım. Hani uyandığında biter ya rüya. Ben uyandıktan sonra 8-10 saniye daha devam ediyor rüya. Uyanırken rüya devam ederse o anlar 3D'ye benziyor.

DisCo
12.Eylül.2011, 23:07
Lucid görenlere madalya mı ayarlasam nedir. Bende gaza geldim çalışmlara başlasam mı?

Flawless Victory
12.Eylül.2011, 23:11
Lucid'i geçtim de rüya nasıl görülür? :D

Nedvedmania
12.Eylül.2011, 23:12
Madalyamızı isterük

anil luque
12.Eylül.2011, 23:44
Ben geçen akşam enteresan bir olay yaşadım. Gece rüyamda aynı o anda gerçekte olduğu gibi yüzüstü yatıyordum ve kuzenim benim görmediğim bir açıdan konuşuyordu. Hiçbir şekilde cevap veremedim ona sesim çıkmadı. Santim kıpırdayamadım olduğum yerden. Hızlı hızlı nefes alıp vermeye başladım bir terslik olduğunu anlasın diye :D 10-15 saniye falan sürdü uyandım , aynı rüyadaki şekilde yatıyordum ve yine hızlı hızlı nefes alıp veriyordum.

Lucidle pek alakası yok bunun ama aslı astarı nedir sizce? Evet Cihan birşeyler bekliyorum senden :D

Nedvedmania
12.Eylül.2011, 23:47
Ben geçen akşam enteresan bir olay yaşadım. Gece rüyamda aynı o anda gerçekte olduğu gibi yüzüstü yatıyordum ve kuzenim benim görmediğim bir açıdan konuşuyordu. Hiçbir şekilde cevap veremedim ona sesim çıkmadı. Santim kıpırdayamadım olduğum yerden. Hızlı hızlı nefes alıp vermeye başladım bir terslik olduğunu anlasın diye :D 10-15 saniye falan sürdü uyandım , aynı rüyadaki şekilde yatıyordum ve yine hızlı hızlı nefes alıp veriyordum.

Lucidle pek alakası yok bunun ama aslı astarı nedir sizce? Evet Cihan birşeyler bekliyorum senden :D
Yüz üstü yatarsan öyle olur tabi :D Sağ tarafa yatacaksın sağ (j)

anil luque
12.Eylül.2011, 23:48
Yüz üstü yatarsan öyle olur tabi :D Sağ tarafa yatacaksın sağ (j)
Bu mudur yani ? :D

Nedvedmania
12.Eylül.2011, 23:53
Ne bekliyordun :D

Herkese olan birşey korkmana gerek yok. Ben de çok öyle rüya gördüm. Yerimden kıpırdayamıyordum, bağıramıyordum, göz kapaklarımı açamıyordum vs.

GeNç KaRTaL
13.Eylül.2011, 00:08
O bende genelde şöyle oluyor: Sınavda oluyorum rüyamda ve gözlerimi açamıyorum.Haliyle soruları göremiyorum.Öyle debeleniyorum işte rüyada.:icon_biggrin:

Nedvedmania
13.Eylül.2011, 00:11
Aslında bu tekniği bi kapabilirsek kabusun kabus olduğunu anlar kontra atak yapabiliriz :D

27 gün oldu 2. Lucid'i bekliyorum ...

E.Cartman
13.Eylül.2011, 00:16
Tekniği öğrenip kabusa kabus yaşatalım Cihan :n::n: Rüyada bile İBB gibiyiz hep kontra hep kontra :D

anil luque
13.Eylül.2011, 02:28
Ne bekliyordun :D

Herkese olan birşey korkmana gerek yok. Ben de çok öyle rüya gördüm. Yerimden kıpırdayamıyordum, bağıramıyordum, göz kapaklarımı açamıyordum vs.
Ne bekliyordun diyor bir de. İş lucide gelince bülbül kesiliyorsun kardeşim ne ayak ? :D

İlk defa başıma geldi , uyandığım anda baya bi tırsmıştım yalan yok:D

nekop
13.Eylül.2011, 03:09
Dün gece çok fazla SuperNatural izlemenin etkisinde kalarak bir rüya gördüm. Rüyamda uyuyorken dizinin 1 sezonunda görülen bir yaratık geldi beni havaya kaldırdı sıkıyor ve kımıldayamıyorum. Bir süre böyle geçti sonra rüyamdayken bu ne ya böyle kesin rüyadayım dedim. Ondan sonra yaratıkla konuşmaya başladım hadi beni duvara mı atacaksın öldürecek misin ne yapacaksan yapta uyanayım falan dedim sonrasında uyandım. :D

Flawless Victory
13.Eylül.2011, 11:51
Rüyamda Galatasaray bütün maclarını kazanmıştı. :D

maNga 33
13.Eylül.2011, 11:56

rüyana karabasan gelmiş olabilir büyükler hep öyle derdi bana :D

anil luque
13.Eylül.2011, 12:08
rüyana karabasan gelmiş olabilir büyükler hep öyle derdi bana :D
Evet başta benim de aklıma o geldi uyanınca bi Nas okudum geçti gitti :D

Nocna Mora
13.Eylül.2011, 13:26
2-3 gece üst üste oldu. Birinde araba sürüyordum ama trafikte saçlarımı kesiyordum dikiz aynasına bakarak. Sonra Galatasaray maçına dahil oluyordum. 8-9 kişi basıyordu takım. Fatih Hoca'ya hocam neden böyle yapıyoruz 4-2-3-1 yapalım diyordum. O da olabilr diyodu. Leo Franco kötü bi gol yiyodu bende hocam beni alın oyuna falan diyodum. Son dakikalarda alırım dedi. Kulübeden geçtim ileri dogru yukarı cıktım bizim evin penceresiymiş. Annem forma attı. Oyuna girdim 2 pozisyon oldu. Sonra uyandım :D

Bir diğeri siteden bi kızla ilgili ;) Özel :p

comandante
13.Eylül.2011, 16:41
O bende genelde şöyle oluyor: Sınavda oluyorum rüyamda ve gözlerimi açamıyorum.Haliyle soruları göremiyorum.Öyle debeleniyorum işte rüyada.:icon_biggrin:

daha ilgincini söyliyim sana...halısaha maçı yapıyorum...baya da iyi oynuyorum hani güzel goller falan...bi uyandım sınavdayım...vizesinden 07 aldığım dersin finaliydi arkadaş zoruyla igrmiştim=)

bu sabah saati 7 ye kurdum.normalde 8de uyanıyorum...7de kalktım ve lucid görcem diye tekrar uyudum...rüyayı tam hatırlayamıyorum ama rüyada olduğumu farkettim uçmaya çalıştım ama uçamadım düştüm ağız üstü...uyanınca düşündüm...gerçekten lucid mi oldum yoksa gün içinde okuduğum şeyler bilinç altıma yerleşti de bilinç altım benimle dalga mı geçti...tahminim bilinç altım benimle dalga geçti...çünkü şayet rüyada olduğumun farkında olsam uçmayı denemem...sağımda adriana lima solumda meg ryan beni uçurmalarını beklerdim =))

Revolution
13.Eylül.2011, 17:10
Aslında bu tekniği bi kapabilirsek kabusun kabus olduğunu anlar kontra atak yapabiliriz :D

27 gün oldu 2. Lucid'i bekliyorum ...
Lan Cihan ağzından bal damlamış :D Bugün feci kontra yaptım.

Şimdi rüyamda ben uyanıyordum sabah. Eve bir baktım salondan benim yatağa kadar her yer yanmış. Ailemden kimse yok etrafta onlara dair hiç birşey de yok. Diyorum n'olmuş ne bitmiş acaba dışarı bir adım atıyorum resmen savaş çıkmış. Birden tepemden helikopterlerle adamlar iniyor filan Türkçe konuşuyorlardı bizim buradan bir beni kurtarabilmişler İsrail saldırı yapmış ben de adamın yüzüne böğürdüm "lan füze kalkanını ne güne aldınız laaaan" filan diye. Adam beni almıyor helikoptere böyle deyince İsrailliler geliyor onlar gittikten hemen sonra ama ne sesimi çıkarabiliyorum o anda ne adım atıp kaçabiliyorum "bu ne ya? böyle dünya mı var" dedim İsraillilerin kafasına direkt evleri filan indiriyorum neyse yok ettim bunları sonra herşeyi geri getirdim en zevkli yerinde uyandım :zuhaha

comandante
13.Eylül.2011, 17:16
Lan Cihan ağzından bal damlamış :D Bugün feci kontra yaptım.

Şimdi rüyamda ben uyanıyordum sabah. Eve bir baktım salondan benim yatağa kadar her yer yanmış. Ailemden kimse yok etrafta onlara dair hiç birşey de yok. Diyorum n'olmuş ne bitmiş acaba dışarı bir adım atıyorum resmen savaş çıkmış. Birden tepemden helikopterlerle adamlar iniyor filan Türkçe konuşuyorlardı bizim buradan bir beni kurtarabilmişler İsrail saldırı yapmış ben de adamın yüzüne böğürdüm "lan füze kalkanını ne güne aldınız laaaan" filan diye. Adam beni almıyor helikoptere böyle deyince İsrailliler geliyor onlar gittikten hemen sonra ama ne sesimi çıkarabiliyorum o anda ne adım atıp kaçabiliyorum "bu ne ya? böyle dünya mı var" dedim İsraillilerin kafasına direkt evleri filan indiriyorum neyse yok ettim bunları sonra herşeyi geri getirdim en zevkli yerinde uyandım :zuhaha

aga seninki lucid değil sen cereyanda kalmışsın pencereyle kapının tam arasında yattıysan...

Revolution
13.Eylül.2011, 17:16
:zuhaha Benim rüyalar genelde pek normal olmaz :D

Nedvedmania
13.Eylül.2011, 17:21
Adam Lucid adına 2. golü atmış :D Hat-trick bekliyorum senden Kaan :D

E.Cartman
13.Eylül.2011, 17:37
Kaan, hayal gücüne hayran kaldım :D

EndoplazmiK RetikuluM
14.Eylül.2011, 12:56
Biraz önce uyandım. Tomb Raider Anniversary oynayanlar bilirler. Oradaki büyük dinazor karşımdaydı ve bana saldırmak istiyordu. Benim elimdeki tek şey ise tırnak makasıydı. Sonra elimdeki tırnak makası büyüdü ve bende üst üste tırnak makası darbeleriyle sonunda kafasını kopardım. Lucid olmamasına rağmen rüyada olduğumu biliyordum. Dehşetti :D

ThersoN
15.Eylül.2011, 17:40
Konuyu yeni gördüm, baya da okudum, hayretler içinde kaldım, gerçi biraz da atanlar oldugunu düşünüyorum :smismileyiw2:.

Şimdi mevzuya girelim; ben bu olayı iki kere yaşadım, yani yaşadığımı sanıyorum. Ama üzerinde durmak iyi birşey olmaz, sonuçta ilk sayfadaki olumsuzlukları çok derin sıkıntılar yaratabilir.

İlki, çok uzun zaman önce oldu. 7-8 yıl olmuştur belki geçmiştir. Yazlıkta hoşlandığım bi hatun vardı, tabi çocukluk aşkı, o da başka bi elemana yazıyordu.Neyse koca yazı öyle geçirdik. Ben söyleyemedim tabi neler hissettiğimi içimde kaldı. Sonra hatun ailevi sorunları nedeniyle şehir değiştirdi falan kayboldu gitti. Neyse yaz sonuydu. Herhalde bu konuyu çok kafama takmışım ki, hep aynı şekil rüyayı görüyordum. Bizim yazlık mekanın ücra bir köşesinde 3 kişi piknik yapıyoruz, denizkenarındayız. Rüya aslında çok kısa sürüyor devamını da pek hatırlamıyorum ama sürekli aynı rüyayı görür oldum, hatta yatmadan önce acaba bu akşam bu rüya ilerler mi diye düşünürken, bir gün rüyayı gördüm yine piknik yapıyoruz birden rüya oldugunu kavradım ve rüyada hiç konuşma geçmezken yanımdakilere bu bir rüya dedim. Dememle aniden uyandım zaten. daha sonra bir kaç gün daha aynı şekilde rüyaya müdahalede bulundum ama ileri götüremedim. daha sonra kış gelip araya okul,yorgunluk gibi etkenler karışınca bu sendromu atlattım.

İkincisi, geçtiğimiz kış oldu. Inception'ı :icon_lol: izledim. Baya etkilendim. Ben şimdi bu tür sinema televizyon yapımlarına çok takıyorum kafayı herkesle tartışıyorum falan. Lost'u da Memento'yu ya günlerce tartışmıştım. Demekki yine kafayı çok takmışım bu mevzuya ki; rüyamda birşey görüyorum çok karışık sonra birden yerde yatarken uyanıyorum, kalkıyorum ki boş bir oda ahşap taban falan, bir kaç kişi konuşuyor arkadaşlarım oldugunu biliyorum ama yüzlerini görmüyorum ardından yine rüya oldugunu anladım hatta, rüya içinde rüya gördüğümü belirttim yine benim rüya pat diye kesildi. :0:

Konu ile alakasız olarak; Rüya alemi çok derin çok geniş, bu konu üzerinden uğraşan arkadaşlara önerim olacak; kendinizi çok kaptırmayın, bildiğim kadarıyla hem dini, hem de psikolojik(bilimsel) olarak rüyaya pek kaptırmamakla ilgili uyarılar var aman diyim kendinize dikkat edin.

Nedvedmania
15.Eylül.2011, 17:44
Şu anda kendini kaptıran yok sanırım :) Zaten istemsiz oluyor. Yani yatmadan önce bişey yapıp sonra o gece lucid görmüyoruz. Rastgele bir gün gördüğümüz için kasmıyoruz. En azından ben kasmıyorum :D Ben akışına bıraktım. Elbet bir gün 2. kez lucid olurum :D

E.Cartman
15.Eylül.2011, 20:16
Cihan bi ara kaptırır gibi oldun sen ama :D Baya asılmıştın Lucid olcam diye. Zaten sürekli kontrol etme şansımız olmadığı için kaptırmakta zor oluyor, ama çok zevkli iş ya :D

Nedvedmania
15.Eylül.2011, 20:19
Yok ya o işin esprisiydi :D Başta tabi yeni yeni öğrendiğim için heveslenmiştim ama yavaş yavaş etkisi geçti :)

Rick Nelson
16.Eylül.2011, 02:18
Ben lucid mi oldum anlamadım ki arkadaş :zuhaha

Savaştayken esc'ye basıp oyundan çıkıyorum , var mı ötesi ? :zuhaha

Legendary
16.Eylül.2011, 02:27
ep;2061927']Ben rüyada yumruk atamıyorum mesela.Bir de bağıramama durumu var ama en ilginci ise rüyamı durduruyo olabilmem.Bu sizin başınıza geldi mi bilmiyorum.Geçen gece rüyamda tam adamlar beni yakalayacakken bir anda aynı oyun durdurur gibi rüyamı durdurdum.Bu normal bir şey mi acaba ?

Ben lucid mi oldum anlamadım ki arkadaş :zuhaha

Savaştayken esc'ye basılıp oyundan çıkıyorum , var mı ötesi ? :zuhaha

Biz biraz fazla gelişmişiz heralde. :n: :p

Nedvedmania
16.Eylül.2011, 02:38
Yoksa siz ? Yoksa siz ? Yoksa siz kardeşmisiniz ?:p:

C h A o S
16.Eylül.2011, 02:39
Bende dün rüyamda benim alışveriş yaptığım bir mağazada sevdiğim bir abim var.Ona oynadığım kuponu söylüyordum.Dün öğlen oynamıştım o kuponu.Bu sanırım sadece rüya lucid felan değil.Gerçekte yaptığım kuponu rüyamda görmem baya şaşırttı beni.

Rick Nelson
16.Eylül.2011, 02:45
Ayrıca şu da var.ESC'ye basıp çıktığım rüyayı 2-3 gün sonra tekrar gördüm.Anlatmıştım zaten ama :zuhaha

ESC kaybolmuş ordan.Arama tuşuna bastım yine fayda etmedi.Sonra kaçmaya başladım.Hollywood filmlerinde bile yok böyle sahne :zuhaha

Recep , abi sen de aşmışsın ya :zuhaha

Nedvedmania
16.Eylül.2011, 03:30
Böyle rüyalar görüyorsanız sorun sizdedir. Benim rüyalarım gayet normal :D

Nedvedmania
28.Eylül.2011, 00:24
2 Gün önce rüyamda Nedved'i gördüm , dün gece de Arda Turan'ı. Bakalım bugün kimi görücez :D

Ama Nedved'li olan rüyam çok güzeldi ya. Uyanınca kötü oldum. Keşke rüya olmasaydı dedim.

Zekirdek
28.Eylül.2011, 00:26
Ben dün rüyamda Sadri Şener ile Yıldırım Demirören'i gördüm. Nereden gördüysem.

Nedvedmania
24.Ekim.2011, 23:57
Var mı bi değişiklik beyler :)

Ben 5 gündür ardarda açık saçık rüyalar görüyorum. Sebebini çözemedim :D

anil luque
25.Ekim.2011, 00:03
Gittiğin yol yol değil Cihan :D

Nedvedmania
25.Ekim.2011, 00:03
Valla ben bişey yapmadım :n:

anil luque
25.Ekim.2011, 00:06
Yapmamış halin buysa yaptığın halin ... :D

Nedvedmania
25.Ekim.2011, 00:07
Dün gece yatarken düşündümde aklım karıştı. Neden rüyada elektrik düğmesi bozuk çalışıyor ? Neden fiziksel olaylarda gariplik oluyor ? Çok garip bi alem rüya alemi :)

Yapmamış halin buysa yaptığın halin ... :D

:D

Sirius Black
25.Ekim.2011, 16:48
Aslında rüyanda elektrik düğmesinin açılmayacağına dair kendini şartladığın için bir nevi açılmayacağını biliyorsun. Rüyan da bilinçaltının yansıması olduğu için ışık da yanmıyor tabi.

Fazla mı kompleks ve felsefik oldu? :D Bence cevabı budur.

Nedvedmania
25.Ekim.2011, 20:16
Bende aynısını yazmıştım alttaki mesajın devamına ama cümleyi toparlayamadığım için sildim :D

lexoqe
26.Ekim.2011, 00:07
Dikkat edin knock out olmayın :D

Nedvedmania
29.Ekim.2011, 00:17
Ben geçenlerde 2. kere rüyada olduğumu anladım ama rüyanın devamını hatırlamıyorum :) Yukardan atom bombaları düşüyordu denizde sekip geri çıkıyordu. Bu bir rüya olmalı felan dedim ama sonrası yok :)

lexoqe
01.Kasım.2011, 14:26
Dün sabah bana şeytan lucid yaptı.

İş yerinde çekyatta uyuyoruz arkadaşla. Sabah saat 7 de arkadaşım iş yerini açıyor ben stüdyoda devam ediyorum uyumaya. Bir ara dalıyorum uykuya o arada sıra dışı rüyalar görüyorum ve gözümü açıyorum. Stüdyo ya bir kız giriyor güzel bir kız. Aynadan bana bakıyor benim uyanık olup olmadığımı öğreniyor meğersem, bende gözümü kapatıyorum göz göze gelmiyorum onunla ve başımın arkasına geçip kafasını kulağıma doğru yaklaştırıyor hissediyorum ve onun şeytan olduğunu biliyorum göz bebekleri yuvarlak değil düz çizgi şeklinde acaip birşey, bağırmaya çalışıyorum bağıramıyorum tüm çabalarıma rağmen az da olsa bi ığğğ diyorum. Arkadaşım diğer odadan "ne oldu lan" diyor. Yine ses yok bende, ben duyuyorum onu ama cevap veremiyorum. Bu böyle 2-3 dk devam ediyor ve sonunda arkadaşım lavaboya gitmek için içeri giriyor şeytan gidiyor. Bende kendime geliyorum. Şeytanı kovmasa neler olurdu bilmiyorum.

Ralph
13.Kasım.2011, 14:37
Sonunda başardım :icon_biggrin: Uzun zamandır deniyordum olmuyordu. Bu gece başardım. Çok şaşırtıcı ve ilginç bir şey. Gerçekten hiç bir farkı yok. Yolda yürüyordum, kendi kendime bu bir rüyamı dedim. Test etmek için kolumun etini sıktım parmağımla. Hiç acı yoktu. Bu bir rüya dedim ve yürüdüm etrafıma bakındım. Sonra istediğimi yapabilirim o zaman ben dedim ve uçmaya çalıştım. Havalandım biraz ama sonra uyandım kahretsin :icon_razz: İlk deneyimim oldu. Çok zevkli gerçekten. Umarım devamını getirebilirim.

Nedvedmania
13.Kasım.2011, 21:35
Hayırlı olsun :D Başlığıda 6 yapalım o zaman :D

barahir
13.Kasım.2011, 21:38
ya ben de çok merak ettim şimdi du bakalım denicem de, yapabilen birisi bana ciddi bi anlatsın zahmet olmazsa? :)

Ralph
13.Kasım.2011, 22:09
Hayırlı olsun :D Başlığıda 6 yapalım o zaman :D
Evet benim de bir izim olsun o başlıkta. Gururla sunarım :icon_smile:

ya ben de çok merak ettim şimdi du bakalım denicem de, yapabilen birisi bana ciddi bi anlatsın zahmet olmazsa? :)
Kafana çok takarsan oluyor zaten. Gün boyunca düşün, ben akşam lucid rüya göreceğim de içinden sürekli. Bilinçaltına yerleşiyor zaten :)

Kaka Leite
13.Kasım.2011, 22:16
Evet benim de bir izim olsun o başlıkta. Gururla sunarım :icon_smile:

Kafana çok takarsan oluyor zaten. Gün boyunca düşün, ben akşam lucid rüya göreceğim de içinden sürekli. Bilinçaltına yerleşiyor zaten :)
Denedim ama yapamadım :0:
Yapmak istesem rüya görmüyorum,bu olayı unutuyorum bu seferde rüya görmüş oluyorum :n:

Ralph
13.Kasım.2011, 22:18
Denedim ama yapamadım :0:
Yapmak istesem rüya görmüyorum,bu olayı unutuyorum bu seferde rüya görmüş oluyorum :n:

O zaman sana başka bir ipucu adaş :) Günlük yaşamında bir renk belirle. O rengi her gördüğünde rüyada mıyım diye sor kendine. Bu zamanla bilinç altına yerleşecek ve rüya da da soracaksın kendine. Rüya da, rüyada olduğunu sorgularsan kendine, anlamak için kendini cimcikle. Acı olmuyorsa rüyadasın demektir. Ama emin ol çok kafana takarsan oluyor.

Sirius Black
13.Kasım.2011, 22:23
Ya kaçtır rüyada olduğumu anlıyorum ama kontrolü ele alamıyorum. Ne beceriksizmişim arkadaş. :D

Nedvedmania
13.Kasım.2011, 22:42

Günlük hayatında sürekli kendine "Şu anda rüyadamıyım acaba" deyip kontrol et. Eline dokun. Eğer hissediyorsan gerçektesin demektir (Tabi bu biraz saçma olucak ama bilinç altına girmesi için önemli). Sen sürekli bu sorguyu yaparken gün gelicek rüyandayken bu sorguyu yapıcaksın. Sonra bi bakmışsın rüyadayım. Gerisi kolay zaten :)

Ya da kendine bir renk belirle. Örneğin turuncu. Turuncu rengini her gördüğünde şu anda rüyadamıyım diye sorgula. Rüyanda turuncuyu görünce beynin otomatik olarak bu sorguyu yapacak ve rüyada olduğunu anlayacaksın.

Ben Lucid olduğumda birden bire "Bu bir rüya olmalı" dedim. Ama neden böyle dedim bilmiyorum :)

İstersen diğer 360 mesaja göz at. Ben bulduğum her bilgiyi buraya ekledim. Onlarada bakabilirsin.

ForsakeN
13.Kasım.2011, 23:24
Bu rüyaların en kötü yanı da uyanınca yani gerçeğe dönünce,gördüklerim keşke rüya değil de gerçek olsaydı psikolojisi. Bi moral bozukluğu sarıyor insanı

enesemin53
13.Kasım.2011, 23:33
Eğer bitmesini istemedeğim bir rüyaysa uyandıktan sonra tekrar dalıp rüyama devam edebiliyorum, mesela işe kalkmam için çalan saati susturup tekrar rüyama devam ettiğim olurdu, sonra rüyayı bitirip uyanır öyle işe giderdim. Aylardır rüya göremiyorum ama gördüğüm zamanalarda bunu yapıyordum.

barahir
14.Kasım.2011, 01:01

Hadi bakalım aldım bunları :)

Günlük hayatında sürekli kendine "Şu anda rüyadamıyım acaba" deyip kontrol et. Eline dokun. Eğer hissediyorsan gerçektesin demektir (Tabi bu biraz saçma olucak ama bilinç altına girmesi için önemli). Sen sürekli bu sorguyu yaparken gün gelicek rüyandayken bu sorguyu yapıcaksın. Sonra bi bakmışsın rüyadayım. Gerisi kolay zaten :)

Ya da kendine bir renk belirle. Örneğin turuncu. Turuncu rengini her gördüğünde şu anda rüyadamıyım diye sorgula. Rüyanda turuncuyu görünce beynin otomatik olarak bu sorguyu yapacak ve rüyada olduğunu anlayacaksın.

Ben Lucid olduğumda birden bire "Bu bir rüya olmalı" dedim. Ama neden böyle dedim bilmiyorum :)

İstersen diğer 360 mesaja göz at. Ben bulduğum her bilgiyi buraya ekledim. Onlarada bakabilirsin.

Kendime bi renk tuttum falan ama unuturum ki ben rengi görünce sorgulamayı ama denicem bakalım, taktım kafaya heveslendim sizi görünce :)

lexoqe
14.Kasım.2011, 01:30
Böyle giderse uyumak bir hobi olacak.

barahir
14.Kasım.2011, 19:56
Sanırım ben de gördüm, mutlu oldum şimdi..

öğlen biraz kestireyim dedim, sonra aniden uyanmış gibi oldum ve bi kafede oturuyorum, ilk 4-5 saniye durdum gerçek sandım.. daha sonra yanında oturduğum kızları tanımadığımı farkettim ve hemen kendime çimdik attım ve acımadı.. Anladım ki rüya, Allaah dedim tabi ve başladım daha fazla bağırmaya hemen: daha fazla lucid istiyorum diye.. Ama bu olay harika bi şeymiş gerçekten de :) Rüyanın detayları bana kalsın :)

furkan58
14.Kasım.2011, 21:27

öğlen biraz kestireyim dedim, sonra aniden uyanmış gibi oldum ve bi kafede oturuyorum, ilk 4-5 saniye durdum gerçek sandım.. daha sonra yanında oturduğum kızları tanımadığımı farkettim ve hemen kendime çimdik attım ve acımadı.. Anladım ki rüya, Allaah dedim tabi ve başladım daha fazla bağırmaya hemen: daha fazla lucid istiyorum diye.. Ama bu olay harika bi şeymiş gerçekten de :) Rüyanın detayları bana kalsın :)

Yoksa , yoksa , yoksaaa sen naptın abi :n:

Nedvedmania
14.Kasım.2011, 22:30

Nasıl bir bilinç altı varmış sende anlamadım :D 1 günde kaptın işi :D Öğlen uykusunda görülen rüyalar daha akılda kalıcı olur. Bende öğlen görmüştüm.

Uzun mu sürdü kısa mı sürdü ? Bağırmanın bir etkisi oldu mu ?

semih99999
14.Kasım.2011, 22:39
ben bi baştan okuyum hepsini :D sonra yazarım sonuçlarını :icon_smile:

barahir
14.Kasım.2011, 23:58
Yoksa , yoksa , yoksaaa sen naptın abi :n:

Yok merak etme ileriye götürmedim işi nolur nolmaz diye.. :D 2 lamba patlattım gözlerimle, ama uçmayı denemedim çünkü uçanların ki hep kısa sürmüş az daha geliştirelim dedim :)

Nasıl bir bilinç altı varmış sende anlamadım :D 1 günde kaptın işi :D Öğlen uykusunda görülen rüyalar daha akılda kalıcı olur. Bende öğlen görmüştüm.

Uzun mu sürdü kısa mı sürdü ? Bağırmanın bir etkisi oldu mu ?

Ben de bu kadar çabuk beklemiyodum ama iyi oldu :) Çok uzun sürdü diyemem ama sanki bağırmam işe yaradı gibi sanki görüntü bulanıklaşırken netleşti tekrar..

Bi sonrakini merakla bekliyorum :)

Nedvedmania
19.Kasım.2011, 13:51
Bugün tam 15 rüya gördüm :D 7-11 arası sürekli uyanıp uyanıp uyudum :)

RaSenGan
19.Kasım.2011, 20:51
Bugün tam 15 rüya gördüm :D 7-11 arası sürekli uyanıp uyanıp uyudum :)

Adam kafayı sıyırdı sıyırıcak zaten pek normal diildi :D

Nedvedmania
19.Kasım.2011, 20:57
Demin yemek yaparken bi rüyayı daha hatırladım 16 oldu :D Ama rüyalar hep kısa kısaydı. Birinde bile lucid olmadım. 16'da 0 :D

Ralph
26.Aralık.2011, 03:03
Dün gece ard arda defalarca lucid oldum. Rüyamda birden bire kendimi rüyadamıyım diye sorguladım. Gerçekten çok ilginç bir şey. O kadar gerçekçi ki sorgulamaya bile gerek yok diyorsunuz kendinize. Tabi ki rüya değil çünkü çok gerçek her şey diyorsunuz. Birden böyle kendimi cimcikledim. kolumdaki tüğleri çektim ve acımadı. Bir kere daha yaşamıştım ama çok geçmeden uyanmıştım. Bu öyle olmadı. Kapıdan dışarı çıktım, sokağa. Üstelik kapıdan geçtim. Kapıyı açmadan kapının içinden geçtim. O kadar zevkli bir şey ki anlatamam. Sonra alt komşunun evine girdim duvardan. Bana hoşgeldin dedi sorgulamadı hiç :icon_biggrin: Özellikle duvarlardan geçmek inanılmaz derecede zevkli. Umarım bu gece de olur.

Nedvedmania
28.Aralık.2011, 02:13
Hayırlı uğurlu olsun :D Bende daha devamı gelmedi.

Alicanfmfan
31.Aralık.2011, 22:22
Arkadaşlar bu bildiğimiz bilinçaltı psikolojisi degil mi ?

Nocna Mora
31.Aralık.2011, 22:24
Son zamanlarda sık yapmaya başladım. Anlatırım bi ara :D

sakary Ali
31.Aralık.2011, 22:50
Çok ilginç birşey olsa gerek.Ara ara bakıyorum başlığa..Yapanların ne hissettikleri gariptir herhalde :)

Bir keresinde rüyamda Sakaryaspor'un sağ bekiydim.Tam hocanın önünde oynuyorum.Hoca bana sürekli talimatlar falan veriyordu.Sonra bir pozisyonda top tam önüme geldi üstümden sekti gitti ceza sahasına, arkamdan da rakip geldi bende döndüm uçarak elle karışık bir şekilde pozisyonunu çıkardım sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ettim..sonra muhtemelen rüya lan bu dedim.. sonrasını hatırlamıyorum :D

Alicanfmfan
02.Ocak.2012, 03:04
Bu ''Lucid'' rüya kavramını 3-4 ay evvel bir yerde okumuştum pek önemsememiştim iki günce önce bu konuyu gördüm ve yazayım dedim kendi kendime ''Allah Allah böyle bişey olur mu ?'' gibi şeyler söylesemde çok merak ediyordum ''Bilinçaltı psikolojisi'' olduguna kesinlikle katılıyorum ama neyse.

Bu konudan sonra aklıma iyice girdi merak sardım kendime bir sembol değilde bir renk belirledim ve evin etrafında yada dışarıda o rengi gördüğümde ''Acaba rüyada mıyım ?'' diye kendimi uyarmak için cimcikledim , arkadaş ben nerden bilirdim bu kadar etki edeceğini.

Yılbaşı gecesi yani dün gece 2 gibi yapttım , ben sürekli aralarda uyanırım ilk yattığımda hiçbirşey yoktu ancak ikinci yatışımda tamamen bir felaketle karşılaştım bildiğin rüyaydı ama uyanık gibiydim sanki birazdan su içmeye kalkacağımı düşünüyorduk , ikinci yattıgımda rüyamda bütün gün kendimce belirledigim rengi gördüm , içimden bir ses bana ''Rüya mı?'' bu diye sordurttu fakat tam cevabını alamamışken direk olaya girdim , bizim evde koltuğun altında kocaman bir böcek ama böcek ile konuşabiliyorum bildiğin sohbet ediyorum ondan bir cevap alamıyorum ama beni teyit ediyor her nasıl olduysa aniden koltuğun altından fırlayıp elimi ısırdı ve nasıl olduysa zehirli olduğunu hisettim sağ başparmağım feci ağrıyordu tam böceği ezecekken uyandım , ve rüyada ki gibi sağ elimin başparmağı acıyordu anlayamadığım bir sebepten dolayı

Şimdi ben merak ediyorum , Lucid mi oldum yoksa başka bişey mi ? Rüya olsa parmağım acımazdı , rüya degilse ne oldu ? , valla şuan bunu yazarken bile rüyada gibi hissediyorum kendimi çıkamadım şu psikolojiden , araftamı kaldım ne :D

Nocna Mora
02.Ocak.2012, 03:16
Lücid. Parmagın acıdı çünkü sen uyurken bedenin uyuyordu fakat rüya gördügünü bildigin için beynin uyanıktı ve hissettigin acı gerçekmiş gibi oldu. Eger ucmayı deneseydin uyandıgında ucmus gibi hissedecektin. Gerçekten. Azmetmek iyiymis. Su kendini sorgulama olayını nasıl yaptıgını acabilirmisin Alican. Hani cimcikledim dedigini. Ben kendimi kandıramıyorum nedense pek. İnandırıcı gelmiyor rüya mı lan bu demek kendi kendime.

Alicanfmfan
02.Ocak.2012, 03:35
Lücid. Parmagın acıdı çünkü sen uyurken bedenin uyuyordu fakat rüya gördügünü bildigin için beynin uyanıktı ve hissettigin acı gerçekmiş gibi oldu. Eger ucmayı deneseydin uyandıgında ucmus gibi hissedecektin. Gerçekten. Azmetmek iyiymis. Su kendini sorgulama olayını nasıl yaptıgını acabilirmisin Alican. Hani cimcikledim dedigini. Ben kendimi kandıramıyorum nedense pek. İnandırıcı gelmiyor rüya mı lan bu demek kendi kendime.

Tam anlamıyla anlamadım Taylan , hangi cümlemi açıklıyayım ?

Alicanfmfan
02.Ocak.2012, 04:06
Ben Taylan'ın sorusunu anlayamadım ama anladıgım kadarı ilen cevap vereyim.

Cimcikleme olayını gerçek hayatta yapıyorlar hani sürekli bilinçaltına girsinde rüyada beynin bunu kullansın diye ben hala bu olayın bilinçaltı oldugunu savunuyorum ama , beynimiz o kadar güçlü ki herşeyi yapabiliyor gerçekte bile bize oyun oynayabiliyor belkide banada oynadı böyle düşünmemi sağladı

Sorgulama olayı cidden çok tuhaf Taylan öyle böyle değil rüya görüyorum ama rüya gördüğümü biliyorum bi yandanda dediğim gibi heran gözlerimi açıp ayağa kalkıp su içecekmişim gibi geliyor garip bir durum rüyada böcek ile konuşuyordum dedim ya ben öyle hissediyordum sesimi duyamıyordum ortam siyah beyaz , buğulu gibiydi , konusuyorum ama sesimi duyamıyorum , ben söyle bir tahmin yürüttüm mesela hani arkadaşlar ''Rüyada ölürsen aniden uyanıyorsun '' diyor acaba bende böcek beni ısırdıktan sonra zehirlendim vede öleceğim için mi uyandım.

Daha fazla uzatmayalım :D, arkadaşlar gelecek ''Adam böcekle konuştum diyor'' felan diyip deli sanacaklar bizi :n:

LaigLeNoiR
02.Ocak.2012, 04:29
Bu olay gitgide Turksportal'ı kapsamaya başladı...

Nedvedmania
02.Ocak.2012, 04:47
8. kişi olarak seni de ekliyoruz o zaman :D

europeanconquer
02.Ocak.2012, 14:09
Bu yazılanları gördükçe içimde olan heveste yavaş yavaş kayboluyor :D Korku filmi gibi arkadaş :D Hala rüyadamıyım diye sorular falan :D Uyanmak için bir camdan atla aşağı rüyadamısın görürsün o zaman :0: :n:

Ralph
02.Ocak.2012, 14:21
İyide lucid rüya esnasında acı hissedilmezki. Yani benim yaşadığım tecrübeler, okuduğum yazılarda da öyle gördüm. Mesela ben 1-2 kez yaşadığım bu olayda hep kolumun etini sıkıştırdım tüğlerimi çektim falan hiç acı duymadım. Zaten bu sayede rüyada olduğumu anladım.

ReaList
02.Ocak.2012, 15:01
Ben kendimi bildim bileli böyleyim (:
Özellikle gerilim dolu rüyalar içinde, mesela biri beni bıçaklayacak " bıçaklasan ne olacak rüyadayım zaten" derim hop gözlerim açılır :D
Yüksek bir binanın üstünden düşmek üzereyim, "zaten rüyadayım" deyip ben atlıyorum :D yine gözler açılıyor.
Yani rüyaya hakim olduğunuz anda zaten uyanıyosunuz, bir de uykum çok hafiftir öyle böyle değil, ben uyurken biri bana gelip "hadi kalk gidiyoruz" dese anında kalkar üstümü giyer hareketlenirim (:

Bir de şöyle bir şey var arkadaşlar, daha önce hiç dinlemediğim müzikleri daha önce hiç okumadığım kitapları rüyada görmüşlüğüm vardır ki bu en garibime giden olaydır.

Mesela en son bu tarz gördüğüm rüyada bir yaşlı adam yanında bir gençle, ağlamaklı bir şekilde bana bir destan anlatıyordu. Öyle böyle değil mükemmel bir ses mükemmel bir anlatım. Uyandıktan sonra aklımda kalanlarla biraz araştırma yaptım buldum Yaşlı adamın bana öğüt vere vere anlattığı "Genç Osman Destanı"ymış. Okudum neredeyse anlattığıyla birebirdi. Daha önce hiç okumama rağmen böyle bir şeyi rüyada görmem "Efendim rüyalar sadece yaşantının yansımasıdır" diyenlerin bu tezini benim adıma çoktan çürütmüştür (:

Nedvedmania
02.Ocak.2012, 23:16
Yani rüyaya hakim olduğunuz anda zaten uyanıyosunuz

Hayır. Rüya olduğunu anladığın anda ortam bulanıklaşmaya başlıyor. "Bu bir rüya ve bitmesini istemiyorum" dediğin zaman ortam netleşiyor ve rüya devam ediyor. Ben bu şekilde rüyadan çıkmamayı başardım.

Alicanfmfan
03.Ocak.2012, 05:43
Gördüğünüz gibi artık uyumuyorum :D

anil luque
03.Ocak.2012, 12:21
Bu işin buraya varacağı belliydi. Ulan Cihan milletin başına ne filmler aldın ya :D

ReaList
03.Ocak.2012, 12:45
Hayır. Rüya olduğunu anladığın anda ortam bulanıklaşmaya başlıyor. "Bu bir rüya ve bitmesini istemiyorum" dediğin zaman ortam netleşiyor ve rüya devam ediyor. Ben bu şekilde rüyadan çıkmamayı başardım.

Evet dediğin şekilde oluyor bazen devam edebiliyor. Rüyadan rüyaya değişiyor tabi Şimdi bana açık açık burada rüyaları anlattırma çoluk çocuk var :P ama şu da var
"Eğer gerçek değilse elini tuttuğun yar
Rüya olduktan sonra bitmese ne kâr ?" :D

LaigLeNoiR
03.Ocak.2012, 14:35
Vallahi bu olayı nişanlıma anlatmıştım ve Lucid Rüya görmeye başladığını söylüyor bana.

Ehliyet sınavına girecekti ve çalışma fırsatı yoktu hiç, rüyasında tek başına direksiyon eğitimi alıyormuş :) Bravo ona ben o kadar okumama rağmen yapamadım şu işi.

Nedvedmania
03.Ocak.2012, 21:30
35 Yaşındaki bir adamın tecrübeleri. Okuyun derim. Çocukluğundan beri yapıyormuş.

Ama 7. maddede süreyi uzatamıyorum demiş. O öyle dedi diye uzamyor zannetmeyin. Ben uzatabildim. Ayrıca "Ben rüyada değilim" değil "Ben rüyadayım" demesi lazımdı :)

Merhaba
Lucid dream konusunda böyle sohbet ortamlarının olduğunu bilmiyordum. Keşke daha önce bu sayfaları görseymişim. Neyse şu anda 35 yaşında olan ve 13 yaşından beri tahminimce 1000 den fazla lucid dream gören biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Görmek isteyenler için çok faydalı olacaktır. Uzunca fakat önemli bir yazı olacak. Daha çok kişinin okuması amacıyla ileride bu konudaki diğer forum sayfalarına da aynısını kopyalıyacağım.
Öncelikle bundan 22 yıl kadar önce lucid dream ile tanışmamdan bahsedeyim. Orta 1 veya orta 2 okuyor olmalıyım. Muhtemelen matematik sınavı dolayısıyla saati gece 3 e kurup 12 de yatmıştım. 3 saat uyuduktan sonra gece 3 te kalkıp elimi yüzümü yıkayıp çalışmaya başladım. 2 veya 2,5 saat kadar çalıştıktan sonra biraz dinlenmek için yattım. Fakat uyuya kalmayayım diye saati 20 dakika sonrasına kurdum. Ve yatmamla rüya alemine düşmem bir oldu. Evet rüyadaydım ve rüyada olduğumu biliyordum. Her biri ortalama 2 dakika süren 3 veya 4 rüyayı o sırada görmüştüm. Maalesef bir rüya günlüğü tutmadığım için o gün gördüğüm rüyaları ve daha pek çok rüyamın ayrıntısını hatırlamıyorum.
Evet o günden sonra bu bende bir heves oldu. Yukarıda biraz bahsettiğim usulle yani 3 saat uyuduktan sonra uyanıp 2 saat uyanık durduktan sonra 15 dakika sonra uyanmak üzere tekrar yatarak belki bin taneden fazla lusid dream gördüm. Çevremdekileri böyle bir şeyin varlığına inandıramadım. Tabi o zamanlar internet yok. Lusid dreami ne bilicen. Millete ya ben rüyamda rüyada olduğumu biliyom falan diyordum. Millet pek inanmıyordu. Veya şartlarını söyleyince zor olduğu için denemek istemiyordu. Neyse küçükken kardeşime zorla bir deneme yaptırabildim. Fakat maalesef göremedi. Ben de millete anlatmaktan vazgeçtim. Herhalde tek bana oluyor yoksa başkaları da bilirdi diye düşündüm. Ve kendi kendime görmeye devam ettim. Ta ki geçen gün Google da arama yapıp lucid dreamin varlığını ve internetteki yorumları görene kadar. Demek ki tek gören ben değilmişim.

Yukarıda kısaca anlattığım şartların ayrıntısına gelince.

1. Öncelikle 3 saat kadar uyumak lazım. Bunu ayarlamak zor oluyor. Bazen yatıyorsun 1 saat veya daha fazla uyuyamadığın oluyor. Bu şartın gerçekleşmesi için bir önceki gün 1-2 saat az uyumanızı ve yatmadan önce çay kahve meyve çikolata vs yiyip içmemenizi ve stresli şeyleri düşünmemenizi tavsiye ederim. Veya gün içinde biraz spor yaparak yorulun. Yatar yatmaz uyursunuz.

2. Gece uyandıktan sonra elinizi yüzünüzü yıkayıp 2,5 saat uyanık kalmanız lazım. Bu zamanı nasıl değerlendireceğiniz size kalmış. İster ders çalışın. İster ibadet edin. İster spor yapın. İster TV seyredin. İsterseniz de mastürbasyon yapın. Farketmez. Arada uykunuz gelirse gidin bi elinizi yüzünüzü yıkayın. Açılırsınız.

3. 2,5 saat sonra hafif uykulu olarak yatmanız lazım. Saati 15 dakika sonrasına kurun. Ortamın loş bir ortam olmasını tavsiye ederim. Aydınlıkta uyumak zordur. Çok karanlık olursa da kalkmak zor olabilir. Yani kalkıp rahatça saate erişebileceğiniz minumum ışık gerekiyor. Eğer güneş doğacaksa veya doğmuş ise kalın perdeli bir yerde olmanız iyi olur.

4. Geldik en zor kısımlardan birine. Zurnanın zırt dediği nokta bu 15 dakika. Öncelikle saati kurduğunuz süre yeterli merak etmeyin 15 dakika içinde görüyorsunuz. Ben ilk denememde 20 dakika sonrasına kurmuştum fakat 5 dakika kadar önce uyanmıştım. Yaptığım deneylerde 15 dakika daha uygun geldi. Kesinlikle 20 dakikayı aşmamalı. Çünkü rüya aşaması bittikten hemen sonra uyanmalısınız. Yoksa unutuyorsunuz. Şimdi ilk saati kurduğunuzda uykuya dalamadan bu süreyi geçirirseniz saat çaldıktan sonra kalkıp saati 10 dakika sonrasına tekrar kurun ve şansınızı bu şekilde iki kere daha denemenizi tavsiye ederim. Eğer olmuyorsa başka gün tekrarlarsınız. Fakat saat çaldığında uyumuş ve saat ile uyanmış ve rüya görememişseniz o gün için şansınızı tekrar denemeyin. Başka gün tekrarlarsınız. Çünkü uykuya rüya ile başlamanız lazımdı. Demek ki o gün bünye rüya ile uykuya başlamak istemiyor.

5. Şimdi 15 dakika için yattığınız zaman konsantrasyonunuzun konusu çok önemli. Düşüncenizi birazdan rüya göreceğim ve rüyamda rüyada olduğumu bieceğim ve falan filan yapacağım şeklinde odaklamanız lazım. Kesinlikle bilinçli olarak başka bir çaba içerisine girmeyin. Mesela rüyanızda uçmak istiyorsanız ben şimdi uçuyorum diye uçtuğunuzu hayal etmeyin. Sadece birazdan rüya göreceğim ve rüyamda rüyada olduğumu bileceğim ve uçmaya çalışacağım diye düşünün. Ayrıntısına girmeyin. Rahat olun.

6. Yattıktan beş dakika kadar sonra her zaman olmamakla beraber rüyaya giriş aşaması başlamakta. Yani bazen direk rüyaya giriyorsunuz bazen de önce bir rüyaya giriş aşaması başlıyor. O bittikten sonra rüya aşaması başlıyor. Rüyaya giriş aşaması hakkında şunları söyleyebilirim. Öncelikle bu aşama başlarsa heyecan yapmamanız lazım. Heyecanlanırsanız uyanabilirsiniz. Sakince bu aşamayı geçmek gerekiyor. Bu aşamada bazen resim tabloları görüyorsunuz, bazen sesler duyuyorsunuz, bazen düşüyor veya yükseliyor gibi oluyorsunuz, bazen içiniz bir garip oluyor, bazen üzerinize bir şey çökmüş ve kendinizi kilitlenmiş, nefes alamıyor gibi hissediyorsunuz. Bu aşamada sakin bir şekilde rüyaya giriş aşaması başladı birazdan rüya aşaması başlayacak şeklinde düşünmeniz gerekiyor. Ayrıca belirteyim çocukken bu giriş aşamasını çok daha fazla oranda yaşıyordum ve gene çocukken bu giriş aşaması genelde yerçekimine alışmak şeklinde geçiyordu. Rüyaya giriş aşaması kapalı bir mekanda ( genelde evimizde) başlamışsa yerçekimine alışma pinpon topu gibi duvardan duvara uçarak çarpma şeklinde oluyordu. Bu esnada acı duyuyordum fakat doğal bişi olduğunu birazdan rüya aşamasının başlayacağını düşünerek kendimi sakinleştiriyordum. Açık bir mekanda Rüyaya giriş aşaması başlamış ise genelde bir uçağın yere inmesi şeklinde o açık mekana iniyor. Yani uçar halde iken önce bir ayağımın ucu yere hafif dokunuyor sonra tekrar havalanıyor bu şekilde üç dört kere olduktan sonra yerçekimine alışıyor ve rüya aşamam da başlıyordu. Fakat 20 li yaşlardan sonra bu şekildeki başlamalar oldukça azaldı. Sanırım ruhum yer çekimine iyice alıştı. Bu rüyaya giriş aşaması llk rüyadan önce oluyor. Daha sonraki rüyalarda olmuyor. Yani ikinci, üçüncü ve sonraki rüyalar önceki rüyadaki süre bitipte etraf karardıktan hemen sonra başlıyor.

7. Rüya aşaması başladığında da sakin olmanız şart. Sakın rüya başladı diye fazla sevinmeyin ve heyecanlanmayın. Uyanabilirsiniz. Doğal bir şeymiş gibi rüya aşamasını yaşamanız lazım. Öncelikle sürenizden bahsedeyim. Süreniz 2 dakika. Fakat sadece bir rüya için. Rüya başladıktan 2 dakika sonra etraf kararacak. Ve o rüya bitecek. Yeni bir rüya başlama ihtimali yüksek olduğu için etraf kararırken fazla üzülmeyin ve uyanmaya çalışmayın. Birazdan yeni rüya başlayacak şeklinde düşünün. Yeni rüya başlama ihtimali kesin değil. Küçükken genelde 4 veya 5 tane 2 dakikalık rüyayı ardı ardına görüyordum. Büyüdükçe oran azaldı diyebilirim. Artık 1 bazen 2 maksimum 3 rüyayı ardı ardına görebiliyorum. Şimdi diyeceksiniz ki 2 dakikalık 5 rüya görülüyorsa bu 10 dakika eder. Fakat benim tespitlerim rüyada geçen zaman ile dünyada geçen zamanın farklı işlediği yönünde. Şöyle ki rüyada geçen bu 10 dakika dünyada geçen 5 dakika kadar. 2 dakikayı ise rüyamda sayı sayararak hesapladım. Süreyi ölçmek için farklı günlerde gördüğüm en az 5 rüyamda rüya aşaması başladıktan sonra süreyi ölçmek için sayı saymaya başladım ve maksimum 200 sayısına kadar gelebildim. Daha sonra etraf karardı. Etraf karardıktan sonra da ya uyandım ya da yeni rüya başladı. Bu süreyi arttırmanın bir yolunu bulamadım. Yenice internet sitelerinden okuduğum yorumlarda etrafında dönmenin , göz açıp kapamanın veya ben rüyada değilim diye düşünmenin bu süreyi uzattığını okudum. Fakat yaptığım denemelerde işe yaramadı. 2 dakikalık bu sürenin kesinlikle uzamadığını söyleyebilirim. Ve lusid dreamin en kötü, en can sıkıcı tarafı da bu sürenin uzamaması. Güzel giden bir rüya esnasında süre bittiği için etrafın kararması ve uyanman veya yeni fakat sıkıcı bir rüyanın başlaması

8. Rüya aşaması sizin seçmediğiniz bir mekanda başlıyor. Yani mekanı siz seçemiyorsunuz. Mekanı seçemediğiniz gibi rüya zamanını da seçemiyorsunuz. Bazen gündüz bazen gece oluyor. Bu konularda da çok uğraştım. Fakat olmadı. Ben genelde Erzurum’daki evimizde rüyaya başlıyorum. Çocukluğum ve ergenliğimin geçtiği evde. Rüyalarımın tahminimce 4 de 1 i bu evde başlıyor. Fakat o evde mesela yeni tanıştığım birini veya yeni aldığım eşyaları görebiliyorum. Yani tamamen çocukluk zamanları ya da tamamen nostalji değil. Rüyaya başladığınız yerde rüyanın bitmesi gerekmiyor. 2 dakikalık süreniz var. Mesela pencereyi açıp uçarak başka mekanlara gidebilirsiniz. Bazen hayal ettiğiniz mekanlara gidebiliyorsunuz. Fakat süreye dikkat etmek gerekiyor. Bu arada ben rüya aşaması başladığında mutlaka kendi testimi gerçekleştiriyorum. Çünkü bu test olmadan rüya ile gerçek hayatı ayırmak imkansız. Eğer bu testi yapmazsanız mazaallah gerçek hayatta pencereyi açıp kendinizi aşağı atabilirsiniz. Benim testim sağ işaret parmağımı sol işaret parmağımın içinden geçirmeye çalışmak. Eğer geçirirsem anlıyorum ki rüyadayım. Bu metodu da taa küçükken geliştirmiştim. Benzer ve farklı metotları yenice internette de okudum. Yalnız ben hiç gerçek hayatta bu metodu denemek ihtiyacı hissetmedim. Hep rüya aşaması başladığında rüyada olduğumdan %90 eminken bunun seviyesinin %100 olması için yaptım. Bazı sitelerde bu tür deneyleri gün boyunca yapın ve alışkanlık edinin ne zaman başarırsanız rüyada olduğunuzu bilirsiniz şeklinde ifadeler geçiyor. Bence hiç gerek yok.

10. Ben bir dönem rüyamda cennet, cehennem ve peygamber efendimizi (SAV) görmek istedim. Bu tecrübelerimi de söyleyeyim. Cehennemi görmek istediğim zaman rüya aşamasına evde başlamıştım hemen testimi yaptım. Rüyada olduğuma %100 emin olduktan sonra cehennem aşağıdadır diye düşündüm ve penceren aşağı atladım. Aşağı düşerken şimdi cehenneme düşüyorum diye düşündüm. Ve gerçekten cehenneme düştüm. Mekan olarak hakikaten çok dehşet idi. İçinden lav dökülen kazanlar, zebaniler, dikenler, çok sıcak bir hava işkence gören insanlar vs.. Cenneti görmek istediğim zaman da pencereden uçtum ve cennete doğru gittiğimi düşündüm. Yalnız cennet bayağı zor oldu. Çünkü her deneme de uçmayı başaramadım. Bazen yarı yolda uçma gücüm tükendi ve düştüm. Bu arada dilinizle zikir yapmak inanırsanız uçma veya kavga esnasında güç veriyor. Bazen de cennet yerine uçarak başka güzel şehirlere veya kumsallara geldim. Cennete gelmeyi başardığım birkaç seferde ise cennet olarak gördüğüm yer oldukça güzeldi. Tabii ki gerçek cennet olamaz. Fakat işte altından kocaman saraylar, huriler, uçan atlar, ırmaklar, 100 lerce çeşit yemek içeren süslü masalar vs vardı. Sarayların içinde kocaman avizeler vs gördüğümü hatırlıyorum. Neyse bir sefer paygamber efendimizi (SAV) görmek istedim. Gene peygamberimiz (SAV) cennetedir diye düşünerek cennete geldim hemen oradaki en büyük sarayın içine girdim. Fakat sarayda paygamber efendimizi (SAV) ararken atari makineleri gördüm ve az bir süre onlara baktım. Sonra ne yapıyorum dedim ve tekrar aramaya devam ettim neyse gezerken o saraydaki en büyük kapı olduğunu düşündüğüm oldukça süslü bir kapının önüne geldim. Tam kapıyı açacak iken ya rüyanın süresi bittiğinden ya da izin verilmediğinden etraf karardı. Bir daha da tekrarlamadım. En azından maneviyatımın yüksek olduğu, namaz kıldığım bir dönem tekrarlamayı düşünüyorum.

11. Başarısızlıklarımdan bahsedecek olursam uçma yeteneğindeki azalma, duvarın içinden geçmek isteyip bazen vücudumun bir yarısı duvarın bir tarafında diğer yarısı ise diğer tarafında kalma, güzel bir mera da dolaşırken gördüğüm tanımadığım birine sizi dünyada da görmek istiyorum ne yapmam lazım dediğimde dünyada iken tekrarla dediği cümleyi uyandığımda unutmam, rüyada gördüğüm kitapla evdeki kitap aynı mı diye elime aldığım kitabın açtığım rasgele bir sayfasındaki sayfa numaraları ve yazılar sürekli değiştiği için belirgin bir cümle kontrolü yapamamam, bazı giriştiğim kavgalarda yenilmem ve dayak yemem. Fakat bu sonuncu saydığım genelde nadir oluyor. Çünkü kavgalarda genel de süper güç kullanabiliyorum mesela volverin gibi veya spiderman gibi olabiliyorum. Fakat olamadığım veya süper güç kullanmak aklıma gelmediği zamanlar feci dayak yediğim rüyalarda oldu. Gene bir benzerinin başkalarına da olduğunu forumlardaki yazılardan okuduğum ilk rüyada hatta bazen ikinci rüyada rüyada olduğumu bilirken daha sonraki rüyada rüyaya yataktan uyanarak başladığım için rüya denemesinin bittiğini sanmam bazen millete ilk rüyalarda gördüğümü anlatmam ve sonraki yani 3, 4 ve 5. Rüyalarda rüyada olduğumu bilememem. Harbiyse rüya devam ediyormuş ve ben rüya aşaması bitmiş zannetmişim. Millet bunu rüya içinde rüya görmek olarak söylüyor aslında olay rüya içinde rüya görmek değil ilk bazen ikinci rüyadaki süre bitipde rüya karardıktan sonra daha sonraki rüyada özellikle rüya bir de yataktan uyanarak başlarsa rüyada olduğun halde kendini rüya görmüş de uyanmış zannetmenle alakalı. Neyse başarısızlıklarıma devam edeyim namaza durduğumda kıyamda iken secdeye bakıldığında secde noktası sürekli değiştiği için başımın dönmesi sebebiyle yere düşmem. Bu rüyalarda genellikle olan bir şey aynı noktaya sürekli bakmamak lazım. Saate kitap veya gazetedeki yazıya veya secde noktasına. Ayrıca bazen rüya gece başlıyor ne kadar istersen iste gündüz oluşmuyor. lambalarla idare ediyorsun. Veya çok hızlı bir şekilde oluşan mekan değişmiyor. Mesela eyfel kulesini görmek istiyorsan biraz uçman gerekiyor. Fakat bazı değişiklikleri çok kolay yapabiliyorsun. Mesela volverin gibi olmak çok kolay. Yani istediğin zaman parmak aralarından bıçaklar çıkartabiliyorsun. Veya kapının arkasında güzel kızlar var diye düşünüp kapıyı açtığında bazen kapı açmakla bile vakit kaybetmeden kapının içinden geçtiğinde güzel kızlar karşında oluyor fakat şak diye odada güzel kızlar oluşturamıyorsun

Not : 9. maddede cinsel tecrübelerini paylaşmış. İsteyen olursa özel mesajdan atarım :D

Nedvedmania
03.Ocak.2012, 21:30
Devamı :

12. Hatırladığım bazı başarılar ise uçma, Ninja kaplumbağlarla beraber döğüşme ve sohbet etme, tanımadığım insanlarla büyük bir masada yemek yerken millet ben şu anda rüyadayım demiştim. Onlar inanmamıştı. O zaman size ispatlayım diyerek kolumu masanın içerisinden geçirmiştim. Gene görmeyi isteyerek vefat eden anneannemi gördüm. Son dönemlerinde çeşitli elimde olmayan sebeplerle ilgi gösterememiş, yanında olamamıştım rüyamda beni anladığını daha ben söylemeden o söyledi. Çok mutlu olmuştum. Gene yeryüzü şekillerini değiştirdiğim bir rüya denememi hatırlıyorum. Bulunduğum mekanı yükselterek dağ yapmıştım. Ben de dağın tepesinden güzel bir manzarayı seyrediyordum. Gene başka bir sefer yükselerek uzaya çıkmış önce bir uzayı seyretmiş sonra uzayda Allahı secde ederek zikretmiştim. Güneşi, dünyayı, dünyanın etrafında dönen ayı, jüpiteri, satrünü bunların kendi etrafında dönüşlerini falan hatırlıyorum. Bu arada astral seyahat hakkında anlatılan şeylere pek inanmıyorum. İnsanlar rüya ile karıştırıyorlar. Çünkü ben bir kaç sefer rüya denemesinde rüyaya vücudumdan ayrılarak başladığımı sonra uyur haldeki vücudumu gördüğümü bilirim. Fakat bildiğin rüya şeklinde idi. Bazılarında rüyaya giriş aşamasından da geçmiştim. Gene bazı rüyalarda sen kendini hissettiğin gibi karşındaki kişi veya kişileri de hissedebiliyorsun, onların aklından geçenleri bile okuyabiliyorsun. Hatta bu kişiler bazen senden uzakta bir yerlerde de olabiliyor. Aynı anda birkaç olayı görebiliyorsun. Mesela bir yerde sen birisiyle konuşurken başka bir yer de başka bir kişinin başka biriyle konuştuklarını görüp ve duyup konuştuğun kişiye eşzamanlı olarak başka yerdeki o konuşulanları anlatabiliyorsun.

13. Bu arada yukarıdaki şartlara uyarak yaptığım denemelerin yarısında başarıya ulaşarak rüya görebildiğimi de belirteyim. Ayrıca her başarılı deneme arasına en az 2 deneme yapmadığınız gün koymak gerekiyor. Deneme başarıyla sonuçlandıktan sonra da o gün uyumamanızı tavsiye ederim. Çünkü uyursanız uyandığınız da bazen kendinizi bitkin hissedebiliyorsunuz. Veya uyumaya çalışmanıza rağmen uyuyamıyor ve gene kendinizi bitkin hissedebiliyorsunuz. Genellikle 3 saatlik uyku ve arkasından rüya görülen 15 dakikalık uyku ile normal şartlarda o günü rahatlıkla idare edebilirsiniz. Ertesi gün de deliksiz güzelce uyursunuz ve hiç problem yaşamazsınız.

14. Evet gelelim rüyanın çıkması olayına bu şekilde gördüğüm bir iki rüya da beni sivrisinek ve eşek arısı sokmuştu tabirde sıkıntılı dönem ve zamana işaret eder deniyordu. Hakikaten hemen arkasından sıkıntılı dönemler ve düşmanlıklar yaşadım. Gene o şekilde gördüğüm bir rüyada sevdiğim birinin evine gökten meteor yağdığını ve evin deprem geçirdiğini gördüm hemen arkasından o sevdiğim kişinin ve ailesinin hayatı alt üst olmuştu. Fakat bildiğiniz gibi rüyalar kısım kısım bir kısmı şeytani, bir kısmı olağan hayat o gün veya geçmişte yaşanan bir olayın farklı şekilde görülmesi çok az bir kısmı da özellikle temiz kalpli insanların görebildiği gelecekten mesajlar içeren rüyalar. Bunun seçimini yapmak ta zor. Ayrıca rüya da rüya tabirleri kitaprına bakıp ta şunu göreyim zengin olurum veya başarılı olurum diye uğraşmayın. Rüya tabiri ilmi çok geniş ve incelikli. Çok ayrıntılı. Rüya tabiri kitaplarında yazanlar ise oldukça ayrıntısız. Ayrıntılar sebebiyle tabir çok değişebilmekte. Fakat Kurandan bazı kısa sureleri okumayı deneyebilirsiniz. Abdestli olarak yatın. Başarırsanız tutup tutmayacağı bir yana psikolojinizi çok olumlu etkiliyor. Ayrıca belki etrafınızdaki varlıklar eğer hayal değilde cin ise irşad yaptığınızı bile düşünebilirsiniz.

15. Neden bu esnada bilinçli olarak rüya görüldüğü konusunda ise acizane şöyle bir fikrim var. Normal bir uykunun iki aşaması varmış. Birinci aşama normal uyku ikinci aşama rüya görülen uyku. Hatta ikinci aşama olan rüya görülen uyku aşamasında hızlı göz hareketleri (İngilizce REM Rapid Eye Movement) olduğu söyleniyor. Neyse bu iki aşama birbirlerini 90 dakikalık zaman dilimleri ile takip ediyorlar. Dolayısıyla biz eğer 3 saat yani 180 dakika uyuduktan sonra ikinci rüya görülen uyku aşaması başlamadan uyanırsak 2,5 saat sonra tekrar yattığımızda beyin kaldığı noktadan yani rüya görme aşamasından devam etmek istiyor ve bilinç tam olarak kapanmadan bu aşama başlıyor. Zaten bilincimizde de şimdi rüya aşaması başlıycak düşüncesi olduğundan rüyada olduğumuzu biliyoruz. Mantıken bu denemeyi 3 saat uyku yerine 4,5 saat uyku üzerinden de yapabilirsiniz. Ben 4,5 saat üzerinden de başarılı denemeler yaptım. Fakat 3 saatte başarı oranım daha yüksek. Ortalama her iki denememden birisi başarılı olmuştur. Umarım anlattıklarım faydalı olmuştur.

16. Ayrıca gelecekte bu konuda gelişmeler olacağını düşünüyorum. Yani bilim adamaları geliştirdikleri bir madde (zararı olmayan ve alışkanlık yapmayan ve uyuşturucu maddelerden daha etkili olan ) veya başka bir şey yoluyla insanları bu lucid dream ortamına koymayı başarabilecekler. Ve o zaman belki bu iki dakika ile de kısıtlı olmayacağız. Fakat imtihan sırrını bozabilir. Dolayısıyla kıyamete yakın böyle bir gelişmenin olabileceğini düşünüyorum. Fazla uçtum galiba.

enesemin53
03.Ocak.2012, 23:06
Vay be yazsını bir çırpıda okudum süper hikaye, uğraşsa kitap bile yazar adamın yaşam biçimi olmuş resmen, en önemlisi de 22 yıl boyunca böyle bir şeyin varlığından bile habersizce görmüş de görmüş..

edit: bu arada orjinalinden 9. maddeyi okudum da sanki burda paylaşmanın sakıncası yok gibi geldi :)

Nedvedmania
04.Ocak.2012, 00:46
Kurallara aykırı bir durum yok zaten ama ne bilim Aygün gibi tipler olunca bu işe ömürlerini verirler diye koymadım :D

RaSenGan
04.Ocak.2012, 00:48
Paylaş paylaş :D

Nocna Mora
04.Ocak.2012, 01:18
İyide lucid rüya esnasında acı hissedilmezki. Yani benim yaşadığım tecrübeler, okuduğum yazılarda da öyle gördüm. Mesela ben 1-2 kez yaşadığım bu olayda hep kolumun etini sıkıştırdım tüğlerimi çektim falan hiç acı duymadım. Zaten bu sayede rüyada olduğumu anladım.

Uyandıgında etkisi olabilir .

Ayrıca yukardaki adamın anlattıklarını okudum. Hoş :D

Nedvedmania
04.Ocak.2012, 01:26
Benim de çoğu kez rüyadaki acıyı uyandıkdan sonra hissettiğim oldu. Ama bence şöyle bir etkisi var. Örneğin uyurken parmağımızı burkup yatıyoruz ve rüyada da onun etkisini görüyoruz. Uyandığımızda doğal olarak yine acımış oluyor.

serdarakyol
04.Ocak.2012, 20:00
başıma çok sık gelen bir olay ama böyle bir açıklaması olduğunu bilmiyordum. En kısa zamanda bu yolları uygulayarak deneyeceğim

William Rookwood
04.Ocak.2012, 22:04
Hiç bir zaman yapamadım şu olayı. Sadece uykudan uyanmaya yakın olduğum zaman rüyada olduğumu anlayabiliyorum.

attirson
06.Ocak.2012, 01:19
Ya bununlamı ilgili bilmiyorum ama dün gece başıma ilginç bir olay geldi.Rüyamda bir tane yılan sağ elimin baş parmağını ısırıyordu.Eklemin 1-2 cm altı.Ve şuan tam orda küçük bir yara var.Şoktayım okulda filan da kimse inanmadı böyle bir şey yaşayan var mı ?

Nedvedmania
06.Ocak.2012, 02:19
Ben korkmaya başladım :icon_eek:

anil luque
06.Ocak.2012, 02:37
Millet Harry Potter'a bağladı arkadaşlar geçmiş olsun :)

RaSenGan
06.Ocak.2012, 02:39
Ya bununlamı ilgili bilmiyorum ama dün gece başıma ilginç bir olay geldi.Rüyamda bir tane yılan sağ elimin baş parmağını ısırıyordu.Eklemin 1-2 cm altı.Ve şuan tam orda küçük bir yara var.Şoktayım okulda filan da kimse inanmadı böyle bir şey yaşayan var mı ?

Yapmıycam o espriyi tutuyorum kendimi :icon_biggrin:

Alicanfmfan
06.Ocak.2012, 03:09
Ulan Cihan ne saldın başımıza :D

Nedvedmania
06.Ocak.2012, 03:20
Ben en başta ne dedim ?

Bu arada bazı sakıncalarıda var. Kendinize güvenmiyorsanız denemeyin derim.

Yok yılan ısırmış, yok parmağım burkulmuş felan ben anlamam. Hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum :D

Ralph
06.Ocak.2012, 03:37
Emin değilim ama şöyle bir şeyden kaynaklanıyor olabilir; gün içerisinde oraya bir darbe almışsındır ama darbenin farkında değilsindir. Beynin onu hissetmiştir ama dikkat etmemişsindir. Buda rüyada bilinçaltında kalmıştır belki. Çok mu salladım :icon_biggrin:

nannar
06.Ocak.2012, 03:39
Yatın len Lucid'ciler ! Gece ben geleceğim rüyanıza!!!:f:

Nedvedmania
06.Ocak.2012, 03:45
Emin değilim ama şöyle bir şeyden kaynaklanıyor olabilir; gün içerisinde oraya bir darbe almışsındır ama darbenin farkında değilsindir. Beynin onu hissetmiştir ama dikkat etmemişsindir. Buda rüyada bilinçaltında kalmıştır belki. Çok mu salladım :icon_biggrin:

Mantıklı :v:

Alicanfmfan
06.Ocak.2012, 04:05
İyi ki elimiz yada parmağımız acıyorda hissediyoruz o önemli değil , rüyada kolumuz falan koparsa ne yapacağız :n:

anil luque
06.Ocak.2012, 13:22
Kendinizi Charizard zannedip camdan atlamadıkça sorun yok Alican :D

attirson
07.Ocak.2012, 04:27

Şöyle bişeyde var acımıyordu sabah gördügümde sadece iz duruyordu. :D

Alicanfmfan
07.Ocak.2012, 04:32
Biran önce uyanmaya bak , şuan hala rüyadasın bence :D

Nocna Mora
07.Ocak.2012, 06:39
Lücid denemesi yapacagım hadi bakalım :D

Nedvedmania
09.Ocak.2012, 09:51
Gece sabaha kadar hiç uyumamıştım. Sabah 10 Öğlen 16:30 a kadar uyudum. O sırada gördüm. Başlıyorum :D Bu arada rüya aşırı uzun sürdü. 1 günü tamamladım nerdeyse. Sabah başladı akşam bitti.

Sabah evden çıkıp Veteriner kliniğine çalışmaya gidicektim. (Normalde de orda çalışıyordum). Evden çıkarken birşeyler oldu ve bu kesin rüya olmalı dedim (Ama ne oldu neden bu kanıya vardığımı hatırlamıyorum.). Sonra eğer bu bir rüyaysa ışık bozuk olmalı dedim ve düğmeye bastım. Açık olan ışık kapanmadı. Filmlerdeki tarzda "Evvet" dedim :D Evet dememin sebebi o kadar uğraş sonunda lucid'i başarabilmemdi. yani bilincim yerimdeydi, gerçek hayattaki şeyleri de hatırlıyordum. Neyse, koşa koşa evden çıkıyordum. Tam ayakkabılarımı alırken o heyecanla birlikte ortalık bulanıklaşıyordu (Okuduğum bir yerde "Rüya bulanıklaşmaya başladıysa anlayınki rüya bitiyordur. Hemen "Daha fazla Lucid istiyorum" diye bağırın" yazıyordu). Bende hemen "Bu bir rüya, daha çok lucid olmak istiyorum" diye bağırdım. Ve ortalık netleşti. Sonra dışarı çıktım. Yolda hep aynı sözü tekrarlıyordum. Yol baya uzun sürdü. Ve bu uzun süre beni heyecanlandırdı. Aklıma forum geldi. "Bu olanları hemen yazmalıyım" diyordum :D. Yol sonunda kliniğe geldim. Ama ortalık çok değişikti. Ortam karanlık, hayvanlar kara, çalışanlar Rockcı tipindeydi. Nasıl olsa bu bir rüya. Çalışmasam da olur dedim ve dışarı çıktım. Yolda rüyanın bitmemesi için yine aynı sözleri tekrar ediyordum.

Felan filan diye devam ediyor. Gerisi bana kalsın :n:

Ama gerçekten çok uzun sürdü. Rüyanın başladığı zaman (Rüya içinde) sabahdı, bittiği zaman akşam. Bazı yerler kopuk kopuk. Tam hatırlayamadığım yerler var. Ama bazı rüyaların detaylarını sonradan hatırlıyoruz. İnşallah o kopuk yerleri de ilerleyen saatlerde hatırlarım :)

Yine uymadım ve sabah 9 gibi yatıyorum. Bakalım görebilecekmiyim :D

Legendary
09.Ocak.2012, 19:42
Rüyada buluşmak ya da ortak bir rüya görmek mümkün müdür ?

Nocna Mora
09.Ocak.2012, 19:50
Keşke . :) Inception'daki gibi ne güzel olurdu :D

meddah
10.Ocak.2012, 02:28
İşim gücüm yok ya; günün 24 saatini, 4'er saatlik 6 parçaya böldüm ve bu başlığa yazılan son 100 mesajın hangi saat aralığında yazıldığını gösteren bir veri tablosu oluşturdum:

http://d1201.hizliresim.com/t/b/1pzy7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Buradaki saat aralıklarına subjektif birer isim verdim:

http://b1201.hizliresim.com/t/b/1pzwq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Saat aralıklarının yazılan mesaj oranına göre dağılımı:

http://d1201.hizliresim.com/t/9/1pzb4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

kalemci
10.Ocak.2012, 02:30
çok iyi olmuş ya bu tablo :icon_biggrin:

Nedvedmania
10.Ocak.2012, 02:45
Abi naptın ya :D Cidden işin gücün yok bunla mı uğraştın :n:

Sheriff
10.Ocak.2012, 05:09
Abi naptın ya :D Cidden işin gücün yok bunla mı uğraştın :n:

Emeğe saygı :0:

Ellerine sağlık abi süper görünüyor deniycem (/8)

Nedvedmania
10.Ocak.2012, 05:16
İşin ilginci Mehmet abi hala konuyu okuyor diye görünüyor. Abi saatlerdir napıyorsun konuda. Ya pc başında uyuya kaldı ya da yeni bir grafikle uğraşıyor. Tamam abi uğraşma bu kadar :n:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Nedvedmania, footballer33, meddah

footballer33
10.Ocak.2012, 05:27
İşin ilginci Mehmet abi hala konuyu okuyor diye görünüyor. Abi saatlerdir napıyorsun konuda. Ya pc başında uyuya kaldı ya da yeni bir grafikle uğraşıyor. Tamam abi uğraşma bu kadar :n:
Valla ben konuyu okuyorum, doğrudur. :D Len, gecenin bu saatinde nerden girdim bu konuya ya? Oku oku bitmiyor. :D

Yalnız, çok enteresan şeyler olmuş bu Lucid durumunda. Benim başıma gelmiyor neyse ki, etkilenirim bu tarz şeylerden. :)

Krusty
18.Şubat.2012, 09:28
rüyada olduğumuzu anladıktan sonra o an nasıl rüyayı yöneteceğiz ki?

Nedvedmania
19.Şubat.2012, 15:55
rüyada olduğumuzu anladıktan sonra o an nasıl rüyayı yöneteceğiz ki?

Rüyada olduğunu anladıktan sonrası en kolayı zaten. Ne düşünürsen o oluyor. Hatta sen daha düşünmeye tam başlamadan oluyor. Mesela "Önümde bir ferrari olsun" diye düşüneceksin. "Önümde" diye aklından geçirdiğin anda Ferrari geliyor :)

ReaList
19.Şubat.2012, 15:58
@Nedvedmania

Eminim o an ferrari diliyorsundur :D

Nedvedmania
19.Şubat.2012, 16:02
@Nedvedmania

Eminim o an ferrari diliyorsundur :D

Öhö öhö :D

O değilde ben demin rüyamda "Suya tapan adam" gördüm. Çok uzun bir rüyaydı. Adamın suya tapmasını eleştiriyorduk. "En azından adam şükretmesini biliyor" felan diyorduk :D

mpaker66
19.Şubat.2012, 16:41
konuyu yeniden hortlatalım.Beyler durumlar nasıl gidiyor? :D

futureless
19.Şubat.2012, 16:46
Buraya yazmadım ama 4-5 gün önce bu tarz birşey yaşadım sanırım , bilerek isteyerek yaptığım bişey değildi ancak yazılanlarla uyuşan şeyler yaşadım.Yalnız rüya olduğunu anladığım durum bir karabasan durumuydu , anlayınca bir anda çok farklı şeyler hissetmeye başladım , karabasan durumu geçmiş ve yataktan kalkmaya yeltenirken buldum kendimi.Kalkıp yatağa bakmamla dehşete kapılmam bir oldu , yataktaydım :D Yalnız fikirlerimi yönetemedim , öğrenci evinde tek kalıyorum ancak o anda mutfakta annemin olduğu düşüncesiyle yanına gideyim diyorum , gidip bakıyorum evet orada ancak beni görmüyor duymuyor.Yattığım odaya dönüp bedenimi tekrar gördüğümde bu kez öldüğüm fikri doldurdu beynimi , sevdiklerim geldi aklıma , ne bileyim işlediğim günahlar falan geldi , pişmanlık duygusunu hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim.Sonra tekrar yatağa girdim ve gözlerimi açtım , yaşadığımdan emin olmak için telefona sarılıp birilerini aradım falan :D Değişikti ya , öldüğünü düşünmek hissetmek çok garipti , mümkünse bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu , beceremedim belli ki :D

mpaker66
19.Şubat.2012, 16:55
Buraya yazmadım ama 4-5 gün önce bu tarz birşey yaşadım sanırım , bilerek isteyerek yaptığım bişey değildi ancak yazılanlarla uyuşan şeyler yaşadım.Yalnız rüya olduğunu anladığım durum bir karabasan durumuydu , anlayınca bir anda çok farklı şeyler hissetmeye başladım , karabasan durumu geçmiş ve yataktan kalkmaya yeltenirken buldum kendimi.Kalkıp yatağa bakmamla dehşete kapılmam bir oldu , yataktaydım :D Yalnız fikirlerimi yönetemedim , öğrenci evinde tek kalıyorum ancak o anda mutfakta annemin olduğu düşüncesiyle yanına gideyim diyorum , gidip bakıyorum evet orada ancak beni görmüyor duymuyor.Yattığım odaya dönüp bedenimi tekrar gördüğümde bu kez öldüğüm fikri doldurdu beynimi , sevdiklerim geldi aklıma , ne bileyim işlediğim günahlar falan geldi , pişmanlık duygusunu hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim.Sonra tekrar yatağa girdim ve gözlerimi açtım , yaşadığımdan emin olmak için telefona sarılıp birilerini aradım falan :D Değişikti ya , öldüğünü düşünmek hissetmek çok garipti , mümkünse bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu , beceremedim belli ki :D

korku verici.Namaza başladın mı? :D

Nedvedmania
19.Şubat.2012, 17:01

Seninki kabus olmuş direk :D Geçmiş olsun :)

futureless
19.Şubat.2012, 17:22
korku verici.Namaza başladın mı? :D

Düşünmedim değil :D

Seninki kabus olmuş direk :D Geçmiş olsun :)

Sorma yahu , hep siz işlediniz bilinçaltıma bunları :D

E.Cartman
19.Şubat.2012, 21:07

Bu bi işaret, bi uyarı. Bence hemen kendini dine ver yoksa işin iş :D

futureless
19.Şubat.2012, 21:21
Bu bi işaret, bi uyarı. Bence hemen kendini dine ver yoksa işin iş :D

Karabasan olayını çok yaşadığımdan artık psikolojik olarak çok fazla etkilenmiş durumdayım , kime sorsam dinen zayıflamışsındır diyorlar iyice düşünmeye başladım :D

EndoplazmiK RetikuluM
21.Şubat.2012, 00:02

Şubat tatilinde aynı hissi bende yaşadım, bizi bir meydanda topladılar sonra beni cehennem gibi bir yere gönderdiler. Cihan abi, Aygün falanda oradaydı ne hikmetse :D Sonra bir sınıf arkadaşım vardı. Ben buradan kaçacam falan dedi onu hatırlıyorum :D Ama o anki pişmanlık duygusu, 'keşke geri dönebilsem' düşüncesi çok feci. Kendimi bu bir rüya mı diye sorguladığımı hatırlıyorum o rüyamda. Fakat o kadar gerçekçiydi ki rüya olduğu ihtimali bile gelmedi aklıma o an kendimi sorgularken.

futureless
21.Şubat.2012, 00:09
Pişmanlık kısmına kesinlikle katılıyorum , neye uğradığımı şaşırdım yahu , aynen ben de keşke dedim :)

Ralph
25.Nisan.2012, 13:01
Bu sabah az kalsın astral seyahat aşamasına geçiyordum. Gece bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum, demek ki yer edinmiş aklımda. Sabaha karşı sırt üstü yatıyordum ve aşırı uykum vardı. Aklıkma astral seyahat geldi birden. Gerçekleştirmek için gerekli olan tekniği bir deneyeyim dedim ve birden belirtileri olmaya başladı. Önce sarsılmaya başladım sanki, sonra kulağımda çınlama oldu. Baya bir tırstım ve zorla da olsa gözümü açtım. Yoksa uçuyorduk vallahi :icon_biggrin: Acaip ürkütücü bir şey.

europeanconquer
25.Nisan.2012, 13:12
Manyakmısınız beyler siz :D Astral seyahat,lucid rüya falan hep saçma sapan psikolojinizi bozan işler :D Uğraşmayın koy kafayı uyu işte niye zorluyorsun ki :D Astral seyahate gelince neyse o konuya hiç gelmeyelim :D

Nedvedmania
25.Nisan.2012, 16:09
Adama bak çağ atlamaya çalışmış :D Astral için kendinize güvenmiyorsanız hiç bulaşmayın.

Ralph
25.Nisan.2012, 16:12
Adama bak çağ atlamaya çalışmış :D Astral için kendinize güvenmiyorsanız hiç bulaşmayın.

Neden? Var mı deneyimin? :icon_biggrin:

Addolorato
25.Nisan.2012, 16:19
Ben bu olayı çok yaşıyorum ama istemsiz olarak. Mesela tam olarak derin uykuya dalamadığınız yerlerde ( okul servisi ) eğer uyandıktan sonra tekrar dalmak için gözümü kapattığımda hep başıma gelmiştir. Kendimi okulun önünde görüyorum ama halbuki daha gelmemişiz falan.

Nedvedmania
25.Nisan.2012, 16:21
Neden? Var mı deneyimin? :icon_biggrin:

Kendime güvenmediğim için yapmıyorum. Ama yapanların çoğu korkup bir daha yapmıyor. Ayrıca astral yaptığın zaman 3 harflilerle aynı boyuta geçmiş oluyorsun. O yüzden çok riskli.

Ralph
25.Nisan.2012, 16:33
Bana da tehlikeli gibi geliyor ama bu konu ile alakalı okuduğum ve dinlediğim tüm yerler bir tehlikesi olmadığını söylüyor. Ama işte korkuyor insan.

Nedvedmania
25.Nisan.2012, 16:33
İyi o zaman sen git bak güzelse bizde geliyoruz :D

Trabzonspor
25.Nisan.2012, 16:39
NE o korkuyormusun 3 harflilerden Cihan?

Nedvedmania
25.Nisan.2012, 16:41
Korkulması gerekir zaten :) Filmlerdeki hayaletler gibi gerçek dışı varlık değil bunlar :)

E.Cartman
26.Nisan.2012, 00:39
Ben farkında olmadan rüyamı kontrol ettim kabul görür mü ? :n::n: Rüyada ne istediysem gerçekleşti sonradan jeton düştü ama "lan bu rüya" dememle uyanmam bir oldu, moralim bozuldu.

Nedvedmania
26.Nisan.2012, 01:31
İş orda bitiyor zaten :D

Deus Dominus
26.Nisan.2012, 01:49
Vay arkadaş neler yapıyorsunuz siz! Bende bi nescafe hazırlayıp denesem mi acaba? :p

RaSenGan
26.Nisan.2012, 03:08
Bende tuhaf bir şey oluyor.Kendi isteğimle uyanıyorum bazen.Kötü rüyalar gördüğümde oluyor bu olay.Rüyanın ortasında pat diye bir şey oluyor.Rüyada olduğumu anlıyorum ve kendi kendime kalkıyım bitsin şu rüya diyorum.Derin derin nefes almaya başlıyorum falan bir şeyler yapıyorum ve uyanıyorum :) Şu rüyada olduğunu anladığımda birden uyanmıyorum rüyaya devam ediyorum :D

Bekq
30.Nisan.2012, 13:27
Valla konuyu okudum ama denemek istemiyorum. Çünkü gerçek hayatta kendimi rüyada falan sanıp saçma şeyler yapabilirim. :D

Bir keresinde köpek ayağımdan ısırmıştı rüyamda beni. Aynı ayağıma kramp girdi ve bağıra bağıra uyanmıştım. Onun dışında yok bu tarz şeylerim. Denemedimde :D

Ralph
07.Mayıs.2012, 12:41
Bugün yine Lucid yapmayı başardım :icon_biggrin: Son günlerde iyice takmıştım kafaya ve gün içerisinde sürekli ben rüyada mıyım diye kendime soruyordum. Benim rüyalarımda genelde hep düşüm sallanır. Rüyamda arkadaşlarımla evde oturuyorduk, bir baktım dişim sallanıyor. Rüyada mıyım diye sordum kendime ve sonra kendimi cimcirdim. Acımayınca anladım rüyada olduğumu. Arkadaşıma döndüm ve rüyadayız şu anda dedim. Hadi len gibisinden bir şeyler söyledi :icon_biggrin: Bak göstereyim sana dedim ve havaya zıpladım. Sanki yer çekimi yokmuş gibi ağır ağır düştüm yere. Sonra tepki göstermedi. Zil çaldı ve tanımadığım bir iki kişi geldi. Nasılsa rüya diye saçma sapan hareketler yaptım çok komikti :icon_biggrin: adama tokat attım, suratına kapıyı çarptım, çevresinde uçtum falan böyle acaip komikti :icon_biggrin:

Eskiden olsa hemen uyanıyordum ama bu sefer kontrol ettim kendimi çok güzeldi.

Flawless Victory
07.Mayıs.2012, 14:14
Ben çok az rüya gören birisiyim, gördüğüm rüyalar ise çok kısa ve çok az belirgindir. Bir rüya gördüğümde çoğu zaman hatırlamam, sadece rüya gördüm derim, bazen de sadece anlık şeyler görürüm. Bu yüzden normalde rüya göremeyen ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Deneyeceğim. :)

Babam rüyalarını çok detaylı anlatır, sanki bir film izlemiş gibi olur. O zaman babam Lucid Baba. :)

LifeYourself
07.Mayıs.2012, 16:27
Yalnız başaranlardn komiğime giden tarafı bir yerden sonrası bana kalsın lafı özgürlük sınırsız olunca naptınız hınzırlar:n:
benim sorunum ise hiç rüya görememem görüyorsamda hatırlayamam.Hatırlamaya başladığım sıra denemeyede başlarım unutmzsam enteresan birşeymiş:D

DisCo
10.Haziran.2012, 15:53
3 kişi daha başarsın da Lucidspor'u kuralım.

Flawless Victory
10.Haziran.2012, 16:13
O zaman Turksportal SK ile Lucidspor FM'de kapışsın.

Nedvedmania
01.Temmuz.2012, 18:50
EndoplazmiK RetikuluM'la dün başladık rüya defteri tutmaya. Adam 2. gününde rüyada olduğunu anladı :n:

GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2012, 02:52
Bugün uyku ile uyanıklık arasında ince bir çizgide yatarken üstümde fare dolaştığını gördüm rüyamda.Ama bilinç de açık bir yandan.Uyanmak istedim ama kilitlendim kaldım.Sonra bir anda fırladım yataktan yorganı falan fırlatarak.:icon_biggrin: Baktım yorganın altında bir şey yok.İyi bari rüyaymış dedim,tekrar yattım.Ama çok kötü bir histi valla,üstümde fare dolaştığını hissettmem ve kilitlenip kalmam.

Nedvedmania
02.Temmuz.2012, 02:54
Bi kere bende kilitlenmiştim yatarken. Ne bağırabiliyordum ne de kımıldayabiliyordum. Ayak parmaklarımı oynatmaya çalıştım ve yavaş yavaş bütün vücudum çözüldü :)

E.Cartman
02.Temmuz.2012, 03:08
Arkadaş uykunuz bile olaylı, ne adamlarsınız ya :n::n:

futureless
02.Temmuz.2012, 03:14
O sizin dediğiniz karabasan denen şey olmuyor mu :zuhaha

Nedvedmania
02.Temmuz.2012, 03:14
O sizin dediğiniz karabasan denen şey olmuyor mu :zuhaha

Karabasanda direk 3 harfliler basıyor diye biliyorum :D

E.Cartman
02.Temmuz.2012, 03:18
Benim bildiğim karabasanda da bağırmaya çalışıyosun sesin çıkmıyo, sonra boğuluyomuş gibi oluyosun, bağırdıkça daha kötü oluyosun falan. Bana geldi ordan biliyorum :zuhaha Bi de 3. gelişinde öldürüyormuş Karabasan öyle bi efsane var. Bakalım bana 2 gün üst üste gelmişti 3.sünü bekliyorum :D

futureless
02.Temmuz.2012, 03:30
Benim bildiğim karabasanda da bağırmaya çalışıyosun sesin çıkmıyo, sonra boğuluyomuş gibi oluyosun, bağırdıkça daha kötü oluyosun falan. Bana geldi ordan biliyorum :zuhaha Bi de 3. gelişinde öldürüyormuş Karabasan öyle bi efsane var. Bakalım bana 2 gün üst üste gelmişti 3.sünü bekliyorum :D

Yok be dostum , bana şimdiye kadar 20 kere falan olmuştur , şehir efsanesi o 3 kere gelince olayı :zuhaha Çarpılacaz şimdi tövbee :zuhaha

KanaKe
02.Temmuz.2012, 03:40
bu olay benim kafama cok takiliyordu zira bende zaman zaman rüyama hakim olabiliyorum yani rüyada oldugumu biliyorum fakat rüyada gidisata göre hareket edebiliyorum hatta cogu zaman konustugumda olur.. ilginc bir olay bilimde adi oldugunu felan bilmiyordum daha önce hicte arastirmadim :)

Trabzonspor
02.Temmuz.2012, 17:10
Karabasan demeyin be! Bi kere fena etmişti beni.

Cihan ,rüya defteri nasıl tutuluyor merak ettim ve ne işe yarıyor?

Nedvedmania
02.Temmuz.2012, 17:13
Sabah uyanır uyanmaz gördüğün rüyaları hatırlayıp bi deftere yazıyorsun. Bu senin hafızanı güçlendiriyor. Ben o defteri tuta tuta hergün 4-5 rüya görmeye başlamıştım.

Börk
02.Temmuz.2012, 19:36
Korkulması gerekir zaten :) Filmlerdeki hayaletler gibi gerçek dışı varlık değil bunlar :)

Allah dışında hiçbir şeyden korkulması gerekmez insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Onlar da Allah tarafından yaratılmış,korkulması değil inanılması gereken varlıklardır.Onların da bizim gibi cinsiyetleri vardır,onlar da Allah'a ibadet etmek için yaratılmışlardır.Fakat onların yaşadığı boyut çok farklı herkese görünmüyorlar.

Nedvedmania
02.Temmuz.2012, 19:38
Allah dışında hiçbir şeyden korkulması gerekmez insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Onlar da Allah tarafından yaratılmış,korkulması değil inanılması gereken varlıklardır.Onların da bizim gibi cinsiyetleri vardır,onlar da Allah'a ibadet etmek için yaratılmışlardır.Fakat onların yaşadığı boyut çok farklı herkese görünmüyorlar.
Yahu heralde Allah'tan başka kimseden korkmayız ama insanlık hali. Korkuyu kontrol edemeyiz :)

Ayrıca evet onlarda ibadet edilmek için yaratılmış varlıklar. Ama onların içinde de kötüler ve iyiler var. Kötü olan kısım istedikleri zaman bize görünebiliyor. Yani anlatılanlar bu şekilde.

KanaKe
02.Temmuz.2012, 20:11
cinlerden korkarsaniz daha cok musallat olurlar insanlara kolay kolay görünmezler fakat "cinci hoca" denilen hocalar yani cinlerle bayagi sohbeti olan insanlar onlari birisine yönlendirdigi an görünürler.. tabi "cinci hoca" denilen hocalarin bircogu sahtekar fakat sahsen cinlerle iletisim kuran hocalarida gördüm tanidim yani böyle seyler var maalesef.

Börk
02.Temmuz.2012, 22:25
Yahu heralde Allah'tan başka kimseden korkmayız ama insanlık hali. Korkuyu kontrol edemeyiz :)

Ayrıca evet onlarda ibadet edilmek için yaratılmış varlıklar. Ama onların içinde de kötüler ve iyiler var. Kötü olan kısım istedikleri zaman bize görünebiliyor. Yani anlatılanlar bu şekilde.

şahsen ben korkmuyorum onlar Allah'ın izni olmadan bizlere zarar veremezler :)

Nedvedmania
02.Temmuz.2012, 22:31
şahsen ben korkmuyorum onlar Allah'ın izni olmadan bizlere zarar veremezler :)

Bende şu anda korkmuyorum. Sonuçta gelseler bile hiç birşey Allah'ın izni dışında gelmez. O'na güvendiğim için korkmuyorum. He ama şuan şak diye önüme çıksa anlık bir şekilde tırsarım o ayrı :n:

LifeYourself
11.Temmuz.2012, 16:40
Ben az rüya gören biri olmama rağmen
dün gece uzun soluklu bir rüya görüyordum.
Hep aklımın ucunda ben birşey unuttum gibi bir his vardı o anda tabumu gördüm(elimde kolye tarzı bir ip var onun bağlantı noktası tabumdu.Gördükçe rüyadamıyım diye sorardım kendime:))
tam hani birşeyi hatılayıncaki duygu gelir ya bingo diye tam geldi.O anda rüyam yıkılır gibi oldu.Görüntü gitti geldi.Sonra rüya tekrar normale döndü.O anda direk kendimi cimdikledim.Baktım acı hissetmiyorum.Tam kontrol etmeye girişçektim rüyamı ki.Uyumadan önce true blooddan bir bölüm izlemiştim.O anda işyerinde kan gövdeyi götürdü.Tek yapabildiğim kendimede diş yapabilmek oldu:Dbende giriştim.Sonra öldürdüğüm biri tanıdıktı galiba niyeyse öldürdüğüm kişiye üzülürken uyandım:zuhaha

Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 16:42
Nası yapılıyor la bu öğretinde bari rüyamda Emma yanımda olsun :(

LadroN
11.Temmuz.2012, 19:51
Vallahi yaptım oldu.Baya baya mutluyum:D.Aslında üstünde uğraşmamıştım.

leventb12
11.Temmuz.2012, 21:58
Ceko nerde oturuyosun ? Ciddiyim seni bi cafeye felan götürüyüm olm rahatla la :n:

futureless
11.Temmuz.2012, 22:03
Ceko nerde oturuyosun ? Ciddiyim seni bi cafeye felan götürüyüm olm rahatla la :n:

Onun ateşi üfleyerek sönmez !!! :D Öğretin de denesin yahu :zuhaha

Dooki
21.Temmuz.2012, 03:33
Aa konusu açılmışken ben de atlayayım lafa. Bir kez bana da oldu.

Şu an tam hatırlamıyorum 5-6 ay önceydi. Hatta belki yazmışımdır da çok sayfa var diye kontrol etmedim şu an :n:

Rüyadayım abi bakıyorum etraf bomboş. Rüyada olduğumun tam olmasa da böyle bir farkındayım, yani gerçek değil biliyorum. Neyse hiçbir şey yok. Şuraya bir eyfel kulesi dikeyim dedim :n: Hayal etmem yetti sadece ve yaklaşık 200 metre ileriye bir yere eyfel kulesi lak diye göründü. Daha sonra başka bir şeyler hayal ettim, rüyada bir çok şey oluşturdum kafama göre. Çok da uzun sürmedi. Hoştu ama güzel bir şeydi.

Kaka Leite
21.Temmuz.2012, 03:50

Geç gördüm , sen önce tek başına buluşmaya git artist :0:

E.Cartman
21.Temmuz.2012, 03:54
Geç gördüm , sen önce tek başına buluşmaya git artist :0:
Oovvv, O nası laf öyle la, insan insana bunu yapar mı hiç

Kaka Leite
21.Temmuz.2012, 03:57
Oovvv, O nası laf öyle la, insan insana bunu yapar mı hiç

Öyle bi laf kalkıp gel bi Cafe'ye götürem seni diyorsa sonuçlarına katlanacak :0:

pele96
21.Temmuz.2012, 16:07
Bu olay bana çok oluyor böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim.
Mesela küçükken ard arda gördüğüm bir rüya vardı gecelerce bunu görmüştüm önce gerçekte benimle arkadaşımı bir çingene kovalamıştı :D Sonra başlladı bu . Ben dışarıdayım ve Çocuk beni dövmeye geliyor ben kaçıyorum amcam o zamanlar Kick Boks'a gidiyordu o zaman gözümde kahraman gibiydi.Çocuk büyüor ve dev oluyordu amcam geliyordu sen kaç diyordu ben kaçıyordum ama kendim yapıyordum herşeyi nereye kaçacağımı düşünüyordum.Amcam kavga ediyordu onla sonra eve giriyordum babamda iniyordu aşağaya amcam çocuğu dövmüştü çocuk kaçıyordu :D

Sonra yine küçükken oturduğum yere ykaın bir çocuk vard ıkavga etmiştik ve bizden büyüktü.O beni kovalıyordu siteye girmiştim koşamıyordum yavaş yavaş yürüyordum yanımda arkadaşım vardı o kaçıyordu at gibi ordan oraya koşuyordu ben napacağımı bilmiyordum yardım edin diye bağırıyordum sonra binanın önünde kocaman samanlar vardı aralarına girmeyi düşündüm sonra tam girecekken beni yakaladı ve ben bağıyordum :D

Genellikle izlediğim dizilerdeki karakterlerle sürekli beraber dolaşıyorum mesela KVP ve Arka Sokaklardakilerle sanki normal arkadaşmış gibi rüyada dolaşıyoruz KVPde çatışma felan oluyor :D

Tam olarak hakim olmayı denemek istiyorum.Rüyalardan kalktığımda tekrar uyumak istiyorum devamını merak ediyorum.Hiç göremiyorum ama bu gece deneyeceğim :D

Bujsas
18.Ağustos.2012, 01:13
şimdi ben normal her günkü gibi uyuyorum saat 11-12 gibi kendimi rüyada buluyorum bi kafedeyim garsondan bişey istiyorum sonra cebimden bir taramalı çıkartıp etrafdakilere sıkıyorum garson kızı alıp aşağıya iniyorum hani normalde abaza azgın biri değilimdir ama rüyada öyleyim bir anda kızı soymaya başladım kudurdum iyice tam işe başlıcam bir anda karşıdan kapı açıldı bu arada arkamdan polis ekipleri geliyo o arada sesler falan geliyor ama ben aldırmıyorum biliyorum rüya olduğunu her neyse tam iş üstündeyken karşıdan kapı açıldı bir baktım içerde çıplak 5-6 tane kız onların yanına girdim tam 5 kızla işe başlıyodum ki uyandım acayip üzüldüm kusura bakmayın biraz açık seçik anlattım ama bu lucidmi oluyo şimdi yoksa sıradan basit bir rüyamı

E.Cartman
18.Ağustos.2012, 01:26
şimdi ben normal her günkü gibi uyuyorum saat 11-12 gibi kendimi rüyada buluyorum bi kafedeyim garsondan bişey istiyorum sonra cebimden bir taramalı çıkartıp etrafdakilere sıkıyorum garson kızı alıp aşağıya iniyorum hani normalde abaza azgın biri değilimdir ama rüyada öyleyim bir anda kızı soymaya başladım kudurdum iyice tam işe başlıcam bir anda karşıdan kapı açıldı bu arada arkamdan polis ekipleri geliyo o arada sesler falan geliyor ama ben aldırmıyorum biliyorum rüya olduğunu her neyse tam iş üstündeyken karşıdan kapı açıldı bir baktım içerde çıplak 5-6 tane kız onların yanına girdim tam 5 kızla işe başlıyodum ki uyandım acayip üzüldüm kusura bakmayın biraz açık seçik anlattım ama bu lucidmi oluyo şimdi yoksa sıradan basit bir rüyamı

Tövbe tövbe ya ne pis adammışsın sen :n::n: Çok aksiyon filmi izliyorsan normal, bilinçaltına yerleşmiş.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 01:30
O kadar detaylı anlatmana gerek yoktu :) Kız ile birşeyler yapıyorduk ve ben rüyada olduğumu biliyordum demen yeterli olurdu :)

Soruya gelirsek cevap hayır lucid değil. Lucid rüyayı kontrol etmek demektir.

lexoqe
18.Ağustos.2012, 02:09
Öyle bir şey yok. Gerçi 70 milyon da bir Cem Yılmaz oluyorsa 7 milyar da 8 lucid ? ee belki :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 02:09
Öyle bir şey yok. Gerçi 70 milyon da bir Cem Yılmaz oluyorsa 7 milyar da 8 lucid ? ee belki :)

Ney yok anlamadım ?

lexoqe
18.Ağustos.2012, 02:12
Lucid rüyasından bahsediyorum. :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 02:13
8 kişiye (+ bu forum dışında yapan binlerce insan var) yalancı mı diyorsun yani :)

lexoqe
18.Ağustos.2012, 02:22
Ben bir şey demedim sen çıkardın bak :) Ne yalancısı estağfurullah. Espri olsun diye yazdım.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 02:23
Valla 500 mesaj atılmış bir konuya böyle şakacı bir yaklaşım yakışmadı bence :) 1. şahıs olarak kendim yaşadığım için biraz garibime gitti mesajın. Neyse :)

Ralph
18.Ağustos.2012, 02:36
Gayette gerçek bir şey. Şu ana kadar 3-4 defa yaşamışımdır ve gayette keyifli.

lexoqe
18.Ağustos.2012, 02:41
Bazen bende yaşıyorum rüya da olduğumu biliyorum ve devam ediyorum rüyama. Aslında beyin öyle yapmamızı istediğinden bize sanki biz istediğimizi yapıyormuşuz gibi geliyor.

Ralph
18.Ağustos.2012, 02:43
Bazen bende yaşıyorum rüya da olduğumu biliyorum ve devam ediyorum rüyama. Aslında beyin öyle yapmamızı istediğinden bize sanki biz istediğimizi yapıyormuşuz gibi geliyor.

Ya da sana öyle geliyor bence :) Bunu yapan milyonlarca insan var. Eğer bu işle gerçekten uğraşırsan, emek harcarsan yapmak için bilinçli yapıldığını göreceksin.

lexoqe
18.Ağustos.2012, 02:47
O zaman bütün zevklerimizi oradan yapsın insanlar. Bütün yaşama umudumuz olsun ?

Revolution
18.Ağustos.2012, 02:56
Uzun zamandır rüya görmediğim için, Lucid de yalan :D

Börk
18.Ağustos.2012, 03:01

kardeş en kısa zamanda bu üzerinde negatif ve aşırı kötü etkiyi parayla veya herhangi bi şekilde atmanı dilerim kolay gelsin.

Fearless Coward
18.Ağustos.2012, 03:02

Yok kardeş o lucid olmuyor cünüp oluyor :D bi de fazla detaya girmeyeydin keşke :D

Estranged
18.Ağustos.2012, 03:02
bu lucidmi oluyo şimdi yoksa sıradan basit bir rüyamı

O rüyalanma oluyor kardeş.

Night_Mare17
18.Ağustos.2012, 03:09
Ben şimdi bunu yapmak istiyorum da üşeniyorum arkadaş :D

Ralph
18.Ağustos.2012, 03:13
O zaman bütün zevklerimizi oradan yapsın insanlar. Bütün yaşama umudumuz olsun ?

Zaten böyle bir hastalık var. İnsanlar lücid rüyayı alışkanlık ediyor ve gerçek hayattan soyutlanıyorlar.

Revolution
18.Ağustos.2012, 03:15
Zaten böyle bir hastalık var. İnsanlar lücid rüyayı alışkanlık ediyor ve gerçek hayattan soyutlanıyorlar.

Hatta bunu üzerine yapılmış bir film vardı. Adamın teki rüya bağımlısı oluyordu filan. Fringe'in bi bölümü de olabilir :D

Ralph
18.Ağustos.2012, 03:18
Hatta bunu üzerine yapılmış bir film vardı. Adamın teki rüya bağımlısı oluyordu filan. Fringe'in bi bölümü de olabilir :D

Evet sanki ben de hatırlıyorum Fringe'de öyle bir bölüm.

lexoqe
18.Ağustos.2012, 03:18
Şizofren olmasın o adam ? :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 04:16

İşte o rüyada olduğunu anladığın kısımda birde kontrol etmeye çalışırsan o zaman alacağın zevki tahmin edemezsin. Böyle bir zevk almak varken "Amaan bu da programlı birşey zaten" diye düşünsen ne geçecek eline ? O zaman uç bir örnek olacak ama "Kader nasıl olsa belli, Allah ne yapacağımızı bilmiyor mu sanki ? "diye düşünüp ot gibi de yaşayabiliriz :)

"Beyin öyle yapmamızı istediğinden" demişsin. Kim bu beyin ? Beyin bizden ayrı birşey mi ? Sen zaten beynini kontrol ettiğin için rüyayı kontrol edebiliyorsun. Yatmadan önce çeşitli yöntemlerle rüyayı kontrol edeceğine beynini hazıyorsun.

Zaten bu işi abartıpta sürekli uyuyan insanlar var.
İlk mesajda var hatta :

... Ancak Lucid rüyanın sakıncalı olabilecek bazı yönlerinin önce belirtilmesi gerekiyor.Eğer kendi dengenizi kurmayı başaramazsanız bazı sakıncalarını görebilirsiniz.

Nedir bu sakıncalar :

-Uyku düzeniniz Bozulur.

-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.

-Eğer Mutsuzsanız Gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.

.
.
.

Biraz araştırırsan daha somut sonuçlara ulaşacaksın ve Lucid rüya diye birşey olduğunu göreceksin. Tabi ön yargılı durmakta kararlıysan senin fikrin.

Börk
18.Ağustos.2012, 05:03
İşte o rüyada olduğunu anladığın kısımda birde kontrol etmeye çalışırsan o zaman alacağın zevki tahmin edemezsin. Böyle bir zevk almak varken "Amaan bu da programlı birşey zaten" diye düşünsen ne geçecek eline ? O zaman uç bir örnek olacak ama "Kader nasıl olsa belli, Allah ne yapacağımızı bilmiyor mu sanki ? "diye düşünüp ot gibi de yaşayabiliriz :)

Açıkcası o kadar absürt ve saçma bir örnek olmuş ki diğer yazdıkları okuyasım kalmadı :) Onu sadece Allah biliyor yalnız o ne olacak ?

Deus Dominus
18.Ağustos.2012, 05:27
Rüyada olduğunu anlayıp kontrolü ele alamamak kötü ya, yardım edin nasıl yapıcaz :) Hayır lucid dream meraklısı değilim ama kabusa dönüşüyor, kan-ter içinde kasılmış halde uyanıyorum. Kontrolü bi' elime alayım, biliyorum ben yapacağımı... :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 05:38
Açıkcası o kadar absürt ve saçma bir örnek olmuş ki diğer yazdıkları okuyasım kalmadı :) Onu sadece Allah biliyor yalnız o ne olacak ?

Dostum kader mevzusunu yeterli derecede biliyorum zaten. Hiç bir şüphem yok o konuda. Hatta istersen msnde konuşuruz. Dediğim gibi uç bir örnek o. Zaten orda "saçmalığa" vurgulamak için saçma bir örnek verdim bilerek. Bunu anlamanı beklerdim :)

Daha da açmamı istersen şöyle diyeyim, kader belli diye düşünüp hayattan umudu kesmek ne kadar saçmaysa , rüyanında belli olduğunu bilip umursamamak o kadar saçma.

Şimdi oldu galiba :)

Börk
18.Ağustos.2012, 05:42
Dostum kader mevzusunu yeterli derecede biliyorum zaten. Hiç bir şüphem yok o konuda. Hatta istersen msnde konuşuruz. Dediğim gibi uç bir örnek o. Zaten orda "saçmalığa" vurgulamak için saçma bir örnek verdim bilerek. Bunu anlamanı beklerdim :)

Daha da açmamı istersen şöyle diyeyim, kader belli diye düşünüp hayattan umudu kesmek ne kadar saçmaysa , rüyanında belli olduğunu bilip umursamamak o kadar saçma.

Şimdi oldu galiba :)

Hayır,zaten ben senin demek istediğini orada anladım ama böyle örnekler gerçekten hoş olmuyor.Bende onu belirtmek istedim bunu anlamanı bekliyordum :icon_evil:

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:02
Hayırlısı be Börk :D

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:05
Şimdi burada kader terimin yanlış vurguluyoruz. Kaderi hepimiz biliyoruz başımıza istemeden gelen olaylara kader yada şans diyoruz. Ama kader zaten yazılmış o yazı zaten öyle olacak deyip de ot gibi yaşamak zaten saçma. Ama rüya görmek gerçek hayatta yaşadıklarımızın bilinç altı demek. Ki bunun net bir açıklaması bile yok. Olağanüstü bir film gibi örnek göstereyim. Eğer bildiğimiz rüyaları gerçekleştirip kontrol eden bir kişi varsa ve bunu hakikaten yapabiliyorsa ben buna nasıl inanacağım ? Kanıt var mı ? Ben sadece o adama şizofren derim.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:08
Şimdi burada kader terimin yanlış vurguluyoruz. Kaderi hepimiz biliyoruz başımıza istemeden gelen olaylara kader yada şans diyoruz. Ama kader zaten yazılmış o yazı zaten öyle olacak deyip de ot gibi yaşamak zaten saçma. Ama rüya görmek gerçek hayatta yaşadıklarımızın bilinç altı demek. Ki bunun net bir açıklaması bile yok. Olağanüstü bir film gibi örnek göstereyim. Eğer bildiğimiz rüyaları gerçekleştirip kontrol eden bir kişi varsa ve bunu hakikaten yapabiliyorsa ben buna nasıl inanacağım ? Kanıt var mı ? Ben sadece o adama şizofren derim.
Şimdi ben bu mesajın devamına yazıcam, yazıcam, yazıcam ama sen kanıt diyeceksin bende hiç uğraşmadan şunu diyorum

Tamam biz şizofreniz ve mutluyuz (4)

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:19
Kanıtı olmayan bir şeye inanmak güç çünkü. Gayette normal bir şey değil mi sence ? :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:22
Yahu ben sana soyut birşeyi nasıl kanıtlıyayım aklın alıyor mu ? Tek bir şekilde kanıtlarım onda da dünyaca ünlü bir bilim adamı olmam lazım, elimde rüyayı görüntüleyen, beyin hareketlerini algılayan son teknolojik aletler olması lazım (Ki bunlar bilim dünyasında olan şeyler) , lazım da lazım. Ama ben sıradan bir vatandaş olduğum için kanıt gücüm yok. Seninde soyut birşeyde kanıt istemen çok saçma.

Deneyim diye birşey bilir misin ? Dene ve gör. Hiç ihtimal vermiyorum ama olurda başarırsan aldığın zevkten sonra şu yazdıklarına pişman olacaksın :)

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:26
Peki bir soru soracağım. Beni görebilir misin şu şeyi başarınca ?

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:29
Eğer seni gerçek hayatta gördüysem rüyamda da görürüm. Örneğin Cem Yılmaz'ı görmek istersem görürüm. Lucid olduğun an neyi düşünürsen daha düşünme aşamasının ilk "an"ındayken karşına çıkıyor. Deneyimle sabittir.

Bunu bende yaşadım internette araştırırsan 100lerce mesaj bulursun "daha düşünmeye başladığım an karşıma çıktı" diye. Benim için en büyük kanıt 100 lerce kişinin aynı şeyi söylemesidir.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:31
Aklıma geldi bir yandan da Astral Seyahatı konuşalım. Buna ne diyorsun ? Astral yalan mı sence ?

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:32
Eğer beni görmeyi başarabilirsen, 10 parmağımın hangisinin yanık olduğunu soracaktım :) Çok olağanüstü bir lucid mi oldu yoksa :))

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:33
Eğer beni görmeyi başarabilirsen, 10 parmağımın hangisinin yanık olduğunu soracaktım :) Çok olağanüstü bir lucid mi oldu yoksa :))

Hayatımda olmayan birşeyi göremem. Farkındaysan burda bilinç altından bahsediyoruz.

Dip not : Astral seyahat ile görebilirim. Ama Astral yapacak cesaretim yok.

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:34
Hayatımda olmayan birşeyi göremem. Burda bilinç altından bahsediyoruz.

O zaman bilinç altında yatan neyse onu görürsün daha da rüyaya farklı bir boyut kazandıramazsın bu deyimle

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:35
O zaman bilinç altında yatan neyse onu görürsün daha da rüyaya farklı bir boyut kazandıramazsın bu deyimle

Bilinç altındaki nesneleri kullanma özgürlüğüne sahip oluyorsun lucidde.

Astral soruma cevap vermedin :)

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:42
10 yıl önce bir alman ansiklopedisi okumuştum lucid ile ilgili. Beni bu işten soğutan neydi biliyor musun ?

Her şeyi çok esrarengiz bir şekilde anlatıyor ve inandırıyor ki bu işi etrafınızda kimse yokken sadece yapabiliyormuşuz. Yani sana diyor ki bu işin kanıtı olmaz. Yok efenim ruh bedenden çıkıyor ruh ile beden arasında bir iplik gibi hayat desteği oluyor. Eğer çok şiddetli bir şekilde korkup uyanmaya çalışırsanız ölebiliyorsunuz diyor. Sonra bu lucid yapan adamın odasına kamera yerleştiriyorlar ve ruhu gözüküyor. Al buradan yak hadi :) Yani zaten din yetmiyor gibi bilimde kafayı yedirtecek bize :)

Hani siz dine inanmazdınız şimdi mi ruh göçü oldu. Hani bilimciler ateisti :)

Bu arada genel olarak ansiklopediyi eleştirdim.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:44
10 yıl önce bir alman ansiklopedisi okumuştum lucid ile ilgili. Beni bu işten soğutan neydi biliyor musun ?

Her şeyi çok esrarengiz bir şekilde anlatıyor ve inandırıyor ki bu işi etrafınızda kimse yokken sadece yapabiliyormuşuz. Yani sana diyor ki bu işin kanıtı olmaz. Yok efenim ruh bedenden çıkıyor ruh ile beden arasında bir iplik gibi hayat desteği oluyor. Eğer çok şiddetli bir şekilde korkup uyanmaya çalışırsanız ölebiliyorsunuz diyor. Sonra bu lucid yapan adamın odasına kamera yerleştiriyorlar ve ruhu gözüküyor. Al buradan yak hadi :) Yani zaten din yetmiyor gibi bilimde kafayı yedirtecek bize :)

Anlattığının bizimkilerle bir alakası yok ki. Sen gidipte ruhu görüntülemeye çalışan kamera görüntülerini ciddiye alırsan tabi soğursun.

Ansiklopediyi eleştirip olan birşeyi yok saymak yanlış.

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:46
Ansiklopedi bu lucid ile ilgiliydi. Yani az önce senin cesaret edemediğin astral seyahati.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:50
Astral seyahat var mı diyorsun yok mu diyorsun net birşey demedin hala.

Ben net olarak vardır diyorum. Çünkü üniversitedeki sıra arkadaşım denedi ve başardı. (Hatta arkadaşımı geç Mevlana gibi büyük zatların yaptığı bilinen birşey) Yatağında kendi bedenini gördükten sonra korkup bir daha yapmaya cesaret etmedi. Hadi o benim arkadaşım tanımadığın için inanmamış olabilirsin ama bu forumdan da 4-5 kişi vardı astral deneyen. Konuyu baştan sonra okursan göreceksinki hepsi aynı şeyi yaşamış (En basitinden yoğun bir kulak çınlaması).

lexoqe
18.Ağustos.2012, 06:53
Dur dur bu konuyu tartışacağız ama önce uyuyalım :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 06:55
Şimdi sana göre bu arkadaşlar güvenilir değilse bilemeyeceğim artık.

Bu sabah az kalsın astral seyahat aşamasına geçiyordum. Gece bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum, demek ki yer edinmiş aklımda. Sabaha karşı sırt üstü yatıyordum ve aşırı uykum vardı. Aklıkma astral seyahat geldi birden. Gerçekleştirmek için gerekli olan tekniği bir deneyeyim dedim ve birden belirtileri olmaya başladı. Önce sarsılmaya başladım sanki, sonra kulağımda çınlama oldu. Baya bir tırstım ve zorla da olsa gözümü açtım. Yoksa uçuyorduk vallahi :icon_biggrin: Acaip ürkütücü bir şey.

Bende denemiştim Astral seyahat'ı biraz araştırdıktan sonra aynı goosfrabada ki gibi kulaklarım çınlayınca korkudan kalktım. Kolay olmuyor insanin içinde ki korku geçtiğinde başlıyor.

ilk defa yaptığım için korktum tabi.

önce kulaklarım çınladı. sonra titremeye başladım. uyuyorum ama bunları da hissedebiliyorum. internette okuduklarımı yapmaya çalıştım ama bir varlık görürüm diye korktum geri döndüm.

Eğer bunlara inanıyorsan Lucide de inanman lazım. Çünkü herkes 1 noktada aynı şeyleri söylüyor. Tesadüf veya planlı bir yalan olamayacağına göre ? Onlara da mı şizofren diyorsun yoksa :)

Bu kadar konuşmanın üstüne bugün lucid olmam lazım artık :n:

Bujsas
18.Ağustos.2012, 10:21
sayın forumdaşlar

bakın ne dedim normal yaşantımda abaza birisi değilim zaten olay böyle başlamadı silahlı çatışmadan buralara geldi yanlış tanınmayalım lucid değilmiş zaten.

bu arada okuduğum yerde bazı tekniklerle ancak ayda 1kez falan yapabilirmişsin normalde bir insanda yılda 1-2 defa anca olurmuş yani siz baya ustasınız o zaman.

E.Cartman
18.Ağustos.2012, 14:21

Hani siz dine inanmazdınız şimdi mi ruh göçü oldu. Hani bilimciler ateisti :)

Birincisi senin okuduğun ansiklopedi Lucid'le değil Astral seyahatla alakalı. Ondan dolayı yanlış yorumluyorsun. İlk mesajı okursan Lucid'in ne olduğunu kavrarsın zaten. İkincisi ben rüya görmüyorum, öyle bir şey yok bana rüya gördüğünüzü kanıtlayın desem sabaha kadar uğraşsanız da ben sabit fikirli olduktan sonra inandırmazsınız bunu bana. Yok arkadaş rüya falan hadi ispatlayın bana. Sen beni rüya gördüğümüze inandır, hiçbir boşluğu olmayan bilimsel açıklama yap bende sana lucid'i kanıtlıyım :)

lexoqe
18.Ağustos.2012, 17:28
Birincisi senin okuduğun ansiklopedi Lucid'le değil Astral seyahatla alakalı. Ondan dolayı yanlış yorumluyorsun. İlk mesajı okursan Lucid'in ne olduğunu kavrarsın zaten. İkincisi ben rüya görmüyorum, öyle bir şey yok bana rüya gördüğünüzü kanıtlayın desem sabaha kadar uğraşsanız da ben sabit fikirli olduktan sonra inandırmazsınız bunu bana. Yok arkadaş rüya falan hadi ispatlayın bana. Sen beni rüya gördüğümüze inandır, hiçbir boşluğu olmayan bilimsel açıklama yap bende sana lucid'i kanıtlıyım :)

Zaten sonra ki yazımda astral seyahat diyorum. Lucid ile Astral seyahat bir nevi aynı kapıya çıkmıyor mu. Biri rüyadasın istediğini yapıyorsun diğeri ise ruhunu çıkartıyor yine istediğini yapabiliyorsun.

Ralph
18.Ağustos.2012, 18:17
Yahu neden tartışıyorsunuz ki? Arkadaş inanmıyorsa inanmıyor yapacak bir şey yok. Yani bu uygulamaya dayalı bir şey. Yaparsan, denersen olur fakat sabit fikirli olup da "bana inandıramazsınız, görmediğim şeye inanmam" gibi düşüncen olursa tabi ki inanılmaz. Sonuç olarak biz yapanlar olarak zevk aldık, yapmayanlar ise bunu yaşayamadı. Bu kadar basit yani :) Bunu birilerine zorla inandırmak, ıspatlamak zorunda değiliz ki biz.

Nedvedmania
18.Ağustos.2012, 18:37
Zaten sonra ki yazımda astral seyahat diyorum. Lucid ile Astral seyahat bir nevi aynı kapıya çıkmıyor mu. Biri rüyadasın istediğini yapıyorsun diğeri ise ruhunu çıkartıyor yine istediğini yapabiliyorsun.

Özgür güzel yerden yakaladı aslında ama cevap vermemişsin :) Sen rüya gördüğünü kanıtlayabilir misin ? Sende şifozfrensin belki :D

KanaKe
18.Ağustos.2012, 18:37
gecen vanilla sky filmini izledim lucid rüya ile ilgili bir film izlemeyeniniz varsa tavsiye ederim cok güzeldi :)

musleramicol25
18.Ağustos.2012, 18:43
dün gece bende de oldu gibi ama tam olarak şöyleydi. rüyada olduğumu biliyordum fakat uyandığım anda gördüğüm rüyayı unuttum. uyandığım anda sadece bi rüya gördüğümü onun da rüya olduğunu bildiğim hafızamdaydı. hatırlayabildiğim başka bi şey olmadı, garip:D

lexoqe
19.Ağustos.2012, 02:39
Özgür güzel yerden yakaladı aslında ama cevap vermemişsin :) Sen rüya gördüğünü kanıtlayabilir misin ? Sende şifozfrensin belki :D

Bence bu olmadı. Ben rüya gördüğümü neden kanıtlayayım ? Sen zaten görüyorsun. :) Ben kanıt gösterin derken bunun bir kanıtı olabilir mi demek istedim. Yani kanıt var mı ? Olabilir mi ? Bu da aynı incirde kurt aramaya benzedi :D

anil luque
19.Ağustos.2012, 02:48
Ekin katti karistirdi ortaligi yalniz :D

Nedvedmania
19.Ağustos.2012, 06:29
Bence bu olmadı. Ben rüya gördüğümü neden kanıtlayayım ? Sen zaten görüyorsun. :) Ben kanıt gösterin derken bunun bir kanıtı olabilir mi demek istedim. Yani kanıt var mı ? Olabilir mi ? Bu da aynı incirde kurt aramaya benzedi :D

Hiç rüya görmeyen insanlarda var. Onlara nasıl kanıtlayacaksın rüya gördüğünü ? Adamı nasıl ikna ediceksin rüya diye birşey olduğunu ?

Kanıtlanabilir mi diye soruyorsan evet kanıtlanabilir. Bilimsel yönemlerle görülen rüyalara ulaşılabiliniyor.

E.Cartman
19.Ağustos.2012, 12:56
Diyorsun ki rüya gördüğümü neden kanıtlıyım zaten görüyorsun. Bende diyorum ki sen rüya gördüğümüz söylenildiği ve kendinde gördüğün için inanıyorsun ama ben rüya görmüyorum sizinde bilinçaltınız size oyun oynuyor rüya sanıyorsunuz bana rüya gördüğünü kanıtla. Sen bana rüyayı kanıtlayabilirsen bende lucidi kanıtlarım, bu kadar basit.

lexoqe
19.Ağustos.2012, 15:24
Hiç rüya görmeyen insanlarda var. Onlara nasıl kanıtlayacaksın rüya gördüğünü ? Adamı nasıl ikna ediceksin rüya diye birşey olduğunu ?

Kanıtlanabilir mi diye soruyorsan evet kanıtlanabilir. Bilimsel *yöntemlerle görülen rüyalara ulaşılabiliniyor.

Hiç rüya görmeyen insanları karıştırmayacaksın aramızda ki meseleye. Burada sen ben varız. Mesela ikimiz de rüya görüyoruz. Ama birimiz lucid yapıyor ve bende senden bunun kanıtı olabilir mi diye soruyorum sadece :)

Neyse bu arada Google'e Lucid Kanıtı diye yazıyorum bizim forum çıkıyor artık :D

Nedvedmania
20.Ağustos.2012, 14:29
Ozgur cevabi verdi iste. Ayni seyden bahsediyoruz.

mpaker66
24.Ağustos.2012, 13:42
veee sonunda bende oldum,başaranlar listesine ekleyebilirsin cihan :)
konuyu daha önce sömestırda görmüştüm okumuştum araştırmıştım baya ama yapamamıştım sonra geçen gün aklıma düştü yine girdim baktım aklıma taktım bu sefer ve oldu yaptıım :)
Gece uyumadan baktım işte sonra uyudum arada bi uyanıyodum böyle ve uyandığımda hep aklımda lucid vardı, 5 gibi falan yine uyandım sonra uyuduğumda rüyada bizim evin önünde idim sonra kendimi acaba rüyadamıyım dedim ve ben buraya nerden geldim diye düşündüm cevap veremeyince anladımki rüyadayım ve istediğim şeyleri yapmaya başladım.Çarşıya koşarak gitti işte bişeyler yaptım,falann.Sonra sanırım yere düştüm rüyamda ve irkildim ve uyandım :) inanın harika bişey,teşekkürler cihan :)

Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 13:44
Hadi hayırlı olsun :n: Rüyada olduğunu anlayınca "Bu bir lucid rüya" şeklinde bağırırsan rüyada kalabiliyorsun. Aklında bulunsun bir sonrakinde :)

mpaker66
24.Ağustos.2012, 13:51
Hadi hayırlı olsun :n: Rüyada olduğunu anlayınca "Bu bir lucid rüya" şeklinde bağırırsan rüyada kalabiliyorsun. Aklında bulunsun bir sonrakinde :)
en kısa zamanda deneyeceğim tekrar, bağıracağım :D

E.Cartman
24.Ağustos.2012, 13:52
konuyu daha önce sömestırda görmüştüm okumuştum araştırmıştım baya ama yapamamıştım sonra geçen gün aklıma düştü yine girdim baktım aklıma taktım bu sefer ve oldu yaptıım :)
Gece uyumadan baktım işte sonra uyudum arada bi uyanıyodum böyle ve uyandığımda hep aklımda lucid vardı, 5 gibi falan yine uyandım sonra uyuduğumda rüyada bizim evin önünde idim sonra kendimi acaba rüyadamıyım dedim ve ben buraya nerden geldim diye düşündüm cevap veremeyince anladımki rüyadayım ve istediğim şeyleri yapmaya başladım.Çarşıya koşarak gitti işte bişeyler yaptım,falann.Sonra sanırım yere düştüm rüyamda ve irkildim ve uyandım :) inanın harika bişey,teşekkürler cihan :)

Rüyada olduğunu anladın ve çarşıya koşarak mı gittin. Uçsana be adam ne güzel fırsat geçmiş eline :n::n:

Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 13:54
Rüyada olduğunu anladın ve çarşıya koşarak mı gittin. Uçsana be adam ne güzel fırsat geçmiş eline :n::n:

Ben de rüyada olduğumu bilmeme rağmen yürüyordum ve işe gidiyordum :D

mpaker66
24.Ağustos.2012, 13:56
hahaa :D ama uçarken yere hızlıca düşünce uyanırım diye korkmuş olabilirim bilinç altımda böle bişe olabilir :D

E.Cartman
24.Ağustos.2012, 14:09
Ben de rüyada olduğumu bilmeme rağmen yürüyordum ve işe gidiyordum
ilginç adamsın vesselam

hahaa :D ama uçarken yere hızlıca düşünce uyanırım diye korkmuş olabilirim bilinç altımda böle bişe olabilir :D

alçaktan uç o zaman :D

mpaker66
24.Ağustos.2012, 14:15
alçaktan uç o zaman :D

o zamanda çakılırım :D hem ben uçuyodum küçükken rüyalarımda gerek yok :D

lexoqe
24.Ağustos.2012, 17:11
Nispeten mi yapıyorsunuz bunu bana :( bende yapacağım :D

sakary Ali
12.Nisan.2013, 09:20
Banada bu sabah ilginç birşeyler oldu :D

Rüyamın her anında rüyadayım dedim. Sonlara doğru babama rüyanın tüm salaklıklarını anlattım rüyadayım dedim kendime 1-2 kere vurdum :D ama babam sağolsun hayır falan dedi :D rüyada olduğumu çözdüm de kontrolu ele alamadık :D

Nedvedmania
07.Haziran.2013, 00:50
Bugün rüyada olduğumun farkına vardım, uçmayı denedim fakat uçamadım bir türlü ya. Sonra da alarmle uyandım. Çalışmalara tekrar başlıyorum. Yastığın yanına not defteri ve kalem koyup rüya günlüğüne başlayacağım tekrar.

OrcunFB
07.Haziran.2013, 06:04
Bende de oldu. :D Okuldaydım ama gece yattığımı biliyordum hani. Sonra buraları hep okumuş niyeyse tırsmıştım. :D Hayır diye bir çığlık attım rüyada olduğumu anlayınca. :n:

kalemci
07.Haziran.2013, 14:48
O başaran 9 kişi rüyalandınız dimi len :n:

mpaker66
24.Haziran.2013, 12:53
Beyler, bu başkasının rüyasına girme işini bileniniz var mı? Cihan?

Ralph
24.Haziran.2013, 13:09
Bu iş kara büyüye doğru gidecek :D

mpaker66
24.Haziran.2013, 13:32
ahahah :D forumcak kafayı yiyelim :)

talhasolbay123
28.Ağustos.2014, 13:13
Bende çok yapıyorum lucid rüya bir tanesinde aynı teyzemden 4tane gördüm ve kırmızı bir çarşaf germisler bende vardım tam ortasındayım teyzeme dedim ki teyze ben ruyadayım dimi. Bana evet anlamında kafasını salladı sonra uyandım.Tabi bunun lucid rüya olduğunu bilmiyordum. Simdi lucid olduğunu biliyorum ama busefer yapamıyorum yardım edin adam akıllı bir teknik söyleyin lütfen.

Banda yardım et nasıl oluyor bende yapmak yapıyorum.

ben bugun kendi istegimle yaptim sana sirrini soyliyim youtubeye lucid ruya sountrack yaz ilk cikan videoyu izle mavi bisi olmasi lazim onu gun icinde izle yatmadan2 dakka oncede izle oluo yuzde yuz.

Arkadaşlar sonunda bende lucid oldum simdi ruyayi anlatamicam tek sirun lucid olduğumu bildigim halde istedigimi yapamiyordum ama yinede süperdi kendim istediklerimi yapamasamda hep sevdigim şeyler oluyodu harika super bisi calisnalarim devam ediyir birde istediklerimi yapamadigim icin yardim eden varsa etsin

Arkadaşlar lucid. rüyayı yaptım bu günde. yapmak. istiyorum bu lucid rüyayı sureklestirmek yani devamli yapmak için ne yapmak gerek? Birde ben dün kendi isteğimle yaptım yüksek yerlerden denize falan atladım superdi ama düşünüyorum istediklerimi yapamıyorum ucamıyorum nasıl düşünmemiz gerek? Lütfen yardım edin.

Leonadias
29.Ağustos.2014, 15:12
Arkadaşlar lucid. rüyayı yaptım bu günde. yapmak. istiyorum bu lucid rüyayı sureklestirmek yani devamli yapmak için ne yapmak gerek? Birde ben dün kendi isteğimle yaptım yüksek yerlerden denize falan atladım superdi ama düşünüyorum istediklerimi yapamıyorum ucamıyorum nasıl düşünmemiz gerek? Lütfen yardım edin.

Dikkat et arkadaşım abartma işi kafayı yersin bak :D

Banega
29.Ağustos.2014, 15:15
Harika bir sey bu ya.Kaplanla fena kapistik ruyamda. :zuhaha Ruyada da olsa yenecegim seni diyordum, alti ustu ruya ne yapacaksin ki bana diye dusunuyordum, bilincliydim bayagi.

Bir de bunun ``Part`` hali mevcut.Bir ruyayi goruyorum, uyaniyorum, yeniden yatiyorum ve o ruya kaldigi yerden devam ediyor...

talhasolbay123
29.Ağustos.2014, 17:15
Dikkat et arkadaşım abartma işi kafayı yersin bak :D

Valla arkadaşım ben bu ise kafayı taktım. Dün lucid yaptım harika bir şey bu aksam tekrar yapacağım inşallah olur bu akşamki 2. deneyim olacak bunun için herseyi yapıyorum. BANA DUA EDİN LAN.

Arkadaşım bunu yapabilmek için ilk önce astral seyahat yapman lazım sonra kimin rüyasına gireceksen onun yanına gitmen lazım eğer kişi parlak gözüküyorsa ona dokunman yeterli. Rüyasına girdiğinde onunla konusabilirsin ama ona sakın bu bir rüya deme veya ona bunun rüya olduğunu çaktırma eğer caktırırsan onu lucidlestirirsin sende sarsıntılı bir şekilde uyanırsın ve bundan sonra artık lucid rüya ve astral seyahat yapman %30'a kadar iner. Dikkatli ol.

Harika bir sey bu ya.Kaplanla fena kapistik ruyamda. :zuhaha Ruyada da olsa yenecegim seni diyordum, alti ustu ruya ne yapacaksin ki bana diye dusunuyordum, bilincliydim bayagi.

Bir de bunun ``Part`` hali mevcut.Bir ruyayi goruyorum, uyaniyorum, yeniden yatiyorum ve o ruya kaldigi yerden devam ediyor...

Bende çok yüksekten.arkadaşlarımla denize atladık arkadadslarımı hayal ettim.Süper bisi.

footballer33
29.Ağustos.2014, 17:29
Astral seyahatte bildiğim kadarıyla ruh bedenden ayrılıyordu. Tehlikeli işler değil mi bunlar beyler? Lucid veya astral falan, aman diyeyim!

E.Cartman
29.Ağustos.2014, 20:40
Astral seyahatte bildiğim kadarıyla ruh bedenden ayrılıyordu. Tehlikeli işler değil mi bunlar beyler? Lucid veya astral falan, aman diyeyim!
Lucid düz rüya ya problem yok :D

Nedvedmania
31.Ağustos.2014, 20:32

Yeni gördüm mesajı kusura bakma :D

Öyle bir şey olabileceğini sanmıyorum. Maksimum kendi ruhunu bedenden ayırabilirsin, başkasının rüyasına girmek bana imkansız geliyor :)

Ralph
31.Ağustos.2014, 20:34
Yeni gördüm mesajı kusura bakma :D

Öyle bir şey olabileceğini sanmıyorum. Maksimum kendi ruhunu bedenden ayırabilirsin, başkasının rüyasına girmek bana imkansız geliyor :)

Öyle bir şey olsa ne güzel olur la :icon_biggrin: Forumda grup kurardık PES turnuvası yapardık buluşmadan rüyada

Nedvedmania
31.Ağustos.2014, 20:39
Öyle bir şey olsa ne güzel olur la :icon_biggrin: Forumda grup kurardık PES turnuvası yapardık buluşmadan rüyada

Astral seyahat yolu ile onu yapabiliriz aslında. Cesareti olan varsa yapalım. Benim yok mesela :D

Ralph
31.Ağustos.2014, 20:43
Astral seyahat yolu ile onu yapabiliriz aslında. Cesareti olan varsa yapalım. Benim yok mesela :D

O işleri bıraktım ben. Bi ara çok uğraştım olmadı, sonra gecenin bi yarısı istemeden oluyor gibi oldu hayatımda o kadar korkmadım :icon_biggrin:

anil luque
31.Ağustos.2014, 22:05
Siz kendinizi deli gibi yaptınız.

footballer33
01.Eylül.2014, 01:37
Pardon da, insanın astral seyahat yapacak kadar ne derdi olabilir bu dünyada acaba? Ya da yaşamaktan mı sıkıldınız? Anlatsanıza!

Nedvedmania
01.Eylül.2014, 17:09
Pardon da, insanın astral seyahat yapacak kadar ne derdi olabilir bu dünyada acaba? Ya da yaşamaktan mı sıkıldınız? Anlatsanıza!

Dertle alakası yok ki. Her şey senin kontrolünde oluyor. Bunu yapmak için dertli olmaya gerek yok :)

footballer33
01.Eylül.2014, 22:52
Dertle alakası yok ki. Her şey senin kontrolünde oluyor. Bunu yapmak için dertli olmaya gerek yok :)
Ölüm tehlikesi ya da kafayı yeme riski olduğu için öyle yazdım. :icon_wink:

talhasolbay
03.Eylül.2014, 15:38
Merhaba arkadaşlar ben Talha sistemine yeni üye oldum siteleri ilgili pek fazla bir şey bilmem ama lucid rüya ve astral seyahat hakkında getirtilen bilirim çünkü baya yaptım bu ikisini başkasının rüyasına girme fln yani bana herseyi sorabilirsiniz. 😃😃

2 aydır uğraşıyorum bu işle bu iki ay içinde baya lucid ve astral seyehat yaptım bana herşeyi sorabilirsiniz insanların nasıl ruyaarina girildigini fln yine şimdi 1hafta on araştıran yaptım bugün bitt yarından yapacağım çok guzel bisi lucid yapmadan once mutlaka on arastitma yapmalısınız ön araştırma ne diye sorabilirsiniz bir sürü on arastirma taktiği var benim yaptığımız söylerim.ama mutlaka on araştırma yapmalısınız

lucid
05.Nisan.2016, 00:00
İlk deneyimimde komik bir şekilde başarısız oldum. Rüyada olduğumu sezdim ve hemen elektrik düğmesine bastım. Elektrik sönüktü ve yanmadı. Ama ben elektrikler kesilmiş dedim ve lucid olamadan koptum. Ama ikincisinde başarılı oldum ve anladım. Heyecanladım ve ne yapacağımı bilemedim. Abuk subuk birşeyler yapmaya çalıştım ama rüya hemen bitti. Başarıya yaklaşıyorum. Daha fazla lucid istiyorum tüyosunu veren arkadaşlara teşekkür ederim, deneyeceğim...

Nedvedmania
25.Mayıs.2016, 17:15
İlk deneyimimde komik bir şekilde başarısız oldum. Rüyada olduğumu sezdim ve hemen elektrik düğmesine bastım. Elektrik sönüktü ve yanmadı. Ama ben elektrikler kesilmiş dedim ve lucid olamadan koptum. Ama ikincisinde başarılı oldum ve anladım. Heyecanladım ve ne yapacağımı bilemedim. Abuk subuk birşeyler yapmaya çalıştım ama rüya hemen bitti. Başarıya yaklaşıyorum. Daha fazla lucid istiyorum tüyosunu veren arkadaşlara teşekkür ederim, deneyeceğim...
Ellerini iki yana aç, heyecan yapmadan bağırmaya çalış. Ben o yöntemle epey uzun süreli rüya görmüştüm :)

Enoeness426
31.Aralık.2017, 16:03
Nadiren bana da oluyor.Rüyada olduğumu anlıyorum.Ama rüyada olduğumu bile bile rüyada değilmişim gibi davranıyorum :D Hatta rüya içinde rüya görmüştüm dün :D Nasıl olsa rüyadayım ama bir önceki şey gerçek diyordum rüyamda.Uyandığımda hepsinin rüya olduğunu görünce rahatlamıştım :D Çok saçma şeyler bu rüyalar.Hiç kafamı yoramam.Uyurum,uyanırım hayal mahsulüne gerek yok (:

Sana göre saçma olan bişey baskaları ve benim için gayet zevkli ama tabii dusuncene saygi duyuyorm yanlis anlasilmasin 😊

Nocna Mora
02.Ocak.2018, 05:03
Keyiflidir Lücid Rüya fakat uykuda dinlenmesi gereken beyni, ek mesaiye zorlar. Yorgun uyanabilirsiniz :)

daimy2017
13.Ocak.2018, 23:33
insan bir ara "uyuyor-uyanık" arasında bir hale geçer ve rüyada olduğunu anlayabilir, bu doğaldır bence. bana bazen oluyor aslında, eğer rüya iyiyse devam ediyorum, yok iyi değilse konuyu değiştiriyorum:D