Log in

View Full Version : Bu Roma ligden düşmeli! | Avanti Lazio | 1. Sezon

lofthei
24.Ağustos.2011, 05:15
Merhaba arkadaşlar. Forumda var olan klişe kariyerlerin yerine, bu defa sizlere farklı bir proje sunmak istedim. Bu nedenle bu yazıları yazıyorum.

Ben bir Laziolu'yum. Hem de çok fanatik bir Laziolu. Bir Lazio kariyerimde, ezeli rakibimiz Roma'yı kendi sahamda 5-1 yendim ve onları iyice düşme potasına doğru ittim. Bu gelişmenin ardından, ''E neden Roma'yı küme düşürmüyorum ki?'' dedim ve Roma'nın oynadığı her takıma Add Manager yaparak çok dirençli maçlar çıkardım, ancak yine de 17. olarak düşmekten kurtuldular. Bu bakımdan, bu sefer Roma'yı ben yöneteceğim ve komik transferler yaparak Roma'yı birer birer lig düşüreceğim, kovulduğumda Add Manager'la yeniden takımın başına geçeceğim :) İnşallah yüzümüz kara çıkmaz, birer birer ligleri düşüp en alttakine geliriz. Komik ve eğlenceli olmasını dilediğim bu kariyeri de sizlerle paylaşmak ve neşemizi artırmak istedim. Hadi yolumuz açık olsun...

AVANTI LAZIO!

http://img818.imageshack.us/img818/5669/sslazio56327.jpg

Kuralları okudum, kabul ediyorum.

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2011, 05:52
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.

Lim10
24.Ağustos.2011, 06:03
Fikir güzel.Değişik bir kariyer olacak en azından.Bende fanatik bir Roma'lı olarak her zaman takımımı destekleyeceğim.Giallorossi aşkına...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/9/9f/As_roma.gif

hakankor
24.Ağustos.2011, 06:17
Başarılar. :)

BaGa TaRKaN
24.Ağustos.2011, 06:47
İki Takımıda Çok Severim ve Çok Aşırı Bir Sempatim Var Roma Tarihi İlgimi Çeker Hep ve İsmi Yeter Sadece Lazio ise Komünist Rejimin Temsilcisi Mussolini'nin Medar-ı İftiharı Bu Derbi Hep Çok Gergin ve Ateşli Geçer Çoğu Maçlar Tamamlanamamıştır Bile O Derece. Ama Yinede Bize Böyle Bir Ölümüne Rekabet Sundukları İçin Her İki Tarafa da Şükranlarımızı Sunuyoruz.

İyiki Varsınız Derby Della Capitalle ;)

mehmetv
24.Ağustos.2011, 11:50
çok ilginç bir kariyer. takipteyim. başarılar. :)

Homer J.S
24.Ağustos.2011, 12:59
İki Takımıda Çok Severim ve Çok Aşırı Bir Sempatim Var Roma Tarihi İlgimi Çeker Hep ve İsmi Yeter Sadece Lazio ise Komünist Rejimin Temsilcisi Mussolini'nin Medar-ı İftiharı Bu Derbi Hep Çok Gergin ve Ateşli Geçer Çoğu Maçlar Tamamlanamamıştır Bile O Derece. Ama Yinede Bize Böyle Bir Ölümüne Rekabet Sundukları İçin Her İki Tarafa da Şükranlarımızı Sunuyoruz.

İyiki Varsınız Derby Della Capitalle ;)

Haha ilahi abi demek Lazio ve Mussolini komünist rejimin temsilcisi ha. Baya hoşuma gitti bu.

lofthei
24.Ağustos.2011, 15:49
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.

Teşekkürler.

Fikir güzel.Değişik bir kariyer olacak en azından.Bende fanatik bir Roma'lı olarak her zaman takımımı destekleyeceğim.Giallorossi aşkına...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/9/9f/As_roma.gif

Oo güzel, forumda Romalı olmasına sevindim. Bol bol tartışabiliriz artık :)

Başarılar. :h:

Ters olmuş, başarısızlıklar olacaktı :D

İyiki Varsınız Derby Della Capitalle :1:

Biz komünist değiliz abi, Lazio faşizmin temsilcisi. Di Canio'nun gollerinden sonra verdiği Hitler selamı hala hatırlanır :D

Ama her ne kadar bu rekabet siyasete dayansa da içindeki fanatizm herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Teşekkürler :)

çok ilginç bir kariyer. takipteyim. başarılar. :h:

İlgi çektiyse ne mutlu bana, teşekkürler :)

Haha ilahi abi demek Lazio ve Mussolini komünist rejimin temsilcisi ha. Baya hoşuma gitti bu.

Eheheh, Lazio'da bunu söylese tribündeki her adama teker teker tokatlatırlar valla :D

*

Arkadaşlar screenshot'lar akşama doğru gelir, transfer çalışmalarına başladık. İlk hedefimiz sağ açığa Ali Bilgin'i almak.

Bekleyiniz...

DenizlispoR
24.Ağustos.2011, 16:18
Mehmet abi hafif ters olmuş Kömünist olan Livorno idi. Biz SS'iz. :cool:

Tarafımızı belli etme zamanı Avanti Lazio,Forza Millwall. :)

furdun
24.Ağustos.2011, 16:27
Başlık ilgi çekici kariyerinde başarılar dilerim takipçinim :)

GeorgeWeah
24.Ağustos.2011, 16:29
Başarılar dilerim. Safımızı belli edelim. Forza Lazio ! :)

KaRaBükLü KraL
24.Ağustos.2011, 18:34
Forza Giallorossi diyorum ve şu maçı (http://www.youtube.com/watch?v=lLDcTANMUK4) hediye ediyorum:)Zevkle izlersin umarım

lofthei
24.Ağustos.2011, 19:42
Mehmet abi hafif ters olmuş Kömünist olan Livorno idi. Biz SS'iz. :cool:

Tarafımızı belli etme zamanı Avanti Lazio,Forza Millwall. :)

Başarılar dilerim. Safımızı belli edelim. Forza Lazio ! :h:

İŞTE BU, BURADA DAHA ÇOK LAZİOLU GÖRMEK İSTİYORUZ!

Başlık ilgi çekici kariyerinde başarılar dilerim takipçinim :h:

Teşekkürler :)

Forza Giallorossi diyorum ve şu maçı (http://forum.turksportal.net/vb/../redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DlLDcTANMUK4) hediye ediyorum:h:Zevkle izlersin umarım

Sana şu maçla cevap veriyor:

http://www.youtube.com/watch?v=E0WaP8tpD_Q&feature=related

Geride bıraktığımız senedeki Serie A lig tablosunu hatırlatıyor ve:

http://www.mackolik.com/National/Default.aspx?sId=5462

Bu seneki derbilerde hakemi etki altına alarak penaltılar, aleyhimize kırmızı kartlar, verilmeyen gollerimiz sayesinde kazandığınızı hatırlatmak istiyorum.

.

KaRaBükLü KraL
24.Ağustos.2011, 20:04
İŞTE BU, BURADA DAHA ÇOK LAZİOLU GÖRMEK İSTİYORUZ!

Sana şu maçla cevap veriyor:

http://www.youtube.com/watch?v=E0WaP8tpD_Q&feature=related

Bu seneki derbilerde hakemi etki altına alarak penaltılar, aleyhimize kırmızı kartlar, verilmeyen gollerimiz sayesinde kazandığınızı hatırlatmak istiyorum.

.

Emin ol 5-1 daha ezici bir skor hemde ezeli rakibinin sahasında alınmış bir skor:0:

Ayrıca tablo koymuşsun anlam veremedim.Ben klübün başarısına bakarken genel anlamda bakarım 1 sezonluk başarı başarı olmayabiliyor:)Sadece lig şampiyonluklarına bile baksan Roma 3 şampiyonluk Lazio 2 şampiyonluk kazanmış durumda.Tarihi büyük klüp daha büyüktür kısacası:)

Bu arada yönettiğin takım ile avatarın arasında tezatlık var bence oraya da bir el atsan iyi olacak.Koyu Lazio taraftarısın belli Adanaspor uymamış avatarına:)

musakaan
24.Ağustos.2011, 20:04
Bende Lazio kariyeri yapmıştım sana önerilerim sağ bek ve sol açık diyorum . Ayrıca geniş bir rotasyon tut çok sakatlık oluyor . Başarılar .

BaGa TaRKaN
24.Ağustos.2011, 22:55
Ben Komünist mi Dedim Faşizm Olacak İşçi Partisinin Haberini İzlerken Öyle Yazmışım :)

lofthei
24.Ağustos.2011, 23:53
Emin ol 5-1 daha ezici bir skor hemde ezeli rakibinin sahasında alınmış bir skor:0:

Ayrıca tablo koymuşsun anlam veremedim.Ben klübün başarısına bakarken genel anlamda bakarım 1 sezonluk başarı başarı olmayabiliyor:)Sadece lig şampiyonluklarına bile baksan Roma 3 şampiyonluk Lazio 2 şampiyonluk kazanmış durumda.Tarihi büyük klüp daha büyüktür kısacası:)

Bu arada yönettiğin takım ile avatarın arasında tezatlık var bence oraya da bir el atsan iyi olacak.Koyu Lazio taraftarısın belli Adanaspor uymamış avatarına:)

Ben tarihe pek önem verenlerden değilim. Son zamanlarda ne yaptıysan, benim için osundur. Geçmişte büyük olan ve sonralarda esamesi okunmayan birçok takım var.

Valla avatara Roma takımını yönetiyor yazamam, bunu yapamam anla beni :D

lofthei
24.Ağustos.2011, 23:56
Bende Lazio kariyeri yapmıştım sana önerilerim sağ bek ve sol açık diyorum . Ayrıca geniş bir rotasyon tut çok sakatlık oluyor . Başarılar .

Kariyerim Lazio değil :D Ayrıca Fm 2011 Lazio kariyerimde sadece Ahmed Soukouna, Peter Masilela ve Rasmus Jönsson transferleriyle ilk sezon şampiyon olmuştum; hem de Foggia gibi isimleri falan satmıştım. Ondan sonra bir daha hiç Lazio kariyeri yapmadım, ilk sezon başarı gelince çok soğumuştum.

İyice faşizme kayıyor konu. :n:

Ben Komünist mi Dedim Faşizm Olacak İşçi Partisinin Haberini İzlerken Öyle Yazmışım :h:

musakaan
25.Ağustos.2011, 03:19
Pardon yazıyı okumamışım :) . Merakla bekliyoruz :P .

Lim10
25.Ağustos.2011, 04:30

Son 8 sezonda, ligi Roma'nın üzerinde sadece 1 kez bitirebildiniz, oda geçen sezondu ; )

garydelgadov
25.Ağustos.2011, 05:03
http://www.dhantenan.com/dynImages/Francesco-Totti-Photos.jpg

Ne yaparsan yap ama kaptana ilişme !!!

lofthei
25.Ağustos.2011, 05:08
Ya ben bu kariyeri açmakla biraz hata ettim galiba ahaahahah :D Herkes birbirine girdi ula. Neyse, ben zaten Roma'yı ligden düşürünce bu kavga artık biter.

KAWAGUCHI ABİME DE SONSUZ DESTEK, SENİN İÇİNDE BİR LAZİOLU YATTIĞINI EZELDEN BERİ BİLİYORDUM ABİ! AVANTI LAZIO, FORZA DI CANIO!

jesmatador
25.Ağustos.2011, 10:07
Laayt, Sen kimi düşürüyon olooooom :D şaka şaka bende romalıyım sorun orda :D Başarılısızlıklar (yanlış olabilir :D)

A.FaruK
25.Ağustos.2011, 15:44
http://4.bp.blogspot.com/_E4NVIKMC_wA/S-H38rSGQ7I/AAAAAAAAA64/yy2e6YUb30k/s1600/totti.jpg

Yanlış takımı düşürüyorsun. Düşmesi gereken takım Laziodur :P (:

GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 15:48
Ha gayret. Roma'yı düşüreceğin günler yakındır. :)

Homer J.S
25.Ağustos.2011, 16:25
Siyaset dışı kalırsak sevinirim.

cCcIspartaspor
25.Ağustos.2011, 16:40
Fikir güzel takipteyim :)

Estranged
25.Ağustos.2011, 17:03
Ben de Roma kariyeri mi açsam ya, maçlar bi yana atışmalardan günde 60 post kaldırırız :n:

Şaka bir yana, başarılar :)

lofthei
25.Ağustos.2011, 17:27
http://4.bp.blogspot.com/_E4NVIKMC_wA/S-H38rSGQ7I/AAAAAAAAA64/yy2e6YUb30k/s1600/totti.jpg

Yanlış takımı düşürüyorsun. Düşmesi gereken takım Laziodur :P (:

Gördüğün gibi bu resimdeki şahsın elleri aşağıya dönük değil, paralel bir şekilde yani Biancocelesti ligde kalıyor, o kendisini düşünsün :D

Ha gayret. Roma'yı düşüreceğin günler yakındır. :h:

Transfer çalışmalarımız hızla sürüyor. Kaleye ortalama 2 maçta 1 hatalı gol yiyen Souleymanou Hamidou'yu düşünüyoruz. Ayrıca De Rossi, Vucinic, Totti, Mexes, Juan, Jeremy Menez gibi kalitesiz oyuncularla yollarımızı ayıracağız.

Siyaset dışı kalırsak sevinirim.

Evet beyler uyarı geldi. Kışkırtmayın beni :D

Fikir güzel takipteyim :h:

Eyvalla :)

Ben de Roma kariyeri mi açsam ya, maçlar bi yana atışmalardan günde 60 post kaldırırız :n:

Şaka bir yana, başarılar :h:

Aç hocam aç, günde 15 postun benden :D

lofthei
25.Ağustos.2011, 17:28
Laayt, Sen kimi düşürüyon olooooom :D şaka şaka bende romalıyım sorun orda :D Başarılısızlıklar (yanlış olabilir :D)

Ya sen bu kariyeri anlamadın; ya da ben senin yazdıklarından bir şey anlamadım. Bi sorun olduğu kesin :D

garydelgadov
25.Ağustos.2011, 17:30
Kaptana elleşenin çıkışta yakalarız!!!Sana o şehirde rahat yok böyle bil!!!

lofthei
25.Ağustos.2011, 18:07
Kaptana elleşenin çıkışta yakalarız!!!Sana o şehirde rahat yok böyle bil!!!

Çıkmadan gelin lea

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2011, 18:30
Kariyerdeki mesajlar argo ve siyaset içeriyor. Lütfen kurallar dahilinde ve daha düzgün bir üslupla kariyerinize devam etmenizi rica ediyorum.

Başarılar dilerim.

furdun
25.Ağustos.2011, 18:34
Daha maçalr başlamamış kariyer biribrine girmiş siyaset fln her şey var aboo :D

Kawaguchi
25.Ağustos.2011, 18:36
bu topikte yaptığım tüm yorumlar kaldırılmış nedenini sorabilirmiyim biz bölücümüyüz yazdığım neler yanlıştı neden kaldırıldı bir yetkili açıklayabilirmi

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2011, 19:22
bu topikte yaptığım tüm yorumlar kaldırılmış nedenini sorabilirmiyim biz bölücümüyüz yazdığım neler yanlıştı neden kaldırıldı bir yetkili açıklayabilirmi

Silinen mesajlarınız Siyaset içerdiği için silinmiştir.

Kawaguchi
25.Ağustos.2011, 20:04
Silinen mesajlarınız Siyaset içerdiği için silinmiştir.

neresi siyaset içeriyor di canio nun resmi var altında forever di canio yazmışım dicanio lozionun idol futbolcularından biri şu anda roma takımından tottinin resmide var şu bu topikte siyset ne alakası var hangi lafımda siyaset vardı bırakın bu işleri esefle sizi kınıyorum yanlı tutumlu hareketlerinizden dolayıı

lofthei
25.Ağustos.2011, 20:06
neresi siyaset içeriyor di canio nun resmi var altında forever di canio yazmışım dicanio lozionun idol futbolcularından biri şu anda roma takımından tottinin resmide var şu bu topikte siyset ne alakası var hangi lafımda siyaset vardı bırakın bu işleri esefle sizi kınıyorum yanlı tutumlu hareketlerinizden dolayıı

Katılıyorum.

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2011, 20:15

Şimdi ilk olarak resimde ne olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. O resmi ne amaçla koyduğunuz konusunu da buradan tartışmayalım bence.

Ayrıca yanlı tutumdan kastınızın ne olduğunu anlayamadım pek. Kimi tutmuşuz, kimi tutmamışız, kimin yanında kimin karşısındayız.

Homer J.S
25.Ağustos.2011, 22:26
Mesajlarınızı ben sildim, Kural-5'i incelerseniz neden sildiğimi de anlarsınız.

Di Canio resminde Nazi selamı veriyordu, yeterince siyaset içeriyor.

Kawaguchi
26.Ağustos.2011, 01:13
Mesajlarınızı ben sildim, Kural-5'i incelerseniz neden sildiğimi de anlarsınız.

Di Canio resminde Nazi selamı veriyordu, yeterince siyaset içeriyor.

Haklısınız kuralı okudum ihlal etmişim bu yüzden herkesden özür dilerim sizde yönetici olarak bildirim yapsaydınız niye silindiğine dair ben ve diğer herkes ders almış olurdu bu benim görüşüm diğer yorumlarımda ne gibi bir siyasi görüş vardı silindi diye sormuyorum yönetici ile tartışmaya girip kimsenin haklı çıktığı görülmemiş bu yüzden dahada uzatıp ceza almak istemiyorum ama değerlerini merak ettim teşekkür ederim herkese iyi forumlar

loftai kusura bakma kardeşim kariyerin biraz baltalandı

Homer J.S
26.Ağustos.2011, 01:50
Sildigim mesajin altinda ne sebeple silindigi yaziyor.