Log in

View Full Version : Uzak mesafeli ilişki

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2011, 20:10
Öncelikle foruma aktif olarak dönmüş bulunmaktayım 13-14 aylık bir sürenin ardından.

Bu konu hakkında burada dostlara danışayım dedim bir.

Açıkçası bu konuda biraz morale de ihtiyacım var. Sevgilimle 2 aydır çıkıyoruz , utangaç birisi diyebilirim. Mesela yolda elini falan tutturmaz utandıgı için. Çok dürüst birisi. Kızsam bile karşılık vermez haklısın aşkım der. Yani anlayacağınız çok dürüst , düzgün bir kız.

Ama sorun şu , ben mezun oldum liseden ve 1 hafta sonra üni.ye başlıyorum İzmirde. Kız ise benden 1 yaş küçük , bu sene hazırlanacak sınava girecek yani seneye gidecek üni.ye.

Konuştuk bu konuyu defalarca , sevgilim hep "Mesafelerin önemi olmayacak benim için gideceğini bile bile başladım zaten" diyor. "Şuan inanmıyorsun belki ama gidince göreceksin bitmeyeceğini" diyor. Güveniyorum ona da kendime de ama yine de korkutuyor beni uzaktan ilişki için söylenenler . Yapamazsınız edemezsiniz soğursunuz diyor çevrede herkes. Oysa deli gibi seviyoruz birbirimizi , çok.

Ayda 1-2 defa gideceğim hep zaten memlekete onun yanına , Tekirdağa. Kızın ailesi de biliyor benimle oldugunu , kardeşiyle falan da abi-kardeş durumundayız. Benim ailem biliyor kızı , ablamla tanıştırdım görüştük 2-3 defa falan. Ayrıca İzmir'i da onun için yazdım çünkü seneye izmir'e gelecek o da üniversiteye şanssızlık olmazsa. O yüzden yani bir amacımız da var. Uzun süreli bir ayrılık olmayacak 6-7 aylık bir ayrılık olacak sadece ve de her ay görüşeceğiz.

Sizce nasıl devam eder ilişki , ben bitmemesini istiyorum hiç. Zaten çok ciddi düşünüyoruz ikimizde. Öyle 1-2 aylık bir heves için biriyle çıkacak bir kız değil sevgilim. Eski bir çıktıgını sadece bir kere görmüş ve başka şehirlerdeymişler , tam 9 ay hiç görmeden beklemiş , üstelik çocuk herkesle canımlı hayatımlı konuşuyormuş facebookta falan.

Durum bu yani dostlar , sizin yorumunuz nedir bu ilişkinin geleceği için ? :uzgun:

Suicider
10.Eylül.2011, 20:16
Arkadaşım herşeyimiz benzeşiyor senle.Bende şuan İzmir de okuyorum ve normalde kızda ben de tekirdağ da oturuyoruz.Kız ist da okuyor.Lise hazırlıktan beri çıkıyoruz yani 7 Sene oldu :).Ayrı şehirlere gideli 3 sene oldu ve gayet sürdürebiliyoruz.Arada tabiki tartışmalar kavgalar olacak onlar ilişkinin tuzu biberidir eğer olmuyorsa bir sorun var demektir.Sadece tartışma çıktığı zaman çok fazla ilerletmeyip 2 nizden birinizin alttan alması lazım.Sakın uzak şehire gidiyoruz diye ayrılmayın emin ol bu ayrılıkta da bir hayır vardır.

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2011, 20:17
Hay ne desem sana bilemiyorum ki . Ağzın bal yesin senin hemşo :D Ah yaaaaaa nasıl nasıl moral oldu şimdi bana varya :D

Suicider
10.Eylül.2011, 20:22
Çok sevindim :) Aman diyim dikkat edin ilişkinize,işkiyi sona erdirmek çok olaydır önemli olan elinden geleni yapıp devam ettirebilmektir :)

GodfatheR
10.Eylül.2011, 20:25
Aynı dertten muzdaripim bende. Kız arkdaşımı Denizli'de bırakıcam. O da mesafelerin önemi yok gelirsin filan diyor ama insanın içi içini yiyor işte. Gerçi senin durumun daha zor benim ki 300 km'Lik yol ama yine de kafam Denizli'de ve hiç bi yere gitmek istemiyorum.

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2011, 20:30
Benim de 500 km hocam , fark yok ya alt tarafı 2-3 saat daha fazla benim yolum :) Toplaşın dertleşelim bakalım bizim durumda olanlar :)

GodfatheR
10.Eylül.2011, 20:33
Ben 700-800 filan sanıyodum hocam 500 bişey değilmiş :D

Bi de bu kızla 1,5 sene çıktık ayrıldık 7-8 ay şimdi yine birlikteyiz bi ayrılığı daha kaldıramam yani. Şırnak'da okusam bile 2 haftada bir gelmem gerek. :)

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2011, 20:39
Ben 700-800 filan sanıyodum hocam 500 bişey değilmiş :D

Bi de bu kızla 1,5 sene çıktık ayrıldık 7-8 ay şimdi yine birlikteyiz bi ayrılığı daha kaldıramam yani. Şırnak'da okusam bile 2 haftada bir gelmem gerek. :)

Aha bir "2 haftada bir" ci daha çıktı benim gibi :D Benim de mutlaka 15'te bir Tekirdağ'a gitmem gerek :uzgun:

SAİT71
10.Eylül.2011, 20:49
Eğer deli gibi seviyorsan mesafenin önemi olmaz tabi ki. Hatta birbirinizi özlerseniz daha sıkı bağlanırsınız. Bence korkma dahada güven kendine. Hatta gurur duy bu durumla. Çünkü çok az bu durumda olanlar...

GodfatheR
10.Eylül.2011, 20:51
Aha bir "2 haftada bir" ci daha çıktı benim gibi :D Benim de mutlaka 15'te bir Tekirdağ'a gitmem gerek :uzgun:

Otobüs şirketleri bayram edicek desene :D

goosfraba
10.Eylül.2011, 20:52
birbirinizi çok seviyorsanız hiç birşey olmaz. 6-7 ay ayrılık kulağa çok gelebilir ama o kadar da çok değil.

ben de bu şekilde 3 yıl sürdürmek zorunda kalmıştım

nekop
10.Eylül.2011, 21:04
Bende bu sabah 10 aydır aşık olduğum kişiyle sonunda ilişkiye başlayabildim. 1 hafta sonra o Kırklareli'ne ben Antalya'ya gideceğim. Aylarca bunu hayal ettikten sonra hemen yollarımızın ayrılacak olması beni fazlasıyla üzse bile bu durumu idare edebileceğimize dair inancım sonsuz. Belki çok klasik olacak ama gerçekten gönüller bir olduktan sonra gerisi kolay. :)

runforafall
10.Eylül.2011, 21:05
2 yıldır benim de var böyle bi ilişkim, ayrılık şuan için gözükmüyo ufukta, üniversitede de aynı problemi bende yaşayabilirim. Zor olsa gerek, Allah sabır versin :)

RaSenGan
10.Eylül.2011, 21:06
Bende bu sabah 10 aydır aşık olduğum kişiyle sonunda ilişkiye başlayabildim. 1 hafta sonra o Kırklareli'ne ben Antalya'ya gideceğim. Aylarca bunu hayal ettikten sonra hemen yollarımızın ayrılacak olması beni fazlasıyla üzse bile bu durumu idare edebileceğimize dair inancım sonsuz. Belki çok klasik olacak ama gerçekten gönüller bir olduktan sonra gerisi kolay. :)

Sen aşık olur muydun :zuhaha

Flawless Victory
10.Eylül.2011, 21:07
Kısa ve net : 4 sene sadece telefonda geçti, 5 kere yüz yüze görüştük, şimdi evliyiz.

runforafall
10.Eylül.2011, 21:08
Kısa ve net : 4 sene sadece telefonda geçti, 5 kere yüz yüze görüştük, şimdi evliyiz.

Oww. Harbi kısa ve net oldu. :)

nekop
10.Eylül.2011, 21:10
Sen aşık olur muydun :zuhaha

Tek kelime daha et ve sonuçlarına katlan. :D

Kısa ve net eksik sanki. Derdiniz neydi abi sizin? :D

RaSenGan
10.Eylül.2011, 21:10
Benim de 2 yıllık bir ilişkim var.Aynı ilde olmamıza rağmen sıkça görüşemiyoruz kız arkadaşımla.2 haftada bir falan oluyor.İnsanın uyuz babası olmasın.Lisede aynı okula gitmeyi planlıyorduk 1,5 puanla onun gittiği okulu kaçırdım.Her işte bir hayır var derlermiş.Şimdi önümüzde üniversite var.Aynı şanssızlığın olmaması için bu seneden çalışmaya başlıycam.Yoksa ha İstanbul'da okumuşum ha Erzurum'da farketmez bana (: İki taraf da birbirini sevdiği ve birbirine güvendiği sürece sorun yok.Sevgi ve güven olmadıkça hergün görüşseniz de o ilişki yürümez.Ama sevgi ve güven olunca ayda bir görüşseniz de o ilişki yürür.

RaSenGan
10.Eylül.2011, 21:12

İlk görüşme öylesine olsa.İkincide söz olsa.Üçüncüde nişan.Dördüncüde ev için alışveriş.Beşinci düğün.Helal olsun :D

Flawless Victory
10.Eylül.2011, 21:13
Tek kelime daha et ve sonuçlarına katlan. :D

Kısa ve net eksik sanki. Derdiniz neydi abi sizin? :D

Birçok sebep var. :)

Ralph
10.Eylül.2011, 21:16
Ben kız arkadaşımla Youtube'den ilginç bir şekilde tanıştım. Kendisi İstanbul'da ben Antalya. Isparta'da üniversite kazandım. Şubat tatilinde gittim yanına mesela, ya da 1-2 defa haftasonu gittim. Fedakarlık lazım bu tür ilişkilerde. En önemlisi güven. İkinizin birbirine güveni varsa sorun olmaz. Sabır gerekli. Şimdi ben İstanbul'a geçiş yaptım. İtü' de okuyorum. O da Sakarya Üniversitesini kazandı. Yine ayrıyız ama bu zedelemedi bizi. Şimdi daha kolay 2 saatlik mesafe var aramızda. İnsan kız arkadaşının, karısının değerini bilmeli yanında olmanın. Senin benim gibileri daha iyi bilir bunu. 4. senemize giriyoruz biz ve evliliğe doğru gidiyor hayırlısıyla. Size olan tavsiyem sabırlı olun ve güven duyun birbirinize. Güveninizi sarsacak bir şey yapmayın. Bu sayede sorun olacağını sanmıyorum :)

nekop
10.Eylül.2011, 21:16
Birçok sebep var. :)

Birgün sen işteyken konuşalım bunu. Boş vaktin oluyor bolca. :D Ayrıca farkındasın dimi ilerde bu ilişki çocuğumuz olmadığı için zedelenirse tepene bineceğim. :D

Flawless Victory
10.Eylül.2011, 21:20
İlk görüşme öylesine olsa.İkincide söz olsa.Üçüncüde nişan.Dördüncüde ev için alışveriş.Beşinci düğün.Helal olsun :D

İnsan birini sevdiğinde, tek düşüncesi sevdiğine açılmaktır. Bunun için de hep uygun zamanı bekler. Niyeti ciddiyse karşısındakini araştırır, soruşturur. Düşünce yapısına, yaşam tarzına bakar ve kendisiyle uyumunu ölçer ve değerlendirir. Ama nedense hep karşımızdakinden emin olmak için çabalar ve sadece onu araştırmakla yetiniriz. Peki kendimizden nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? Sevgimizden, ciddiyetimizden ve daha birçok şeyden nasıl bu kadar eminiz ki sadece onu araştırmak için zaman harcıyoruz. Kendimizden emin olmak için sizce ne kadar zamana ihtiyaç var? Elbette yaşayıp görmeden kendimizi değerlendiremeyiz ama zamanın boşluğuna yayılmamış bir sevgi ciddiyetten uzaktır. İlk görüşte aşk yoktur, aşk onu daha görmeden başlar ve sevgimizden emin olmak için de daha onu görmeden sorgulamamız gereken şeyler vardır. Onu gördükten sonra da gerçekten seviyor muyum diye düşünmek gerekir ve bu da uzun zaman alacaktır. Size tavsiyem, sevdiğinizden emin olun, eğer eminseniz, "ne olursa olsun" vazgeçmeyin. Hiç kimse mükemmel değildir, önce kendimiz.

FV.

Homer J.S
10.Eylül.2011, 22:47
Ahmet bu konuyu buraya açmışsın ama kimsenin olumsuz bi şey söylemesini bekleme bence, yani kimse çıkıp da demez "Ayrılırsınız olmaz o iş" diye. :)

Tüm kalbimle inanıyorum ki devam edersiniz mesafe önemli değil. Hatta 15'te bir Tekirdağ olayı da geçer zaten, ayda 1 defa hatta 2 ayda bir defa ziyaret edersin. Umarım hayırlısı olur bu arada.

Tatanga17
10.Eylül.2011, 22:50
Öncelikle bu yorumu başlığı açan kişiye göre yapmayacağım çünkü birinin ilişkisine müdehale etmek bize düşmez sadece kendi düşüncemi yazacağım.

Aşk ne duygudan ibaret nede fiziksel bir yakınlaşmadır, bence her ikisidedir. Kız arkadaşım beni fiziksel olarak kendinden uzak tutarsa elini bile tutturmarsa benim için yabancıdan farkı kalmaz. Çünkü yabancı birininde elini tutamıyorum onunda. Aşk hem fizikseldir hem duygusaldır. Bunlardan bir tanesi olmassa aşkta olmaz bana göre. Bu yüzden uzak mesafeli ilişkilerde hep sorun olur. Birde işin komik tarafı bu bahsettiğimiz nokta sadece bizim ülkemize mahsus. Ne Avrupa'da nede diğer ülkelerde böyle bir sorun yok. Bunun utangaçlıkla falanda alakası yok. Mesela bazı kızlar der ya elini tutarsın '' hayır daha erken, güvenmem lazım sana '' sanki evlenme teklif ettik ne saçma bir cevaptır harbiden. Neyse konuyu daha fazla saptırmayayım :D

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2011, 22:50
Teşekkür ederim :) 15 'te bir gitmeye çok kararlıyım şuanda , en azından şubat ayına kadar :)

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2011, 22:51
Öncelikle bu yorumu başlığı açan kişiye göre yapmayacağım çünkü birinin ilişkisine müdehale etmek bize düşmez sadece kendi düşüncemi yazacağım.

Aşk ne duygudan ibaret nede fiziksel bir yakınlaşmadır, bence her ikisidedir. Kız arkadaşım beni fiziksel olarak kendinden uzak tutarsa elini bile tutturmarsa benim için yabancıdan farkı kalmaz. Çünkü yabancı birininde elini tutamıyorum onunda. Aşk hem fizikseldir hem duygusaldır. Bunlardan bir tanesi olmassa aşkta olmaz bana göre. Bu yüzden uzak mesafeli ilişkilerde hep sorun olur. Birde işin komik tarafı bu bahsettiğimiz nokta sadece bizim ülkemize mahsus. Ne Avrupa'da nede diğer ülkelerde böyle bir sorun yok. Bunun utangaçlıkla falanda alakası yok. Mesela bazı kızlar der ya elini tutarsın '' hayır daha erken, güvenmem lazım sana '' sanki evlenme teklif ettik ne saçma bir cevaptır harbiden. Neyse konuyu daha fazla saptırmayayım :D

Yok hocam o yüzden değil. Tanıdık biri görür de babasını kulağına gider falan diye :)

Flawless Victory
10.Eylül.2011, 22:52
Bu forumda böyle şeyler konuşacak mıydık. :)

runforafall
10.Eylül.2011, 22:55
Yukarıdaki bi cümle fazlalıktı, özelini çok anlatmaman daha iyi :)
Editlemen ii olmuş, gördüğümde gülümsettin ama :D

E.Cartman
10.Eylül.2011, 23:16
Sizin yine iyi sevgiliniz, eşiniz sonuçta. Benim durum değişik biraz :D. Ben 1 senedir takip ediyorum sevdiğim kızı. 1 senedir araştırıyorum kızı, tanışmadığımız için muhabbet falanda açamıyorum. Böyle lak diye gidipte seni seviyorum demekte olmaz. Gittiği güzergahı araştırarak okulunu buldum, ismini sınıfını biliyorum ama oradan bi kişi bulamadım. Kaç aydır telefon numarasını bulmaya uğraşıyorum bulamadım, hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı yok, kaç kişi soktum araya tanıyan yok. Aslında öyle biri yok benim hayalgücüm coştu diye bile düşündüm. Sabahları aynı duraktan otobüs beklediğimiz için hemen hemen hergün görüyorum. Sırf ona bakıyorum bana doğru dönünce de gözlerinin içine bakıyorum o da bana bakıyor ama devamını getiremiyorum. Bi gün gidicem açılcam valla sapık muamalesi görmekten korkuyorum, linç ederler beni :D Bi de şöyle bi durum var aynı yaştayız ama ben hazırlık okuduğum için ondan bi sene daha fazla okucam lisede. Gittiği üniversiteyi öğrenip orayı yazmayı ciddi ciddi düşünüyorum, gidicem orda tanışcam, açılcam son çare olarak. Bu arada amma dolmuşum, bu konuyu bekliyomuşum resmen :n::n:

Börk
10.Eylül.2011, 23:19
senin olsun da o isterse uzakta olsun.uzaklık değil yokluk koyuyor en fazla kardeşim.

maNga 33
10.Eylül.2011, 23:30
o sana güveniyorsa sende ona güveniyorsan problem yok :)

anil luque
10.Eylül.2011, 23:59
Ahmet kardeşim , güven konusunda bir sıkıntınız yoksa merak etme bir sorun olmaz. Geçinir gidersiniz ;)

byariff
11.Eylül.2011, 00:03
Dostum Kisa Ve net birbirinizi iyi taniyorsaniz, birbirinize guveniyorsaniz,araya mesafeler girsede bu ask bitmez.

SyNdRoMe23
11.Eylül.2011, 00:48
Sizin yine iyi sevgiliniz, eşiniz sonuçta. Benim durum değişik biraz :D. Ben 1 senedir takip ediyorum sevdiğim kızı. 1 senedir araştırıyorum kızı, hiçbir ortak yönümüz olmadığı için muhabbet falanda açamıyorum. Böyle lak diye gidipte seni seviyorum demekte olmaz. Gittiği güzergahı araştırarak okulunu buldum, ismini sınıfını biliyorum ama oradan bi kişi bulamadım. Kaç aydır telefon numarasını bulmaya uğraşıyorum bulamadım, hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı yok, kaç kişi soktum araya tanıyan yok. Aslında öyle biri yok benim hayalgücüm coştu diye bile düşündüm. Sabahları aynı duraktan otobüs beklediğimiz için hemen hemen hergün görüyorum. Sırf ona bakıyorum bana doğru dönünce de gözlerinin içine bakıyorum o da bana bakıyor ama devamını getiremiyorum. Bi gün gidicem açılcam valla sapık muamalesi görmekten korkuyorum, linç ederler beni :D Bi de şöyle bi durum var aynı yaştayız ama ben hazırlık okuduğum için ondan bi sene daha fazla okucam lisede. Gittiği üniversiteyi öğrenip orayı yazmayı ciddi ciddi düşünüyorum, gidicem orda tanışcam, açılcam son çare olarak. Bu arada amma dolmuşum, bu konuyu bekliyomuşum resmen :n::n:

hiç bi ortak yönün olmayan bi kıza aşık olamazsın zaten, sonra çok pişman olursun bu yaptıkların için söyleyim sana:)
insan bi şeyleri paylaşmadığı bi insanı sevemez ki. bi an beynin kendini kandırıyor sadece

ahmet senin sorununa gelirsek üzülerek söylüyorum ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor :( ha bunun istisnası var mı tabi ki var. onlardan biri de olabilirsin.

E.Cartman
11.Eylül.2011, 00:55
Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım :D Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum :D Editledim şimdi orayıda :)

SyNdRoMe23
11.Eylül.2011, 00:56
Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım :D Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum :D

kıza sırıt, selam falan ver. ne biliyim çarp filmlerde ki gibi. en kötü saat sor. :D

mesela aynı durakta bekliyoruz diyosun bi gün senden önce geldiğinde günaydın de :D

E.Cartman
11.Eylül.2011, 00:58
İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende, tanışıklığım olsa daha rahat olurum en azından, o yüzden tanıdık arıyorum.

SyNdRoMe23
11.Eylül.2011, 00:59
İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende.

durakta sabahın köründe kimse yokken dersen utanılcak bi şey olmaz yav. sonuçta kimse yok. zaten işin sonunda bi şey olmazsa unutur gider kız :D

E.Cartman
11.Eylül.2011, 01:04
Kimse yokken mi ? Abi açık havada bile nefes alamıyosun durakta ne kimse yoku :zuhaha Valla en kötü takip edicem, evini bulucam ordan bişeyler yaratcam :D

tosunpasa
11.Eylül.2011, 01:07
İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende, tanışıklığım olsa daha rahat olurum en azından, o yüzden tanıdık arıyorum.

usta sen işi psikopatlıqa vurmuşsun takip etmeler, araştırmalar.. bir de diyosun bi sene bekleyip qittiqi üniversiteyi öqrenicem qerek yok böyle şeylere :n: utanqaçlıqı falanda bir kenara bırak ne demiş erkin koray, sevince durma qit ardından vakit yoktur qit aşkı iste ondan :) en fazla red edilirsin yada saçma bir hareket yapıp rezil olursun bi alt duraktan qidersin her sabah hiç denememekten daha iyidir. dediqin qibi yapsan bi sene daha beklesen sonra qidip konuşsan ve öqrensen 3-5 ay önce birisiyle çıkmaya başladıqını ne koyar adama var ya :D

SyNdRoMe23
11.Eylül.2011, 01:07
Kimse yokken mi ? Abi açık havada bile nefes alamıyosun durakta ne kimse yoku :zuhaha Valla en kötü takip edicem, evini bulucam ordan bişeyler yaratcam :D

e sabahın körü boştur diye düşündüm :zuhaha o zaman şöyle düşün insan en çok kalabalıkta yalnızdır, çünkü kalabalıkta kimse seni takmaz :zuhaha

günaydın işi yatar eğer durak doluysa :zuhaha

A.FaruK
11.Eylül.2011, 01:08
Yalnız şöyle bişey var. Herkes böyle bi konunun açılmasını bekliyormuş. Herkes tel tel dökülmeye başladı :n:

Flawless Victory
11.Eylül.2011, 01:09
kıza sırıt, selam falan ver. ne biliyim çarp filmlerde ki gibi. en kötü saat sor. :D

mesela aynı durakta bekliyoruz diyosun bi gün senden önce geldiğinde günaydın de :D

O Tarık Akan'ın filmlerinde olur. :)

SyNdRoMe23
11.Eylül.2011, 01:11

yok merhaba deyince kız aşık diye beklemiyoruz biz filmlerde öyle oluyo. arkadaş hayatında tek kelime etmemiş kıza giriş yapsın diyorum bu şekilde:zuhaha

ula bi saattir video bulamadım ya arıyorum :zuhaha

Börk
11.Eylül.2011, 01:21

ahahah hala gülüyorum :icon_biggrin:

GodfatheR
11.Eylül.2011, 01:22
Yalnız şöyle bişey var. Herkes böyle bi konunun açılmasını bekliyormuş. Herkes tel tel dökülmeye başladı :n:

Sende dökül ortağum bana anlattıklarını burda anlatsan var ya :) bu kardeşimiz de çok kahrını çekti bu kız milletinin :D

A.FaruK
11.Eylül.2011, 01:28
Sende dökül ortağum bana anlattıklarını burda anlatsan var ya :) bu kardeşimiz de çok kahrını çekti bu kız milletinin :D

Açık verme ortağum (: Şimdi anlatsam burda roman olur kimseyi ağlatmaya gerek yok :0: :0:

Zekirdek
11.Eylül.2011, 01:28
Ahmet 21 günde bir git daha hesaplı olur. İlişkiyi bırakma. Dediğin gibi bir kızsa hiç bırakma.

GodfatheR
11.Eylül.2011, 01:38
Açık verme ortağum (: Şimdi anlatsam burda roman olur kimseyi ağlatmaya gerek yok :0: :0:

Harbi roman olur direk dizi yaparlar zaten bu hikayeyi :0:

A.FaruK
11.Eylül.2011, 01:40
Harbi roman olur direk dizi yaparlar zaten bu hikayeyi :0:

Neyse o diziyi yürürlükten kaldırdık. Yeni projeler için artık önümüze bakıcaz (: Mersin bunun için güzel bi seçim olsa gerek ortağum (: Gerçekten önümüze bakmamız gerek bu saatten sonra (:

Ahmet Göktaş
11.Eylül.2011, 02:21
Furkan gözden uzak olan gönülden de uzak olur dedin yine kuşku doldu içim bak :(

GodfatheR
11.Eylül.2011, 02:39
Neyse o diziyi yürürlükten kaldırdık. Yeni projeler için artık önümüze bakıcaz (: Mersin bunun için güzel bi seçim olsa gerek ortağum (: Gerçekten önümüze bakmamız gerek bu saatten sonra (:

Mersin uygun bi yer deniz kum güneş filan (: güveniyoruz sana ortağum (:

Corpus
11.Eylül.2011, 02:56
Sana sadece tek bir önerim var mümkünse bunu yaz ilerde ihtiyacın olacak ve aklını başına getirmene yardımcı olacak.

Sakın aranızda uzaklık varken ve fazla görüşemiyorken KISKANÇLIK YAPMA ! Madem o kadar dürüst kız her dediğine inan. Sonra kendi ürettiğin kıskançlık teorileri ile bitirirsin ilişkinizi aman gözünü seveyim.

Ahmet Göktaş
11.Eylül.2011, 03:09
Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya :( Çoğu kişi bunu söylüyor :(

@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.

kalemci
11.Eylül.2011, 03:23
Sakın yanlış anlama benim şahsi görüşüm uzun mesafe ilişkisi Allah göstermesin derim bana.Tek diyebileceğim 1 sene sonra yanına gelirse ne mutlu sana gelmezse belki moralin bozulur ama 10da 1 şansın var.

Corpus
11.Eylül.2011, 03:56
@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.

Yinede aklında bulunsun kardeşim. Bir süre sonra beyninin kullanmıyorsun neredeyse mantıklı düşünmekten çıkıyorsun.Etrafındaki kimseyi dinlemiyorsun. Ben hatamı sonradan anladım umarım sen o duruma düşmezsin :)

Şunu söyleyeyim sana, eğer kıza aşıksan ve en değerli gördüğün varlık o ise ne burdaki ne çevrendeki kimseyi asla dinleme ve peşini bırakma.

A.FaruK
11.Eylül.2011, 13:14
Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya :( Çoğu kişi bunu söylüyor :(

Kim diyorsa yalan diyor kardeş sen kafana takma. Ulaşılmaz olan her zaman daha değerlidir her zaman daha cezbedicidir. Emin ol her daim yaninda olsa birbirinizi kırmaya daha çok meyilli olursunuz ama şimdi uzakta olcaksın onun kiymetini anlıcaksın ona geçireceğin her dakikanın değerini bilip hep bunları hayal ediceksin. Yanında olmadığı için daha kiymetli olacak buna inan.

sarianet
11.Eylül.2011, 13:29
istisnalar hariç gözden ırak olan gönülden de ırak olur

anil luque
11.Eylül.2011, 14:20
Gözden ırak gönülden de ırak diyorsun Ahmet kardeşim ama unutma ; özlem sevgiyi güçlendirir ;)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 15:02
Bu aşk meşk işleri şuanda boş işler gençler.Önce bi mesleğinizi elinize alın,paranızı kazanın hele,ondan sonra bakarsınız :0:

Ahmet Göktaş
11.Eylül.2011, 15:07
Bu aşk meşk işleri şuanda boş işler gençler.Önce bi mesleğinizi elinize alın,paranızı kazanın hele,ondan sonra bakarsınız :0:

Baba foruma ne zaman üye oldun ? :D:D:D:D:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 15:10
Baba foruma ne zaman üye oldun ? :D:D:D:D:D
FM 2007'ye Türkçe yama yapmak için oğlum.

RasAnt
11.Eylül.2011, 15:10
Ben sana Tarkandan İnci tanem şarkısını armağan ediyorum sözleri ilişkine birebir bende çok dinledim zamanında :) ayrıca biz ünide farklı şehirlerdeyiz 3.5 senelik ilişkim devam ediyor sevdikten sonra problem yok merak etme sevgilelr günü vs özel günlerde gidersin yanına

http://www.youtube.com/watch?v=S18f1tMsTW0