View Full Version : Tahmin Yarışması Sohbet Alanı
eng1n
18.Mayıs.2014, 00:41
Şu ana kadar biten maçlar sonunda eng1n birinciliği garantiledi. Kendisini tebrik eden ilk kişi ben olayım. Çok çetin bir yarışmaydı, bravo!
Ben de seni tebrik ediyorum, başa baş çekişmeli gitti şans benden yanaymış. Bu yarışma boyunca totem olarak son 1-2 hafta dışında GS ve BJK maçlarına hep rakiplerine veya beraberlik oynadım. Bi ara iyi form yakalamışım bu tahminleri 25 krş verip Spor toto kuponu yaparak değerlendirsem belki para kazanırmışım :D
Fearless Coward
18.Mayıs.2014, 01:29
Engin hile yaptı yoksa kazanamazdı kazanan birisi değil çünkü kendisi. :p Zaten kendisi de demiş hep önce senin tahmin yapmanı bekledim diye al bi de burdan yak. :0: Benim şampiyonum footballerdir tebrikler aga. :alkış:
footballer33
18.Mayıs.2014, 13:28
Ben de seni tebrik ediyorum, başa baş çekişmeli gitti şans benden yanaymış. Bu yarışma boyunca totem olarak son 1-2 hafta dışında GS ve BJK maçlarına hep rakiplerine veya beraberlik oynadım. Bi ara iyi form yakalamışım bu tahminleri 25 krş verip Spor toto kuponu yaparak değerlendirsem belki para kazanırmışım :D
Eyvallah. :) Gerçekten şans senden yanaydı, 40 küsür puan geriden gelip kazanmayı başardın. Benim kaybetme sebebim, senin gibi strateji geliştirememiş olmamdı sanırım.
Bu tahminleri oyunlara dökmemekle hata ettin bence de. Şimdi ufak bir servet sahibi olabilirdin. :icon_smile:
Engin hile yaptı yoksa kazanamazdı kazanan birisi değil çünkü kendisi. :p Zaten kendisi de demiş hep önce senin tahmin yapmanı bekledim diye al bi de burdan yak. :0: Benim şampiyonum footballerdir tebrikler aga. :alkış:
Teşekkürler dostum. :icon_redface: Ortada hile varsa yetkilileri göreve çağırıyorum. :p Şaka bir yana, çok güzel bir yarışmaydı. Geçen yıl 3., bu sene 2. bitirdim yarışmayı. Seneye de bir şampiyonluk yakışır artık bana. :icon_biggrin:
eng1n
18.Mayıs.2014, 14:38
strateji derken bi tek geçen hafta sen öndesin diye, aynı tahminleri yapıp yapmayacağından emin olamadığımdan olayı senden geç yazdım onun dışında bi stratejim yok. Bu sene GS, BJK ve TS bu kadar çok puan kaybetmese kazanamazdım zaten.
footballer33
18.Mayıs.2014, 19:04
''Bu yarışma boyunca totem olarak son 1-2 hafta dışında GS ve BJK maçlarına hep rakiplerine veya beraberlik oynadım.''
Ben bunu kastetmiştim. :)
di canio
22.Mayıs.2014, 17:31
Sonuçların gecikmesinden dolayı özür dilerim.
Yarışmamızın şampiyonu eng1n arkadaşımız oldu. Kendisini tebrik ederim. Katılan tüm arkadaşlara da teşekkürler. Güzel bir yarışma oldu. Zirve epey çekişmeli geçti. Hatamız, kusurumuz olduysa affola.
playeray
22.Mayıs.2014, 17:45
En azından son haftayı 20 puanla kapatmışız be sonunda
Fearless Coward
22.Mayıs.2014, 17:47
Son haftayı 1. kapattık. Aslında güzel bir sezon geçirdim ancak 2 hafta üst üste kötü geçirdiğim zamanlar oldu bu da şampiyonluk yarışından uzaklaştırdı beni. Gelecek sezon daha iyi olacağım hedef şampiyonluk. Güzel bir yarışma oldu başta footballer olmak üzere herkesi kutluyorum. :)
attirson
22.Mayıs.2014, 18:15
Ikinciliği son anda kaçırmışım.Bir kere bile haftanın en iyi puanını alamadım. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk