View Full Version : Parfüm önerileri
Ralph
13.Kasım.2011, 14:49
Bu başlık altından birbirimize parfüm önerilerinde bulunabiliriz, sorular sorabiliriz diye düşündüm :) İlk ben başlayayım;
Yıllardır Gio Armani kullanıyorum. Liseden beri benimle parfüm. Hatta lise de bile bir alandan benim geçtiğimi anlarlardı parfüm kokusundan. Artık değiştirmeye karar verdim. Equal Sense diye bir parfüm buldum. Çok kalıcı ve kokusu da çok hoş. Kullanan var mı?
El Barto
13.Kasım.2011, 15:09
Çok uzağa gitme. :)
Armani black code iyidir. :)
Ralph
13.Kasım.2011, 15:14
Gio Armani'den çok memnundum aslında ama o kadar para verip orjinal alıp, kokunun 2-3 saat içinde uçtuğunu görünce hayal kırıklığına uğradım :(
Estranged
13.Kasım.2011, 19:21
212 On Ice'ı 3-4 yıl kullandım, artık hiçbir yerde bulamıyorum, üretimden kalkmış. Şu anda Armani Mania kullanıyorum, hafif bir kokusu var, onu da öneririm. Hugo Boss'a da bir bakın derim.
Ralph
13.Kasım.2011, 19:29
Armani Mania'ya bir bakayım. Hugo Boss'u biliyorum çok güzel ama çok kişi kullanıyor. Böyle sık rastlanan bir koku olmasın istiyorum.
Flawless Victory
13.Kasım.2011, 19:36
Fiyatları ne bunların?
Ralph
13.Kasım.2011, 19:42
Valla ben Gio Armani'nin en büyük boyunu 150 liraya almıştım. Bin pişman oldum. Hiç kalıcı değildi. Geçen Equal Sense'yi denedim. 4 gün geçmedi neredeyse kokusu. Çok da hoşuma gitti. Küçük boy 25 liraydı İstanbul'da bakmıştım.
Flawless Victory
13.Kasım.2011, 19:56
150 çok fazla. :) Gerçi Armani'nin bir modelinin kokusunu biliyorum birkaç gün geçmiyordu ama 50 ml'si olsa güzel olur. :)
byariff
13.Kasım.2011, 19:57
Full Speed iyi ama bana uymamisti Kokusu cabuk gidiyordu :D
Ralph
13.Kasım.2011, 19:57
Valla çok evet ama değecek bir koku Gio. Ama süresi değmedi ya da ben kazık yedim çok fena. Orjinal satan bir mağazadan almıştım oysa ki. Sorum bir kaç yere, tarihi geçmiş olabilir dedi. Parfümlerinde son kullanma tarihi oluyormuş geçen gün öğrendim.
Flawless Victory
13.Kasım.2011, 20:01
Full Speed iyi ama bana uymamisti Kokusu cabuk gidiyordu :D
Bana hediye geldi bu koku, Avon'unmuş, çabuk gidiyor ama hoş bir kokusu var.
Suicider
13.Kasım.2011, 20:28
Hediye olarak Rebul diye bir parfüm geldi.Ben beğendim şahsen kokusunu fiyatını falan bilmiyorum ama ilgilenen olursa araştırabilir.
uAburak89
13.Kasım.2011, 21:35
Hugo Boss - Dark Blue, Ralp Lauren - Polo Plack, Bvlgari - Black, yaz için Bvlgari - Aqua Marine kullandıklarım.
Bunun dışında beğendiklerim, Kenzo L'Eau Par Kenzo Eau Indigo, Paco Rabanne - 1 Million, Giorgio Armani - Black Code, Calvin Klein - Obsession Night, Paco Rabanne - Black Xs. Yaz içinse Jil Sander - Jil Sander Sun ve Lacoste - Red alternatif olabilir. :)
RaSenGan
13.Kasım.2011, 21:52
XO Romantic kullanıyorum saat 1'de sıktım hala kokuyor :D
barahir
13.Kasım.2011, 21:57
Ben de kenzo kullanıyorum ve memnunum
Ralph
13.Kasım.2011, 22:05
XO Romantic kullanıyorum saat 1'de sıktım hala kokuyor :D
Romantik genç seni :icon_biggrin:
LaigLeNoiR
23.Kasım.2011, 00:50
Bana hediye geldi bu koku, Avon'unmuş, çabuk gidiyor ama hoş bir kokusu var.
İlla Avon'dan almak gerekmiyor doldurma parfüm satan yerlerde en çok giden ürünlerden birisiymiş bende bunu kullanıyorum :)
Bir de Orfilame'den S8Night'i öneririm muhteşem bir parfüm ancak her zaman bulamıyorsunuz öyle bir dezavantajı var.
Ralph
23.Kasım.2011, 00:53
Aslında bana böyle gün boyunca kalıcı olacak bir parfüm lazım. Böyle ağır değil, hafif bir koku ama gün boyu kalacak üzerimde.
Estranged
23.Kasım.2011, 00:54
Hugo Boss - Dark Blue, Ralp Lauren - Polo Plack, Bvlgari - Black, yaz için Bvlgari - Aqua Marine kullandıklarım.
Bunun dışında beğendiklerim, Kenzo L'Eau Par Kenzo Eau Indigo, Paco Rabanne - 1 Million, Giorgio Armani - Black Code, Calvin Klein - Obsession Night, Paco Rabanne - Black Xs. Yaz içinse Jil Sander - Jil Sander Sun ve Lacoste - Red alternatif olabilir. :)
One Million, Black Code ve Black XS 5 insandan 3'ünün üstündeki kokular oldu son zamanlarda, onun dışında güzel kokular :) bir de, Kenzo'ların hiçbirini nedense sevemedim.
DisCo
23.Kasım.2011, 01:17
Prada kullanın. Elbiseyi vanish pembeliğiyle bile yıkasanız kokusu çıkmıyor. İstisnasız sizi gören herkes kokunuzdan bahsedecektir. Popüler olursunuz. :)
Ralph
23.Kasım.2011, 01:20
İlk fırsatta deneyeceğim teşekkürler :]
uAburak89
23.Kasım.2011, 01:43
One Million, Black Code ve Black XS 5 insandan 3'ünün üstündeki kokular oldu son zamanlarda, onun dışında güzel kokular :) bir de, Kenzo'ların hiçbirini nedense sevemedim.
Özellikle One Million oldukça popüler olmuş durumda, katılıyorum. :) Ama yinede bir RochasMan ya da Giorgio Armani - Acqua Di Gio konumunda değil, henüz. :) Kenzo'nun tek sevdiğim kokusu Indigo, diğerlerini ben de beğenmiyorum.
europeanconquer
23.Kasım.2011, 01:47
Avon Wilderness kullanıyorum valla ben memnunum ama birazcık ağır bir kokusu var.Üstüme siniyor ertesi gün sıkmasam da kokuyorum :n:
SacrificeGGTC
23.Kasım.2011, 04:13
Gülünç bir fiyatı var ama; gerçekten hoşuma gidiyor. Axe diye bir marka, her aroması güzel.
besiktas1903
23.Kasım.2011, 04:50
Valla ben Gio Armani'nin en büyük boyunu 150 liraya almıştım. Bin pişman oldum. Hiç kalıcı değildi. Geçen Equal Sense'yi denedim. 4 gün geçmedi neredeyse kokusu. Çok da hoşuma gitti. Küçük boy 25 liraydı İstanbul'da bakmıştım.
Kendinmi alamiyorsun kokusunu yoksa baskalaridami, kendin alamiyorsan kokuya alistigindandir.
futureless
23.Kasım.2011, 07:19
Black Code benim de tercihim tavsiye ederim.
Ralph
23.Kasım.2011, 12:29
Kendinmi alamiyorsun kokusunu yoksa baskalaridami, kendin alamiyorsan kokuya alistigindandir.
Kendim alamıyorum o ayrı ( tabi ki normal olarak), ama başkaları da almıyor. Anlamadım bir türlü. D&P'lerden aldığım GİO daha uzun süreli kokuyordu valla.
El Barto
23.Kasım.2011, 13:49
Karaköy Mercan'da parfüm esansları satan dükkanlar varmış. Geçen gün bir arkadaşım anlattı. Ünlü markaların esansları da varmış. O esanslardan alıp bir şişede alkol alıp kendi parfümünü kendi yapıyormuş. denedim gayette kalıcı. Bir araştırmak lazım. Normal piyasa değerinin 10'da birine falan aynı kokuyu elde etmek mümkün olabiliyormuş. :D
Ralph
23.Kasım.2011, 14:15
Karaköy Mercan'da parfüm esansları satan dükkanlar varmış. Geçen gün bir arkadaşım anlattı. Ünlü markaların esansları da varmış. O esanslardan alıp bir şişede alkol alıp kendi parfümünü kendi yapıyormuş. denedim gayette kalıcı. Bir araştırmak lazım. Normal piyasa değerinin 10'da birine falan aynı kokuyu elde etmek mümkün olabiliyormuş. :D
:icon_smile: İyiymiş bu olay. Sağlıklı mı peki?
El Barto
23.Kasım.2011, 14:22
Valla epeydir kullanıyormuş hala hayatta. :n:
Ralph
23.Kasım.2011, 14:23
Valla epeydir kullanıyormuş hala hayatta. :n:
:icon_razz: Denemek lazım. Alkolü nereden alıyoruz peki?
Corpus
23.Kasım.2011, 15:15
Rochas tavsiyemdir. 2 Yıldır kullanıyorum herkes ismini soruyor parfümün :D Yolda durdurup soran bile oldu.
Revolution
23.Kasım.2011, 16:58
Markafoni'de şu an 125'lik Armani Code 160 lira. Normalde 230 liradır kendileri. Öneririm.
RasAnt
23.Kasım.2011, 21:08
L'Eau Par Kenzo Eau Indigo / Fahrenheit 32
1.Parfüm hoş ve hafiftir,kız arkadaşım sevdiği için tekrar aldım.
2.Parfüm harika ve kalıcıdır,alternatif olarak aldım çalışan bayan ordaki deneme parfümünü üstüme sıktı giderken cevrenizdeki tepkileri görürsünüz dedi.5 M den çıkana kadar birsürü bayan tepki verdi kimi gülümsedi kimi off dedi gülüştü bitaneside erkek arkaşının yanında off çocugun parfümü ne güzelmiş dedi ben böyle tepkiler aldım tavsiye ediyorum
ForsakeN
23.Kasım.2011, 21:13
2.Parfüm harika ve kalıcıdır,alternatif olarak aldım çalışan bayan ordaki deneme parfümünü üstüme sıktı giderken cevrenizdeki tepkileri görürsünüz dedi.5 M den çıkana kadar birsürü bayan tepki verdi kimi gülümsedi kimi off dedi gülüştü bitaneside erkek arkaşının yanında off çocugun parfümü ne güzelmiş dedi ben böyle tepkiler aldım tavsiye ediyorum
Ne parfümmüş arkadaş :D
Redrum
23.Kasım.2011, 21:52
1.Parfüm hoş ve hafiftir,kız arkadaşım sevdiği için tekrar aldım.
Nerede bu parfüm nereden bulurum fiyatı ne kadar vesaire bilgi verir misin? :D
barahir
23.Kasım.2011, 21:57
isterse 200 lira olsun :)
Homer J.S
23.Kasım.2011, 22:00
1 aydır Armani Sport Code kullanıyorum, süper ve kalıcı.
anil luque
23.Kasım.2011, 22:21
Parfüm değil aşk iksiri mübarek :D alıp deneyelim şunu :D
RasAnt
23.Kasım.2011, 22:26
:) Tekin Acardan aldım arkadaşlar 1 ay önce 200 tldi.
Ayrıca Marka Christian Dior Model Fahrenheit 32
tam olarak şu
http://www.tekinacar.com.tr/urun_detay.asp?m=3&mrid=153&kid=30&uid=4816&sf=1
Ayrıca CD'nin resmi sitesine baktım fiyatı 73 Euro yaklaşık 181 tl yapıyor.Tekin Acardan daha ucuz biryerden temin edebilirsiniz.