View Full Version : Anket doldurarak para kazanma siteleri gerçek mi ?
Nedvedmania
21.Kasım.2011, 00:55
Anket doldurarak para kazanma siteleri var. Bu sitelere üye olan, para kazanan var mı ?
Sitede hesaplama programı var. Haftada 5 gün, günde 10 anket doldurursam aylık gelir 1083 $ oluyor. Bu kadar basit yoldan para kazanılacağını düşünmüyorum. Numarası nedir bu işin :)
LaigLeNoiR
21.Kasım.2011, 01:07
Bu işi uzun süre araştırdım bunun için belli başlı sağlam siteler olduğu gibi çok sayıda kolpa sitede var.
Geçen gün bir siteye üye oldum oldukçada fazla yazı okudum, üye oluyorsun ancak paralı ve ücretsiz üyelik diye 2 seçenek var. Burada ücretsizi seçerseniz para kazanamıyorsunuz.
Ücretli üyelikde de 65 TL gibi bir ücret ödüyorsunuz bir seferlik, ardından sana anket gönderirlerse anket başına ortalama 2 Dolar ile 70 dolar arası para kazanıyorsun.
Siteyle ilgili olumsuz şeyler şunlardan ibaret, çok fazla anket göndermiyorlar size.
Haftada veya 10 günde belki 1 tane anket gönderiyorlar. İlk başlarda bu anketlerde ucuz oluyor 2-3 dolarlık. Para kazanmak için özelliklerinizi belirlerken baya bir bilgi girmeniz gerekiyor.
Bu bahsettiğim site Surveyscout.
Nedvedmania
21.Kasım.2011, 01:19
Anket neye göre 2 dolay veya 70 dolar oluyor :)
LaigLeNoiR
21.Kasım.2011, 01:37
Anketi yapılan firmaya göre oluyor.
Söylediğim site oldukça popüler bir site Coca cola, Nike gibi birçok büyük firma bu siteye yaptırıyor anketlerini.
Tabi bizlere ilk başta bu anketler gelmiyor daha dandik firmaların anketleri geliyor, zamanla yaptığın yorumlar ve anketlere göre de seviyen artıyor. Seviyeni belirliyorlar.
Gerçekten ilgilenerek yaparsak 3-4 ay sonra sağlam anketler almaya başlarsın. Diğer forum sitelerinde okuduğum kadarıyla aylık 100 Dolar'a yakın bir miktar kazanıyorlarmış.
Tabi ilk başlarda aylık 30 dolarla falan başlıyorlarmış.
Açıkcası bende çok yakın birisinden bilgim olmadığı için girişmedim bu işe. Tüm basamakları gerçekleştirdim ben sadece parayı yatırıp paralı üyeliğe geçmem kaldı :)