PDA

View Full Version : Vodafone Süperinternet Hediye Kampanyası

BaFraLı
06.Mart.2012, 16:07
Kampanya şöyle;

Katılmak için HEDIYE yazıp 3636'ya ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Süper İnternet paketlerinden birine abone değilseniz, hemen Hediye yazıp 3636 ya ücretsiz kısa mesaj gönderin. 5 Nisan 2012 ye kadar cepten hediye internetin keyfini çıkarın.

Esaslar ise şöyle;

Vodafone bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin kampanyadan yararlanabilmesi için Vodafone internet paketlerinden herhangi birine sahip olmaması gerekmektedir.
Kampanya katılım için aboneler "HEDIYE" yazıp 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidir.
Kampanyaya katılım 05.03.2012 ile 05.04.2012 tarihleri arasında mümkün olacaktır
Bu tarihler arasında Vodafone'dan Cepten Hediye Internet Kampanyası'na katılan abonelere kampanya bitiş tarihine kadar kullanabilecekleri promosyon verilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan promosyon datanın kullanım süresi, katılım onay SMS'ini takiben başlar ve 05 Nisan 2012 saat 23:59'da son bulur.
05 Nisan 2012 tarihinden sonra abonelerin internet kullanımları Süper İnternet paketi almaları durumunda mevcut Süper İnternet paketlerinden, Süper İnternet paketi olmayanların kullanımları ise standart data paketi üzerinden ücretlendirilir.
Promosyon olarak tanımlanan internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.

Promosyon olarak verilen datanın adil kullanım hakkı 100 MB tır ve 100 MB tan sonra 7.2 Mbps a kadar olan bağlantı hızı 96 Kbps'a düşer ve internet erişimi bu hızda devam eder.
Kampanya süresi içinde Kampanyadan çıkmak isteyen aboneler "IPTAL HEDIYE" yazarak 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidirler. İptal işlemi, iptal SMS'inin işleme alınması ile gerçekleşir.
Bu kampanya ile mevcut Vodafone internet paketi kullanıcılarına ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Kampanyaya katılmak için SMS gönderen aboneler, SMS ile MTV yazıp 3636'ya göndererek 1 ay ücretsiz Mobil TV kampanyasına katılmaya yönlendirilir.
Kampanyaya katılan bireysel abonelerin 3G servisleri otomatik olarak açılacaktır.
Aboneliğini 3G'ye açtırmayan aboneler mevcut data altyapısını (2G/EDGE) kullanacaklardır. Aboneler bu tarifeyi 3G şebekesinde kullanmaları durumunda 7.2 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir. 3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda 3G hızında mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.
Vodafone Kampanya'ya katılımın beklenenin üzerinde olması durumunda BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığına bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir.
Vodafone kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
KAYNAK (http://www.vodafone.com.tr/Internet/Cepten-Hediye-Internet.php)

Biraz önce yaptım. 5 Nisan'a kadar internet bedava.

GeNç KaRTaL
06.Mart.2012, 17:46
Bunu paylaştığın çok iyi oldu Tolga.Belki hiç haberim olmayacaktı,sağolasın.

RaSenGan
06.Mart.2012, 18:15
Oo iyiymiş yapıyorum hemen :D

Bekq
06.Mart.2012, 18:19
Vodafone inanılmaz kampanyalar yapmaya başladı. Özellikle Freezone ile aylık 30 TL'ye SmartTab verdikleri kampanya çok iyi. İlk hattım Telsim(Vodafone)'di. Sonra Turkcell'e geçtim. Şimdi tekrar Vodafone'a geçebilirim. Numaran aynı kalsın olayı ile.

sarianet
06.Mart.2012, 18:28
sonunda bi yamuk yok dimi bunun :D

BaFraLı
06.Mart.2012, 21:40
sonunda bi yamuk yok dimi bunun :D

Bir yamuk yok hocam. Sadece 5 Nisan günü pakete ücretli olarak devam etmek istemiyorsanız, iptal ederseniz iyi olur. Çünkü kontörlü iseniz paket her ay yenilenir kontörünüz gider.

sarianet
04.Nisan.2012, 23:39
hediye yapanlar iptal etmeyi unutmayın :) kontorunuz gitmesin

RaSenGan
04.Nisan.2012, 23:52
İyi alışmıştım ya tüh :D

GeNç KaRTaL
05.Nisan.2012, 00:03
Aynen ya.:icon_smile: Okula gidiş dönüşlerde 1'er saatlik yolda iyi zaman geçiriyordum internet sayesinde.Ayrıca yarın 23.59'a kadar devam ediyormuş kampanya.Ben bu akşam iptal edecektim ama bunu öğrenince bir gün daha yararlanayım dedim.:)

sarianet
05.Nisan.2012, 00:08
ben nolur nolmaz diye bugün kapattım türk aklı işte garantiye alıyoruz:D

ReaList
05.Nisan.2012, 00:15
Kampanya süresi içinde Kampanyadan çıkmak isteyen aboneler "IPTAL HEDIYE" yazarak 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidirler. İptal işlemi, iptal SMS'inin işleme alınması ile gerçekleşir.

Evet bende şimdi iptal ettim, paylaşan arkadaşa teşekkür ettim. Güzeldi, hoştu :D

Bekq
06.Nisan.2012, 01:07
Şuan aklıma geldi hemen İptal yazıp yolladım ama sistemsel hata oluştu dedi. Sanırım kontör yüklediğim anda internet paketi olacak ve ücreti ne kadar ise kesecek.

Yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorarım aboneliğim var mı diye.

ReaList
06.Nisan.2012, 01:12
IPTAL HEDİYE mi yazdın yoksa sadece IPTAL mi ?

barahir
06.Nisan.2012, 01:41
Avea 19luk tarife var en kralı.. 19 liraya 30 gün boyunca her yöne 500 dakka 1000 sms 1gb internet.. Kral gibi valla..

Bekq
06.Nisan.2012, 10:01
IPTAL HEDİYE mi yazdın yoksa sadece IPTAL mi ?

IPTAL HEDIYE yazıp 3636'ya yolladım.