PDA

View Full Version : Herkes için Futbol hakemliğine başvurdum

ToRoSKaPLaNı
02.Mayıs.2012, 21:20
Evet arkadaşlar futbolun içinde daha çok yer almak için bugün TFF nin sitesinden hakemliğe başvurdum ve beklemeye başladım.Kursun açılacağı zaman haber vereceklermiş onlar bana.Daha önce başvurmuş olan veya başvurmayı düşünen var mı aramızda :D

Bekq
02.Mayıs.2012, 21:27
Sanırım forumda çok önceden hakemlik yapan biri vardı. Belkide yanlış hatırlıyorum ama :D

Valla hakemlik zor iş. Allah sabır versin eğer seçilirsen :p

ToRoSKaPLaNı
02.Mayıs.2012, 21:41
Bakalım ne olacak.Sınavı filan varmış yazılı.Onları hallettik mi lisans alıyormuşuz.Biran önce açılır inşallah kurs.

Zekirdek
02.Mayıs.2012, 21:49
Peynircide çalışsan daha çok kazanırsın. :) Yol çok zor. Kazancı yok gibi. Yine de kolay gelsin.

ToRoSKaPLaNı
02.Mayıs.2012, 22:10
Amacım zaten şuan için para kazanmak değil.Sadece futbolun içinde yer almak istiyorum :)

futureless
02.Mayıs.2012, 22:19
Hayırlısı olsun hakkında.

ToRoSKaPLaNı
02.Mayıs.2012, 22:44
Amin kardeşim saolasın.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Olursa iyi olur hayatıma bir aksiyon girer :)

DisCo
02.Mayıs.2012, 23:44
Umarım arkanda seni destekleyen güçlü birisi vardır. Çünkü ilerlemenin tek şartı budur.

Adana Faal Hakemler Derneği var. Oradan birileriyle irtibata geçip yararlanırsan işlerin daha hızlı şekilde gider. Bu tarz olaylara federasyondan başvurmak yerine bu şekilde yaklaşman gerekir.

İnşallah başarılı olursun.

ToRoSKaPLaNı
02.Mayıs.2012, 23:51
İyi söyledin bunu.Şayet kursa çağırırlarsa ilk işim derneğe gidip iletişim kurmak olacak.Zaten haritadan baktım bizim eve de yakınmış.Görünüp tanışmak iyi olur.

RaSenGan
02.Mayıs.2012, 23:53
Çok küfür yersin abi :D Çok zor bir iş bu.Milyonların hakkı,sevinci ve birçok şeyi senin elinde oluyor :) Umarım seni iyi yerlerde görürüz.

ToRoSKaPLaNı
02.Mayıs.2012, 23:58
Teşekkürler Aygün.Evet çok küfür yiyeceğim artık kulağıma tıpa takar çıkarım maçlara :D Hayırlısı olsun inşallah ilerleyebilirim hakemlikte.Öncelikli hedef tabiki kursun açılması olacak.Umarım yazın açılmaz kurs.Yazın Adana da olmak hiç çekilmiyor.Sonbahar da olursa çok iyi olur

lakin1907
18.Aralık.2012, 01:03
Ne oldu bu iş?

Sadixx
21.Aralık.2012, 21:27
Bende merak ettim . Arkadaş bilgilendirirse veya yönlendirirse sevinirim ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar hakemliği.

goosfraba
21.Aralık.2012, 21:38
ben de başvurayım madem.

olmadı kursa beraber gideriz hemşehrim :)

ToRoSKaPLaNı
22.Aralık.2012, 03:33
Başvurun arkadaşlar yakındır kursların açılması.Geçen sene mart nisan ayında yapıldı 1 sene aranın ardından bu senede şubat mart nisan gibi başlayacağını düşünüyorum.Herhangi bir sorununuz olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım

@goosfraba Olur hemşerim beraber adım atarız hakemlik yollarında yaşlarımızda aynı bakalım hangimiz daha üst seviyelere gelecek :)

attirson
22.Aralık.2012, 12:03
Bende yazın basvurmustum buna daha geri dönüs olmadı.

goosfraba
28.Aralık.2012, 23:05
katılım ücreti olarak 5 tl istiyorlar.

sadece garantiden olan kredi kartıyla mı ödeyeceğiz bu miktarı? başka kart kabul etmedi çünkü.

ozan42
28.Aralık.2012, 23:08
Küfür yemeye alışık olman lazım kendını hazırlaman lazım yanı sana kufur edersek sıneye cekmen gerek denıyelımmı :D

ToRoSKaPLaNı
01.Ocak.2013, 19:47
katılım ücreti olarak 5 tl istiyorlar.

sadece garantiden olan kredi kartıyla mı ödeyeceğiz bu miktarı? başka kart kabul etmedi çünkü.

Hayır garanti olması şart değil.Benimki yapı krediydi ve sorun olmadı.

attirson
18.Mayıs.2013, 01:28
Bana cevap geldi 28inde mülakat varmıs. :D

ToRoSKaPLaNı
18.Mayıs.2013, 03:27
Aynen bana da geldi ama işin ters yanı saat 9 da mülakata çağırıyorlar ama 10.15 te final sınavım var.Hafta içi bir gün derneğe gidip durumu anlatacağım öğleden sonraya aldırmaya çalışacağım mülakatı.

a.arıcı-11
18.Mayıs.2013, 14:51
2009 mayıs ayında başladım hakemliğe. bu gün antalya'da klasmana teklif olan 3 orta hakemden birisiyim. çıkar mıyım çıkamaz mıyım bilmem ama 4 sezon içerisinde iyi bir ivme yakaladım. eğer gerçekten işin ciddiyetindeyseniz ve bu işi yapmak istiyorsanız tavsiye ederim ama pek kolay değildir. iyi bir fizikten önce çelik gibi bir psikoloji ister.

ToRoSKaPLaNı
29.Mayıs.2013, 00:52
Dün mülakata da girdik.Aşırı bir yoğunluk vardı sabah 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü mülakat.Çok ağır çalıştılar ama sonunda girmeyi başardım.Az kalsın bırakıp dönecektim sıkıntıdan.

csblack
29.Mayıs.2013, 04:30
Bu 5TL ücret dışında bir para ödeniyor mu? Ne bileyim lisans parası ve ya daha başka paralar.

ToRoSKaPLaNı
29.Mayıs.2013, 16:11
Bu 5TL ücret dışında bir para ödeniyor mu? Ne bileyim lisans parası ve ya daha başka paralar.

Hayır ödenmiyor.İl hakemliğine filan yükseldiğin takdirde harç yatırıyorsun düşük bir mebla ama ilk HİF hakemliğinde harç yok.

a.arıcı-11
30.Mayıs.2013, 01:41

hif hakemi iken ücret ödemezsin. il hakemliğini terfi ettiğin zaman yani hif olduktan bir sene sonra sağlık raporu alırsın yaklaşık 80-100 tl arasında bir paraya vize bedeli yatırırsın bu sene 44 tl idi ve TFFHGD'ye üyelik bedeli ödersin bu sene 167 tl idi. bunlar il hakemliğine girişte ödediklerin.

il hakemi olunca aldığın maç paralarının %5 ya da %10 unu derneğe ödersin. (oran ilden ile değişmektedir.)

her sene mayıs ayında sağlık raporu almak zorundasın.

her sene mayıs ayında vize bedeli yatırmak zorundasın.

her mayıs ayında dernek aidatı ödemek zorundasın. bu sene 84 tl idi.

attirson
30.Mayıs.2013, 17:06
Dün mülakata da girdik.Aşırı bir yoğunluk vardı sabah 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü mülakat.Çok ağır çalıştılar ama sonunda girmeyi başardım.Az kalsın bırakıp dönecektim sıkıntıdan.

Sizin orada nasıl yaptılar öyle yahu. :D Bizim burda çok rahattı herkes konferans salonunda oturarak sırasını bekledi ön sırada seri bir şekilde cagırarak yaptılar yarım saat bekledim ben sadece.

ToRoSKaPLaNı
30.Mayıs.2013, 17:11
Sizin orada nasıl yaptılar öyle yahu. :D Bizim burda çok rahattı herkes konferans salonunda oturarak sırasını bekledi ön sırada seri bir şekilde cagırarak yaptılar yarım saat bekledim ben sadece.

Burada herkesi sabah 9 da çağırmışlar.Benimde sınavım vardı 11 de gidebildim ve gittiğimde büyük bir insan seliyle karşılaştım.Adımı yazdırdım ve akşama kadar bekledim anca geldi sıra :D Belli saatlere ayırıp çağırsalardı böyle sıkıntı yaşanmazdı.Çok dağınıktı gerçekten.Belli düzene oturtamamışlar.
Bu işi hallettik neyseki zorda olsa.Şimdi mail gelmesini bekleyeceğiz :D

attirson
30.Mayıs.2013, 17:13
Burada herkesi sabah 9 da çağırmışlar.Benimde sınavım vardı 11 de gidebildim ve gittiğimde büyük bir insan seliyle karşılaştım.Adımı yazdırdım ve akşama kadar bekledim anca geldi sıra :D Belli saatlere ayırıp çağırsalardı böyle sıkıntı yaşanmazdı.Çok dağınıktı gerçekten.Belli düzene oturtamamışlar.
Bu işi hallettik neyseki zorda olsa.Şimdi mail gelmesini bekleyeceğiz :D

Mailin ne zaman gelecegini söylediler mi size ?

ToRoSKaPLaNı
30.Mayıs.2013, 17:49
Mailin ne zaman gelecegini söylediler mi size ?

Haziran içinde eğitim olacakmış.Yani en yakın zamanda gelir mailler.

ToRoSKaPLaNı
29.Haziran.2013, 19:49
DÜn ve bugün kurslar vardı.Yarında kısa bir eğitimin ardından sınav olacak.Bakalım geçebilecek miyiz :D Kurslar öyle uzun sürüyorki artık futbol bilgisi kusuyoruz etrafa.Saat sabah 9 da başlıyor akşam 5 6 ya kadar aralıksız kural anlatımı var.Şimdi iş oturup çalışmaya geldi ama artık kural mural görmek istemiyorum :D

grkm33
22.Temmuz.2013, 06:44
Ne oldu geçebildinmi sınavı :)

ToRoSKaPLaNı
22.Temmuz.2013, 18:50
evet geçtik sınavı.eylül de antrenmanlar başlıyormuş.haber bekliyoruz il hakem kurulundan :)

zalim0773
23.Temmuz.2013, 04:38
evet geçtik sınavı.eylül de antrenmanlar başlıyormuş.haber bekliyoruz il hakem kurulundan :)

Hayırlı olsun ;;)

ToRoSKaPLaNı
23.Temmuz.2013, 20:17
Hayırlı olsun ;;)

saolasin.inşallah ilerlemekte nasip olur bu meslekte

ancar
23.Temmuz.2013, 22:22
sanırım su anda kapanmıs basvurular bende basvuracaktım bugun ama kapandıgı ıcın beklıyorum

ToRoSKaPLaNı
23.Temmuz.2013, 23:19
sanırım su anda kapanmıs basvurular bende basvuracaktım bugun ama kapandıgı ıcın beklıyorum

sistem değişikliği var.artık hif hakemliği açılmayacak.bundan böyle aday hakemlik kursu olacak.anadolu üniversite bünyesinde açılacak.sertifika alınacak.

grkm33
24.Temmuz.2013, 00:56
Hayırlı olsun :)

ToRoSKaPLaNı
24.Temmuz.2013, 01:33
Hayırlı olsun :)

saolasin :)