PDA

View Full Version : Steam Üzerinden Online FM Oynayamamak!?



Krusty
10.November.2012, 14:12
arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere steam üzerinden online FM oynayamıyorum. dün gece turnuva maçını yapmak için arkadaşla yaklaşık 1 saatlik uğraş sonucu şansa kurduğum oyunu gördü, şu anda diğer arkadaşla yapacaktık ama ne o beni görebiliyor ne de ben onu, lakin başkası onu görebiliyor. -1 saat de şimdi gitti!- yani sorun tamamen benden kaynaklı. hayır ne yapmam gerekiyor anlamadım, her şey harfi harfine ayarlı, eksik olan bir şey yok. delirmememi istiyorsanız lütfen yardımcı olun! teşekkürler..

ps: o an host olan başkalarını görebiliyorum.

LaigLeNoiR
10.November.2012, 14:16
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110688

Buradakileri aynen yaptınız mı tekrar kontrol ediniz lütfen.

Krusty
10.November.2012, 14:17
her şeyi yaptığımı belirttim zaten.

sui generis
10.November.2012, 14:29
Steam 'den ayarlar kısmına girin , orada indirmeler Cloud bölümü var. oradan bölgeyi türkiye seçin. düzelecektir.

Krusty
10.November.2012, 14:35
Steam 'den ayarlar kısmına girin , orada indirmeler Cloud bölümü var. oradan bölgeyi türkiye seçin. düzelecektir.
dediğim gibi; her şey yapılı zaten. :)

sorunlar bunlar gibi şeyler değil, daha farklı ama çözemedim. el birliği ile başaracağız umarım.

LaigLeNoiR
10.November.2012, 14:38
O zaman basit bir soru sorayım.

Run as server yani yeni adıyla Arkadaşlarının oyuna katılmalarına izin ver işaretli mi ?

Krusty
10.November.2012, 14:39
tabii ki de işaretli. :(

Krusty
10.November.2012, 15:00
steam'i silip tekrar yüklesem işe yarar mı ki? (bkz: tipik türk; silip yeniden yüklemek..)

OrcunFB
10.November.2012, 15:19
Bugün ben de ThreepWood ile oynayacaktım hazırlık maçı. O kurdu ben görmedim, ben kurdum o görmedi. Bence bu sorun çoğu kişide var.

sui generis
10.November.2012, 15:20
şu ayarlar bölümündeki ülke seçimine dikkat etsin herkes. ben ondandır diyordum ama değilmiş. bizimki ondandı ve düzeldi.

Krusty
10.November.2012, 15:25
Bugün ben de ThreepWood ile oynayacaktım hazırlık maçı. O kurdu ben görmedim, ben kurdum o görmedi. Bence bu sorun çoğu kişide var.
e ne yapacağız? maç yapamıyoruz..


şu ayarlar bölümündeki ülke seçimine dikkat etsin herkes. ben ondandır diyordum ama değilmiş. bizimki ondandı ve düzeldi.
daha başka bir sorun.. ama ne?

OrcunFB
10.November.2012, 15:28
Daha dün 3 maç oynadım anında girdi, dün geceden itibaren ne değişti anlayamadım. :(

Krusty
10.November.2012, 15:29
acaba başkalarında da var mı bu sorun?

lionelforlan
10.November.2012, 17:44
Bende vardı hallettik inrahim abi sağolsun ben cloud dan turkey yaptım düzeldi

Krusty
10.November.2012, 17:55
benim tüm ayarlarım gayet düzgün ama yine olmuyor.. başka ne yapacağım konusunda bir fikrim de yok.

OrcunFB
10.November.2012, 19:40
benim tüm ayarlarım gayet düzgün ama yine olmuyor.. başka ne yapacağım konusunda bir fikrim de yok.
Dün bayağı uğraşlar sonucu yapmıştık. Bi düşün belki o zaman farklı bir şey yapmışsındır ?

Krusty
10.November.2012, 20:21
Dün bayağı uğraşlar sonucu yapmıştık. Bi düşün belki o zaman farklı bir şey yapmışsındır ?
amuda kalkınca olmuştu. :) yok yahu ne yapacağım, şansa oldu.

arkadaşlar gerçekten ne yapmam gerektiği hakkında fikriniz yok mu?

OrcunFB
10.November.2012, 21:04
Gebzeli1907 diye bir arkadaş kurdu ve oldu, biz hata yapıyoruz büyük ihtimal. :)

Krusty
13.November.2012, 16:47
yasaklı sitelere girmek için değiştirdiğim dns ayarını sıfırlayınca sorun çözüldü. ilk mesaja eklenirse iyi olur belki bu durumla karşılaşan başka arkadaşlar da vardır.

pappi
14.November.2012, 11:56
bende dns leri değişmeyi tavsiye edecektim:) sorunu çözmüşsünüz.

Krusty
14.November.2012, 13:43
bende dns leri değişmeyi tavsiye edecektim:) sorunu çözmüşsünüz.
yine de teşekkürler. :)