Log in

View Full Version : Taraftar Sayısı - Sezon Sonu Ödülleri

kiwi21
15.Kasım.2012, 01:19
Derdimi kısaca anlatmam gerekirse;

Beşiktaş'la oynuyorum. 2. sezondayım. İlk sezonda şampiyonluk + tr kupası geldi. İkinci sezondayım ligde 33. hafta maçına çıkıyorum. 2. sıradaki Galatasaray'la aynı puandayız. Maça gelen taraftar sayısı 21036. Kendimi mi kesmeliyim taraftar gelmesi için? Oyun bu cins mantık hatalarını nasıl yapıyor?

Lig bitti. 2. sezonda yine lig + tr kupası yaptım. Ligde yılın teknik direktörü Mehmet Özdilek seçildi. İkinci Fatih Terim. Üçüncü de adını hatırlamıyorum başka biri. Duble yapıyorum ve bırakın birinciliği ilk üçte bile yokum.

Nedir, ne değildir? Var mıdır yardımcı olabileceğiniz bir şey?

egmnblgn
16.Kasım.2012, 15:56
Genelde böyle oluyor. Senin beşiktaşla duble yapman normal karşılanabilir fakat sezon başında düşmemeye oynayan bir takımın ligi 5. veya 6. bitirmesi gibi bir olay söz konusu ise sana vermiyor oyun bu ödülü.

caner485
16.Kasım.2012, 16:04
Ayrıca maçları asistana oynatıyorsan o yüzden de oluyor.

sentugo
16.Kasım.2012, 17:08
Oyunun datasında ortalama taraftar sayısı sabit olarak girilmiş durumda. Aynı sponsorlar ve kombine alan tarafar sayısı gibi. Başarın ne kadar olursa olsun bu sayı anında çok artmaz. Bu tür durumlarda yapacak hiç bir şey yok! İtibar yükseldikte bu değerler de yükselir...

Yılın teknik direktörü oyunda hiç bir işe yaramaz. Sadece kendinizi tatmin eder. Siz kendinizi en iyisi olarak görüyorsanız ne ala :D

kiwi21
16.Kasım.2012, 18:37
Oyunun datasında ortalama taraftar sayısı sabit olarak girilmiş durumda. Aynı sponsorlar ve kombine alan tarafar sayısı gibi. Başarın ne kadar olursa olsun bu sayı anında çok artmaz. Bu tür durumlarda yapacak hiç bir şey yok! İtibar yükseldikte bu değerler de yükselir...

Yılın teknik direktörü oyunda hiç bir işe yaramaz. Sadece kendinizi tatmin eder. Siz kendinizi en iyisi olarak görüyorsanız ne ala :D

teknik direktör olayı sineğin küçük ama mide bulandırıcı olmasıyla eşdeğer :) onu geçelim.

ama taraftar olayı hakikaten illallah ettiriyor. yok mudur bunun bi oluru, bi değişim şansı, düzeltme şansı?

ozan42
16.Kasım.2012, 19:46
Oyunda Beşiktaşın değerleri yanlış girilmiş kesinlikle.Beşiktaş taraftarı kadar takımına iyi günde kötü günde sahip olan bir başla taraftar grubu yok.Gerçekleri görememek ne yazııkki üzücü, umarım düzeltilir.

perpetua
16.Kasım.2012, 21:17
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110395

Yukaridaki TSI_13.0_Yama.xml yamasi ile mi oynuyorsun, orjinal veritabani ile mi?

Sormamin nedeni ikisinde Besiktas'in reputation degerleri farkli. Orjinal veritabaninda 140, yamadaki ise 135.

Yamada daha dusuk olmasinin nedeni, Besiktas'tan beklentilerin 140 reputation ile biraz fazla yuksek olmasi ve bunun ozellikle teknik direktor degerlendirmesinin fazla acimasizca yapilmasi.

Tabii reputation ne kadar dusuk olursa, kazandigin basari o kadar onemli oluyor ve seyirci sayisi da ona gore yukseliyor.

Eger orjinal veritabani ile oynadiysan, sezonu sampiyon bitirmen daha dogal bir sonuc kabul edilir ve seyirci ortalamasi da cok yukselmez.

Tabii bunda Besiktas taraftarinin veritabaninda cok sadik bir taraftar olarak belirtilmis durumda olmasinin da etkisi vardir. Yani kotu sonuclar alindiginda seyirci ortalamasi fazla dusmeyecegi gibi, iyi sonuclar alindiginda da seyirci ortalamasi cok fazla yukselmeyecektir cunku sadakat zaten iyi gunde de kotu gunde de takimin seyirci sayisinin fazla degisken olmamasini gerektirir.

Belki bu degeri de biraz daha dusunmek lazim Besiktas icin.

kiwi21
17.Kasım.2012, 15:26
tsi'ın yapmış olduğu yama ile oynuyorum. hani şu fernandes'in değerlerinin de biraz da olsa düzeltilmiş olduğu yama ile.

cidden can sıkıcı durum.