View Full Version : FM 2013 gerçekçiliğini kaybetmiş
tpiuobb
20.Kasım.2012, 17:42
şöyle ki, galatasaray döktürüyor barcelonayı clde ilk sezonda iki maçta da mağlup ettiler. birinde 3-0 birinde 2-1. buna benzer çok saçmalık oluyor ayrıca maçlar saçma bir şekilde bol gollü geçiyor. bunu çözmek bu kadar zor mu. önceki fm lerde hiç böyle sorunlar yoktu.
normal oyundan sıkılmaya başladım ve türkiye milli takımıyla kariyer açıyım dedim. macaristan hollandayı deplasmanda 4-0 yenebiliyor, 4de 4 le gidiyorlar. bu ne saçmalıktır soğudum oyundan.
ogsusam11
21.Kasım.2012, 00:50
burda gs yapımcılarına laf etmek yasak. editore girip kendin hallet deniyor digerleri tarafından da. sistem bu sekilde oturmus. yapcak bisey yok.
oyuna gelince de defansif taktiklerle ilgili bi bug var sanırım. defansif oynayan takım, nolursa olsun her zaman sansı oluyor. luton chelsea'yi, brezilya nijeryayi, adana feneri falan yeniyor.
si forumlarında soylemislerdi, galler euro 2016'yi almis :) patchle düzelir insallah cunku gercekten sogutan bir durum.
cerwoo
21.Kasım.2012, 02:12
burda gs yapımcılarına laf etmek yasak. editore girip kendin hallet deniyor digerleri tarafından da. sistem bu sekilde oturmus. yapcak bisey yok.
oyuna gelince de defansif taktiklerle ilgili bi bug var sanırım. defansif oynayan takım, nolursa olsun her zaman sansı oluyor. luton chelsea'yi, brezilya nijeryayi, adana feneri falan yeniyor.
si forumlarında soylemislerdi, galler euro 2016'yi almis :) patchle düzelir insallah cunku gercekten sogutan bir durum.
Gs güçlü ama fb ninde ondan aşağı kalır yanı yok. İkiside genelde şlde çeyrek finale kadar rahatça çıkıyorlar.
Bug konusuna gelince kesinlikle sana katılıyorum. Defansif bir taktikle yenilmeyecek takım yok. Ayrıca "yüklen" direktifinin kesinlikle bug lu olduğunu düşünüyorum. Ne zaman yapsam ne gol oluyor ne pozisyon. Çıldırtıyor beni. :)
anlatmaliymis_meger
21.Kasım.2012, 16:03
konuyu açan arkadaşa sonuna dibine kadar katılıyorum..
ama maalesef paramızla rezil oluyoruz oyun oynarken bile
brknesta
21.Kasım.2012, 19:32
oyun krıterlerımı 3 senedır degıstırmedım her sene daha guzel karıyer elde edıyorum. kucuk takımlarla baslarsanız karıyerınıze ıste zor ve guzel bır fm o zaman oluyor.