Log in

View Full Version : Oyuncu Sözleşmelerini Personele devretme.

EmReLie
17.Kasım.2012, 00:55
Yönettiğimiz takımda bazı yetkileri örn. sözleşme yenileme yardımcı antrenörümüze veriyorduk o nereden oluyor şimdi?

Deus Dominus
17.Kasım.2012, 01:14
Personel sorumlulukları'ndan. En üstte takım adının yanındaki ok'a tıklarsan açılan seçenekler içinde göreceksin bunu. Son ister başkana ver, ister futbol direktörüne, ister asistana.

EmReLie
17.Kasım.2012, 01:19
Personel sorumlulukları'ndan. En üstte takım adının yanındaki ok'a tıklarsan açılan seçenekler içinde göreceksin bunu. Son ister başkana ver, ister futbol direktörüne, ister asistana.

yok öyle bir yer. tam olarak düzgün anlatabilirsiniz. çnki personel sorumlulukları diye birşey yok.

EmReLie
20.Kasım.2012, 21:38
FM 13'de Bazı görevleri ve işleri bir personele yaptırma ayarları nerede tam olarak kaç gündür arıyorum bulamıyorum? (örn. takım kontrolü,oyuncu sözleşmeleri)

redsmoke
20.Kasım.2012, 21:50
personel sorumluluklarını değiştir kısmından ayarlayabilirsin. takım anasayfasında idi yanlış hatırlamıyorsam.

EmReLie
20.Kasım.2012, 21:52
personel sorumluluklarını değiştir kısmından ayarlayabilirsin. takım anasayfasında idi yanlış hatırlamıyorsam.

ya herkes öyle diyor da öyle bir yer yok ki.

redsmoke
20.Kasım.2012, 22:06
fm classic oynamıyorsundur umarım. bu bahsettiklerim normal modda.

nannar
20.Kasım.2012, 22:07
yukardaki barda yönettiğin takımın yanındaki oku tıkla,açılan seçeneklerde personel sorumluluklarına gir. orada kuüp-as takım-yedekler vs vs sekmeleri var.oradan yaparsın

vivoperlei
20.Kasım.2012, 22:17
Daha önce böyle bir konunun benzerini açtığınız için başlık kilitlenmiştir. Lütfen bu (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111115) konudan devam ediniz.

EmReLie
20.Kasım.2012, 22:25
FM 13'de Bazı görevleri ve işleri bir personele yaptırma ayarları nerede tam olarak kaç gündür arıyorum bulamıyorum? (örn. takım kontrolü,oyuncu sözleşmeleri)

FM CLASSİC OYNUYORUM.

redsmoke
20.Kasım.2012, 22:37
kapatılan konuda söylemiştim cllassic'te o seçenek yok maalesef. normal modda oyun açmanız gerekmekte.