PDA

View Full Version : Çevrimdışı oynama sorunu (steam hata veriyor)



koraybahce
06.December.2012, 02:13
Oyuna ç.dışı bir şekilde giremiyorum. Aldığım hatanın ss leri:

http://d1212.hizliresim.com/14/6/gmfgh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1212.hizliresim.com/14/6/gmfhx.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bir kaç gün sonra interneti olmayan bir yere 1 haftalığına kalmaya gideceğim. O yüzden sizlerden acil yardım bekliyorum arkadaşlar :(

(hata ekranında verilen siteye girdim, nasıl yapıalcağını anlayamadım)

koraybahce
06.December.2012, 05:06
Tamam, sorunu hallettim. Steamı tekrar kurdum soru. Duzeldi. Kou kapatilsin.

koraybahce
07.December.2012, 02:47
Yahu kapatsanız ya konuyu adminler. En sevmediğim şey ziyancılık. Sorun çözüldü dedim işte.

pappi
07.December.2012, 11:32
ziyan falan yok arkadaşım,bu konuda bir problem bir de çözüm var,aynı problemi yaşayacak olanlara faydası olabilir,bu konuyla alakalı başka birşey sormak isteyen olabilir,herşeyden önemlisi konuşma üslubun doğru değil.yöneticiler hangi konuyu kapatıp kapatmayacaklarını biliyorlardır sen sıkıntı yapma:)

koraybahce
08.December.2012, 14:05
ziyan falan yok arkadaşım,bu konuda bir problem bir de çözüm var,aynı problemi yaşayacak olanlara faydası olabilir,bu konuyla alakalı başka birşey sormak isteyen olabilir,herşeyden önemlisi konuşma üslubun doğru değil.yöneticiler hangi konuyu kapatıp kapatmayacaklarını biliyorlardır sen sıkıntı yapma:)

Tamam belki üslubum biraz yanlış oldu da birisine faydalı oalcabilecek bir cevap yazılmadı ki zaten bana. Ya bu sorunu kimse yaşamadı ya da sorunları çözmek adına yapılan paylaşımcılık azaldı. Bu sorunu ben çözmesem eminim ki bir Allah ın kulu buraya yazmayacaktı zaten :D

azabb
24.March.2013, 00:57
Steam Ağına Bağlanılamadı.
Çevrimdışı mod kullanılamayacak çünkü
Steam giriş bilgisi bu bilgisayarda depolanmıyor.
Ağa yeniden bağlanılana kadar,
Steam'i kullanamazsınız.

offline olmaya çalışınca bu hatayı veriyo bi çözümü var mı beyler yardımcı olun, başka bilgisayara kurucam kuramıyorum oyunu :icon_cry: :icon_cry: :s7: :s7:

melik_08
24.March.2013, 23:07
merhabalar arkadaşlar 2 ay önce oyunun orjinalini aldım kurdum 2 aydır offline şekilde oynadım hiçbir sıkıntı çıkmadı kimseyede şifremi falan vermedim tek bilgisayardan sadece ben oynadım. sonra bilgisayara format attım aynı şekilde yükledim söylenilenleri aynı şekilde uyguladım ama çevrimdışı olmaya çalışırken şöye bi hata veriyor

Steam Ağına Bağlanılamadı.
Çevrimdışı mod kullanılamayacak çünkü
Steam giriş bilgisi bu bilgisayarda depolanmıyor.
Ağa yeniden bağlanılana kadar,
Steam'i kullanamazsınız.

bakmadığım yer kalmadı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Aydin
25.March.2013, 00:59
steam'i ingilizceye çevirip, çıkan hatayı buraya yazar mısın?

yabancı forumlarda aratıp buluruz belki çözümü

melik_08
25.March.2013, 14:26
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Steam connect to network.
Offline mode can not be used because the
Steam Login information not stored on this computer.
Connected to the network until the
Can not use us.

Aydin
25.March.2013, 15:32
Steam'inin kurulu olduğu klasöre gidip, Steamapps ve Userdata klasörleri ve Steam.exe dosyası hariç bütün her şeyi sil. Ardından pc'ye reset atarsın.

Sonra tekrar bu klasörün içine gidip, (masaüstündeki steam kısayolundan değil) klasörün içinde silmediğin steam.exe dosyasına tıklarsan. Muhtemelen steam biraz yükleme yapacaktır. Ardından tekrar denersin offline olma olayını.

melik_08
25.March.2013, 20:50
Steam'inin kurulu olduğu klasöre gidip, Steamapps ve Userdata klasörleri ve Steam.exe dosyası hariç bütün her şeyi sil. Ardından pc'ye reset atarsın.

Sonra tekrar bu klasörün içine gidip, (masaüstündeki steam kısayolundan değil) klasörün içinde silmediğin steam.exe dosyasına tıklarsan. Muhtemelen steam biraz yükleme yapacaktır. Ardından tekrar denersin offline olma olayını.

aynı şekilde yaptım ama durum yine aynı

Aydin
28.March.2013, 16:41
Peki şöyle bir şey sorayım, steam'e daha önce başka bir bilgisayara bağlanıp o bilgisayarı steam için güvenli bilgisayar olarak göstermişsindir büyük ihtimal.

Sanırım yapman gereken aynı şeyi şu an kullandığın pc'de yapmak olmalı. Yani internet olduğunda, o bilgisayardan steam'i açtığında, daha önce bilgisayarı güvenli olarak tanıtmadığın için mailine şifre yollama yöntemi ile steam'i açacaksın.

Şifreyi girdiğin yerin alt kısmında "bu bilgisayarı güvenli olarak tanımla" gibilerinden bir seçenek olması gerekir. Onu işaretlediğin zaman artık offline olarak da kullanabilirsin sanıyorum.

ozan42
28.March.2013, 20:33
Steam hesabımızı başka bir pc'de sorunsuzca açmak için ayarlardan ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabılecek var mı

pappi
17.April.2013, 20:48
eğer yanlış anlamadıysam problem bilgisayarınızın tanımlanamaması.Steame bağlandığınızda bilgisayarınıza bir ayar dosyası kaydediyor,siz steami offline kullanmak istediğinizde gerekli yetkiyi o dosyadan alıyor.sizin sorununuz büyük ihtimalle o ayar dosyasının oluşturulmamış yada silinmiş olması.o dosyanın oluşma sebebi de "steam guard hesap güvenliği" olabilir.eğer steam guardı aktif edip bilgisayarınızı tanıtırsanız sorun çözülebilir.

steam guard ayarı için steam programını açın,en üstteki menüden steam/ayarlar seçeneğini seçin,ilk sayfada steam guard ayarlarını göreceksiniz.oradan gerekli adımları izleyerek bilgisayarınızı güvenli pc olarak steame tanımlayın.

kesin çözüm budur diyemiyorum,daha önce karşılaşmadığım bir durum,ancak bende düzgün çalışıyor ve steam guard açık.

aynı sorunu yaşayan ve bu çözümü deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa bilgilenmiş oluruz.umarım bir faydası dokunur.

MoisHaLe
20.April.2013, 13:00
Arkadaşlar lütfen yardım edin. aynı sorun bende var steami tekrar yükledim netten indirdim olmadı cd den yükledim yine olmadı. oyunum orijinal. 2 gündür giremiyorum bu hata çıkıyor internetim de var kafayı yemek üzereyim.

MoisHaLe
20.April.2013, 16:38
yardım edecek birisi yok muuu ???

martymcfly
20.April.2013, 22:15
Ben bu hatayı aldığımda steamde online oluyorum düzeliyor.

MoisHaLe
20.April.2013, 23:03
steam ekranı açılmıyor ki işte

Epitaph
21.April.2013, 20:16
aynı hata bende de var şuanda, oyuna girmek istediğimde yukarıdaki hatayı alıyorum,

aynı şekilde steam i açıp bakayım dediğimde de aynı hatayı alıyorum,

webden steam e bağlanabiliyorum ama oradan herhangi bir müdahale yapamıyorum haliyle,

ayrıca da oyunu hiç çevrimdışı modda oynamadım. ben oynarken steam i her zaman online olarak bıraktım kurduğum günden beri..

byKpln
03.May.2013, 19:22
Bu hatanın alt kısmında go offline diye bir seçenek olması lazım. Eğer yoksa üzgünüm clientregistry.blob hatası vardır. Onun çözümü için internete kısa bir süre bağlanman gerekiyor. Telefonu modem olarak tanıtıp kısa bir süre internete bağlanabilirsen

c:\program files(x86)\steam\clientregistry.blob dosyasını sil,
steam'i tekrar online olarak aç ve giriş bilgilerinin kesinlikle kayıtlı olduğundan emin ol,
steam'i tekrar resetle ve online olarak başla. offline ol ve tekrar çıkış yap. Bundan sonra steam offline olarak kendiliğinden başlar her seferinde.

Not: Başka bir siteden alıntıdır.

Aydin
03.May.2013, 21:32
Steam'i açmaya çalıştığınız pc'den daha önce steam'i açıp, güvenli pc olarak gösterdiniz mi steami?

Sadixx
03.May.2013, 22:16
Bu oyunu başka bir bilgisayarda önceden yüklediyseniz steam o bilgisayarı sizin pcninz olarak tanır yani başka bir bilgisayara tekrar yüklediğinizde çevrimdışı oynıyamassınız. Bu olay korsancılığın önüne geçmek için yapılmış bir uygulama bir oyun fazla pclerde oynanmasın diye. Belki steami önceki pcnizden çıkartıp şuanki pcnizi tanıtmanız gerekebilir. Öyle bir uygulaması varmı bilmiyorum.

Aydin
04.May.2013, 13:12
Öyle bir uygulaması var :)

Böyle bir hata aldığınızda, o bilgisayar ile steam'e online olarak bağlanıp, steam'i güvenli pc olarak göstermeniz gerekiyor. Yani mailinize gelecek olan kodu girdikten sonra "bu pc'yi güvenli olarak ekle" gibi bir tiki seçmeniz gerekiyor steam'e.

Ondan sonra çevrimdışı olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Bulstrap87
06.May.2013, 13:10
ben oyunu tek aldım sadece kendi bilgisayarımda kurulu ancak arada bende alıyorum bu hatayı. nete baglanıyorum steam güncelleniyor ve sorun düzeliyor ancak bunun sebebi ne onu anlayamadım.
bn oyunumu evde net olmadan oynamak istiyorum acaba steam i kaldırıp sadece bilgisayardan oynama sansım yok mu bu oyunu? steam baglantısı olmadan..

MoisHaLe
06.May.2013, 15:58
ben oyunu tek aldım sadece kendi bilgisayarımda kurulu ancak arada bende alıyorum bu hatayı. nete baglanıyorum steam güncelleniyor ve sorun düzeliyor ancak bunun sebebi ne onu anlayamadım.
bn oyunumu evde net olmadan oynamak istiyorum acaba steam i kaldırıp sadece bilgisayardan oynama sansım yok mu bu oyunu? steam baglantısı olmadan..

bu hatayı sağlam bir net bağlantın olduğunda almazsın ben çokk uğraştım ve düzeldi sonunda. steamden çevrimdışı moduna geçerek oynayabilirsin. steam'i kaldırma, kaldırırsan oyunda gider

Bulstrap87
06.May.2013, 19:58
steam sürekli cevrim dısı modda duruyor ona ragmen bu hata bende de verdi illa net baglayıp steam acmak gerekli oluyor..