PDA

View Full Version : Böyle bir şey var mı ?

entolik
08.Aralık.2012, 20:50
Arkadaşlar ben bir şeyi merak ettim ve size sormak istedim. Acaba oyunda başka stadyumda oynamak gibi bir olay var mı ?
Mesela ben alt ligden çıkıyorum üst ligin kurallarına göre stadyumu büyütmem lazım. Onu yapmayıp yakın bir şehirdeki bir stadyumda oynayabiliyor muyuz ? çünkü stadyum büyültmek çok masraf oluyor. Merak ettiğim için sormak istedim

XelcukGS
08.Aralık.2012, 22:23
Sanmıyorum :(

garez0066
09.Aralık.2012, 01:51
Eğer kurallara uymuyorsa öyle olmalı tabii ki. Ama bunun bir dezavantajı var. Uzun vadede kulübü zarara sokabilir. Ne peki diye sorarsan eğer ;

1-) Stadyumun ne kadar iyiyse, takımın iç saha performansı benzer paralelde yükseliyor.

2-) Stadyumdaki seyirci kapasitesi düşük olduğu için gelirlerin de düşüyor.

Bence sen her şeye rağmen 1-2 yıl dişini sık ve stadyumu geliştir. Emin ol faydasını göreceksin.

Bkz : Galatasaray-Fenerbahçe'nin kendi evlerinde ki maç performansı.

ReaList
09.Aralık.2012, 01:56
Arkadaşlar ben bir şeyi merak ettim ve size sormak istedim. Acaba oyunda başka stadyumda oynamak gibi bir olay var mı ?
Mesela ben alt ligden çıkıyorum üst ligin kurallarına göre stadyumu büyütmem lazım. Onu yapmayıp yakın bir şehirdeki bir stadyumda oynayabiliyor muyuz ? çünkü stadyum büyültmek çok masraf oluyor. Merak ettiğim için sormak istedim

Başka kulübün stadında oynama diye bir talep yok ancak stadyumun revize edilirken yakın bir statta oynama şansın var, mesela ben 5 bin kişilik stadım büyütülürken 7 ay boyunca yakındaki 19 bin kişilik başka bir statta oynamıştım ve baya bir gelir elde ettim.