View Full Version : Oyunun İyi Yanları
Ravenholm
09.Aralık.2012, 17:21
Herkes oyunu kötülüyor en kötü seri diyor. Burada oyunun iyi yanlarını belirtelim ne dersiniz ? Şu oyuna birazda pozitif taraftan bakalım. Buyrunuz
OrcunFB
09.Aralık.2012, 17:25
Antremanların oyuna katkısı çok iyi. Klasik Mod'u denemesem de iyi deniliyor. Küçük takımlar seni yenebiliyor bazen.
XelcukGS
09.Aralık.2012, 20:11
Antrenman olayı benide rahatlattı önceki serilerde kendim antrenman yaptırmak için bin türlü şey yapıyordum şimdi daha pratik olmuş :)
serwan
09.Aralık.2012, 21:16
verdiğiniz taktikler doğrudan sahaya yansıyor. mesela kanattan çok gol yiyorsanız bilin ki taktiğinizde problem var.evet oyunda bununla ilgili bir sıkıntı var ama gerekli önlemleri alınca bariz değişimi görebilirsiniz..
dedekorkut
09.Aralık.2012, 23:27
verdiğiniz taktikler doğrudan sahaya yansıyor. mesela kanattan çok gol yiyorsanız bilin ki taktiğinizde problem var.evet oyunda bununla ilgili bir sıkıntı var ama gerekli önlemleri alınca bariz değişimi görebilirsiniz..
malesef sana katılmıyorum serwancım cunku kesınlıkle bir bug o kanattan gol yeme ancak patchle duzelir bi sezon bitir ve yedıgın gollere bak %90 ı orta gol ben her turlu taktıkle denedım kesınlıkle bug
mogutcu
10.Aralık.2012, 11:45
Ben Real Soc. ile oynuyorum ilk sezon bitmek üzere ligde Barca ve real in 6 puan arkasından 3. yüm , 442 dizilişi ile oynarım kanattan çok az gol yedim ,
DMC kullanamadığım için genelde golleri göbekten yiyorum. iyi bir kaleci bulduğumda o sorunuda halletmiş olacağım.
Bence bug felan hikaye , uğraşırsanız rakibin kanat oyuncularını kilitleyebilirsiniz. kanattan gene gol yersiniz ama öyle %90 bulmaz.
Ben Barca nın ve Realin bile kanatlarını an olarak kilitleyebiliyorum , ama maç içinde rakip taktik varyasyona gidince cevap veremezseniz, maçı izlerseniz, gol yemeye devam edersiniz. Sürekli rakibin ne yaptığını takip etmeniz lazım.
iyi oyunlar.
Tedesco
10.Aralık.2012, 12:18
malesef sana katılmıyorum serwancım cunku kesınlıkle bir bug o kanattan gol yeme ancak patchle duzelir bi sezon bitir ve yedıgın gollere bak %90 ı orta gol ben her turlu taktıkle denedım kesınlıkle bug
Aynen bende katılıyorum hiç bi şekilde bende de engelleyemiyosun.Oyunun bugu bencede...
heartbreaker007
10.Aralık.2012, 13:19
Başlığı açana arkadaşa saygısızlık yapma gibi bir niyetim yok fakat oyundaki buglar yenilenmedikçe konu başlığınıda sağlıkl bir biçimde cevaplandırılabileceğini sanmıyorum...
Antreman programı çok iyi özellikle haftalık antremanda takım oyunu ve maç antremanında takım çalışması ayrıca genel antremanda form'u seçince hem taktiğe alışması çok çabuk oluyor hemde oyuncuların form grafiği bireysel olarak yükseliyor. Ama buda bir bug olabilir çünkü çok iyi hatırlarım EMRE Bölezoğlu ile fm 12 de 90 dakkalık maçı bitiremezdim formu maçın 60-65. dk sından itibaren düşer ve asistan menejer değişiklil tavsiye ederdi ayrıca eğer hafta içi de maçım varsa Emre'nin kondisyonu hep %90 lara fln gelirdi o yüzden Emre'yi bir as bir yedek oynatabilirdimfm 12 de fikstür zorluğu ve maçın önemine göre . Emre'nin fm 13 fiziksel verileri(dayanıklılık form güç v.s) hemen hemen aynı 1 yaş daha yaşlı ama Emre maşallah haftada 3 maçı kaldırır olmuş. Bunda antreman taktikleri özellikle form antremanı buglı her oyuncuyu aynı seviyeye çekebilmöe konusunda. yada başka bir şey örnek Emre idi ama Emre gibi kondisyon konusunda sorun yaşadığım alex gibi ve v.s antreman programıyla daha iyi oluolar. bi acaiplik oturmayan bir şey var yani
XelcukGS
10.Aralık.2012, 15:12
Ben böyle goller yemiyorum ?
Cr1minaL
10.Aralık.2012, 16:03
maç motoru dışında genel olarak çok iyi bi oyun olmuş aslında. Arayüzler arasında ki geçişlerin hızlılığı yeniden yapılanan tema ve menü görünümü çok hoş, tek eksiği maç motoru ve 3d maç ekranında ki fiziksel hareketler, keşke bu iki özelliği 2012 den alıp bu oyuna entegre edebilsek :)
gargi_17
10.Aralık.2012, 16:12
Şu takımın ihtiyacı olmayan oyuncuları pazarlama işini sportif direktörün yapması beni benden aldı resmen :) Ayrıca genç yetenek falan bulup getiriyo.Baş gözlemci baş fizyoterapist rolleriyle takımiçi personel koordinasyonunun saglanması bazı şeylerden daha çok keyif almayı kolaylaştırıyor.
heartbreaker007
11.Aralık.2012, 00:12
Baş gözlemci baş fizyoterapist rolleriyle takımiçi personel koordinasyonunun saglanması bazı şeylerden daha çok keyif almayı kolaylaştırıyor.
Bu konu da eklemek istediğim bir nokta var. Mesela Baş fizyoterapistin, bir fizyoterapist olarak kilit özellikleri olan disiplin motivasyon ve fizyoterapi özellikleri 17 civarında yani aslında iş yapar ama baş fizyoterapist olması yerine normal fizyo olur işte bu noktada bu personele sözleşme yenileme konusunda sözleşmesini fizyoterapist olarak düzenlemeye gittiğimde burnundan kimse kıl aldırmıyor bende adamı yollamak zorunda kalıyorum halbuki bu personele loyalty (sadakat) özelliği ekleseler ve normal fizyoterapist olarak (yada aynı şey asistanmenejerlikten normal antrönörlüğe çekmek konusunda da geçerli) ve bu personel bunları kabul etse daha iyi olur diye düşünmekteyim
connesione
12.Aralık.2012, 15:37
bir oyuncunun profesyonel olarak ilk çıktığı maçta ailesinin de onu tribünden izliyor olması :)
nannar
12.Aralık.2012, 23:24
1-oyun son birkaç yıla göre gayet hızlı ilerliyor
2- antreman kullanışlı ve basite indirgenmiş
3-Arayüzün yüklenmesi gayet hızlı
4- Yeni eklenen özellikler oyuna renk katmış
5-Yeni eklenen personeller (özellikle futbol direktörü) çok faydalı
6-Eksik yanları olsa bile TÜRKÇE :)
Bence tek negatif yanı maç motorunun kalitesiz oluşu.
HeracLes
13.Aralık.2012, 00:05
Yani forumdakiler abartıyor mu yoksa gerçek mi hiç bilemiyorum. Çünkü benim başıma aşırı denecek bir şey gelmiyor. Sakatlıklar o kadar da fazla değil. 6-7 maçta bir kendi kalesine gol atanlar oluyor. Ama gördüğüm bir resimde 4 tane kendi kalesine gol atan oyuncular olmuş. Başıma gelmediği için bir şey diyemem gelseydi de çok can sıkıcı olurdu ama ben şu anda oyundan gayet memnunum ve bayağı da zevk alıyorum. Ah biraz da zamanım olsa.. Yeni güncellemeler geldikçe daha da iyi olacaktır oyun. Özellikle Türkçe hataların düzeltilmesi ve maç motorunda dengenin sağlanması ile daha iyi bir oyun bekliyorum ben.
playeray
13.Aralık.2012, 01:05
Arayüzdeki hız benim de gözüme çarptı. Çok rahat geçiyor olaylar. Süper olmuş.
bozoo1903
13.Aralık.2012, 19:36
Ben Real Soc. ile oynuyorum ilk sezon bitmek üzere ligde Barca ve real in 6 puan arkasından 3. yüm , 442 dizilişi ile oynarım kanattan çok az gol yedim ,
DMC kullanamadığım için genelde golleri göbekten yiyorum. iyi bir kaleci bulduğumda o sorunuda halletmiş olacağım.
Bence bug felan hikaye , uğraşırsanız rakibin kanat oyuncularını kilitleyebilirsiniz. kanattan gene gol yersiniz ama öyle %90 bulmaz.
Ben Barca nın ve Realin bile kanatlarını an olarak kilitleyebiliyorum , ama maç içinde rakip taktik varyasyona gidince cevap veremezseniz, maçı izlerseniz, gol yemeye devam edersiniz. Sürekli rakibin ne yaptığını takip etmeniz lazım.
iyi oyunlar.
Bu arkadaşa kulak verin beyler, düşüncem mogotcu'yla aynı ama bir sezon dayanabildim oyuna :icon_lol:
tefo89uaa
15.Aralık.2012, 18:13
maç motoru dışında oyunun herşeyi harika bence