View Full Version : Oyuncularda dil sorunu
Ravenholm
10.Aralık.2012, 21:11
Arkadaşlar aldığım yabancı oyuncular takımda dil sorunu çekiyor bazen maçlarda saçmalıyor. Oyun içinde aradım aynı dilde konuştuğu oyunculardan destek alması için ama bulamadım. Nereden ayarlayabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilirmi?
vivoperlei
10.Aralık.2012, 22:00
Konu, Genel Tartışmalar bölümüne taşınmıştır; zira içeriğinin teknik sorunlarla bir alakası yoktur.
ParduS
10.Aralık.2012, 22:32
Her şeyi anlıyorum da, 3 yıldır takımda olan YOBO'nun hala dil sorunu çekiyor olmasını anlayamıyorum.
Ravenholm
10.Aralık.2012, 22:47
3 yıldır dil problemi çekiyorsa yoboda bi sroun var bence (/4) :zuhaha
lakin1907
10.Aralık.2012, 22:59
Her şeyi anlıyorum da, 3 yıldır takımda olan YOBO'nun hala dil sorunu çekiyor olmasını anlayamıyorum.
Gerçekte de saha içinde baktığınızda hiç Yobo'nun takım arkadaşlarıyla konuştuğunu, iletişime geçmek için çabaladığını görüyor musunuz? Hayır.
Ravenholm
10.Aralık.2012, 23:36
Gerçekte de saha içinde baktığınızda hiç Yobo'nun takım arkadaşlarıyla konuştuğunu, iletişime geçmek için çabaladığını görüyor musunuz? Hayır.
Buda Türk takımlarının sorunu hatası. Yabancı oyuncalara dil kursu vermesi lazım. Örneğin ispanyada bir takıma giden yabancı bir futbolcuya kulüp dil kursu veriyor. Ama işte bizde bu yok. Sorun bu değil zaten bu konuları boşverin :D Dil sıkıntısı çeken takımımda 2-3 oyuncu var bazen çok saçma hareketlerde bulunuyorlar ardından yardımcım uyarıyor direk. Nereden yapıcaz ???? :director:
lakin1907
11.Aralık.2012, 00:06
Oyuncuların öğrenemeyeceği diller var bunları ne kadar uğraşsanız da öğrenemezler (gizli özellik) ama eğer öyle bir durum yoksa oyuncunun uyum sağlama özelliğine göre kısa veya uzun bir sürede dili elbet öğrenecektir. Öğrenene kadar özellikle defansta oynuyorsa sıkıntı çıkarabilir doğrudur.
Ravenholm
11.Aralık.2012, 00:42
Williens i (sol bek) Galatasaray'a aldım. Basın toplantısında tanıtırken şöyle bir soru gelmişti ' Williens Galatasaray'da Dil sıkıntısı çekecektir, Milan Baros dan dil yardımı aldırıcakmısınız ? ' tarzında bir soru gelmişti evet demiştim. Yani bir destek verdirebiliyoruz ama nereden ? Böyle bir uyumsuzluk olduğuna göre çözümüde bazı ayarlarla yapılabilir diye düşünüyorum.
Aynı sorun Amrabattada var.
SteveScarlett
11.Aralık.2012, 12:39
Buda Türk takımlarının sorunu hatası. Yabancı oyuncalara dil kursu vermesi lazım. Örneğin ispanyada bir takıma giden yabancı bir futbolcuya kulüp dil kursu veriyor. Ama işte bizde bu yok. Sorun bu değil zaten bu konuları boşverin :D Dil sıkıntısı çeken takımımda 2-3 oyuncu var bazen çok saçma hareketlerde bulunuyorlar ardından yardımcım uyarıyor direk. Nereden yapıcaz ???? :director:
Fenerbahçe dil kursu veriyor zaten. Ayrıca temel olarak türkçe bilmek Fenerbahçe'de zorunlu hale getirildi. Bu adım Aykut Kocaman'ın isteğiyle bu sene atıldı.
martymcfly
11.Aralık.2012, 16:34
Ben de Muhammet Demirci'yi United'a aldım. İş izni çıkmayınca Antwerp'e yolladım.
3 seneden fazladır orda vatandaşlık süresini doldurdu ama Flemenkçe bilmediği için vatandaş olamıyor yazıyor. İş izni için pilot kulübe yollamak da yetmiyor malesef zaten 90 a yakın maça çıktı hiç gelişmedi.
Ravenholm
11.Aralık.2012, 21:05
Fenerbahçe dil kursu veriyor zaten. Ayrıca temel olarak türkçe bilmek Fenerbahçe'de zorunlu hale getirildi. Bu adım Aykut Kocaman'ın isteğiyle bu sene atıldı.
ne güzel işte. Her klubün yapması gerek :0: