PDA

View Full Version : Oyuncular maç seçiyor

Esssteban
18.Aralık.2012, 20:31
Ciddiyim :)

Beşiktaş ı yönetiyorum. Şl de aynı kadro ile mükemmel oynuyoruz. Ligde fark yiyoruz. Bir maçlık bir olay değil bu. Hep böyle. Bir önceki sezon süper lig + Türkiye kupası + süper kupa aldım. Şl de gruplardan çıktım ama sonradan elendim. Ama bu sezon bir gariplik var. Ligde 9. sıradayız. Bildiğin oyuncular süper lig ve kupa maçlarında uyuyor.. Defans rezil zaten. 5 yabancı saçmalığı ayrı bir sıkıntı.

himone
18.Aralık.2012, 21:51
Aynı sorunu çok okudum. İlk sezonda takımla şov yapıp ikinci sezon çok maç kaybedip kovulan adam sayısı fazla. Benim başıma oyunu sadece 2 kez 1'er sezon oynadığım için gelmedi ama bu soruna bir çare yok diye düşünüyorum. Transfer ile takıma heyecan katabilirsin. Ya da ligde yedeklere daha çok şans verebilirsin diye düşünyorum.

Universal
18.Aralık.2012, 22:21
Oyuncuları alırken zayıf yönlerine bakın bazı oyuncular için büyük maçlarda oynar gibi sözler yazar.

lakin1907
19.Aralık.2012, 00:09
Oyuncuları alırken zayıf yönlerine bakın bazı oyuncular için büyük maçlarda oynar gibi sözler yazar.

O dediğiniz özellik sadece önemli maçlarda oynama özelliği değil, genel olarak önemli maçları kaldırabilme özelliği. Yani önemli maç özelliği 20 olan oyuncu normal maçlarda kötü oynar diye bir durum söz konusu değil.

Maegras
19.Aralık.2012, 12:16
Kontrat yenilerken ve sezona başlarken ödülleri yüksek tutmayı dene. Yüksek lig primini seç ve anahtar oyuncularının kontratlarda "yılın takımına seçilme" bonusu aktifleştir. Ama klubün finansını da göz ardı etme :D