Log in

View Full Version : Rakip forvete eskortluk yapan defans

Tunguska1907
23.Aralık.2012, 07:07
Ne yaptıysam kurtulamadım bu sinir bozucu durumdan. Daha sıkı pres ve maç içi komutlardan "Rakibi Rahatsız Et" komutu veriyorum ama hala aynı. 5 tane adam topu süren rakibin sağına ve soluna geçmiş adamla birlikte kaleme doğru gidiyor. Önünü bomboş bırakıyorlar yol tarif eder gibi ceza sahasına girmesine yardımcı oluyorlar adeta. Bu sorunu çözebilen var mı? Verdiğim para burnumdan geldi. Öyle saçma sapan goller yiyorumki krize giricem.

Ayrıca ne yaparsam yapayım forvetime pas atmıyorlar hiç. Ancak kornerlerde ya da kısa düşen toplarda forvetlerime top geliyor.

Papi44
23.Aralık.2012, 11:59
Bende aynı durumdayım ve orjinal oyun aldığıma bin pişman oldum

mustinho03
23.Aralık.2012, 12:31
Dun farkina vardim macta kenardan direktifler veriyorum takim yine kafasina Gore takiliyor

KisrA
23.Aralık.2012, 12:51
Adam markajı verilerek sorun çözülebilir, bazı maçlarda öyle yapıyorum

Universal
23.Aralık.2012, 13:33
Senin elinde Servet rakipde de Messi var ise o adamı nasıl tutabilirsin ki.

Takım komutlarıd öyle, eğer siz saha içinde özgürlük veriyorsanız ve oyuncudan disiplinli davranmasını bekliyorsanız oyuncu hangisine uysun.

Mantıklı olarak karar verirseniz, takım ona göre oynar.

cmyksl55
23.Aralık.2012, 14:33
Bende aynı durumdayım ve orjinal oyun aldığıma bin pişman oldum

orijinal aldığınıza pişman olmayın arkadaşlar bu sene zaten korsanı yok oyunun.

garez0066
23.Aralık.2012, 15:57
orijinal aldığınıza pişman olmayın arkadaşlar bu sene zaten korsanı yok oyunun.

Cidden çıkmadı mı hala korsanı ? Şaşırdım, tebrikler SI'a.

Tunguska1907
23.Aralık.2012, 17:17
Senin elinde Servet rakipde de Messi var ise o adamı nasıl tutabilirsin ki.

Takım komutlarıd öyle, eğer siz saha içinde özgürlük veriyorsanız ve oyuncudan disiplinli davranmasını bekliyorsanız oyuncu hangisine uysun.

Mantıklı olarak karar verirseniz, takım ona göre oynar.

Elimde Capuano, Kara, Mudingayi, Enzo Andia ve Kevin Strootman var. Çoğu zaman golleri böyle yiyorum. Servet-Messi olayı değil bu. Adam markajı da kâr etmiyor çoğu zaman. Fm 12'deki maç motorunu direkt olarak aktarsalardı biz de bu kadar krize girmezdik.

Oyuncum ceza sahasından şut çekiyor top taca çıkıyor. Sol kanattan orta açıyor top öyle bir kavis alıyorki kendi ceza sahama gidiyor. Uzaktan şutlar berbat.

entolik
23.Aralık.2012, 17:19
Yeni güncelleme ile gelen bir şey bu. Bende de çok oluyor. Bu sezon atılan en güzel gollerin hepsi orta sahadan oyuncu alıp kaleye gidip attığı goller oldu bende. Belki yeni güncellemede düzeltirler durumu

Tunguska1907
23.Aralık.2012, 18:46
Yeni güncelleme ile gelen bir şey bu. Bende de çok oluyor. Bu sezon atılan en güzel gollerin hepsi orta sahadan oyuncu alıp kaleye gidip attığı goller oldu bende. Belki yeni güncellemede düzeltirler durumu

Umarım düzelir. Yoksa defans oyuncularına bir sürü para yatırmak saçma olur.

Bir de şu sakatlıklar düzelse çok iyi olacak. 29. saniyede adam mı sakatlanır yahu?