View Full Version : Çileden çıkaran futbolcular
Tunguska1907
24.Aralık.2012, 22:41
Siz ne taktik verirseniz verin, ne komut verirseniz verin sizi iplemeyen bildiğini okuyan futbolcular var. Gerçek hayattan örnek verirsek Balotelli. İyi oynuyor vazgeçemiyorsunuz fakat sizi çileden çıkarıyor dediğiniz oyuncular kimler?
Mesela Mudingayi ve Drenthe. Bu adamlara ne yaptıysam ne komut verdiysem uzaktan şut çekmeleri önleyemedim. Kaleyi tam karşıdan gören pozisyonda şutu çekiyor top taca çıkıyor ya :D Şimdiki VVV maçında da oluyor bunlar. Drenthe ile Mudingayi beni sinir hastası edecek. Yemin ederim başım çatlıyor sinirden.
Ekleyeyim bir de Patrick Farkas. Bu adam taç kullanmayı, pas vermeyi bilmiyor. Top kesin rakipte kalıyor. Topu direkt olarak adamlara veriyor. Denize düşen yılana sarılır hesabı zorunluluktan aldım. Neyse yerine birini buldum fakat o da Avrupa'da oynayamıyor ama olsun. En azından ligde işler yolunda.
Sizin de böyle futbolcularınız var mı sizi çileden çıkaran?
mustinho03
24.Aralık.2012, 23:09
Hocam Eger bütün takima yaraticilik özgürlünü cok Veya varsayilan veriyorsan ondan olabilir
cmyksl55
24.Aralık.2012, 23:17
nannar taktik indir ben istediğim sonuçları alıyorum fenerbahçeyle hem ligde hem avrupada.
Tunguska1907
24.Aralık.2012, 23:28
nannar taktik indir ben istediğim sonuçları alıyorum fenerbahçeyle hem ligde hem avrupada.
Hocam güzel fikir fakat ben yıllardır kendi yaptığım taktiklerle başarılı olmak istiyorum. Zaten taktiğmde bir sıkıntı yok. Ligde puan farkını açtım, Avrupa Ligi'nde ise Çeyrek finaldeyim. O konuda bir sıkıntım yok ama bu üç eleman biraz beni çileden çıkarıyor. :)
ozan42
24.Aralık.2012, 23:49
Valla güldürdün beni :D:D topu diren rakibe veriyor ne demek :D:D.Öyle durumlarda antrenörünüze futbolcuya birkaç haraket öğretmesini söyleyin mesela sürekli şut mu çekiyor oyuncunuz onun için"Şut cekmek yerine, pas vemelisin"Antremanını veya çok mu bencil oynuyor onun içinde "Basit oynamalısın" gibi önerilrede bulunabilirsiniz.Oyuncunun bu öneriyi kavrama durumuna göre değişir bazı oyuncular 2 ayda bazı oyuncular 5 ayda bazı oyuncular ömür boyu öğrenemezler. :D
Maegras
24.Aralık.2012, 23:51
Hocam güzel fikir fakat ben yıllardır kendi yaptığım taktiklerle başarılı olmak istiyorum. Zaten taktiğmde bir sıkıntı yok. Ligde puan farkını açtım, Avrupa Ligi'nde ise Çeyrek finaldeyim. O konuda bir sıkıntım yok ama bu üç eleman biraz beni çileden çıkarıyor. :)
Takım oyunu kaç elemanların? Çok düşükse kafasına bastonla vursan gene kendi bildiğini okur sahada. Benimde başımda Gökhan var. Yapıyor 1-2 asist alıyor ama gönlümü :D
Tunguska1907
25.Aralık.2012, 00:00
Valla güldürdün beni :D:D topu diren rakibe veriyor ne demek :D:D.Öyle durumlarda antrenörünüze futbolcuya birkaç haraket öğretmesini söyleyin mesela sürekli şut mu çekiyor oyuncunuz onun için"Şut cekmek yerine, pas vemelisin"Antremanını veya çok mu bencil oynuyor onun içinde "Basit oynamalısın" gibi önerilrede bulunabilirsiniz.Oyuncunun bu öneriyi kavrama durumuna göre değişir bazı oyuncular 2 ayda bazı oyuncular 5 ayda bazı oyuncular ömür boyu öğrenemezler. :D
ya yaşları geçmiş zaten bu saatten sonra bunlar bir şey öğrenemez diyor cruyff :D Takım şiir gibi atağa kalkıyor dönen topu Mudingayi dağa taşa atıyor. Bu da benim Sabrim :D
Tunguska1907
25.Aralık.2012, 00:02
Takım oyunu kaç elemanların? Çok düşükse kafasına bastonla vursan gene kendi bildiğini okur sahada. Benimde başımda Gökhan var. Yapıyor 1-2 asist alıyor ama gönlümü :D
Drenthe'nin 10, Mudingayi'nin 19 :D Bu açıdan bakarsak Drenthe için normal. Asist yapıyor çoğu maçta da kurtardı beni Balotelli misali fakat Mudingayi'nin yaptığı biraz kasti sanırım. Kırmızı kart gördüğü için 1 hafta maaşını kestiydim ondan böyle yapıyor galiba. :D
OrcunFB
25.Aralık.2012, 00:03
Seni takımın başında görmek istemiyor olmasınlar ? :icon_eek:
Tunguska1907
25.Aralık.2012, 00:08
Seni takımın başında görmek istemiyor olmasınlar ? :icon_eek:
Neden istemesinler yahu? Ligde liderim, Avrupa Ligi'nde de bu maçı kazansam ya da en kötü berabere kalsam yarı finale çıkacağım. :D
Sezon sonu göndereyim ben bunları :0: Aslında Mudingayi kalsa iyi olur. Antrenör kadrosu için gayet iyi olur.
Ravenholm
25.Aralık.2012, 00:45
Garip konular açıyorsun sürekli. FM çok geniş bir oyun karşılaştığın her problemi buralarda dile getirirsen... Bence biraz daha oyunu kavramalısın :)
Tunguska1907
25.Aralık.2012, 01:09
Garip konular açıyorsun sürekli. FM çok geniş bir oyun karşılaştığın her problemi buralarda dile getirirsen... Bence biraz daha oyunu kavramalısın :)
Biraz hareketliliğin kimseye zararı dokunmaz. :) Fm'yi uzun zamandan beri oynarım. Yani oyun bilgim kendime göre gayet iyi. Burada bir hata göremedim. Gerçek hayatta da var böyle futbolcular. Örneğin; Sabri. Topu dağa taşa dikiyor ama yine de forma buluyor. Bende de var işte bu oyunculardan. Mesela Farkas benim Selçuk Şahin'im diyebilirim. Burada bir şikayet ya da problem yok sadece dikkatimi çekti. Hatta diğer üyelere de sordum "sizin de böyle oyuncularınız var mı" diye. Sadece biraz hareketlilik ve muhabbet olay bu. Oyunu kavrayıp kavramamakla bir ilgisi yok. :)
ozan42
25.Aralık.2012, 01:57
Mudingayiye uzaktan sut çekmemesini söyle antrenörler aracılığıyla
OrcunFB
25.Aralık.2012, 01:59
Neden istemesinler yahu? Ligde liderim, Avrupa Ligi'nde de bu maçı kazansam ya da en kötü berabere kalsam yarı finale çıkacağım. :D
Sezon sonu göndereyim ben bunları :0: Aslında Mudingayi kalsa iyi olur. Antrenör kadrosu için gayet iyi olur.
Belki sorunları vardır belli mi olur. :D
Tunguska1907
25.Aralık.2012, 02:08
Mudingayiye uzaktan sut çekmemesini söyle antrenörler aracılığıyla
Adam 32 yaşında laf söz geçiremiyorlar :D Düzelecek olsa Sabri, Selçuk Şahin düzelirdi. :D
Deus Dominus
25.Aralık.2012, 04:08
Bende de Burakcan Kunt var aksi velet... Ne antrenmana gelir, ne görev verdiğim maçta işini yapar. Yarım sezon zor sabrettim, gönderdim kiralık baka takıma. Biraz da onlar uğraşsın :D Yeni transferlerimde Volkan Şen de pek laf-söz dinlemeyecek gibi duruyor, belki uyum sürecindedir, alışınca düzelir... Ceza sahasından, çapraz bir noktadan çektiği şut taca gidiyor, yok böyle bi'şey! :)