Log in

View Full Version : disiplin kaygısı



gfblugano35
27.Aralık.2012, 22:40
yaw bu disiplin sorununu nasıl çözebiliriz ? kuyt geldi konuştu benle :d bunun çözümü nedir ?

europeanconquer
27.Aralık.2012, 22:47
Mesela antrenmanı kaçıran,gereksiz kırmızı kart gören oyunculara uyarı veya ceza verebilirsiniz.Bu sorunu halledecektir.Ayrıca oynamamasını problem eden oyunculara katı bir şekilde kendi işine odaklanmasını söylerek takım üstünde otorite kurabilirsiniz.

Mamadou
27.Aralık.2012, 23:00
Eğer rakip oyuncuya sert müdahale sonucunda bir oyuncun kırmızı kart yediyse ve sende o oyuncuya en az 1 haftalık maaş kesintisi cezası vermediysen diğer oyuncularında disiplin kaygısı oluyor. Kırmızı kartı yiyen oyuncun cezanın adil olmadığını bildirse bile kolay kolay kararından dönmeyeceğini bildirince olay kapanıyor :) Seçeneklerde var zaten. Bu durumlarda uyarıda pek bir işe yaramıyor. Şahsen hiç rastlamadım.

Bir diğeri oynatmadığın bir oyuncu takımdan ayrılmak istiyor ve o oyuncuyu satmak istemiyorsan genellikle sezonun sonuna doğru antrenmana çıkmıyor. Bu durumda da maaş kesintisi cezası veriyorum ben ve gelecek sezon planlarım içerisinde olduğunu belirtip durumu bir sezonluk idare etmeye çalışıyorum. Sezon bittikten sonra alıcısı oluyor başka takıma satıyorum. Diğer türlü morali hep kötü olur.

mustinho03
27.Aralık.2012, 23:04
Ben acimiyorum Hocam oyuncu kirmizi Kart gördümü direkt bir haftalik Maas kesintisi Veya antremana mazeretsiz gelmedimi para cezasi sonra Adam oluyorlar :)