View Full Version : Kulüp maddi durumu
garez0066
28.Aralık.2012, 22:11
Arkadaşlar Eskişehirspor'u çalıştırıyorum. 3 yıl da 1 ikincilik, 1 şampiyonluk görüp, avrupa liginde çeyrek final ve şampiyonlar liginde 2. tur oynamama rağmen alt yapı tesislerini geliştirmek istediğimde yönetim hala sizi anlasak da maddi durum yetersiz diyor. Buna anlam veremiyorum. Ne yapsam düzelir bu lanet maddi durum ? Yabancı sınırlamasından dolayı alt yapıdan oyuncu çıkarmak gerekli.
Tunguska1907
28.Aralık.2012, 22:19
transferlerde çok para harcıyorsundur muhtemelen.
garez0066
28.Aralık.2012, 22:32
transferlerde çok para harcıyorsundur muhtemelen.
Evet haklı olabilirsin. Ancak 48 ay yöntemini pek kullanmam. Genelde onların verdikleri transfer bütçesine göre hareket ediyorum. Ha tabi Türk oyuncuları almak için el mahkum, yüksek meblalar ödediğim doğru
Tunguska1907
28.Aralık.2012, 22:49
Evet haklı olabilirsin. Ancak 48 ay yöntemini pek kullanmam. Genelde onların verdikleri transfer bütçesine göre hareket ediyorum. Ha tabi Türk oyuncuları almak için el mahkum, yüksek meblalar ödediğim doğru
transfer bütçesinden arttırmaya çalış. kulübün finans sayfasından gelir-gider-sıcak para durumunu kontrol et. 1-2 sene idare edebilirsen kulübü zenginleştirebilirsin. tabi aldığın başarıların da büyük payı var.
Deus Dominus
29.Aralık.2012, 04:59
Yönetim bölümüne girip maddi duruma bak, balance yüksekse ikna etmenin bir yolu olmalı, gerçekten para yoksa yapacak bir şey yok :)