Log in

View Full Version : Az Önce Kendimi Hipnotize Ettim

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 20:03
Hep meraklı olduğum konuda bir süredir araştırma yapıyordum ve az önce internette bulduğum bir yöntemi kendime uyguladım ve birkaç dakika kadar uyudum. Kendimdeydim ama gözlerimi açamadım. Sadece kendime "5'ten geriye sayacağım ve 0 diyince uyanacağım" diye telkinde bulununca gözlerimi açabilecektim ve öyle oldu. Müthiş bir deneyimdi. Bu yolla bazı psikolojik rahatsızlıkların çözülebileceğini biliyorum. Bu yüzden öğrenmek için uğraşıyorum. Şaka yapmıyorum, başardım. :)

furkan58
03.Ocak.2013, 20:04
İnternette bulduğun yöntemi bizimle paylaşırsan bizde deneriz belki bizde de işe yarar :n:

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 20:06
Kanınıza girmeyeyim. Sadece paylaşmak istedim. İlk kez başardım. :)

furkan58
03.Ocak.2013, 20:07
Gerçekten benimde ilgim vardır böyle şeylere denemek isterim :)

nekop
03.Ocak.2013, 20:21
5 saniyeyle başlaman güzel Emrah abi. Yakında 3-5 milyardan geriye sayarsın umarım. Forumda görünmezsen anlarız başardığını. :icon_biggrin:

sakary Ali
03.Ocak.2013, 20:22
Tam olarak mantık nedir merak ettim :)

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 20:25
5 saniyeyle başlaman güzel Emrah abi. Yakında 3-5 milyardan geriye sayarsın umarım. Forumda görünmezsen anlarız başardığını. :icon_biggrin:

Haha. Forumda görünmezsem bi Fatiha okuyun. :)

futureless
03.Ocak.2013, 20:37
Abi yöntemi isteyenlere özelden ulastır bence mesela bana :D

Ralph
03.Ocak.2013, 20:41
Bende hep merak ederim böyle şeyleri :D Ama bu hipnoz etmekte ki amaç nedir acaba?

petrol_fb12
03.Ocak.2013, 20:46
Abi özelden mesajını bekliyorum :D

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 20:47
Zaten yapmak istenilen bir şeyi telkinle kendine veya başkasına yaptırmayı kolaylaştırmak diyebilirim. Aşağıdaki linkten deneyebilirsiniz. Ani hipnoz diye bir şey var, o biraz tehlikeli görünüyor. Onu yapmayın ama bu tür hipnozun bibr sakıncası olmaz. Sadece birazcık baş ağrısı yapabiliyor.

İşin sırrı (aşağıdaki linkteki konuyu okuduktan sonra burayı okuyun):

1. Ortam sessiz olacak.
2. Kilitlendiğiniz nokta nohut büyüklüğünü geçmesin.
3. Gözlerinizi kırpsanız bile bozmadan devam edin.
4. Yanınızda "sessiz olsa bile" kimse olmasın.
5. Karanlıkta yapmayın.
6. Bir yere oturun ve kollarınız bacaklarınız serbest olsun, onlara hiç kuvvet vermeyin. Aynı uyku hali gibi.
7. Linkteki sitedeki talimatları sırayla yapın.

http://feriyaz.blogspot.com/2010/08/kendi-kendine-hipnoz-nasl-yaplr.html

Her tarafta yazan şeyler ama önemli olan sizin odaklanmanız. Lütfen sadece kendinize uygulayın. Sorumluluk kabul etmem.

Ralph
03.Ocak.2013, 20:56
Gözlerimizi kırmamaya mı çalışacağız? Yoksa kırpsak da oluyor mu?

Raheem Lawal.
03.Ocak.2013, 20:58
Dediklerini yaptım, uykum vardı uykum kaçtı :)

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 20:59
Odaklanman gerektiği için normal olarak kırpmaman gerekiyor ama zaten odaklandığın zaman vücut gözleri kırpmıyor. Bu da sanırım göz kapaklarını zayıflaştırdığından trans haline daha çabuk geçiliyor. Bu hal, karabasan haline benziyor. Normalde her gün yaptığımız uyuma olayı gibi değil, öyle bir şey beklemeyin. Öyle olsa uyanamazdık.

Ayrıca ilk denemede yapamayacağınızı garanti ederim. :)

darkkobal123
03.Ocak.2013, 21:00
Dediklerini yaptım, uykum vardı uykum kaçtı :)
Ters etki yaratmış sende. :D

Ralph
03.Ocak.2013, 21:00
Peki aşağı yukarı ne kadar süre bakıyoruz objeye ve gözler kendi kendine mi gidiyor? Yani bilincimiz kendi kendine mi kapanıyor?

petrol_fb12
03.Ocak.2013, 21:02
Şu karanlık olmaması şart mı abi ? O yüzden elim kolum bağlı.:)

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 21:07
Peki aşağı yukarı ne kadar süre bakıyoruz objeye ve gözler kendi kendine mi gidiyor? Yani bilincimiz kendi kendine mi kapanıyor?

Ben işin uzmanı değilim yanlış anlaşılmasın öncelikle.

Sadece bana olanı anlatayım. Önce görüntü bulanıklaşıyor. Gözlerin kapanacağını hissediyorsun. Bende yaklaşık 1.5-2 dakikada oluyor ama kişiden kişiye değişiyor. Daha önce yaptığım denemelerde dikkatim dağıldığı için olmuyordu, şimdi daha sessiz bir ortamdayım. O yüzden oluyor.

Bir de obje göz hizanızda olsun, daha aşağıda veya yukarıda değil.

Ralph
03.Ocak.2013, 21:08
Uykuya dalınca sandalyeden düşüpde kendimizi yerde bulmayalım :D

Son bir şey soracağım, buradaki amaç nedir?

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 21:12
Uykuya dalınca sandalyeden düşüpde kendimizi yerde bulmayalım :D

Son bir şey soracağım, buradaki amaç nedir?

Uykuya dalmadığın için öyle bir şey olmuyor. O ani hipnozda oluyor, başkası sana yapıyor onda. Hipnoz dediğim için telkinle birini psikolojik olarak rahatlatabiliyor, tabi profesyonel olarak yapılırsa. Benim amacım profesyonel olarak öğrenmek. O kişiye kendini iyi hissetmesi için telkinlerde bulunuyoruz. Yani bilinç altına yön veriyoruz.

Bir de bu sözleri içinizden söyleyeceksiniz, sesli değil, unutmuşum bunu söylemeyi. :D

Börk
03.Ocak.2013, 21:28
Uyumamak için elinize bir şey alın uyuyunca düşeceğinden siz de uyanırsınız diyeceğim ama elleri serbest bırakmak gerekiyormuş.Bence astral seyahat daha eğlenceli olsa gerek ikisini de yapamasam da :D

nannar
03.Ocak.2013, 22:38
olm cihan 1 , sen 2 . forumun manyağı ilan edicem ben sizi. :n: hiç işiniz gücünüz yok mu len ?

Flawless Victory
03.Ocak.2013, 23:03
Hani 2012'nin manyakları diye Oscar ödüllerini alamadık ki daha. :)

davidvilla
04.Ocak.2013, 14:16
Uykuya dalmadığın için öyle bir şey olmuyor. O ani hipnozda oluyor, başkası sana yapıyor onda. Hipnoz dediğim için telkinle birini psikolojik olarak rahatlatabiliyor, tabi profesyonel olarak yapılırsa. Benim amacım profesyonel olarak öğrenmek. O kişiye kendini iyi hissetmesi için telkinlerde bulunuyoruz. Yani bilinç altına yön veriyoruz.

Bir de bu sözleri içinizden söyleyeceksiniz, sesli değil, unutmuşum bunu söylemeyi. :D

Ooo inception o zaman. Psikolojik rahatsızlıklar ülkemizde tavan yaptığı için bence yararlı olabilir pozitif fikir ekme .

Uyumamak için elinize bir şey alın

Hey allahım :)

Börk
04.Ocak.2013, 17:49
Düşeceğini söyledim zaten ha düşmeyecek bir şey alırsanız bilemem :D