View Full Version : FM 13.2.2 Güncellemesi
kareem1987
07.Ocak.2013, 20:44
Arkadaşlar ufak bir update daha yayınlandı....
A small Football Manager 2013 update is now available. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically.
If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com.
The new build includes, but is not limited to, the changes below:
Optimised match processing speed for network clients
Fixed crash during processing linked to co-ownerships
Fixed crash during processing linked to missing stadium data
Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC)
Escochae
07.Ocak.2013, 20:44
türkçe açıklamasını yapabilecek varmı ?
Namzet
07.Ocak.2013, 20:45
maç motoru değişikliği yok galiba.
himone
07.Ocak.2013, 20:59
maç motoru ile ilgili hiçbirşey yok. sadece 2-3 tane hata düzeltilmiş.
bu yamayı yükleyipte oyunu açamama hatası alan oldu mu ?
amanosa
07.Ocak.2013, 23:52
Güncelleme ile gelen yenilikler <stadium#1-> Teşekkürler SI GAMES :k:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594739931324465463/9CC22E31299645D75FFA25AF97E0797FC9FBABF0/
Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC)
bu sanırım benim belirttiğim antreman hatasının fixlenmesi.
Lord Black
08.Ocak.2013, 01:23
Güncelleme ile gelen yenilikler <stadium#1-> Teşekkürler SI GAMES :k:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594739931324465463/9CC22E31299645D75FFA25AF97E0797FC9FBABF0/
Güncellemeden önce de vardı o.
kareem1987
08.Ocak.2013, 01:29
Benim yaptığım 3 maçta 3 penaltı 2 kırmızı kart oldu.Denk geldi büyük ihtimal çünkü maç motoruyla ilgili değişiklik görünmüyor ama kafam karıştı.
amanosa
08.Ocak.2013, 13:37
Bende stadyum hatası ilk kez bu güncellemeden sonra çıktı hemde save i yeni açtığımda ilk devam tuşuna basmamla!
serwan
08.Ocak.2013, 13:50
Orada sadece belli başlı değişiklikleri yazmışlar. dikkat edilirse includes but is not limited to demişler. Yani bunlarla sınırlı değil.
ReaList
08.Ocak.2013, 14:21
Yeni çıkan her güncelleme bir diğer problemi de yanında getiriyor, bu gidişle Update rekoru kırabiliriz : )
emreerisen
08.Ocak.2013, 23:29
Güncellemeyi yeni yükledim ve bende regenlerin resmi çıkmamaya başladı. Sadece bende mi problem? ayarlardan kontrol ettim orada bi sorun yok. Şimdilik sadece güncelleme gibi gözüküyor problem
garez0066
08.Ocak.2013, 23:32
Arkadaşlar ben önceki yıllarda hep yaz tatiliyle birlikte başlardım oyuna. Yani güncelleme dönemine denk gelmezdim pek. Daha önce de oluyor muydu böyle hatalar ?
GeorgeWeah
08.Ocak.2013, 23:40
Maç motorunda kesinlikle oynama var. Sahada oynanan top çok farklı geldi bana. Hatta bazen FM 12 etkisi yarattı. Bilemiyorum belki de gözüm alıştı diye öyle gelmiş olabilir.
emreerisen
08.Ocak.2013, 23:50
neyse regen resim olayı cache klasörünü silince düzeldi bilginize.
mustinho03
08.Ocak.2013, 23:59
Patch steam den guncelleme yaptirmadim cünkü kariyerim cok iyi gidiyor biraz beklicem her guncellemeyi onayladigimda guncellemenin bir Kotu tarafi cikiyor
Papi44
09.Ocak.2013, 00:28
Yine mi yaa
fotosuki
09.Ocak.2013, 04:47
Kiralık listesine koyduğum oyunculara aylık ücretli teklif getiriyorlar. Kabul edince de transfer gerçekleşmiyor çünkü aslında verecek paraları yok. :) Patch sonrası 4-5 kere başıma geldi. Oyun hatası sanırım.
thsndrn
09.Ocak.2013, 11:08
Kiralık listesine koyduğum oyunculara aylık ücretli teklif getiriyorlar. Kabul edince de transfer gerçekleşmiyor çünkü aslında verecek paraları yok. :) Patch sonrası 4-5 kere başıma geldi. Oyun hatası sanırım.
Daha öncede vardı böyle bişey patchden değil.
himone
09.Ocak.2013, 13:04
Evet arkadaşlar bu daha önceden olan bir sorun ve iletilmesi gereken bir hata olduğunu düşünüyorum.
sezer3590
09.Ocak.2013, 16:40
Maç Motoru Düzeldi Mi Arkadaşlar Updateyi Yükleyenler Bilgilendirirse Ona Göre Oyunuma Devam Edicem,mevcut Maç Motoruyla Oynamak Beni Sinirli Bir Insan Haline Getiriyor :)
arrogancee
09.Ocak.2013, 17:20
bu güncellemeden sonra maç motorunda fark hisseden var mı? yazmadıkları halde bikaç ufak şeyde oynama yapmış olabilirler mi sizce? ben daha bakamadım fikri olan varsa süper olur
TheWalkingDead
09.Ocak.2013, 22:50
sakatlıklarla başım dertte. bu güncelleme de çare olmadı. arkadaşlar biri sakatlıkları önlemek için sezon başlamadan 1 hafta önce form antremanı falan yaptırın diyordu. nasıl yapacağımı bulamadım. var mı bilen?
Crazycat
22.Ocak.2013, 05:33
Bu konu neden sabit değil?
OrcunFB
22.Ocak.2013, 10:49
sakatlıklarla başım dertte. bu güncelleme de çare olmadı. arkadaşlar biri sakatlıkları önlemek için sezon başlamadan 1 hafta önce form antremanı falan yaptırın diyordu. nasıl yapacağımı bulamadım. var mı bilen?
Tempon çabuk ise normale düşür.
brtcne
25.Ocak.2013, 00:46
Beyler bununla ilgili daha önce yazan eden oldumu bilmiyorum ama dikkatinizi çekmiştir uzatma örneğin 3 dk. verildiyse 3.dakikayı bi kaç saniye geçmeden son düdük geliyor ve felaket ayar edici durum .
Güncellemeden sonra, sürekli oyun beni masaüstüne atıyor. Neden böyle bir problem ortaya çıktı anlamış değilim.
Güncellemeden sonra, sürekli oyun beni masaüstüne atıyor. Neden böyle bir problem ortaya çıktı anlamış değilim.
Bu problem nadiren bana da oluyor. Oyundan kendi kendine çıkıyor.
Böyle problemle oynayamıyorum oyunu... üff ya... tam da transferlerin olduğu bu dönemde gaza gelmiştim.
nessus
29.Ocak.2013, 19:24
Ben işlerden güçlerden oyundan koptum ama ara ara bakıyorum her update'de önemli sıkıntılar var gibi gözüküyor. Yeni bir data update'i vs ne zaman gelecek?
her iki kanada 3er adam yerleştiren bir taktiğin city'yi 6-0 mı ne yendiğini görmüştüm forumda, o saçmalığı görünce daha zamanı gelmemiş dedim ama update falan da gelmiyor.
urwrdskkn
29.Ocak.2013, 19:34
Ben işlerden güçlerden oyundan koptum ama ara ara bakıyorum her update'de önemli sıkıntılar var gibi gözüküyor. Yeni bir data update'i vs ne zaman gelecek?
her iki kanada 3er adam yerleştiren bir taktiğin city'yi 6-0 mı ne yendiğini görmüştüm forumda, o saçmalığı görünce daha zamanı gelmemiş dedim ama update falan da gelmiyor.
ara transfer dönemi biterse gelebilir
Kaan Souza
01.Şubat.2013, 17:01
Transfer yaması resmi yama olarak gelir mi?
rammstein7
02.Şubat.2013, 17:06
Resmi transfer yaması ne zamana gelir galatasarayla drogba ve sneijderin menejeri olmak istiyorum :schaf:
martymcfly
02.Şubat.2013, 17:33
Martta gelir yama.
manager725
02.Şubat.2013, 17:38
FM 12'de falan resmi transferlerin yapıldığı yama Mart gibi geliyordu diye hatırlıyorum.Yani henüz 1-1,5 ay var.
thsndrn
04.Şubat.2013, 11:55
Nasıl martta gelebiliyo çok saçma. Sadece transfer için bi güncelleme çıkartsınlar daha sonra başka bi güncelleme yayınlayabilirler.
mertayasava
04.Şubat.2013, 16:48
Rusya ve Ukrayna transfer dönemleri 26 Şubat'ta kapandığı için,onu bekliyorlar.
mustiUA
05.Şubat.2013, 11:33
şampiyonlar ligine tek 2 takım katılıpta biri grup aşamasına kalamazsa diğeri onun parasınıda alıyorya bu fm'de olmuyor galiba 3 sene tek başıma katıldım bu sene beşiktaşla katıldım yanlış hatırlamıyorsam hep aynı parayı aldım
Universal
05.Şubat.2013, 11:41
şampiyonlar ligine tek 2 takım katılıpta biri grup aşamasına kalamazsa diğeri onun parasınıda alıyorya bu fm'de olmuyor galiba 3 sene tek başıma katıldım bu sene beşiktaşla katıldım yanlış hatırlamıyorsam hep aynı parayı aldım
Buda benim kafama takılan bir nokta; ama sezon sonu bilindiği gibi tv gelirleri dağıtılıyor belki orada fark ediyor olabilir.
mustiUA
05.Şubat.2013, 11:51
Buda benim kafama takılan bir nokta; ama sezon sonu bilindiği gibi tv gelirleri dağıtılıyor belki orada fark ediyor olabilir.
bak doğru söylüyosun orada fark ediyo olabilir ama onuda hiç bilmiyorum kaç aldım kıyaslayamayacağım malesef ama bu oyunda olmalı bence eğer yoksa önemli bi detay bence
himone
05.Şubat.2013, 13:10
Alınan para televizyon gelridir, gruplara katılma parası değil. Sen gruplara katıldığın zaman yaklaşık 8 milyonu alırsın, ayrıca ülkeye verilen yaklaşık 12 milyon Euro gibi bir televizyon geliri mevcut ve bu para kupa bittiğinde dağıtılır. Eğer 2 takım katılırsa %60-40 gibi bir paylaşım olur (şampiyon ve ikinci arasında), sen tek başına katılırsan 12 milyonun hepsini alırsın. 3 yıldır tek başına katılıyorsan zaten karşılaştırma yapacağın birşey yok tüm parayı sen alıyorsun.Gruplara katılma parasında böyle bir şey yok adam zaten katılamamış, sana niye versinler o parayı :).
Not: Rakamların hepsi tahminidir kesin bilgim yok örnekleme için yazdım.
mustiUA
05.Şubat.2013, 13:27
Alınan para televizyon gelridir, gruplara katılma parası değil. Sen gruplara katıldığın zaman yaklaşık 8 milyonu alırsın, ayrıca ülkeye verilen yaklaşık 12 milyon Euro gibi bir televizyon geliri mevcut ve bu para kupa bittiğinde dağıtılır. Eğer 2 takım katılırsa %60-40 gibi bir paylaşım olur (şampiyon ve ikinci arasında), sen tek başına katılırsan 12 milyonun hepsini alırsın. 3 yıldır tek başına katılıyorsan zaten karşılaştırma yapacağın birşey yok tüm parayı sen alıyorsun.Gruplara katılma parasında böyle bir şey yok adam zaten katılamamış, sana niye versinler o parayı :).
Not: Rakamların hepsi tahminidir kesin bilgim yok örnekleme için yazdım.
doğru diyosun yayın geliri olduğunu biliyorum ama onun sonradan verildiğini unutmuşum bu sezon beşiktaş grupta sonuncu oldu ben finaldeyim şu an bi bakalım kaç para yayın geliri alacağız ama gerçi gruplardan sonra ki ilerlemeye göre yayın geliride artıyor o 12 milyon civarı olan grup içindi galiba geçen sene trabzonspor tek başına almıştı
mustiUA
06.Şubat.2013, 21:53
katildigimiz turnuvalarda mac sonuclari ekrana geldigi gibi bunu katilmadigimiz turnuvalarda yapabilirmiyiz ornek olarak avrupa ligi dunya kupasi avrupa sampiyonasi gibi. bi arkadas bunu sormustu galiba ama bulamadim eger bu yapilabiliyosa nasildir acaba?