View Full Version : Oyuncu Kiralama Bedellerindeki Anormalliği Farkettiniz mi?
Flawless Victory
09.Ocak.2013, 23:36
Bedeli 100 bin TL olan, maaşı 30 bin TL olan oyuncu için takımlar aylık 200 bin TL, yani 1 sezonluk en az 2 milyon TL ve ayrıca maaşının % 100'ünü ödemeyi kabul ediyor. Dolayısıyla çok rahat para kazanılıyor. Boşta olan sıradan oyuncuları alın, dandik takımlara bu şekilde kiralayın. 1 sene sonra zenginsiniz. :)
DarkCi
10.Ocak.2013, 00:15
Bedeli 100 bin TL olan, maaşı 30 bin TL olan oyuncu için takımlar aylık 200 bin TL, yani 1 sezonluk en az 2 milyon TL ve ayrıca maaşının % 100'ünü ödemeyi kabul ediyor. Dolayısıyla çok rahat para kazanılıyor. Boşta olan sıradan oyuncuları alın, dandik takımlara bu şekilde kiralayın. 1 sene sonra zenginsiniz. :)
bu dediğin her oyuncu için geçerli değil. orta hallinin en iyisini bu şekilde kiralarsın ama orta halli oyuncular için olmuyo malesef.
Flawless Victory
10.Ocak.2013, 00:22
İsmail Ünsal için ayda 200 bin TL + maaşının % 100'ünü ödemeyi kabul ettiler az önce. Yani 2 milyon TL'nin üzerinde bir ödeme yapacak Bursaspor.
Flawless Victory
10.Ocak.2013, 00:46
Bu belki çeviri hatası da olabilir. Çünkü teklifler bölümünde baktığımda bu ücrete "kiralama bedeli" diyor, eğer böyle ise sorun yok ama teklifin içine girdiğimizde yazan "aylık ücret" doğru ise büyük hata var demektir.
DarkCi
10.Ocak.2013, 01:24
Bu belki çeviri hatası da olabilir. Çünkü teklifler bölümünde baktığımda bu ücrete "kiralama bedeli" diyor, eğer böyle ise sorun yok ama teklifin içine girdiğimizde yazan "aylık ücret" doğru ise büyük hata var demektir.
çeviri konusunda haklısın orası kiralama bedeli mi yoksa aylık ücret mi, eğer dedin gibi aylık ücretse gerçekten de kulüp zengin olur. :)
lofthei
10.Ocak.2013, 19:39
İngilizcesinde de aylık yazıyor, ama aylık olarak değil kiralama bedeli olarak ödüyorlar.
KANaryaa3
10.Ocak.2013, 20:06
Hayır kiralama bedeli değil, aylık olarak ödeme yapılıyor. Kiralık oyuncu alımı yaptığınızda ise transfer bütçesi, kaç aylık anlaşma yapıldıysa o sayıyla aylık ücretin çarpılması miktarınca bir anda azalıyor. Bikoko'yu sezon sonuna kadar kiralamak istediğimde aylık 100-150 bin arası bir aylık ücret koymuştum ama ücretin bir anda tümüyle bütçemden kesileceğini düşünmemiştim. Transfer gerçekleştiğinde 1 milyonun üzerinde transfer bütçemde düşüş olmuştu.
Flawless Victory
10.Ocak.2013, 21:16
O zaman demek ki aylık ücret oluyor bu. Ben de öyle tahmin etmiştim. Yani 200 bin TL aylık ücretle sıradan bir oyuncudan 2 milyon TL üzerinde bir para kazanabiliyoruz.
KANaryaa3
11.Ocak.2013, 21:35
Evet o şekilde. Mantıksız tabi..