PDA

View Full Version : lig a takımı alanlar

gfblugano35
17.Şubat.2013, 13:43
benim merak ettigim bi soru olucak örnegin bucasporu almak istiyorum ben malüm bütçesi cok cok az. merak ettigim su ilk sezonda şampiyon olarak üst lige cıksam. bütce biraz toparlanıyormu. bugün bir göztepe bi rizespor birçok oyuncu getiriyor gercekte. ama bakıldıgında bunu oyunda finansal olarak yapmak mümkün degil nedense. örnegin bi championship takımını aldıgımızda premier lige cıktıgımız zaman cok iyi bi bütce veriliyor nerdeyse fenerbahce kadar bütce veriyor adamlar. bizim takımlardan kimse 20 milyon euro bütce istemiyor. en azından 7-8 milyon verilse fena olmaz hani :D

ToRoSKaPLaNı
17.Şubat.2013, 17:02
Ben kaç tane takımı Süper Lige çıkardım ancak çıkardığımda hiçbir başkan da al bu parayla transfer yap demedi.Çok cüzzi meblalar verdi ve ne transfer bütçesi ne de maaş bütçesi istediğim kadroyu kurmama izin vermedi.ANcak 2 3 sezon süper ligde iyi konumlara gelebilir de finansını düzeltirsen işte ondan sonra iyi bir para veriyorlar ama ilk çıktığın sene hiçbir takımdan iyi bir bütçe bekleme :D

ozan42
17.Şubat.2013, 17:07
1.ligden Süperlig'e bir takım çıkardığınız zaman ilk sene süperligde belki zorlanabilirsiniz fakat birsürü boşta bonservissiz adamla o seneyi idare ederseniz bildiğiniz üzere her galibiyette çok sağlam bir para elde ediyorsunuz ve düşünün 34 lig maçı var her galibiyette tabi ligin popülerliğine bağlı olarak neredeyse Tl olarak 1M galibiyet başına para gelmektedir ilk sene iyi futbol oynatmaya nazaran daha çok galibiyet almaya calışırsanız bu maçlardan en az yarısını galibiyetle veya beraberlikle bile tamamlarsanız sene sonunda en az 15M 20M geliyor ve tabi bunun daha Türkiye kupası var, para ödülleri, tv gelirleri vs gibi gelir olanaklarından çok sağlam bir para elde ediyorsunuz.

Kısacası 1.Ligi'den bir takımla şampiyon olduğunuz zaman süperligin ilk senesinde ucuz adamlarla anlaşmaya ve o seneyi başarı değilde küçük maas isteyen oyuncularla para kazanmayı hedeflerseniz 3. senenizde çok sağlam bir paranız oluyor.

gfblugano35
17.Şubat.2013, 18:04
Ben en iyisi ingiltereden bi takım alayım milwall falan olabilir :d

fernando1907
20.Şubat.2013, 02:23
Ben 1 keresinde Ankaragücünü aldım.İlk sene Load-Save hilesiyle kümede tuttum takımı.2.sene transfer yasağı kalktı ama 0 bütçe verdiler.Beleşe kaptığım adamlarada en fazla yıllık 50-60 bin euro verebiliyodum.2.sene gene aynı hileyle bir şekilde kapağı süper lige attım :) Gene 0 bütçe.En fazla maaş verdiğim oyuncumun yıllığı 50 değilde 70 bin euro oldu.Ankaragücü belki ekstrem bir örnek ama genede fazla artış olmaz ilk sene çıkınca ama 2.sene devam edersen farkeder.Çünkü süperligde 2 maç kazanınca nerdeyse takımın tamamının maaşı çıkıyor.

gfblugano35
20.Şubat.2013, 02:35
ben wolves'ı aldım onunla oynuyorum ilk sene fenerbahceden cok maaş verildi :D 5.75 güzel bi takım kurdum iyide gidiyorum. riera güiza ve ilsihoyu tranfer ettim :D premier lige cıkarım diye düşünüyorum güzel bi kariyer olucak sanki kadroyu oturtmam 3 4 yılımı alıcak gibi uğraşmak zevkli oluyor gercekten